panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 αντε καλους δρομους ! πολυ ωραιο το χρωματακι που διαλεξες! θα το ευχαριστηθεις το injection! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 κυριοι εγινε το ροκ!!!!! μολις επεστρεψα απο την αντιπροσωπια εδωσα χαρτια και το κατοσταρικο για τα εξοδα και τα λοιπα και περιμενω μεχρι αυριο για την εγκριση και προχωραμε. δεν νομιζω να κατσει καμια στραβη ο μαγαζατορα ειπε οτι η δηλωση ειναι οκ !!!! εννοειται οτι θα εχουμε πληρες αναλυτικο δελτιο απο την συμβιωση μολις παραληφθει και φωτος εννοειται........αντε να χτυπησει το τηλεφωνω για το οκ αυριο απο την τραπεζα και μετα ποιος μας πιανει....μια μερα ακομα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Περιμενουμε να διαβασουμε τις εντυπωσεις σου φιλαρακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ευχαριστω ολους για τις ευχες και ελπιζω να πιασουν!!!! απο την δευτερα μολις σημερα με πηραν απο την τραπεζα για επιβεβαιωση και ακομα περιμενω τηλεφωνω για την εγκριση...δηλαδη μανα μου κυρα μου...δηλαδη ελεοςςςςς :wallbash: . οι φωτοτυπιες δεν ηταν στο σωστο μεγεθος, η ταυτοτητα δεν ηταν καθαρη. :swear: τα εχουμε στειλει παρον κι εγω δυο φορες με τον αντιπροσωπο. λογικα μεχρι το απογευμα αντε αυριο θα ξερω για το δανειο. οποτε παραλλαβη απο τελος της επομενης εβδομαδας....ημαρτον κυριεεε :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markoulismt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Χαίρεται και από μένα, εδώ και λίγο καιρό είμαι κάτοχος sprinter 125 .Δεν το πήρα καινούριο άλλα ελαφρός μεταχειρισμένο(3160) από έναν πολλή καλό μέλος του site.Σε λίγο καιρό φτάνει η ώρα για το service των 5000χλμ ρώτησα σε ένα επίσημο συνεργείο και θέλουν 60 ευρώ προσωπικά τα θεωρώ πολλά άλλα μπορεί να κάνω κ λάθος. Ο προκάτοχος όπως φαίνεται από το βιβλίο service έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα. Το δίλημμα μου τώρα είναι να συνεχίσω να πηγαίνω στα επίσημα συνεργεία για να με καλύπτει η εγγύηση και να τους τα ακουμπάω ή να κάνω τα περισσότερα μόνος μου αφού έχω χώρο και χρόνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. εγγριση δεν βλεπω να ερχετε και εχω πραγματικα ξενερωσεικαλοταξιδος φιλε μου. η δικια μου γνωμη ειναι να πας σε εξουσιοδοτημενο γιατι η εγγυηση ειναι σηματικη. δεν ξερεις ποτε αν την χρειαστεις. μετα κανε και μονος σου και κανε τοτε την αποσβεση απο τα εργατικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Συνεχίζω.... Μιας και ο Χειμώνας πέρασε, έχω ξεκινήσει κάποιες εργασίες ανασυγκρότησης. Έτσι την παρασκευή πέρασα από motofox και πήρα τα απαραίτητα για να επανέλθει το μηχανάκι σε νόμιμη κατάσταση. Η αγόρα περιελάμβανε: Λάμπα εμπρός, Λάμπα πίσω στοπ, Καινούργια φλας πίσω ολόκληρα Ζευγάρι λάστιχα για τα μαρσπίε οδηγού καινούριο λαστιχάκι για τον επιλογέα ταχυτήτων. Συνολικό κόστος 14€ Τα άλλαξα όλα την Κυριακή. Απομένουν ακόμα: λάδια, φίλτρο, βαλβίδες Και το σημαντικότερο λύσιμο, καθάρισμα, πίσω δαγκάνας, και αλλαγή υγρών φρένου. Για λάστιχα ακόμα λέω πως θα το βγάλω το καλοκαίρι. Βλέπουμε...Ξέχασα .... και πλύσιμο! Δεν βλέπεται το καημένο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) @dimitrishndsm Σκέφτομαι την αγορά καινούριου παπιού και επειδή τα χρήματα δεν μου περισσεύουν σκέφτομαι να αγοράσω το sprinter το θεωρείς καλή αγορά ; Θα το επέλεγες και τώρα ; Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2013 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 @dimitrishndsm Σκέφτομαι την αγορά καινούριου παπιού και επειδή τα χρήματα δεν μου περισσεύουν σκέφτομαι να αγοράσω το sprinter το θεωρείς καλή αγορά ; Θα το επέλεγες και τώρα ; H αλήθεια είναι πως αν έβγαινα τώρα στη γύρα θα με δελέαζαν τα νέα 110 cc των kawa, honda, yamaha. και ίσως αντί για sprinter να πήγαινα για dy. Επειδή όμως με έχει ανεχθεί πάνω από 3 χρόνια πλέον και είναι μαζί μου τίμιο μπορώ να σου πω πως θα καλοκοίταζα ένα Injection sprinter ΑΝ αποδειχθεί αξιόπιστη η λειτουργία του. Και γιατί να μην το αγόραζα? Όμορφο είναι, μικροανταλλακτικά βρίσκεις παντού, εύκολο service, Μια χαρά αξιόπιστο είναι (με εξαίρεση το πίσω φρένο που ο βλαξ δεν πήγα στην ανάκλυση να μου το φτιάξουν και θα το δώσω τελικά τα 18€ για τρόμπα), και σήμερα ξαναέβαλα το ταλιράκι μου μετά από 145χμ. Αυτά που σου γράφω είναι για την περίπτωση που αγόραζα πάλι Παπί. Τα χρόνια όμως περνάνε, αρχίζει η πλάτη και βγάζει χούγια, η έδρα σε μία διαδρομή Νίκαια Αγ. Παρασκευή και πίσω, πιάνεται. Για τους λόγους αυτούς θα κοιτούσα ένα 250 άρι - 500 άρι, από αυτά τα ωραία που βγαίνουν και για μας τους οικογενειάρχες (άντε αρχίστε να ψωνίζετε να βγούν τα μεταχειρισμένα). Όπως και να έχει ΚΑΙ φέτος θα δεχθεί την βάναυση συμπεριφορά μου και θα με πάει στις ειδικές του Rally Acropolis. Εκεί που κάτι κατσίκια και κανένα navara πάει. Στα βουνά λοιπόν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , έχω μία ακόμα απορία παίρνει ίδια τακάκια εμπρός και πίσω ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Θα σε γελάσω. Αλλά μάλον ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Καλησπερα σε ολους. με αυτα και με αυτα περασαν απο τη μερα που πηγα αντιπροσωπια 10 μερες. την ψωνισα που λενε πηγα και ακυρωσα το δανειο (δεν προλαβαν να απαντησουν ποτε). επιτοπου εδωσα τα μισα μπροστα και παρηγγειλα τελικα το ιδιο χρωμα αλλα το καρμπυρατερ στα 1195!!!! τουλαχιστον δεν θα εχω δοσεις, δεν θα με πριζουν οι τραπεζες και στην τελικη γλυτωσα μαζι με τους τοκους και την διαφορα απο το ψεκαστο περιπου 440 ευρω. για την αξιοπιστια δεν εχω να αναρωτηθω τιποτα αλλωστε ολα τα παιδια εδω μεσα λενε τα καλυτερα. τωρα απλα περιμενω να παραλαβω. δεν βλεπω την ωρα.....χαιρετω ολους και καλο καλοκαιρι με πολλες και ασφαλεις βολτες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Για εμένα όπως προείπα είναι καλύτερη επιλογή το καρπυρατέρ καθώς το ψεκαστό δεν είναι δοκιμασμένο, και εντάξει ότι και να λέμε η daytona πρώτη φορά βγάζει ψεκαστό κινητήρα. Κάθε εμπόδιο σε καλό που λένε... Και το δάνειο γλίτωσες και πήρες κάτι πιο δοκιμασμένο. Όχι ότι το ψεκαστό δεν είναι καλό απλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα αν είναι σίγουρα εντάξει. Με γειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Συνεχίζω.... Μιας και ο Χειμώνας πέρασε, έχω ξεκινήσει κάποιες εργασίες ανασυγκρότησης. Έτσι την παρασκευή πέρασα από motofox και πήρα τα απαραίτητα για να επανέλθει το μηχανάκι σε νόμιμη κατάσταση. Η αγόρα περιελάμβανε: Λάμπα εμπρός, Λάμπα πίσω στοπ, Καινούργια φλας πίσω ολόκληρα Ζευγάρι λάστιχα για τα μαρσπίε οδηγού καινούριο λαστιχάκι για τον επιλογέα ταχυτήτων. Συνολικό κόστος 14€ Τα άλλαξα όλα την Κυριακή. Απομένουν ακόμα: λάδια, φίλτρο, βαλβίδες Και το σημαντικότερο λύσιμο, καθάρισμα, πίσω δαγκάνας, και αλλαγή υγρών φρένου. Για λάστιχα ακόμα λέω πως θα το βγάλω το καλοκαίρι. Βλέπουμε... Ξέχασα .... και πλύσιμο! Δεν βλέπεται το καημένο Επειδή βλέπω πως το θέμα αρχίζει και παίρνει φωτιά. κάποιος πιο έμπειρος θα μπορούσε να μας δείξει με φωτογραφίες πως γίνονται κάποιες βασικές δουλειές όπως αλλαγή τακάκια,αλλαγή υγρών φρένου κτλπ Ξεκινάω εγώ και δείχνω ποιες βίδες πρέπει να ξεβιδώσουμε έτσι ώστε να βγάλουμε την μάσκα και να αλλάξουμε την μπροστά λάμπα: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 η Κάτω βίδα δεν χρειάζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 παιδια ειστε απιστευτοι !σας ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 η Κάτω βίδα δεν χρειάζεται ναι οντως έχεις δίκαιο απλά την έβαλα επειδή δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά και να την ξεβιδώσεις δεν έχει θέμα να φύγει το πλαστικό κάτω από το κοντέρ... παιδια ειστε απιστευτοι !σας ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! Τίποτα ρε φίλε, γ'αυτό είναι τα φόρουμ. Να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να μαθαίνουμε πράγματα και αν θέλουμε να κάνουμε μικρο επεμβάσεις στα μοτόρια μας να μην πάμε και τα σκάμε στους μάστορες ενώ μπορούμε να τα κάνουμε μόνοι μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panago2006 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!! τι ωραιο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimigr 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!! τι ωραιο !!! καλησπερα φιλε μου dimitrishndsm να σε ρωτησω ποσα χιλιομετρα εχεις κανει με το παπι? σκεφτομαι να αγορασω η καινουργιο daytona sprinter η modenas kriss μεταχειρησμενο! μεχρι 1200-1300 ευρω θελω να βαλω! εσυ τι μου προτινεις? η λες να κοιταξω κανενα honda , h yamaha 110?? θελω ενα παπι που να αντεχει και να βγαλει πολλα χιλιομετρα χωρις πολλες ζημιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Δεν κάνω delivery έτσι σε αστικά χιλίομετρα κάνω περίπου 5000 τον χρόνο. Τώρα έχω 14500χμ. Πάω για δεύτερη αλλαγή ελαστικών σε λίγο. Όποιο και να πάρεις από αυτά μια χαρά είναι. Αν θές καινούργιο σε αυτά τα λεφτά πάρε το σπριντερ. Το καινούριο το kriss με το injection είναι ωραίο πάντως. αλλά δεν τεριάζουν πολλά από τα φτηνά ανταλλακτικά. Το ότι ο κινητήρα είναι βασισμένος σε HOnda σώζει € σε πολλά συμβατά ανταλλακτικά. (ευτυχώς ακόμα δεν έχω αλλάξει κάτι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και εγώ το daytona θα έπαιρνα καινούριο! Να σε ρωτήσω τι λάστιχα έβαλες την δεύτερη φορά και ποια θα βάλεις τώρα? Είσαι ευχαριστημένος από τα πρώτα; Εγώ έχω βάλει τα Michelen M45 ,αρκετά καλά, αργούν βέβαια να ζεσταθούν και στο βρεγμένο δεν τα πολύ εμπιστεύομαι. Ίσως τα Metzeler ME22 είναι καλύτερη επιλογή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 ΜΕ22 έχω. Θα τα κρίνω απλά ως καλά. Όσο είναι καινούργια μια χαρά είναι. Μετά από 2 χρόνια είναι για πέταμα. Πολύ επικίνδυνα πιά. Και επειδή δεν κάνω χμ πολλά για να τα φάω νωρίς, ψάχνω λάστιχο με διάρκεια στον χρόνο. Μία διετία είναι μια χαρά. Μάλλον για Michelin θα πάω τώρα. Και βλέπουμε. Όπως είχα πει στα πρώτα ποστ, τα δικά μου πρώτης εφαρμογής ελαστικά ήταν τέλεια στο στεγνό, αλλά μηδένιζαν τον συντελεστή τριβής στην παραμικρή υγρασία. Πρόσεξε εγώ δεν πρόλαβα τα λάστιχα που μοιάζουν με slick είχα τα παλιότερα. Αν κάποιος έχει να προτείνει λαστιχάκι διαφορετικό τον ακούω. Και βλέπω. Σίγουρα δεν πάω για pilot, αλλά πολύ πιθανό να πάω για pirelli dura traction ή τα michelin gazele Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 ΜΕ22 έχω. Θα τα κρίνω απλά ως καλά. Όσο είναι καινούργια μια χαρά είναι. Μετά από 2 χρόνια είναι για πέταμα. Πολύ επικίνδυνα πιά. Και επειδή δεν κάνω χμ πολλά για να τα φάω νωρίς, ψάχνω λάστιχο με διάρκεια στον χρόνο. Μία διετία είναι μια χαρά. Μάλλον για Michelin θα πάω τώρα. Και βλέπουμε. Όπως είχα πει στα πρώτα ποστ, τα δικά μου πρώτης εφαρμογής ελαστικά ήταν τέλεια στο στεγνό, αλλά μηδένιζαν τον συντελεστή τριβής στην παραμικρή υγρασία. Πρόσεξε εγώ δεν πρόλαβα τα λάστιχα που μοιάζουν με slick είχα τα παλιότερα. Αν κάποιος έχει να προτείνει λαστιχάκι διαφορετικό τον ακούω. Και βλέπω. Σίγουρα δεν πάω για pilot, αλλά πολύ πιθανό να πάω για pirelli dura traction ή τα michelin gazele ενα θα σου πω φιλε ... Gazelle στο παπι απο το 2005 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 ΜΕ22 έχω. Θα τα κρίνω απλά ως καλά. Όσο είναι καινούργια μια χαρά είναι. Μετά από 2 χρόνια είναι για πέταμα. Πολύ επικίνδυνα πιά. Και επειδή δεν κάνω χμ πολλά για να τα φάω νωρίς, ψάχνω λάστιχο με διάρκεια στον χρόνο. Μία διετία είναι μια χαρά. Μάλλον για Michelin θα πάω τώρα. Και βλέπουμε. Όπως είχα πει στα πρώτα ποστ, τα δικά μου πρώτης εφαρμογής ελαστικά ήταν τέλεια στο στεγνό, αλλά μηδένιζαν τον συντελεστή τριβής στην παραμικρή υγρασία. Πρόσεξε εγώ δεν πρόλαβα τα λάστιχα που μοιάζουν με slick είχα τα παλιότερα. Αν κάποιος έχει να προτείνει λαστιχάκι διαφορετικό τον ακούω. Και βλέπω. Σίγουρα δεν πάω για pilot, αλλά πολύ πιθανό να πάω για pirelli dura traction ή τα michelin gazele Σύμφωνα με αυτά που μου έχει πει ο λαστιχάς για τα ME22 είναι ότι έχουν μαλακιά γόμα, ζεσταίνονται εύκολα αλλά και φθείρονται και εύκολα. Κεγώ περίπου την ίδια χρήση με εσένα τα κάνω ίσως τα φθείρω και λίγο παραπάνω τα Μ45 δεν μου έχουν φθαρεί καθόλου εδώ και 1μισι χρόνο και αντέχουν σίγουρα 1 χρόνο ακόμα με την ίδια χρήση. Από άποψη αντοχής στον χρόνο είναι πολύ καλά, το πάτημα τους είναι καλό, όχι άριστο, και η τιμή τους πολύ καλή. 65€ μαζί με τα περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VELJIO 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2013 γεια σας κυριοι. ....ΗΡΘΕΕΕΕΕΕ......ναι ηρθε τελικα το εργαλειο. παρελαβα χθες και ηταν στην πενα χωρις το παραμικρο ψεγαδι. (125 - μπλε ασπρο - καρμπυρατερ) κοιτοντας απο κοντα σημερα ειδα οτι το λευκο στα πλαστικα κανει κατι χρωματα και μαλλον εχει περλα μεσα!!!!!.. μια και λεμε για πλαστικα το μοντελο αυτο του 13 εχει παραπανω βιδες.!!!! στην αρχη ειπα λεει οτι θελει ο τυπος αλλα σε συγκριση με ενα παλαιοτερο που ειχε εκει πραγματι ειναι δυο η τρεις περισσοτερες (συντομα θα μπουν και φωτογραφιες). παιρνει με την πρωτη δουλευει χωρις μπερδεματα και κραταει μια χαρα ρελαντι. σασμαν πολυ ευκολο αν και απο πρωτη νεκρα θελει λιγο κουνημα. δεν τριζει τιποτα παρολο τις χαμηλες ταχυτητες και δειχνει να εχει αρκετο νευρο. απο επιδοσεις δεν μπορω να πω γιατι στρωνω μεχρι 50 55 αλλα φαινεται να εχει πολυ περιθωριο να ανοιξει. κανει για την ωρα και αυτο και εγω υπομονη. επισης δεν εχω γνωμη για τα φρενα γιατι δεν ειναι ταχυτητες αυτες για να βγαλεις συμπερασμα και δεν εχουν πατησει ακομα. στα 500 χιλιομετρα θα πουμε περισσοτερα. η μονη παρεμβαση που εχει γινει ηταν να αφαιρεσω το ελατηριο απο το πλαινο σταντ για να ανοιγοκλεινει οταν θελω εγω και οχι μονο του. τελος οι καθρεπτες που εχει ειναι με πολυ καλη ορατοτητα και διακριτικοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες