Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Παιδιά πόσο κόστισε η όλη ιστορία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Μια χαρά κατέβηκε .... και με κορυφαία μουσική επιμέλεια!!!! Και του χρόνου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Παιδιά πόσο κόστισε η όλη ιστορία; 250€ η συμμετοχή (έξοδα 36ώρου: μπλουζάκια, DVD, κύπελλα κτλ) ξενοδοχείο με πλήρες φαγητό και πρωϊνό, εισιτήρια καραβιών αναβάτη/μοτοσυκλέτας με καμπίνα και φαγητό και στις δύο διαδρομές. 120€ Καύσιμα (έβαζα με πάνω από 1,50 και κάτω από 1,60) + ότι άλλο έξτρα έπαιρνες. Εγώ ας πούμε χάλασα άλλα 20€ για φαγητό τη δεύτερη μέρα, και 15€ για αναμνηστικά από Κρήτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 120€ Καύσιμα Ορίστε;;; Καλά, έκαψες 8 λίτρα στα 100;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ορίστε;;; Καλά, έκαψες 8 λίτρα στα 100;;; 7,74! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 To video κατεβαίνει κανονικά? Θέλω γνώμες... Γνώμες για το βίντεο ή για το αν κατεβαίνει κανονικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 7,74! Λιγότερα. 75 λίτρα για 1050 χιλιόμετρα. :) Γνώμες για το βίντεο ή για το αν κατεβαίνει κανονικά; Για το βίντεο φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Λιγότερα. 75 λίτρα για 1050 χιλιόμετρα. :) Εξωφρενικά πολλά, για την διαδρομή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Να το δω καλλιτεχνικά, τεχνικά ή οδηγικά; Πολύ καλό, βεβαίως! 9,9 για τις επιλογές του μουσικού χαλιού. 9,2 για το μοντάζ μεταξύ τους (ρίξε καμιά οθονιά μαυρίλα ή ασπρίλα όταν αλλάζουν τα κομμάτια) 8,9 για μερικά πλάνα (με τον φίλο και το GS P/D) που επαναλήφθησαν 8,5 για το πλάνο που σε δείχνει, το οποίο επαναλαμβάνεται ολόιδιο. 8,3 για την ποιότητα εικόνας της κάμερας. τελικά δεν τρεμόπαιζε, αλλά χάνει στην απόδοση χρωμάτων. _____________ Σύνολο... λίαν καλώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εξωφρενικά πολλά, για την διαδρομή. 7,15λ / 100χιλ, δεν τα λες πολλά, και πόσο μάλλον...εξωφρενικά πολλά. Μιλάμε για 1150 κυβικά και 260 κιλά που την πρώτη μέρα του έπινα το αίμα για 550 χιλιόμετρα! Δεν βγαίνουν αλλιώς αυτές οι ΜΩΤ που είχα. Το VFR θα σου έκαιγε λιγότερο? :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2010 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Many thanks to paitos!!! http://www.youtube.com/watch?v=fb_fcSbNpJc Many thanks to paitos ξανά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Συγκεντρωμένα Σάββατο: Εκκίνηση: 8:25πμ 1η φωτό: 9:21πμ Παιχνίδι: 10πμ 2η φωτό: 11:03πμ 3η φωτό: 12:20μμ 4η φωτό και άφιξη στο σημείο αλλαγής roadbook: 1:52μμ ΜΩΤ Α' σκέλους 63χαω Εκκίνηση από το σημείο αλλαγής roadbook: 2:30μμ 5η φωτό: 3:21μμ 6η φωτό: 4:40μμ Άφιξη στο ξενοδοχείο 18:01 ΜΩΤ Β' σκέλους 53χαω Συνολική μέση Ωριαία Ταχύτητα 1ης μέρας 58χαω Κυριακή Εκκίνηση: 8:30πμ 7η φωτό: 9:40πμ 8η φωτό: 10:35πμ 9η φωτό: 11:18πμ Άφιξη στο σημείο αλλαγής roadbook: 12:47μμ Εκκίνηση από το σημείο αλλαγής roadbook: 1:10μμ 10η φωτό: 2:02μμ Άφιξη στο σημείο τέλους μέτρησης χιλιομέτρων: 3:19μμ 11η φωτό: 4:26μμ Τερματισμός στο λιμάνι Ηρακλείου: 7:10μμ Την δεύτερη μέρα δεν υπολόγισα ΜΩΤ γιατί πηγαίναμε... τα ζώα μου αργά. Καφέδες, φωτογραφίες, τσιγάρα, φαγητά.... τι ΜΩΤ να είχα? Χιλιόμετρα που μετρούνταν στο παιχνίδι: 849 με απόκλιση -5% που έδωσα, βγαίνουν 806. Πρώτος ανεφοδιασμός στην Αθήνα, και τρεις ανεφοδιασμοί στην Κρήτη. Συνολικό κόστος 120€. (Μόλις έφτασα Αθήνα έβαλα ξανά γιατί μπήκε σε ρεζέρβα) Καταναλώθηκαν περίπου 75λίτρα για 1050χιλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 ... Χιλιόμετρα που μετρούνταν στο παιχνίδι: 849 με απόκλιση -5% που έδωσα, βγαίνουν 806. ... Σορρυ αλλά εγώ αλλοιώς το κατάλαβα, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Αν δώσεις απόκλιση -5% σημαίνει ότι το κοντέρ σου έγραψε 5% λιγότερο από αυτά που υπολογίζεις σαν πραγματικά. Εγώ έδωσα +5% θεωρόντας ότι το κοντέρ μου κλέβει 5%. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Όχι. Έκανες λάθος! Από τα συνολικά χιλιόμετρα, τους λες να αφαιρέσουν ένα 5% (εξού και το -5%) Εσύ τους είπες να προσθέσουν ένα 5% Πάρτους τηλέφωνο και διόρθωσέ το πριν βγάλουν βαθμολογία και επ' ευκαιρίας επιβεβαίωσέ το ότι είναι έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Α, μάθαμε αν τερμάτισε ο Πασχάλης Τσαρούχας; Με τι ήταν; Κανά GS υποθέτω, τέτοιο νταμάρι που είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Το VFR θα σου έκαιγε λιγότερο? :D Για να κάψει πάνω από 7 λίτρα το VFR πρέπει να το πηγαίνεις πάνω από 180 σταθερά. Στους δρόμους του 36ωρου, αποκλείεται να περνάει τα 6. Δεν μιλάμε για το XR, γιατί αυτό έκαψε συνολικά κάτω από 4! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Δεν ξέρω τι λέτε για καταναλώσεις, βαθμολογίες κλπ... Εγώ έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, είτε τα κατάφεραν να τερματίσουν είτε όχι... ;) Ελπίζω κάποτε να συμμετέχω και εγώ, αλλά για να συμμετέχω χρειάζομαι μια μηχανή :P Υ.Γ. ALX, όσο γερνάει η αγάπη σου η παλιόγρια (βλέπε GS)τόσο ομορφαίνει!!! Ειλικρινά αν και δεν μου αρέσει η αισθητική των BMW (το διπλό μπροστινό φανάρι με χαλάει...) η δικιά σου είναι μια κούκλα ;) Και η σελίτσα... Μούρλια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Πολλά μπράβο και στα παιδιά που κουράστηκαν και το οργάνωσαν και στα παιδιά που συμμετείχαν! ALX του χρόνου εύχομαι να 'ναι το δέκα -10- το καλύτερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
earthdog 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Download από megaupload Alex βάλτο ρε συ στο vimeo.com ..εγώ εκεί τα βάζω ..δεν κόβει τίποτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Όχι. Έκανες λάθος! Από τα συνολικά χιλιόμετρα, τους λες να αφαιρέσουν ένα 5% (εξού και το -5%) Εσύ τους είπες να προσθέσουν ένα 5% Πάρτους τηλέφωνο και διόρθωσέ το πριν βγάλουν βαθμολογία και επ' ευκαιρίας επιβεβαίωσέ το ότι είναι έτσι. ετσι τσακισα την βαθμολογια μου περσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηalk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και πως μετρούνται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα; Ώστε να ξέρεις τι απόκλιση έχεις; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2010 από τον Ηalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Και πως μετρούνται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα; Ώστε να ξέρεις τι απόκλιση έχεις; με gps η μαζι με αλλη μοτο που ξερει ποση απόκλιση εχει πατε στην ιδια ταχυτητα και λετε ποσο πηγαινε ο ενας και ποσο ο αλλος εναλακτικα κανεις μια διαδρομη που ξερεις την αποσταση και βλεπεις ποσα εχει γραψει το κοντερ σου οποτε βρισκεις την απόκλιση χοντρικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ένας καλός και σίγουρος τρόπος, είναι να μπεις στην Αττική οδό (που έχει και 100μετρες μετρήσεις) και να κάνεις μια διαδρομή 10χιλ. Απλά μηδενίζεις τον μερικό χιλιομετρητή μπροστά σε ένα ταμπελάκι της Α.Ο που ξεκινάει ένα καινούριο χιλιόμετρο, και οδηγείς 10χιλ ακριβώς και σταματάς πάλι ακριβώς μπροστά στο ταμπελάκι. Εκεί βλέπεις τι έχει γράψει το δικό σου και μαθαίνεις την απόκλιση. Αν έχεις γράψει ας πούμε 10,5χιλ πάει να πει ότι κλεβει 5% προς τα πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Μπραβο ρε κοπελια για βιντεο και φωτο !!!!!! Η απονομη ποτε θα γινει μαθαμε ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Η απονομή, την άλλη Παρασκευή κατά τις 8μμ στο Terra Verde (εκεί που έγινε και η ενημέρωση) Κανονικά θα γινόταν Τετάρτη, αλλά λόγω ότι θέλουν α ανέβουν και οι Κρητικοί, δεν τους βόλευε μεσοβδόμαδα. Κατά τ' άλλα... μπήκε το video στο vimeo.com 36 ώρες 2010 Κρήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες