Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Η εκπαίδευση που έκανε η ομάδα "ΔΙΑΣ" ήταν το λιγότερο πρόχειρη και έθετε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικών. Πήραν μια μηχανή που δεν είχαν καβαλήσει ποτέ και τους έβγαλαν στον δρόμο! Χθες σκοτώθηκε στην Αττική Οδό ένας αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πως έφυγε η μηχανή και γιατί...δεν χρησιμοποιούνται έμπειροι οδηγοί για να μην έχουμε και άλλα στραπάτσα αφού οι ...σαβούρες στην Αττική οδό με τους αστυνομικούς πάνε και έρχονται; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Το άκουσα και αυτό σκεφτηκα και εγώ, κρίμα το παιδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Eιδες ομως που δεν τα αναφερουν πουθενα αυτα οι δηθεν δημοσιογραφοι-οι της υπευθυνης και σωστης ενημερωσης υπερ του κοινωνικου συνολου κατα τα αλλα-οι κομματοσκαταδες-υποχειρια-λαμογια-πληρωμενοι απο το κρατος δε, να κουκουλωνουν και να παρουσιαζουν τα γεγονοτα οπως τα θελουν αυτοι... ΑΑΑαα ρε ενα ξυλο που θελουν....... Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον Grehiel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Η εκπαίδευση που έκανε η ομάδα "ΔΙΑΣ" ήταν το λιγότερο πρόχειρη και έθετε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικών. Πήραν μια μηχανή που δεν είχαν καβαλήσει ποτέ και τους έβγαλαν στον δρόμο! Χθες σκοτώθηκε στην Αττική Οδό ένας αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πως έφυγε η μηχανή και γιατί...δεν χρησιμοποιούνται έμπειροι οδηγοί για να μην έχουμε και άλλα στραπάτσα αφού οι ...σαβούρες στην Αττική οδό με τους αστυνομικούς πάνε και έρχονται; Καλύτερα να αναφέρεται και η πηγή της πληροφορίας.... ( troktiko.blogspot.com ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν ηξερα εαν μπορει να αναφερθει η οχι και γι αυτο προτιμησα να μην το κανω... Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον Grehiel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Τι λες τωρα ρε μεγαλε? 10 μερες δεν ειναι αρκετες να μαθουν να καβαλανε μηχανη??? Τοσα κρατησε η εκπαιδευση του... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Μέχρι στιγμής έχω δει 2 tdm της αστυνομίας πεσμένα κάτω και το 1 μάλλον ήταν για πέταμα,το συγκεκριμένο άκουσα ότι υπήρχε παραβίαση κόκκινου σηματοδότη από ποιον όμως δεν ξέρω..! Και τα 2 στη Λ. Αλεξάνδρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 τι ειναι αυτά.........ρε παιδιά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Και εγω το διαβασα. Μην αφοριζουμε ευκολα ομως μονο και μονο για να δημιουργουμε εντυπωσεις. Το οτι δεν ηξεραν να οδηγουν μηχανη δεν ειναι διασταυρωμενο. Μπορει απο την αλλη να ηταν εμπειρο το παλικαρι που σκοτωθηκε και να ηταν δικο του το λαθος. Απο τη στιγμη που δεν γνωριζουμε ολες τις πτυχες.......... Ενα νομισμα εχει παντα δυο οψεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Το οτι επισης παει καθε ασχετος να γινει Ζητας δεν παιζει ? Επρεπε να εχει καποιο ειδους προυπηρεσιας π.χ να εχει 5 χρονια διπλωμα μηχανης και μετα να τους περνουν η κατι παρομοιο.. Δεν ξερω τι να πω ,κριμα το παιδι παντως :( :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) "Μπαμπα εχεις κανενα γνωστο να με βαλει να οδηγαω αυτα τα καινουρια μηχανακια της αστυνομιας? Δεν ειναι τιποτα ρε μπαμπα,δε βλεπεις οτι μεχρι την τριτη ταχυτητα βαζουν,μεσα στην πολη οδηγανε,τι διαολο..." Δε θελω να πω τιποτα για το παληκαρι που μας αφησε αλλα πιστευω ακραδαντα πως με τα δικαιωματα που μας εχει δωσει το ελληνικο μπ@υρδελο σε ολες του τις υπηρεσιες αυτες οι προτασεις δεν απεχουν και παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.... Θυμηθειτε απλα την περιπτωση των αγροφυλακων επι αλλης κυβερνησης οι οποιοι βγαιναν στην υπηρεσια με δικα τους αυτοκινητα,κινητα και ενδυση μονο και μονο για να βολευτουν πριν αλλαξει η κυβερνηση.... Ελλαδισταν..... Κουραγιο στους δικους του ανθρωπους Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον thagro 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Απο οτι έμαθα ήταν κανονικό παιδομάζωμα, σχεδόν μέσο βάζαν τα παιδιά για να μην τους πάρουν στην ΔΙΑΣ. Τραβήξαν άτομα απο όλα τα σώματα, ειδικούς φρουρούς κλπ με γελοία κριτήρια. Ακόμα και με Α1 δίπλωμα και ελάχιστη εμπειρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Ετσι ξερω κι εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Το γνωρίζω πως η κίνηση έχει γίνει βιαστικά και η εκπαίδευση τους είναι ελάχιστη. Από την άλλη, πόση εκπαίδευση νομίζουμε πως είναι αρκετή; Η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έχει σαν στόχο την καταδίωξη αλλά την περιπολία. Δεν μπορώ να την κρίνω βασισμένος σε ΕΝΑ περιστατικό. Στην Θεσσαλονίκη πάντως η παρουσία της ομάδας είναι αισθητή και παράλληλα τα αποτελέσματα της πολύ θετικά. Δεν έχετε άδικο, αλλά ας μην τα θάβουμε όλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Το γνωρίζω πως η κίνηση έχει γίνει βιαστικά και η εκπαίδευση τους είναι ελάχιστη. Από την άλλη, πόση εκπαίδευση νομίζουμε πως είναι αρκετή; Η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έχει σαν στόχο την καταδίωξη αλλά την περιπολία. Δεν μπορώ να την κρίνω βασισμένος σε ΕΝΑ περιστατικό. Στην Θεσσαλονίκη πάντως η παρουσία της ομάδας είναι αισθητή και παράλληλα τα αποτελέσματα της πολύ θετικά. Δεν έχετε άδικο, αλλά ας μην τα θάβουμε όλα. Και στην Αθηνα η απρουσια της μειωσε δραματικα την εγκληματικοτητα παντως... αν και ημουν αρκετα καχυποπτος με την ομαδα οτι παλι θα βαλουν κοσμο στην Αστυνομια απο την πισω πορτα ή για να φυγει το Stock απο τις αποθηκες με τις μηχανες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δυστυχως η αληθεια εχει ως εξης. Η εκπαιδευση αυτων των παιδιων ηταν μηδαμινη εως ελαχιστη,μαθαινοντας οδηγηση σε κατι χωραφια, σχετικο βιντεο αλλωστε υπαρχει και στο youtube. Ποτε δεν εκπαιδευτικαν σε συνθηκες πολης. Αλλωστε καταλαβαινουμε ολοι οσοι καβαλαμε μηχανη, πολυ καλα, την διαφορα μεταξυ της οδηγησης μιας TDM 900 της ομαδας ΔΙΑΣ με δικαβαλο,απο μια GSX 750 που εχει η ομαδα Ζ. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Η εκπαίδευση που έκανε η ομάδα "ΔΙΑΣ" ήταν το λιγότερο πρόχειρη και έθετε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικών. Πήραν μια μηχανή που δεν είχαν καβαλήσει ποτέ και τους έβγαλαν στον δρόμο! Χθες σκοτώθηκε στην Αττική Οδό ένας αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πως έφυγε η μηχανή και γιατί...δεν χρησιμοποιούνται έμπειροι οδηγοί για να μην έχουμε και άλλα στραπάτσα αφού οι ...σαβούρες στην Αττική οδό με τους αστυνομικούς πάνε και έρχονται; Αν διαλέγουν τους οδηγούς με την ίδια μέθοδο που τους διαλέγουν και στον στρατό , τότε υπάρχει μεγάλο θέμα. Αλλά ρε γαμώτο πώς το κατάφερε; αφού έχει απίστευτο κράτημα η αττική οδός. Μήπως το πήγαινε πλακωμένα πολύ το μηχανάκι και στην ουσία αντί για κάποιον ποιο έμπειρο χρειάζονται άτομα πιο υπεύθυνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Απο οτι έμαθα ήταν κανονικό παιδομάζωμα, σχεδόν μέσο βάζαν τα παιδιά για να μην τους πάρουν στην ΔΙΑΣ. Τραβήξαν άτομα απο όλα τα σώματα, ειδικούς φρουρούς κλπ με γελοία κριτήρια. Ακόμα και με Α1 δίπλωμα και ελάχιστη εμπειρία... ετσι εγινε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 ετσι εγινε.. Ακριβως ετσι.Και προσπαθουσα να θυμηθω τη λεξη που χαρακτηριζει την κατασταση εδω και ενα μηνα.Παιδομαζωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εδω καλο θα ηταν οσοι ποσταρετε τετοιες πληροφοριες να μας λετε και απο που τις αντλειται. Γιατι το να μιλησουν ή καλυτερα στην προκειμενη να γραψουν δυο τρεις εδω μεσα στο φορουμ που ειναι αστυνομικοι το καταλαβαινω. Για ολους τους αλλους εχω τις επιφυλαξεις μου. Απο το ακουσα/μου ειπαν/καπως ετσι ειναι κτλ κτλ μεχρι την αληθεια η αποσταση μπορει να ειναι τεραστια. Χωρις να θελω να προσβαλλω απολυτως κανεναν μου φαινεται εντελως κουτο να ειμαι αστυνομικος οποιουδηποτε κλαδου και να μην εχω ιδεα απο μηχανη και να δεχτω να παω στην ΔΙ.ΑΣ ή στα Ζ. Δεν ειναι ανηλικοι οι αστυνομικοι. Εχουν και γνωση και κριση. Σαν να μου λεει εμενα καποιος οταν πηγα φανταρος να ανεβω σε αρμα και να το χειριστω ενω το μονο πραγμα που ξερω απο τα αρματα ειναι οτι εχουν ερπυστριες. Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2010 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 http://www.astynomia.gr/images/stories/2010/Stat_Trox%2008-05-2010.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Κριμα το παλικαρι!! μπορει να ηταν και η κακια στιγμη και μη λεμε τωρα για ανεκπαιδευτους αν δεν ξερουμε! Θεσσαλονικη παντως κυκλοφοραν πολυ! και εμενα που με σταματησαν χθες ηταν πολυ καλοι και μιλουσαν σωστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Παλιότερα (πριν καμιά διετία) υπήρχε έγγραφη διαμαρτυρία από τους ίδιους τους τροχαίους ότι τοποθετούν με το ζόρι τροχονόμους σε ομάδες με μοτοσυκλέτες οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν ουδεμία σχέση με τις μοτοσυκλέτες! Δεν είχαν ποτέ τους δηλαδή ούτε παπάκι! Τους έκαναν λέει μια υποτυπώδη εκπαίδευση ημερών και τους αμολούσαν στο δρόμο με τραγικές γι' αυτούς συνέπειες. Η διαμαρτυρία έγινε γιατί είχαν τραυματιστεί πολλοί τέτοιοι τροχονόμοι (κάποιοι μάλιστα, σοβαρά!) Ακόμα κι εκεί, λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. (όπως δηλαδή συμβαίνει με τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 ¨Ετσι ακριβός ειναι.. τους βλέπω στον δρόμο.. περνάνε και απο το μαγαζί μου μπροστά 2-3 φορές την μέρα... αντε ο οδηγός.. ίσως και αν ξέρει.. αλλά ο συνοδηγός.. τι φταίει.. !!! να ειναι καβάλα σε ενα μηχανάκι που ο οδηγός ίσως δεν το έχει και πολύ.. εγώ φοβάμαι να ανέβω συνοδηγός ακόμα και σε παπάκι !! και ο οδηγός να ειναι ο rossi !! καλά εαν ήταν o lorenzo θα κάναμε τούμπες σίγουρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 παιρνανε εξω απο το μαγαζι μου 4-5 φορες την μερα δεν ξερω απο εκπαιδευση αλλα η παρουσια τους ειναι καλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες