ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Ειναι και μελος στο φορουμ εδω, ο sartzegian, και που να δεις πως το πηγαινε χεχε. ΤΟ γελιο, προσπερναγε διαφορους με το δεξι(πλαστικο) χερι πανω στα ποδια, και νομιζαν καποιοι οτι τους περναγε με κλειστο γκαζι και εξυνε τα @@ του χαχαχαχαχαχα Ειναι ο ηρωας το 36ωρου, και εκανε και ολη την διαδρομη και φωτο κανονικα Τι να πω απιστευτος, πρεπει να μιλησαμε και μαζι ημουν με το ducati που μας ειπες πως να βγουμε για Θερισο.Να του δωσεις χαιρετισμους ειναι παραδειγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Το πρωι στο ξενοδοχειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρτε και ενα βιντεακι, για καποιο λογο το movie maker μου χαλαει την αναλυση οταν κοβω κομματια απο το βιντεο, θα μαθω και εγω που θα μου παει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Το πρωι στο ξενοδοχειο? Ναι ημουν με εναν φιλο,τον ψηλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Ειναι και μελος στο φορουμ εδω, ο sartzegian, και που να δεις πως το πηγαινε χεχε. ΤΟ γελιο, προσπερναγε διαφορους με το δεξι(πλαστικο) χερι πανω στα ποδια, και νομιζαν καποιοι οτι τους περναγε με κλειστο γκαζι και εξυνε τα @@ του χαχαχαχαχαχα Ειναι ο ηρωας το 36ωρου, και εκανε και ολη την διαδρομη και φωτο κανονικα Και που να τον έβλεπες όταν γυρίζαμε που αντί να του κάνουμε εμείς παρέα, μας έκανε εκείνος, και μια Φώτο από το πίσω του λάστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Μπραβο ρε παιδια,δωστε ρεπόρτο να γουσταρουμε και μεις που δεν προκάμαμε... Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε... Σε πιστευουμε αλλά "ανωτέρα βια"... ...paitos, επιβεβαίωσε την υπογραφή μου! Τρελά "χέρια" το παλικάρι! Παναγιώτη Δεν έχω ξαναδεί Vstrom να πηγαίνει έτσι!!! ... Γεια σου Παναγιωτη!!!Εβγαλες το "Club" ασπροπρόσωπο!!!Ευγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε λόγω Κρήτης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harisdei 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρτε και ενα βιντεακι, για καποιο λογο το movie maker μου χαλαει την αναλυση οταν κοβω κομματια απο το βιντεο, θα μαθω και εγω που θα μου παει ειναι το κομματι πλατάνια-αρκάδι το χασες λιγο στη διακλαδωση ενα βιντεακι στην εκκινηση..δυστυχως πριν να μαζευτουν ολοι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον harisdei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 ειναι το κομματι πλατάνια-αρκάδι το χασες λιγο στη διακλαδωση ενα βιντεακι στην εκκινηση..δυστυχως πριν να μαζευτουν ολοι Νομιζα οτι ηταν νωρις ακομα, δεν καταλαβα πως περασαν τα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sartzegian 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι να πω απιστευτος, πρεπει να μιλησαμε και μαζι ημουν με το ducati που μας ειπες πως να βγουμε για Θερισο.Να του δωσεις χαιρετισμους ειναι παραδειγμα. Καλημερα, σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Μαλλον παραδειγμα προς αποφηγειν ειμαι!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον sartzegian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Οπως παντα λυπαμαι ου τελειωσεγια μια φορα ακομα περασαμε ΤΕΛΕΙΑ απιστευτες στροφες εναλαγες του τοπιου τρομερες παρεες και φυσικα παντου μοτοσυκλετες να ειμαστε καλα του χρονου να το ξανακανουμε.Πολλα στο παλικαρι απο την Κρητη με το μεγαλο σκουτερ που το εκανε(το 36ωρο) χωρις να εχει δεξι χερι,εμεινα καγκελο.Φιλε μου να εισαι παντα καλα και να το κανειςο οποιος ειχε και τρομερο χιουμορ με τα πειραγματα για τα DUCATI που μου εκανε. πηγες με το duc φετος τελικα τι λες για το παιδι με το σκουτερ ρε συ θεληση με καλυψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηalk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πόσες στροφές να είχε το 36ωρο???? Πιστεύω πάνω από 2000... Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Μπράλος (Ναύπακτος-Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας) είναι περίπου 200 χλμ και έχει γύρω στις 450-500 στροφές (μετρημένες γιατί κάνω τη διαδρομή συχνά!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Παρτε και ενα βιντεακι, για καποιο λογο το movie maker μου χαλαει την αναλυση οταν κοβω κομματια απο το βιντεο, θα μαθω και εγω που θα μου παει o ALX είναι μπροστά......? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Φοβερό 36ωρο! Εκτός από τον πισινό μας (τουλάχιστον για εμένα με το τρομερό κατά τα άλλο XR650), τίποτα άλλο δεν υπέφερε. :D Ευχαριστούμε το Moto Guzzi club που μας πρόσφερε την ευκαιρία για άλλη μια φορά. Άντε και του χρόνο, να'μαστε καλά. Εδώ οι διαδρομές: 17 Απριλίου 18 Απριλίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηalk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Όποιος έχει, παρακαλώ να ποστάρει βιντεάκια από τις παρακάτω διαδρομές αν δεν του κάνει κόπο: 1) Το φαράγγι στην αρχή της πρώτης μέρας. Δεν θυμάμαι το όνομα του φαραγγιού αλλά ήταν περίπου 20 χλμ μετά την εκκίνηση από το ξενοδοχείο 2) Τη διαδρομή μετά το Φραγκοκάστελλο προς Χανιά με τις φουρκέτες και την καινούρια άσφαλτο. Βοηθητικά λέω ότι σε εκείνο το σημείο νομίζω είχε κίτρινη διαγράμμιση ο δρόμος (αν το θυμάμαι καλά) 3) Το κομμάτι που περάσαμε δίπλα από τις ανεμογγενήτριες τη Δεύτερη μέρα. Ήταν μετά την πρώτη φωτό της Δεύτερης μέρας στη διαδρομή προς Σούγια. Και εκεί είχε πολύ καλή άσφαλτο 4) Το κομμάτι πριν το Αρκάδι την πρώτη μέρα. Είχε 7-8 χλμ ωραίου δρόμου φύρω στα 10 χλμ πριν φτάσουμε Αρκάδι 5) Τέλος λίγο πριν το Φραγκοκάστελλο περάσαμε από ένα φαράγγι πάλι... όποιος έχει κάτι και από κει Δυστυχώς δεν έχω κάμερα και θέλω να δέιξω σε κάτι φίλους μου τι έχασαν.... Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Όποιος έχει, παρακαλώ να ποστάρει βιντεάκια από τις παρακάτω διαδρομές αν δεν του κάνει κόπο: 2) Τη διαδρομή μετά το Φραγκοκάστελλο προς Χανιά με τις φουρκέτες και την καινούρια άσφαλτο. Βοηθητικά λέω ότι σε εκείνο το σημείο νομίζω είχε κίτρινη διαγράμμιση ο δρόμος (αν το θυμάμαι καλά) Ευχαριστώ Σε αυτό το σημείο, τραβούσα video πηγαίνοντας....... άστο καλύτερα, έχοντας μπροστά μου Σπύρο με busa, και paito με Vstrom. Δυστυχώς μετά κάνα 3λεπτο λήψης, έμεινε από μπαταρία η κάμερα και δεν αποθήκευσε το video. Μιλάμε θα ήταν ΤΟ πολεμικό video! To σκεφτόμουν όταν θα το έβλεπα και ανατρίχιαζα. Δεν το είδα όμως ποτέ όπως και κανένας άλλος :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Καλημερα, σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Μαλλον παραδειγμα προς αποφηγειν ειμαι!! Σειρα τα σέβη μου! Τα πάντα όλα! Είθε να αποκτήσουμε όλοι τέτοια ψυχικά αποθέματα καποια στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sartzegian 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Σειρα τα σέβη μου! Τα πάντα όλα! Είθε να αποκτήσουμε όλοι τέτοια ψυχικά αποθέματα καποια στιγμη. Το μεγαλητερο θεριο πανω στη γη ειναι ο ανθρωπος!!!Ολα μα πραγματικα ΟΛΑ ειναι μεσα στο κεφαλι μας. Στη ζωη δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν ΘΕΛΩ!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) ... Το μεγαλύτερο θεριο πανω στη γη ειναι ο ανθρωπος!!!Ολα μα πραγματικα ΟΛΑ ειναι μεσα στο κεφαλι μας. Στη ζωη δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν ΘΕΛΩ!! +1000 + Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον mesastou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πόσες στροφές να είχε το 36ωρο???? Πιστεύω πάνω από 2000... Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Μπράλος (Ναύπακτος-Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας) είναι περίπου 200 χλμ και έχει γύρω στις 450-500 στροφές (μετρημένες γιατί κάνω τη διαδρομή συχνά!!) μαλλον δεν εχεις ιδεα ποιος ακριβως δρομος-διαδρομη στην ελλαδα αποκαλειται μπραλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το μεγαλητερο θεριο πανω στη γη ειναι ο ανθρωπος!!!Ολα μα πραγματικα ΟΛΑ ειναι μεσα στο κεφαλι μας. Στη ζωη δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν ΘΕΛΩ!! ενα πονταλακη στο γιαννακη!!! Καλημερα, σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Μαλλον παραδειγμα προς αποφηγειν ειμαι!! Αι ! τραβα στο σπιτι σου ρε!! Πόσες στροφές να είχε το 36ωρο???? Πιστεύω πάνω από 2000... Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Μπράλος (Ναύπακτος-Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας) είναι περίπου 200 χλμ και έχει γύρω στις 450-500 στροφές (μετρημένες γιατί κάνω τη διαδρομή συχνά!!) Άστο καλύτερα, κάποιος είπε ότι οι ευθείες υπάρχουν για να ενώνουν τις στροφές, εδώ στη Κρήτη τις στροφές τις ενώνουν με άλλες στροφές. Από το πολύ στροφιλικη ζαλιζόμουν και την επόμενη μέρα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον blackfalcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) κανα βιντεάκι «χωρίς αύριο» θα ανεβάσουμε; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ένα (προς το παρών) κι από μένα. Στο δρόμο της επιστροφής για Ηράκλειο όπου έτυχε να είμαστε πολλές μοτό μαζεμένες. http://www.youtube.com/watch?v=fb_fcSbNpJc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harisdei 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ένα (προς το παρών) κι από μένα. Στο δρόμο της επιστροφής για Ηράκλειο όπου έτυχε να είμαστε πολλές μοτό μαζεμένες. http://www.youtube.com/watch?v=fb_fcSbNpJc μπραβο ALX!ειναι το κομματι στο Φόδελε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον harisdei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ένα (προς το παρών) κι από μένα. Στο δρόμο της επιστροφής για Ηράκλειο όπου έτυχε να είμαστε πολλές μοτό μαζεμένες. http://www.youtube.com/watch?v=fb_fcSbNpJc Βλεπω ο baba ουτε απο μεση καταλαβαινε ουτε τπτ... :D Τα βλεπω και ζηλευω παιδες...πολυ βιντεο επεσε φετος, δωστε και φωτο να γουσταρουμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες