Jump to content

Recommended Posts

Καλορίζικο.

Το κιβώτιο είναι σφιχτό ακόμα. Μόλις φαγωθούν λιγο τα λαδάκια θα στρώσει.

Αν συνεχίσει να μη μπένει νεκρά εύκολα πες του μάστορα να σου χαλαρώσει λίγο την βίδούλα του σασμάν.

Για το τρίξιμο είναι νωρίς ακόμα.... Αλλά και να αρχίσει μη στεναχωρηθείς! Θα είναι ώρα για εξάτμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να δούμε και κανένα περίεργο.

Σήμερα παρκάρω Βουλιαγμένης, ακουμπάει ο δεξί καθρέφτης ελάχιστα σε κολονάκι σήμανσης και χραπ! Κόπηκε στο μαντεμένιο του κομμάτι σαν βούτυρο.

Ευκαιρία άλλαξα και τους 2 με πιο designατους και μαζί και 2 νέα αντίβαρα καθώς σε μία προσπάθεια να τους αφαιρέσω για να τους καθαρίσω έχασα το βιδάκι. Έβαλα πάλι με μπόλικο βάρος νικελέ.

10€ οι καθρέφτες (είχε από 3€ το ζευγάρι)

7€ τα αντίβαρα (από 2,5€ το ζευγάρι οι εφετζίδικοι)

Πήγα να το αφήσω για πλύσιμο και βλέπω "Παπί 10€"

Καλά άσε το θα το πλύνω μόνος μου... κάποτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να δούμε και κανένα περίεργο.

Σήμερα παρκάρω Βουλιαγμένης, ακουμπάει ο δεξί καθρέφτης ελάχιστα σε κολονάκι σήμανσης και χραπ! Κόπηκε στο μαντεμένιο του κομμάτι σαν βούτυρο.

Ευκαιρία άλλαξα και τους 2 με πιο designατους και μαζί και 2 νέα αντίβαρα καθώς σε μία προσπάθεια να τους αφαιρέσω για να τους καθαρίσω έχασα το βιδάκι. Έβαλα πάλι με μπόλικο βάρος νικελέ.

10€ οι καθρέφτες (είχε από 3€ το ζευγάρι)

7€ τα αντίβαρα (από 2,5€ το ζευγάρι οι εφετζίδικοι)

Πήγα να το αφήσω για πλύσιμο και βλέπω "Παπί 10€"

Καλά άσε το θα το πλύνω μόνος μου... κάποτε!

Ωπα κάτσε εδω βγάλαμε είδηση! Εννοείς σου έσπασε το αρσενικό του καθρέφτη αλλά η βάση έμεινε απείραχτη έτσι?

Επειδή παρκάρω το μηχανάκι μου σε μία αποθηκούλα βρίσκει ο καθρέφτης αριστερά αν δεν προσέξω λόγω στενότητας της πόρτας. Δε πιστεύω να μου σπάσει καμιά βάση και τρέχω! καλά οι καθρέφτες δεξιά αριστερά γδαρσίματα χαμός!

Επίσης μια φορά, ένας που του το έδωσα, έβαλε σε κατηφόρα το ποδαράκι, μπαααμ κάτω η μηχανή από αριστερά! Ωχ λέω πάει τ σίδερο του καθρέφτη αλλά τελικά ξεβίδωσε μόνο και τη γλίτωσα. Φυσικά γδάρθηκε και το αντίβαρο. Μια άλλη φορά κάνει όπισθεν μια πελάτισσα ενώ είχα το μηχανάκι από πίσω μπααμ κάτω από δεξιά! (ολόκληρη μηχανή δεν την είδε και ξεπάρκαρε!)

Άρα καταλαβαίνεις τα αντίβαρα γρατσουνισμένα! Πρέπει να τα αλλάξω έτσι για το γαμώτο. Λογικά ξεβιδώνεις τη βίδα στη μέση κ έτοιμος

Εμένα μ έχουν χαλάσει τα πατηράκια τα λαστιχένια στα πόδια. Έχουν κοπεί από κάτω. Πόσο λες να κάνουν ?

Άρα λογικά αντίβαρα+ πατηράκια κανα 10ευρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι.

Έσπασε στο σημείο που είνο το λάστιχο και από μέσα το μαντέμι που κρύβει την μπίλια. Ψήλα δίπλα στο τζάμι.

ΟΧΙ δεν ξεβιδώνει την βίδα στα αντίβαρα! απλά την χαλαρώνεις. και τραβάς με δύναμη. (αυτή τη βλακεία έκανα και εγώ την πρώτη φορά)

Τα αντίβαρα που αγόρασα είχαν πολύ λεπτό λάστιχο για την κόντρα και ξαναχρησιμοποίησα τα παλιά!

Τα πατητήρια τα άλλαξα και αυτά με ωραία κατάμαυρα που έχουν και αεροθάλαμο για του κραδασμούς (ανέβηκε το επίπεδο της άνεσης μία βαθμίδα, τέρμα οι δονήσεις στα πόδια) με 3€.

Προσοχή. τα παλιά θα πάρεις ένα κοπίδι και θα τα κόψεις για να βγούν. Τα καινούργια θα τα βάλεις κάθετα και μόλις φτάσουν στο επιθυμητό βάθος θα τα στρίψεις στην θέση που πρέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πατητήρια τα άλλαξα και αυτά με ωραία κατάμαυρα που έχουν και αεροθάλαμο για του κραδασμούς (ανέβηκε το επίπεδο της άνεσης μία βαθμίδα, τέρμα οι δονήσεις στα πόδια) με 3€.

Θα ήθελα να διαψεύσω δημόσια τον dimitrishndsm λέγοντας οτι τα πατητήρια τα αγόρασα 2 ευρω οχι 3! χαχαχαχα Τι Γ@μ@το είναι να έχεις παπί!Τα πάντα φτηνά! Πατητήρια 2 ευρω και ο καφές 3,5!

Αλλά μ έκανε εντύπωση που έγραφε πάνω το χαρτάκι τους PT parts Model:Astrea. Και η ερώτηση είναι η εξής : παίρνει ανταλλακτικά απο Astrea η Supra?

Ααα και κάτι άλλο: Όταν αλλάζει κανείς σαμπρέλα, πόσο παίρνουνε τελικά 5 η 10 ευρω??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να βγάλω προμήθεια.

Δεν έχω ιδέα πόσο θέλουν για σαμπρέλα. Αλλά λογικά κάπου εκεί μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικα! πως και dunlop;δεν τα ακουω και πολυ στις συζητησεις!αν και για να προτιμησεις εσυ κατι θα ξερεις!περασα τα πρωτα 1000 χλμ με τα μαμα ανοδυνα! πλησιαζει και για εμενα η αλλαγη!κοστος?α!για οποιον ενδιαφερετε πληρωσα το πρωτο σερβις 20 ευρω (injection 1000χλμ)!ειναι συμβεβλημενο συνεργειο στην νικαια!ολα καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60€ http://maxairas.car.gr/parts/?pg=2

με δώρο το καθάρισμα των δαγκάνων στα φρένα.

Εντυπώσεις μετά τα πρώτα 60χμ ! (ναι τόσα έκανα από το μεσημέρι)

1)Μου φανήκε το μηχανάκι ασταθές!!!

Φυσικό επακόλουθο. Τα προηγούμενα είχαν γίνει τετράγωνα και αυτά έχουν υπέροχη κορώνα.

2) Από εκεί που όλα μπλοκάρανε για πλάκα νιώθω ότι τα φρένα δεν πιάνουν.

Φυσικό επακόλουθο. Τα προηγούμενα ήταν ξερά σαν πέτρα. Πλέον έχω πρόσφυση.

3) είναι όμορφα τα άτιμα.

Θετικότατο πρόσημο μέχρι τώρα. Σε 2 χρόνια θα σας πω και το τελικό πρόσημο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 μερες με το θηριο: ΟΛΑ ΚΑΛΑ... παιρνει με την πρωτη και δεν κανει σβησιματα αρρυθμιες και κολπα. δουλευει σαν ραπτομηχανη.

χιλιομετρα 300...μονο ...γιατι με την δουλεια δεν μενει χρονος.

εγιναν ηδη μερικες διαδρομες 25, 30 χιλιομετρων μονορουφι και παραπονο κανενα.

δεν τριζει τιποτα εννοειται,

φρεναρες (χρειαστικαν πριν δυο μερες) και ηταν εκει χωρις μπλοκαρισμα.

καταναλωση 2.34 λιτρα στα 110 χιλιομετρα.(4 ευρω δηλαδη ) με τιμη στο 1,70 το λιτρο.

φωτα αρκετα καλα αν και στο πισσα σκοταδι η μικρη σκαλα φαινεται καλυτερη απο την μεγαλη!!!

επιδοσεις:: οι στροφες απο 4500 μεχρι 6000 ειναι ολο του το ψωμι και αυτο που εχω να δηλωσω ειναι οτι τα 60 τα εχει με ρελαντι. λιγο να τσιμπισεις το γκαζι και τα 80 ερχονται ανετα και διατηρουνται με λιγο αερα η με ανηφορα. τα 90 95 ειναι επισης ευκολα αλλα δεν επεμεινα να τα δω γιατι ....ντραπηκα..!!! χαχα ειναι νωρις ακομα ...

δεν μπορω να πω οτι κανω και το πιο ευλαβικο στρωσιμο, αλλα παντα ζεσταμα και παντα χαλαρα πρωτη δευτερα. στροφες μεχρι 6000. φανταζομαι οτι θα ανεβαζει δυσκολα μετα απο αυτες.

πραγματικα διασκεδαστικο, σταθερο, ομορφο, οικονομικο και αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης και βαψιμο, αυτοκολλητα.

οι διακοπτες του πολυ βολικοι και ....εντυπωσιακα καλο δουλεμα.

μονη παραφωνια ηταν την τριτη μερα που η βαλβιδα που αναβει το στοπ με το ποδοφρενο βγηκε απο την θεση της και δεν αναβε το στοπ. λιγο στραβωμα το λαμακι που την κραταει και ολα καλα.

200 ακομα και θα παμε για λαδακια. το σασμαν εστρωσε και δεν εχει θεμα.

οι καθρεπτες ειχα πει και επαναλαμβανω ειναι παρα πολυ καλοι και διακριτικοι....

πολυ καλη επιλογοι και μια ακομα φορα ευχαριστω που με επηρεασατε στην αγορα του

αααααααααα !!!!!!!! το πηρα 1195 και μετα απο 10 μερες εχει παει 1245 για τιμη μετρητης. δωρο πηρα ενα πισω φαναρι με τα φλας μεσα (τα πορτοκαλι) απο dynamic modenas και θα τοποθετηθει στο πρωτο σερβις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη το στρωνεις καλοκαιρι εχε υποψιν σου οτι ειναι το ποιο δυσκολο στρωσιμο..θελει λιγο προσοχη.. μπορει να σου φανει παραξενο αλλα να αποφευγεις να το οδηγεις νταλα μεσημερι μεσα στην κινηση και στα φαναρια να το σβηνεις και να βαζεις μπρος με μανιβελα.. ειναι μερικα στα οποια θα κανουν ποιο αξιοπιστο το μοτερ κατι που δεν συμφερει να σου πει ο μαστορας για ευνοητους λογους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο για την ζεστη αλλα παραμενω ησυχος. η αληθεια ειναι οτι λογο δουλειας το μηχανακι δουλευει μονο μετα της 6 το απογευμα οποτε εχει φυγει η πολυ ζεστη και τα χιλιομετρα ειναι σε επαρχιακους αποκλειστικα. μενω εξω απο την πολη.

εχει δρομαρες εδω χωρις κινηση και ειναι πραγματικα διασκεδαση στροφες, χαλαρες ανηφοροκατηφορες και πρασινο πολυ πρασινο. καποια συντομα περασματα απο τον πολιτισμο για νερακι και να δουμε κανενα φιλο.

το μονο προβλημα ειναι τα αυτοκινητα τα οποια κυριαχουν οταν ξεπαρκαρουν στο ασχετο και οι τουριστες αδελφε μου με τις γουρουνες και τα αυτοματα .....αστα ουτε που ξερουνε που πανε γιατι πανε πως πανε και ειναι δραμα η κατασταση.

οσο για την μανιβελα δουλευει σχεδον αποκλειστικα. λεω μιζα να χωνω μετα τα 1000. λεει και το μανιουαλ οτι δεν πρεπει να χρεισιμοποιεις πολυ μιζα μεχρι τις 10 ωρες λειτουργιας του κινητηρα.

χαιρετω . η ωρα ειναι 5 και μιση και λεω να παω να καψω κανενα ποτηρακι βενζινα....χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει μονο με μια φιλτροχοανη να εχει ανεβει η τελικη στο 125; η μηπως παραδιδει πνευμα το μοτερ; 24χιλ χλμ εχω... του 07 μοντελο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα πριν 5 μερες το Daytona Sprinter 125 και εχω μια απορια οταν αλλαζω σχεση (ταχυτητα) στο κιβοτιο δεν μπαινουν ευκολα δηλαδη ειναι σκληρες ειναι επειδη ειναι αστρωτο ακομα και στρωνετε η υπαρχει προβλημα..?

Επισης αν ειναι θεμα στρωσηματος στα ποσα χιλιομετρα μαλακανουν..?

Εχω το παπι με το καρμπυρατερ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι αρχή ακόμα γ'αυτό. Κεγώ με το που το πήρα όπως σχεδόν όλοι απ'όσα έχω διαβάσει έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εγώ μόλις το είχα πάρει έλεγα, τι σκατά μηχανάκι πήρα έχει πρόβλημα με το σασμάν?? Αλλά μετα τα 500χλμ αρχίζει και στρώνει. Είμαι στα 14500 και όλα ρέουν αρμονικά...Εκτός από τα πλαστικά βέβαια που μετά τις 4,5κ στροφές αρχίζουν και ακούγονται σαν συμφωνική ορχήστρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολλη... και κατι αλλο ηθελα να ρωτισω για το στρωσιμο λοιπον ο καταστηματαρχης οπου αγορασα το Sprinteraki μου, μου ειπε πως για το στρωσιμο πρεπει μεχρι τα 1600 χιλιομετρα να μην ξεπερναω τα 50-60 :wallbash: .Και επισης μπορω να ανεβασω δικαβαλο αρκει να πιγενο μεχρι τα 50 χλμ .... Ισχυει αυτο η λεει μαλακιες :kaaaala: ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως είναι λίγο υπερβολικός, καλά είναι μέχρι τα 500-600χλμ να το ανοίγεις μέχρι 4,5-5 χιλιάδες στροφές, όχι απότομα γκάζια όταν είναι κρύο, όχι πολλές ώρες βόλτες ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι. Το δικάβλο επιτρέπεται απλά δεν πρέπει να το ζορίσεις όπως σου είπα. Μετά από αυτά τα χιλιόμετρα μπορείς να αρχίσεις σιγά σιγά να το ανοίγεις λίγο. Στα 1000Km άλλαξε λάδια και είσαι κομπλέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από σήμερα ,χάρη σε εσάς ,είμαι και εγώ κάτοχος του daytona sprider 125 με καρπυλατέρ σε άσπρο μπλε χρώμα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή 1195€ μετρητοίς με δώρο τα έξοδα μεταβίβασης και κράνος XVX αξίας 65€

Η πρώτη αίσθηση πάρα πολύ καλή(του ΄κανα ήδη 85 χμ) αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν τα φρένα του τα οποία δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά

Επίσης η θέση του οδηγου είναι πολύ καλή για εμένα που είμαι 1,85 και 100 κιλά(παρακαλώ όχι χοντρός...εύσωμος)

Περισσότερα από βδομάδα που πιθανολογώ θα έχω τελειώσει με το στρώσιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από σήμερα ,χάρη σε εσάς ,είμαι και εγώ κάτοχος του daytona sprider 125 με καρπυλατέρ σε άσπρο μπλε χρώμα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή 1195€ μετρητοίς με δώρο τα έξοδα μεταβίβασης και κράνος XVX αξίας 65€

Η πρώτη αίσθηση πάρα πολύ καλή(του ΄κανα ήδη 85 χμ) αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν τα φρένα του τα οποία δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά

Επίσης η θέση του οδηγου είναι πολύ καλή για εμένα που είμαι 1,85 και 100 κιλά(παρακαλώ όχι χοντρός...εύσωμος)

Περισσότερα από βδομάδα που πιθανολογώ θα έχω τελειώσει με το στρώσιμο

Χα! Σαν εμένα όταν το πήρα (εντάξει 4 πόντους πιο κοντός)

Σου έχω βελτίωση που σκίζει.

Χάνεις 13 κιλά και κερδίζεις 1,5 δευτερόλεπτο στο 0-80!

Καλόβολτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα