Jump to content

Recommended Posts

Εγώ έχω θέμα με το μπροστά δισκόφρενο που τριζει πααααρα πολυ, θα χρειαστω να αλλαξω τακακια, η απλα μια εξαερωση-καθαρισμα θα κανει την δουλεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πόσα χλμ τα έχεις τα μπροστά τακάκια? Πιάνει καλά το μπροστά φρένο? Τρίζει μόνο όταν είναι βρεγμένο ή και όταν είναι στεγνό? Η εξαέρωση δεν έχει καμία σχέση με το τρίξιμο...

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή είναι.

http://www.trifa.de/cms/front_content.php?idcat=7&id=71

Δεν εχει το σχήμα καρύδι.

Μην περιμένετε θεαματική αλλαγή, απλά θα φωτίζει κάπως καλύτερα απο πρίν. (τουλάχιστον στο Ιννόβα καρμπ.)

Παίζει ρόλο ο εσωτερικος καθρεφτης , το κρύσταλλο, και η απόδοση της λάμπας.

Π.χ. Στο ψεκαστό που εχει αλλάξει ο προβολέας / κρύσταλλο + φορά λάμπα 55w, η διαφορά στα φώτα είναι χαώδης.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΡΜΥΡΑΤΕΡ ...... ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΤΙΒΑΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΔΕΣ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΡΜΠ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΙΝΤΖΕΚΤΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΖΕΚΤΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΤΙ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή είναι.

http://www.trifa.de/...p?idcat=7&id=71

Δεν εχει το σχήμα καρύδι.

Μην περιμένετε θεαματική αλλαγή, απλά θα φωτίζει κάπως καλύτερα απο πρίν. (τουλάχιστον στο Ιννόβα καρμπ.)

Παίζει ρόλο ο εσωτερικος καθρεφτης , το κρύσταλλο, και η απόδοση της λάμπας.

Π.χ. Στο ψεκαστό που εχει αλλάξει ο προβολέας / κρύσταλλο + φορά λάμπα 55w, η διαφορά στα φώτα είναι χαώδης.... :afro:

Ωραιος ευχαριστω.. Και τετοια λαμπα που θα βρω? Λογικα Θεσ/νικη θα εχει?. γιατι εδω στην Σουρδια ειναι παπαρες full..Τους εφαγε η "δυσκολια" και η τρομπαρια :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ευχαριστω.. Και τετοια λαμπα που θα βρω? Λογικα Θεσ/νικη θα εχει?. γιατι εδω στην Σουρδια ειναι παπαρες full..Τους εφαγε η "δυσκολια" και η τρομπαρια :crazy:

Τι να το κάνεις το μηχανάκι εκεί? Σε ένα 15 ημέρες θα ξεκινήσει το χιόνι και ο πάγος. Κάτι ξέρουμε και εμείς οι παλιοί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσα χλμ τα έχεις τα μπροστά τακάκια? Πιάνει καλά το μπροστά φρένο? Τρίζει μόνο όταν είναι βρεγμένο ή και όταν είναι στεγνό? Η εξαέρωση δεν έχει καμία σχέση με το τρίξιμο...

Τα μαμά είναι, 6000km και το φρενο πιανει μια χαρα, τριζει γενικα ειτε στεγνο ειτε βρεγμενο, εχω παρατηρησει πως η μπροστα ροδα οταν το παπι ειναι στο διπλο σταντ οταν παω να την γυρισω προς τα πισω ζοριζετε παρα πολυ δλδ σαν να παταω φρενο αλλα οταν την γυρναω μπρος ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι ζοριζετε. Τι προτεινετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να το κάνεις το μηχανάκι εκεί? Σε ένα 15 ημέρες θα ξεκινήσει το χιόνι και ο πάγος. Κάτι ξέρουμε και εμείς οι παλιοί...

3.5 χρονια ειμαι εδω πανω..(το μηχανακι 2 χρονια Σουρδια ειναι) Λες να μην ξερω :crazy: Στα χιονια παω με τα ποδια κεντρο και λοιπα.. Mια φορα ειχα παει με το μηχανακι στο ΤΕΙ γιατι ειχα δει οτι καθαριζαν τα εκχιονιστικα.. Ελα που στο δρομο του ΤΕΙ δεν περασαν.. Και δώστου οι μπαντες.. χαχα Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένα κοντέρ δεν μηδενίζει αμέσως και αυτό δεν σημαίνει πως κλέβει.

Το κοντερ απο π.χ. ενα crypton x δεν μηδενιζει αμεσως ??? :shock:

Μαλλον δεν εχεις οδηγησει :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένα είμαι κάθετος σε αυτό.

Άλλο γρήγορα άλλο αμέσως.

Επίσης μη συγκρίνεις την ποιότητα των μηχανισμών του crypton που κοστίζει 1500€ +

Crypton X δεν έχω οδηγήσει αλλά δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το όνειρο. Έχουν περάσει όμως από τα χέρια μου αρκετές μηχανές (για οδήγηση ή όχι) για να σου πω πως κανένας μηχανισμός μέτρησης, ψηφιακός ή αναλογικός, δεν δείχνει σε 100% πραγματικό χρόνο την αλλαγή των καταστάσεων.

Στους αναλογικούς λέγεται αδράνεια μηχανισμού , στους ψηφιακούς χρονική απόκριση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένα είμαι κάθετος σε αυτό.

Άλλο γρήγορα άλλο αμέσως.

Επίσης μη συγκρίνεις την ποιότητα των μηχανισμών του crypton που κοστίζει 1500€ +

Crypton X δεν έχω οδηγήσει αλλά δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το όνειρο. Έχουν περάσει όμως από τα χέρια μου αρκετές μηχανές (για οδήγηση ή όχι) για να σου πω πως κανένας μηχανισμός μέτρησης, ψηφιακός ή αναλογικός, δεν δείχνει σε 100% πραγματικό χρόνο την αλλαγή των καταστάσεων.

Στους αναλογικούς λέγεται αδράνεια μηχανισμού , στους ψηφιακούς χρονική απόκριση.

Δεν συγκρινω την ποιοτητα αναμεσα σε κρυπτον χ και σπριντερ . Δυο ανομοια μηχανακια . Τεσπα , κοιτα στα δυο επομενα βιντεο οτι το κρυπτον μηδενιζει ΑΜΕΣΩΣ ( και δεν εννοω 100% αμεσως και ουτε ειπα κατι τετοιο νωριτερα ) και το σπριντερ μηδενιζει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

http://www.youtube.com/watch?v=RnNi3zfDw4w

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρηκαμε δουλεια που δεν ειχαμε.. Btw malossi λεει βημα δεν παει ομως (για malossi) :crazy: Παρτε crypton x να σωθειτε μαγκες.. (3χιλιαρικακια τζαμπα πραμα) Μηδενιζει και αμεσως το εργαλειο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μαμά είναι, 6000km και το φρενο πιανει μια χαρα, τριζει γενικα ειτε στεγνο ειτε βρεγμενο, εχω παρατηρησει πως η μπροστα ροδα οταν το παπι ειναι στο διπλο σταντ οταν παω να την γυρισω προς τα πισω ζοριζετε παρα πολυ δλδ σαν να παταω φρενο αλλα οταν την γυρναω μπρος ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι ζοριζετε. Τι προτεινετε;

Εγώ τακάκια άλλαξα πρώτη φορά στα 8000χλμ.. Και αύριο θα τα ξανα αλλάξω,αυτή τη φορά πρέπει οπωσδήποτε.. Ίσως φαγώθηκαν γρήγορα τι να σου πώ αν φρενάρεις συνέχεια και απότομα.. Πήγαινέτο στον μάστορα ή τσέκαρε μόνος σου τα τακάκια αν ξέρεις πως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τακάκια εμπρός άλλαξα και εγώ νωρίς. Πρέπει να το γράφω πιο πίσω. Τα μαμά τρώγονται γρήγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανένας πως βγαίνει η πίσω δαγκάνα του δισκόφρενου? Κατάφερα να αλλάξω τακάκια μπροστά, υγρά φρένων και εξαέρωση μπρος-πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω την δαγκάνα την πίσω για να αλλάξω τακάκια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά να προσέχετε τα μηχανάκια σας! Βρήκα σπασμένη την κλειδαριά του τιμονιου! Γλυτωσα το μηχανάκι στο παραπεντε! Τα βάλανε και τα δικά μας στο μάτι! 90 ευρώ άλλαγμα κλειδαριων αλλά νιώθω τόσο τυχερός! Το νου σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ευκολότερο είναι να βγάλεις τον τροχό

Δεν βγαίνει δηλαδή η δαγκάνα? Και με το να βγάλω τον τροχό τι θα καταφέρω?Πρέπει να βγει και η δαγκάνα για να ξεβιδώσω τα πηράκια που κρατάν τα τακάκια γτ η βίδα είναι ακριβός δίπλα στην εξάτμιση και δεν χωράει κατσαβίδι..Καμιά ιδέα?

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα την γνωμη σας για to daytona dy 125rs???σκεφτομαι να το αγορασω αν και με καλυψατε μηχανολογικα απο to sprinter που εχουν το ιδιο μοτερ οτι ξερετε καλο να το μαθω μιας και εισθε ενημερωμενοι για daytona ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα φίλε το έχω προσωπικά 1 μήνα περίπου,έχω 680 χιλιόμετρα κάνει ως τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα,του βάζω 4 ευρώ βενζίνα κάθε εβδομάδα και μου βγάζει γύρω στα 110 χλμ αυτονομία.Κατά άλλα δεν είναι και τίποτα φοβερό και συγκλονιστικό στην οδήγηση του όπως όλα τα παπιά δηλαδή,εγώ το πήρα μόνο για την οικονομία του μέσα στην πόλη και για τίποτα άλλο,μέχρι να ξαναπάρω κάποια μηχανή αν πάνε καλά τα οικονομικά.Πάντως στα λεφτά του είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πάρεις ποιό ακριβό παπί τζάμπα θα δώσεις λεφτά παραπάνω.

Τώρα το είδα το λάθος μου σου έδωσα περιγραφή για το sprinter αν και είναι τα ίδια μηχανάκια .

Τροποποιήθηκε από τον jimeta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα φίλε το έχω προσωπικά 1 μήνα περίπου,έχω 680 χιλιόμετρα κάνει ως τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα,του βάζω 4 ευρώ βενζίνα κάθε εβδομάδα και μου βγάζει γύρω στα 110 χλμ αυτονομία.Κατά άλλα δεν είναι και τίποτα φοβερό και συγκλονιστικό στην οδήγηση του όπως όλα τα παπιά δηλαδή,εγώ το πήρα μόνο για την οικονομία του μέσα στην πόλη και για τίποτα άλλο,μέχρι να ξαναπάρω κάποια μηχανή αν πάνε καλά τα οικονομικά.Πάντως στα λεφτά του είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πάρεις ποιό ακριβό παπί τζάμπα θα δώσεις λεφτά παραπάνω.

Τώρα το είδα το λάθος μου σου έδωσα περιγραφή για το sprinter αν και είναι τα ίδια μηχανάκια .

σε ευχαριστω και εγω λογο οτι εχς μεγαλο μηχανακη το θελω για οικονομια ματωσα απο τις βενζινες απλα ρωταω επειδη δεν ειναο χοντα μηπως εχει θεματα αλλα οκ το κιβωτιο καλο?απο πατιναρισμα σου κανει κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

babizzz φίλε,πατινάρισμα δεν μου έχει κάνει ως τώρα,μόνο είναι λίγο σκληρό το κιβώτιο στις αλλαγές ειδικά αν έχω ξεχάσει στο παρκάρισμα καμιά 1η μέσα και δυσκολεύει να την βγάλω λίγο,αλλά αυτό οφείλεται πιστέυω κατά 90% ότι έχει τα λάδια από την μάνα του ακόμα,μόλις πάει στα 1000χλμ για το πρώτο σερβάκι του και μπούν τα 10-40 θα εξαφανιστεί το πρόβλημα αυτό πιστεύω.Ολα τα έχει πεί ο συνάδελφος dimitrishndsm (Δημήτρης) που άνοιξε αυτό το τόπικ για το συγκεκριμένο παπάκι και μας το παρουσίασε και τον ευχαριστούμε για αυτό.Γενικώς η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι ένα φθηνό και αν το προσέξεις αξιόπιστο παπάκι.ο Δημήτρης έχει αναφέρει ότι ο κινητήρας του αν δεν κάνω λάθος είναι από honda astrea.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

babizzz φίλε,πατινάρισμα δεν μου έχει κάνει ως τώρα,μόνο είναι λίγο σκληρό το κιβώτιο στις αλλαγές ειδικά αν έχω ξεχάσει στο παρκάρισμα καμιά 1η μέσα και δυσκολεύει να την βγάλω λίγο,αλλά αυτό οφείλεται πιστέυω κατά 90% ότι έχει τα λάδια από την μάνα του ακόμα,μόλις πάει στα 1000χλμ για το πρώτο σερβάκι του και μπούν τα 10-40 θα εξαφανιστεί το πρόβλημα αυτό πιστεύω.Ολα τα έχει πεί ο συνάδελφος dimitrishndsm (Δημήτρης) που άνοιξε αυτό το τόπικ για το συγκεκριμένο παπάκι και μας το παρουσίασε και τον ευχαριστούμε για αυτό.Γενικώς η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι ένα φθηνό και αν το προσέξεις αξιόπιστο παπάκι.ο Δημήτρης έχει αναφέρει ότι ο κινητήρας του αν δεν κάνω λάθος είναι από honda astrea.

ναι ειναι χοντα αλλα το 100 οχι το 125 εχει αλλη διαδρομη στροφαλου και αλλο πιστονι απλως επειδη εχω honda supra c90 kai c50 φοβαμαι να παω στα daytona αλλα με καλυψατε με αυτα που μου ειπατε απο μεγαλο μοτο εχεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προτελευτάιο που είχα ήταν το Suzuki GSR 600 καλό,αλλά ρουφήχτρες μεγάλη και σε χαλαρούς ρυθμούς.Απλώς η μηχανή μου λείπει δεν μπορώ να πάω μια βόλτα της προκοπής ή μια εκδρομή,και δεν ήθελα να χρεωθώ πάλι για να πάρω μηχανή την σήμερον ημέρα,καλά να είμαστε και κάποια στιγμή θα πάρω υγεία να έχουμε όλοι μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα