themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Χαίρομαι που περάσατε όμορφα ψηλέ! Πάντα τέτοια! Spam on Απο την άλλη, πραγματικά με τα λεγόμενα και άλλων φίλων κάθε χρόνο... προσπαθώ ειλικρινά να το ζηλέψω το ρημάδι το 36ωρο αλλά δε μπορώ ρε πστη μου! Να κάνω κάτι τέτοιο με ένα τσούρμο άγνωστους κάθε καρυδιάς καρύδι(με την καλή και με την κακή έννοια), τόσα χλμ. να περάσω απο μέρη που δεν έχω ξαναδεί ποτέ και ... να μην έχω την ευκαιρία ή άνεση να σταματήσω να κάνω ένα τσιγάρο ή να βγάλω τις φώτο που θέλω και όλα αυτά, για μια βόλτα ουσιαστικά 1000 χλμ?! Χώρια τα έξοδα! Τσούκ, προτιμώ να το κάνω με φίλους και χωρίς πολυκοσμία. Απο την άλλη όμως δεν κατακρίνω όποιον του αρέσει. Νομίζω οτι το καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο. Spam off 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 << ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ >> _______________________________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Άλεξ ωραίος. Και του χρόνου να 'μαστε πάλι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Ννα εισαι καλα Αλεξη και να συμμετασχεις καθε χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Spam on Απο την άλλη, πραγματικά με τα λεγόμενα και άλλων φίλων κάθε χρόνο... προσπαθώ ειλικρινά να το ζηλέψω το ρημάδι το 36ωρο αλλά δε μπορώ ρε πστη μου! Να κάνω κάτι τέτοιο με ένα τσούρμο άγνωστους κάθε καρυδιάς καρύδι(με την καλή και με την κακή έννοια), τόσα χλμ. να περάσω απο μέρη που δεν έχω ξαναδεί ποτέ και ... να μην έχω την ευκαιρία ή άνεση να σταματήσω να κάνω ένα τσιγάρο ή να βγάλω τις φώτο που θέλω και όλα αυτά, για μια βόλτα ουσιαστικά 1000 χλμ?! Χώρια τα έξοδα! Τσούκ, προτιμώ να το κάνω με φίλους και χωρίς πολυκοσμία. Απο την άλλη όμως δεν κατακρίνω όποιον του αρέσει. Νομίζω οτι το καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο. Spam off Μια απο τα ιδια, αλλα αφου εσεις περνατε καλα, ΠΑΝΤΑ NA ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 αλεξη πολυ ωραιο το φωτορεποταζ σου ναμαστε καλα και στα επομενα να μην χασουμε ουτε ενα. εγω το φχαριστηθηκα παρα πολυ γιατι αυτην την φορα εγινε στο μερος που αγαπαω και μαρεσει πολυ χρονια τωρα. οσοι δεν εχετε καταλαβει τι εστι 36αωρο δειτε εδω. και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με πολυκοσμια στον δρομο. η πολυκοσμια ασ το πουμε ετσι ειναι στα σημεια που αραζουμε για τσιγαρο καφε φωτο σωματικη αναγκη η οτιδηποτε αλλο. εκει θα πουμε τις λαλακιες μας θα πειραξουμε. στον δρομο σχεδον μοναξια η πορεια. ειναι το δετερο μου 36αωρο φετος και φυσικα εχω κολησει με τον θεσμο αυτον. ειναι πραγματικη πηγη γνωσης των προσωπικων οριων και της μηχανης. εμπειρια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια. γνωμη μου κατα την δικη μου αποψη τα ανωτερω. και παλι ναμαστε καλα ολοι οι 36αωριτες και να συναντιομαστε παντα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Χαίρομαι που περάσατε όμορφα ψηλέ! Πάντα τέτοια! Spam on Απο την άλλη, πραγματικά με τα λεγόμενα και άλλων φίλων κάθε χρόνο... προσπαθώ ειλικρινά να το ζηλέψω το ρημάδι το 36ωρο αλλά δε μπορώ ρε πστη μου! Να κάνω κάτι τέτοιο με ένα τσούρμο άγνωστους κάθε καρυδιάς καρύδι(με την καλή και με την κακή έννοια), τόσα χλμ. να περάσω απο μέρη που δεν έχω ξαναδεί ποτέ και ... να μην έχω την ευκαιρία ή άνεση να σταματήσω να κάνω ένα τσιγάρο ή να βγάλω τις φώτο που θέλω και όλα αυτά, για μια βόλτα ουσιαστικά 1000 χλμ?! Χώρια τα έξοδα! Τσούκ, προτιμώ να το κάνω με φίλους και χωρίς πολυκοσμία. Απο την άλλη όμως δεν κατακρίνω όποιον του αρέσει. Νομίζω οτι το καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο. Spam off Multy... είναι σαν την ηρωίνη. Μια φορά να πάρεις, κολλάς! :D Όπως εσύ (κι άλλοι βέβαια) έχεις κολλήσει με την πίστα. Και ήμαστε το ίδιο ακριβώς από την ανάποδη, αρκεί σε αυτά που έγραψες, να βάλεις αντί την λέξη 36ωρο...πίστα... και θα βρεις τις δικές μου απόψεις. Άσε πια που με τον περισσότερο κόσμο πλέον "ξερενόμαστε" Λίγοι είναι κάθε χρόνο αυτοί που εισβάλουν στο θεσμό. Οι παλιοί και σταθεροί είναι πάντα εκεί και τους νιώθεις φίλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) οσοι δεν εχετε καταλαβει τι εστι 36αωρο δειτε εδω. και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με πολυκοσμια στον δρομο. η πολυκοσμια ασ το πουμε ετσι ειναι στα σημεια που αραζουμε για τσιγαρο καφε φωτο σωματικη αναγκη η οτιδηποτε αλλο. εκει θα πουμε τις λαλακιες μας θα πειραξουμε. στον δρομο σχεδον μοναξια η πορεια. ειναι το δετερο μου 36αωρο φετος και φυσικα εχω κολησει με τον θεσμο αυτον. ειναι πραγματικη πηγη γνωσης των προσωπικων οριων και της μηχανης. εμπειρια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια. γνωμη μου κατα την δικη μου αποψη τα ανωτερω. και παλι ναμαστε καλα ολοι οι 36αωριτες και να συναντιομαστε παντα!!!! Αν και δε κατάλαβα που κολλάει το λινκ(απλή μαρκετίστικη προβολή είναι), παρόλα αυτά, ξαναλέω: ΝΟΜΙΖΩ οτι καταλαβαίνω τι εννοείται. Λέω ''νομίζω'' γιατί δεν το έχω δοκιμάσει αυτό όμως δε σημαίνει οτι μια δοκιμή θα μου άλλαζε την άποψη. Δέχομαι οτι ίσως να μην έχει σχέση η πολυκοσμία αλλά τα υπόλοιπα που ανέφερα δε τα σχολίασες και θα μου άρεσε να δώ τι πως τα βλέπει αυτά ένας ''36ωρίτης'' Τώρα... θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω κάθετα με τα περί ''γνώσης προσωπικών ορίων, γνώσης'' κτλ κτλ. Τα χιλιόμετρα του 36ώρου, έχει τύχει να τα κάνω αρκετές φορές απλά... για ένα καφέ προσωπικά μαζί με παρέα και δεν νομίζω οτι το 36ωρο θα ήταν αυτό που να με έκανε να δοκιμάσω τα όρια τα δικά μου ή της μηχανής... Μιλάω επι προσωπικού αλλά δεν πήρα ''προσωπικά'' το θέμα. Απλά σχολιάζω . Άλλωστε καταλαβαίνω οτι δεν έχει όλος ο κόσμος τον δικό μου ελεύθερο χρόνο(λογω οικογενειακών υποχρεώσεων πχ) ούτως ώστε να μπορεί να ξεφύγει όποτε θέλει. Το 36ωρο είναι μια καλή ''διέξοδος'' Multy... είναι σαν την ηρωίνη. Μια φορά να πάρεις, κολλάς! :D Όπως εσύ (κι άλλοι βέβαια) έχεις κολλήσει με την πίστα. Και ήμαστε το ίδιο ακριβώς από την ανάποδη, αρκεί σε αυτά που έγραψες, να βάλεις αντί την λέξη 36ωρο...πίστα... και θα βρεις τις δικές μου απόψεις. Άσε πια που με τον περισσότερο κόσμο πλέον "ξερενόμαστε" Λίγοι είναι κάθε χρόνο αυτοί που εισβάλουν στο θεσμό. Οι παλιοί και σταθεροί είναι πάντα εκεί και τους νιώθεις φίλους. Μπράβο ρε ψηλέ! Απο το πληκτρολόγιο μου το πήρες. ΝΑ γιατί λέω οτι νομίζω οτι καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει την κάψα του και το γούστο του Εdit: Αν και κάνουμε απλή κουβέντα, πρόσεξα οτι κάποιον τον ''έτσουξε'' αυτό που είπα και με ''βαθμολόγησε'' αρνητικά. Καταρχάς... περαστικά του και ξύδι και κατά δεύτερον δεν τα γράφω αυτά για να θάψω ή να κατακρίνω κάτι και αλίμονο αν έκανα κάτι τέτοιο για ένα θεσμό που σεβομαι μέν και αρέσει σε τόσους γνωστούς και φίλους μου αλλά και πολύ κόσμο γενικότερα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον Multijohn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 απλα ηθελα να δωσω μια εικονα του 36αωρου απαντωντας στον motolover και σε σενα multijohn. και δεν απαντησα σε ολα σου τα ερωτηματα γιατι μιλουσα γενικα. σφαιρικη εικονα. καλα κανεις και διαφωνεις. αλωστε δεν εχω καμια διαφωνια μαζι σου. εδω ο καθενας λεει την αποψη του. ας ξεκινησω να πω την δικη μου αποψη στα δικα σου λογια. πρωτα απολα δεν υπαρχουν αγνωστοι η ξενοι. σχεδον ολοι ειναι φιλοι. βλεπω τους παλιους και σου μιλανε η σε συμβουλευουν για το πως θα βγαλεις ενα 36αωρο. ανθρωποι που μου ειναι ξενοι αλλα τους νοιωθω φιλους γιατι μιλανε ζεστα γιατι ξερουν οτι υπαρχει ενα σημειο αναφορας. ταξιδι και μηχανη. αυτο μας ενωνει. ειδα και γνωρισα καποιους στο περυσινο 36αωρο. με δεχτηκαν με συμβουλεψαν κι ας μην ηξερα το ονομα τους (δεν πολυθυμαμαι ονοματα ). και φετος που τους ξαναειδα μιλουσαμε λες και ημασταν φιλοι χρονια. ειναι περιεργη η φαση που συμβαινει το ομολογω. υπαρχει μια φιλικοτητα και οικειοτητα. τωρα οσον αφορα τα χιλιομετρα για να δεις μερη που δεν ειχες παει ποτες σου αυτη η διργανωση προσφερει ακριβως αυτο. παιρνει ενα μερος και κανει μια διαδρομη οπου εχει και καλα και ασχημα κοματια. δηλαδη με μια ενοια αφου δεν θα πηγαινες ποτε σου δες τωρα το μερος με σφαιρικη αποψη και οτι σου αρεσει το κανεις μετα στον ελευθερο χρονο σου με χαλαρο ρυθμο μαζι με την γκομενα η γυναικα η τον φιλο σου. ακομα μπορει να πας και τις καλοκαιρινες διακοπες σε καποιο μερος που σου αρεσε. εξοδα; ας μην το συζητησουμε αυτο γιατι ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του καθενος μας. και οπως ειπε και ο αλεξης ειναι σαν την ηρωινη. απλα η διαφορα ειναι οτι ο καθενας μας το βλεπει διαφορετικα. εγω γουσταρω ταξιδιωτικα κι εσυ πιστα. (σαν παραδειγμα το θετω με την καλη ενοια). και πληροφοριακα λεω οτι κι εμενα μου αρεσει η πιστα και θελω να ασχοληθω με αυτην την πλευρα. αν μπορεσω οικονομικα να ασχοληθω με πιστα θα το κανω. ξερω ομως οτι ειναι παντελως αλλη φαση απο το οδοιπορικο. αντιθετες πλευρες. και μην προσπαθεις να το ζηλεψεις το 36αωρο. αστο να ερθει μονο του. αν ειναι να ερθει θα ερθει μην το προκαλεις. ενοωντας οτι αν το νοιωσεις τοτε θα συμετασχεις. ολα ειναι γραμενα σε φιλικο τονο και δεν εχω καμια υπονοια για διαμαχη η διαφωνια. η γνωμη μου ειναι απλα χωρις να εχω καμια διαθεση να σου αλαξω την γνωμη σου. νασαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 γιατί όσοι βάζουν - δεν προσπαθούν να το δικαιολογούν απλώς θάβουν ένα πόστ έτσι απλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Το 36ωρο είναι η μοτοσικλετιστική έκδοση του ποιήματος του Καβάφη "Ιθάκη". Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου. Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου. Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη. Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Η δικιά μου παράδοση πια, λέει ότι λίγο καιρό μετά το 36ωρο, μόνος ή με μερικούς φίλους πηγαίνω πάλι στο ίδιο μέρος. Πάω να δώ καλύτερα αυτά που σαν φωτογραφίες μπήκαν στο μυαλό μου, που δεν είμαι εντελώς σίγουρος αν τα είδα ή αν τα φαντάστηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 και του χρονου ψηλε πολυ ωραιες εικονες φετος τα λεμε του χρονου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 362 μερες εμειναν μονο.ALEX και του χρονου να ειμαστε καλα να τα ξανα πουμε(και μην ξεχασεις μπαταριες για την camera!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ανεβάζω το video που έφτιαξα στο γιουτούμπι. Θα ειδοποιήσω να το δείτε γιατί παίζει να το κατεβάσουν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων για τη μουσική που χρησιμοποίησα. Stay tuned και πιστεύω να σας αρέσει γιατί έφαγα ώρες να το φτιάξω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ωραια, ζηλεψα για να πω την αληθεια αλλα απο την αλλη σημερα ολοκληρωσα εναν απο τους στοχους που ειχα βαλει και αποκτησα τις βαλιτσες που τοσο ηθελα, ειπαμε...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα γμτ....Ζηλεψα αλλα και χαρηκα ταυτοχρονος που σας ειδα ολους παλι εκει, παλι στην εκκινηση και στον τερματισμο με ακομη μια περιπετεια! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Τελικά δεν μπορώ να το ανεβάσω το βίντεο. Moυ το κάνουν abort Θάνε... μεγειά τα βαλίτσια! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Πολύ ωραία Αλέξανδρε :) Και του χρόνου με υγεία για όλα τα παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Download από megaupload Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ωραιος ο Αλεξ Αλλα καμια καλυτερη φωτο μου δεν ειχες να βαλεις? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2010 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 σε ευχαριστούμε για τις φωτό και τα συναισθήματα που μοιράστηκες μαζί μας. και του χρόνου Αλέξανδρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 :respekt: :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Ωραιος ο Αλεξ Αλλα καμια καλυτερη φωτο μου δεν ειχες να βαλεις? H φωτό σε αδικεί πολύ! Κούκλος είναι ο paitos (νταξ τώρα? ) To video κατεβαίνει κανονικά? Θέλω γνώμες... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 H φωτό σε αδικεί πολύ! Κούκλος είναι ο paitos (νταξ τώρα? ) To video κατεβαίνει κανονικά? Θέλω γνώμες... :) Ναι μια χαρά και σφαίρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Μια χαρα κατεβηκε ολα ΟΚ μ φτιαξες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες