Jump to content
Sign in to follow this  
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

HJC FS-15 CARBON

Recommended Posts

καταρχας θα ηθελα να μου πειτε αποψεις για το hjc fs-15 carbon :)

εχω βρει διαφορα στο ebay http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=hjc+fs-15+carbon&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=Apparel_Merchandise&_odkw=hjc+fs-15&_osacat=0&bkBtn= αλλα το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω πιο θα ειναι το μεγεθος που θα μου κανει...διοτι εδω στα χανια δεν υπαρχει κανενα ωστε να το φορεσω και να δω αν μου κανει...

τι μπορω να κανω?

αυτο βγενει σε ενα μεγεθος το εξωτερικο κελυφος και μετα απλα αλλαζουν τα μαξιλαρακια απο μεσα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τράβα στην Colori δοκίμασε το και μετά κάνε παραγελιά απ'όξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα παω γιατι ηταν το μονο που δεν πηγα και ισως το εχει...αν και εδω δεν το ειδα να το εχει οποτε δεν ξερω αν θα το εχουν στο μαγαζι...

αλλα το κρανος τι λεει? καλο ειναι???

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια χαρα κρανος ειναι!!Οσο για το κελυφος βγαινει σε τρια μεγεθη και αλλαζουν τα μαξιλαρακια απο μεσα...Τωρα στα ανταλλακτικα που κοιτουσα τις προαλλες στα HJC τα μαξιλαρακια εχουν κανα 6Ευρω τα μαγουλα, αλλα το πανω δεν θυμαμαι...

Ομως μην αγορασεις κρανος με την λογικη να το προσαρμοσεις στο νουμερο σου, γιατι παιζει να μην σου καθεται καθολου καλα στο κεγαλι, κανενα μεγεθος...Δεν εχουμε ολοι τα ιδια κεφαλια και αλλα κρανη μας καθονται καλα και αλλα οχι..Βλεπω οτι εχετε Colori στα Χανια οποτε πηγαινε δοκιμασε, βρες το σωστο για σενα νουμερο και μετα αγορασε το!

Καλες αγορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!! :clapping:

μετα απο 8 ημερες (5 μερες να ερθει απο αμερικη και 3 στα ελτα)

εχω ξετρελαθει!!!! :yahoo:

ειναι πανεμορφο,εχει ποιοτητα,η επενδυση του βγαινει και μπαινει πανευκολα,το ιδιο και το τζαμακι.τωρα δεν εχω προλαβει να δοκιμασω αεραγωγους γιατι δεν εχω ακομα μηχανακι...αλλα νομιζω πως δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα

να οριστε και μερικες φωτο

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973092-full.jpg

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973093-full.jpg

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973094-full.jpg

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973097-full.jpg

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973098-full.jpg

2010%5C05%5C12%5Cbikepics-1973100-full.jpg

το μονο του μειονεκτημα ειναι το δεσιμο του...δεν δενετε-λυνετε γρηγορα θελει λιγη προσπαθεια...αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι. :D

230 πηγε με μεταφορικα και τελωνεια...αλλα εδω στο κολορι μου ειπαν 350 αν θυμαμαι καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες καλοφορετο και αγρατζουνιστο!

Mια χαρα κρανος ειναι!!Οσο για το κελυφος βγαινει σε τρια μεγεθη και αλλαζουν τα μαξιλαρακια απο μεσα...Τωρα στα ανταλλακτικα που κοιτουσα τις προαλλες στα HJC τα μαξιλαρακια εχουν κανα 6Ευρω τα μαγουλα, αλλα το πανω δεν θυμαμαι...

Δλδ στο συγκεκριμενο μπορεις να αλλαζεια απλα τα μαξιλαρακι και να το κανεις small-medium-large οταν θες ?? Κατσε γτ αν ειναι ετσι ειναι θυσαυρος.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια! :)

Με γειες καλοφορετο και αγρατζουνιστο!

Δλδ στο συγκεκριμενο μπορεις να αλλαζεια απλα τα μαξιλαρακι και να το κανεις small-medium-large οταν θες ?? Κατσε γτ αν ειναι ετσι ειναι θυσαυρος.!

ναι ετσι ειναι νομιζω,βγαινει σε 3 μεγεθη θαρω, και αναλογα αλλαζεις μαξιλαρακια για XXS-XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL

να απο δω ειδα οτι εχει 8 νουμερα!κατω κατω

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HJC-FS-15-CARBON-FULL-FACE-HELMET-X-LARGE-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a06a90557QQitemZ180500366679QQptZApparelQ5fMerchandise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ακριβως, οπως και στα περισσοτερα συγχρονα κρανη που εχουν τρια(ή δυο) διαφορετικα μεγεθη εξωτερικου κελυφους...

Υπαρχουν ανταλλακτικα μαξιλαρακια(ΔΕΝ ειμαι σιγουρος αν υπαρχει ως ανταλλακτικο και το πανω πανω μαξιλαρακι που πιανει το μετωπο) αλλα επειδη το συγκεκριμενω εχει τρια μεγεθη εξωτερικου κελυφους μπορεις μονο να το κανεις απο XS σε S(και το αντιστροφο και απο M σε L...Η τελος παντων μπορεις να του αλλαξεις μεγεθος αρκει να εχουν το μεγεθος που θες και αυτο που εχεις το ιδιο κελυφος..Δεν μπορεις να πας σε αλλο κελυφος!!!

:wacko: :wacko: :wacko:

Πωωω μπερδευτηκα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To FS-15 είναι carbon.Το FG-15 δεν είναι.

Είναι 2 εντελώς διαφορετικά κράνη σε βάρος..έχουν τους ίδιους αεραγωγούς,οπότε και σχήμα.Αλλά στο βάρος είναι άλλη φάση.

To ένα είναι 0,9γρ και το άλλο 1,350γρ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To FS-15 είναι carbon.Το FG-15 δεν είναι.

Είναι 2 εντελώς διαφορετικά κράνη σε βάρος..έχουν τους ίδιους αεραγωγούς,οπότε και σχήμα.Αλλά στο βάρος είναι άλλη φάση.

To ένα είναι 0,9Kg και το άλλο 1,350Kg :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To FS-15 είναι carbon.Το FG-15 δεν είναι.Είναι 2 εντελώς διαφορετικά κράνη σε βάρος..έχουν τους ίδιους αεραγωγούς,οπότε και σχήμα.Αλλά στο βάρος είναι άλλη φάση.To ένα είναι 0,9kg και το άλλο 1,350kg :_thumbsup:

FS και FG...ιδια ειναι... B) :smoke:

(με το carbon της σειρας φυσικα να ειναι ελαφρυτερο!)

" HJC Info Center to me

Dear Kostas:

In response to your inquiry, these are the same models: FG-15 is the European model version and the FS-15 is the US model version."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1,350Kg...

Και τα 900 γραμμαρια ειναι 0,9Kg!

Κοιτα παλι τι ειχες γραψει στην αρχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα