dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Λόγω απλής κατασκευής του κινητήρα η παραμικρή λετπομέρια παίζει τον ρόλο της στην απόδοση. Έχω βάλει βενζίνη που δεν περνούσε τα 90 με τίποτα, και βάζω εδώ και κανένα 3 μηνο silk Oil και έχω και μεγαλύτερη αυτονομία αλλά και τελικές κοντερίσιες έως και 125++ κοντά στα 130. στην πραγματικότητα η τελική του είναι 105 max! Αξιοπρεπέστατη μπορώ να πω. Σε όσους δεν πιάνουν τις παραπάνω τελικές βουρ για ρύθμιση βαλβίδες και καρμπυρατέρ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ενας φιλος εχει το 125 και το χω οδηγησει πολλες φορες . μολις σταματω σ'ενα φαναρι , παρατηρω πως το κοντερ δεν μηδενιζει αμεσως και καθυστερει αρκετα ...αρα κλεβει... Κανένα κοντέρ δεν μηδενίζει αμέσως και αυτό δεν σημαίνει πως κλέβει. Το ελατήριο του το κάνει να μη μηδενίζει αμέσως. Και το δικό μου κοντέρ στην αρχή τρεμόπαιζε πολύ το ταχύμετρο και περισσότερο το στροφόμετρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evris75 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Καλορίζικο και καλές βόλτες evris75.Καλωσόρισες στην παρέα μας, θα σου πρότεινα να διάβαζες όλο το θέμα του panago2006 θα σε βοηθήσει πολύ. Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evris75 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 χθές του έκανα το δεύτερο γέμισμα σε καύσιμα,το πρώτο του είχα βάλει 6 ευρώ και με έβγαλε 110χλμ,χθές του έβαλα 4 ευρώ και με το application road trip lite moy έδειξε κατανάλωση 2.26 λίτρα /100κμ,πολύ καλά και για άστρωτο μηχανάκι με 120 χλμ όλα κα όλα.στο σαίτ του γκοργκολή αναφέρει κατανάλωση 1,77 λίτρα /ανα 100.Αψογο το μηχανάκι ως τώρα με μόνη παρατήρηση ότι έχει πολύ ελαστικό πηρούνι που σε κανένα φρένο ψιλοαπότομο βυθίζει και με το μπροστινό φρένο που δεν έχει καλή αίσθηση όπως θα το ήθελα και συνηθισμένος από τις μηχανές και το σκούτερ που είχα. Εκανα και εγω το δευτερο γεμισμα σε καυσιμα.Στο πρωτο ειχα βαλει 5,50euros μου ειχε βαλει και λιγο στο καταστημα.Εβγαλε 170km και απο οτι ειδα στο ντεποζιτο "ειχα" καμια τρανταρια ακομη! Τωρα εχω κανει αλλα 100km και ο δεικτης ειναι λιγο κατω απο τη μεση. Γιατι τοση διαφορα??? Και εγω δεν εχω injection. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Αν έκανες 170 χλμ με γεμάτο ντεπόζιτο είσαι μια χαρά! Και εμένα κάπου εκεί μου έβγαλε!παντός για να είναι πιο αξιόπιστες οι μετρήσεις σου καλό είναι να γράφεις πόσα λίτρα έβαλες και όχι πόσα λεφτά! Αν παντός το καρμπυρατερ έχει τελική 105 και κατανάλωση όση γράφεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το injection!Τουλάχιστον το δικό μου δεν έχει καταφέρει να πιάσει πάνω από 100 !και είμαι και μοντέλο!!! 70 κιλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 αν σκεφτεις οτι εχουν διαφορα 250 ευρω το injection με το kαρμπυλατερ ,και μπορει και παραπανω γιατι μερικοι το δινουν μετρητοις το καρμπ 1100 δεν αξιζει να παρεις το ψεκαστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Περί κατανάλωσης: Γενικά έχω ένα θέμα με τις χαμηλές στροφές. Το ρελαντί μου είναι πολύ χαμηλό (κάτω από τις 1000rpm) και το γκάζι αρπάζει αμέσως. Ένδειξη πως έχω πλούσιο μείγμα για την πραγματικότητα ζάμπλουτο! Επίσης αυτή η ρύθμιση έχει θέσει σε αχρηστία το τσοκ αφού παίρνει εύκολα μπροστά αλλά δεν κρατάει ρελαντί και σβήνει ακόμα και ζεστό. Επίσης χθες σε ένα φανάρι (έπαιζε ρόλο και η υγρασία βέβαια) κοιτάζω την εξάτμιση και έβγαζε κάπνα που μύριζε βενζίνα, Επίσης στα απότομα κλείσίματα του γκαζιού έχω σκασίματα με φλόγα. Φούλ άκαυστο σου λέω. Δραστικές λύσεις γιατί δεν περισσεύουν χρήματα για βενζίνη. Πλούσιο μίγμα + χαμηλές στροφές ρελαντί σημαίνει πως θα πρέπει να ανοίξω τον αέρα. Όμως το KEihin του daytona δεν έχει ρεγουλατόρο (το δικό μου τουλάχιστον ή δεν το βλέπω τώρα που γέρασα) για τον αέρα αλλά μόνο για καύσιμο (βελόνα, jet needl) και ένα που ρυθμίζει το ρελαντί (ζίγκλερ, main jet) . Οπότε ανεβάζω ρελαντί, κατεβάζω βενζίνη και βλέπουμε. ΣΚ λέω να το πιάσω. Ο κανόνας λέει φτωχότερο μείγμα μεγαλύτερη οικονομία, Η τεχνική λέει, σε συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου το ρελαντί όσο το δυνατόν ψηλότερα χωρίς να υπάρχει υστέρηση και μπέρδεμα στο άνοιγμα του γκαζιού. Κάπου στη μέση είναι η καλύτερη ρύθμιση για οικονομία και σωστή λειτουργία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Παιδιά βοήθεια!!Θέλω να αλλάξω τακάκια, να κάνω εξαέρωση φρένων και να αλλάξω τα υγρά, ξέρω πως θα το κάνω το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο δοχειάκι υγρών πίσω από το πλαστικό που γράφει σπριντερ(το δοχειάκι του πίσω δισκόφρενου) γιατί δεν μπορώ να βγάλω το πλαστικό.. Το προσπάθησα ξεβίδωσα όλες τις βίδες αλλά δεν τα κατάφερα,προσπαθούσα να το βγάλω δεν έβαλα και πολύ πίεση βέβαια μην σπάσει και καμιά βάση αλλά δεν τα κατάφερα... Υπάρχει κανείς που ξέρει να με βοηθήσει? Με καμια φώτο ίσως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Στην προσπάθεια να το βγάλεις σίγουρα θα σπάσεις καμιά βασούλα. Για τον λόγο αυτό εξοπλίσου με υπομονή και εποξική κόλα 2 συστατικών. Εκτός από τις βίδες θα πρέπει να ξεκουμπώσεις κιόλλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Το θέμα είναι να μην σπάσω τίποτα,δεν μπορεί κάπως θα γίνεται. Τα άλλα πλαστικά βγαίνουν εύκολα ειδικά αυτό που κρύβει την μπαταρία... Σκέφτηκα να βγάλω αυτό και μετά να ξεβιδώσω το δοχείο υγρών από εκει αφού έχω εύκολη πρόσβαση στην βίδα του έτσι ώστε να το τραβήξω προς τα έξω και να μπορώ να κάνω την δουλειά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 και μενα βγαινει πανευκολα πλεον αφου εχουν σπασει τα 2 δοντακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Το θέμα είναι να μην σπάσω τίποτα,δεν μπορεί κάπως θα γίνεται. Τα άλλα πλαστικά βγαίνουν εύκολα ειδικά αυτό που κρύβει την μπαταρία... Σκέφτηκα να βγάλω αυτό και μετά να ξεβιδώσω το δοχείο υγρών από εκει αφού έχω εύκολη πρόσβαση στην βίδα του έτσι ώστε να το τραβήξω προς τα έξω και να μπορώ να κάνω την δουλειά.. Καλή επιτυχία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 kalo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Ωραίο βιντεακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Παιδες οποιος εχει κανενα λινκ απο ebay ή απο Ελλαδα με λαμπες τυπου xenon ή απλες ας ποσταρει εδω περα.. Γιατι μου καηκε παλι και ψάχνομαι για καμια καλη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 το μαμα φως πως ειναι ?φεγγει καθολου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το μαμα φεγγει καλα.. Καηκε εβαλα μια φθηνη καηκε και αυτη και τωρα ψαχνω για καμια καλη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ti typo lampa foraei? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 έχω παρατηρήσει πως στα πιο καινούργια μοντέλα από το δικό μου, (μαύρη εξάτμιση & injection), τα πλαστικά δένονται με διαφορετικό τρόπο επάνω στο πλαίσιο. Επίσης υπάρχει μία πιθανότητα να έχουν βελτιώσει και την ποιότητα των πλαστικών. Τώρα όσον αφορά τα φώτα είναι κεριά! Έβαλα πριν μία εβδομάδα μία OSRAM συμβατική και πράγματι είδα πολύ μεγάλη διαφορά! 15 μέρες ήμουν με το λαμπάκι θέσης. Λογικό ήταν να δω διαφορά! Γενικά πάντως δεν κάνεις εύκολα διαδρομή σε μη φωτισμένο ανοιχτό δρόμο. Όσο υπάρχουν σπίτια και λειτουργούν οι αντανακλάσεις από αυτά μια χαρά βλέπεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 βαλε ενα λινκ με την λαμπα OSRAM που εβαλες Δημητρη.. Γιατι και εγω με την ψειρα γυρναω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Από ανταλλακτικά την πήρα. Μη νομίζεις πως κάνει θαύματα. Απλά η προηγούμενη ήταν Noname και κάηκε σχετικά γρήγορα. Έτσι είπα να δοκιμάσω επώνυμη. Μάλιστα δυσκολεύτηκα να την βάλω στο τύπου μπαγιονέ ντουί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 τον τυπο τις λαμπας δεν ειπατε........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 ba20d 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Ίδια λάμπα φοράει και το Ιννόβα το παλιό. Να δω κάπου αν εχω φωτό, με άλλη λάμπα απλή TRIFA που φωτίζει καλύτερα απ'οσες εχω δοκιμάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Ποσταρετε την καλυτερη που ειχατε ποτε στον παπιο μπας και βγαλω ακρη.. Γιατι ειχα βαλει μια τυπου xenon φθηνη και δεν εβλεπες στο ενα μετρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες