JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ??????? Αντε και....... :_boredom: .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ??????? ΟΕΟ!!!! Σόρρυ ξεχάστηκα! Θένξ για τις φωτό Ιάσωνα! Respect! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2010 από τον angelapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Κατι μου λεει πως τα βιντεο αυριο θα ανεβουν... Αποψε το γιουτιουμπ αντιστεκεται στεναρα να ανεβει πανω απο το 16%!!! :ranting3: :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ιασονα, οι σολες απο τις μποτες μου εχουν γινει φλατ απο το Drifting, σαν καλοκαιρινες σαγιοναρες ! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ιασονα, οι σολες απο τις μποτες μου εχουν γινει φλατ απο το Drifting, σαν καλοκαιρινες σαγιοναρες ! :lol: χαχαχαχαχαχαχα Για αυτο εχουμε το πελμα σε επαφη με την ασφαλτο οσο λιγοτερο γινετε (απο την στιγμη που δεν εχουμε μποτες για μοταρ και εχουμε απλες τουρισμου) Δεν θα παρω και εγω μοταρ? Θα σας δειξω τι παθαινει ο πατος της μποτας... ... Καλα μιας και δεν θα δουμε τα βιδεα σημερα παω για νανακια σαν καλο παιζακι! Ντατσει? Καληνυχτα σας! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Για αλλη μια φορα καψαμε τα λαστιχα στις στροφες. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια με τα STREETαδικα που ανεχτηκαν τους υπολοιπους με τα ON-OFF,τα στροφιδια και τις "μικρες" ταχυτητες ! Καλά πλάκα κάνεις???? Γαμώ πήγαμε, είχαμε ρυθμό όλοι ρε...τι "μικρες" ταχυτητες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Οριστε ενα πετσοκομμενο βιντεακι. (Μολις το ανεβασα σε λιγο θα λειτουργει) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Επιτέλους!! Ευχαριστούμε καλέ μας black! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Χεχεχεχε έτσι σε θέλω Blacky με πυγμή και επιμονή δεν θέλει το you tube να συνεργαστεί και να το ανεβάσει εκεί εσύ επιμονή αν δεν κάνεις πίσω πρώτος εσύ θα κάνει εκείνο. Παρεμπίπτοντος το ΧΤ σαν χαρλεη ακούγεται. Μια χαρά ήταν η βόλτα και ο καφές και η σοκολάτα αν μη τι άλλο ξεφύγαμε μερικές ώρες από την ρουτίνα μας. Μια χαρά περάσαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 το ηχειο ειχε ενα θεματακι με την ανεμοπροστασια του ΧΤιου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Ωραίο παρεάκι παίδες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 ΕΡΩΤΗΣΗ¨ -Ποιο ηταν τελικα το πιο γρηγορο μηχανακι της παρεας που πηγαινε γ@μιοντ@ς ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨ -Ακουγεται παραξενο, αλλα ηταν ο Παποιος του BLACKMAN ! :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Φαντάσου να παρει και μηχανή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Χεχεχεχε έτσι σε θέλω Blacky με πυγμή και επιμονή δεν θέλει το you tube να συνεργαστεί και να το ανεβάσει εκεί εσύ επιμονή αν δεν κάνεις πίσω πρώτος εσύ θα κάνει εκείνο. Παρεμπίπτοντος το ΧΤ σαν χαρλεη ακούγεται. Μια χαρά ήταν η βόλτα και ο καφές και η σοκολάτα αν μη τι άλλο ξεφύγαμε μερικές ώρες από την ρουτίνα μας. Μια χαρά περάσαμε Δεν ακουγεται το ΧΤ σαν Χαρλευ, εσυ εχεις προβλημα με τα ηχεια σου μαλλον. Εμενα περισσοτερο μου θυμιζε τρατα δεκαετιας που τελικιαζει στον Σαρωνικο ! -(Σου χρωσταω μια μπυρα,πρεπει να βρεθουμε να πατσισουμε)- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tselos 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Αν και καθηστεριμένα... Κατ'αρχάς να ευχαριστίσω τον νικόλα που πλήρωσε τον καφέ μου γιατι δεν ειχα ψηλά.. Πέρασα και εγώ πολύ ωραία, όμορφη διαδρομή με καλή παρέα και καλό καιρό... Αντε και στην επόμενη με περισσότερο ξύσιμο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Ωραίο παρεάκι παίδες :) Δεν σε είδαμε στην παρέα μας, μας σνομπάρισες αγρίως. Δεν καταδέχτηκες να φέρεις τη μπεμπα σου δίπλα σε ταπεινότερης καταγωγής μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Δεν σε είδαμε στην παρέα μας, μας σνομπάρισες αγρίως. Δεν καταδέχτηκες να φέρεις τη μπεμπα σου δίπλα σε ταπεινότερης καταγωγής μηχανάκια. θα μας εχανε στις στροφες :P :P Πλακα κανω χρονη μην παρεξιγιθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Μπράβο παιδιά ! Τέτοια πάντα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Επιτελους καταφερα να ανεβασω 2 καλες φωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οριστε! το μηχανακι μου εχει αλλο ενα θετικο εκτος απο οτι παει και χωμα και ασφαλτο...δεν χρειαζετε να πεδευσε να σβινεις τον αριθμο της πινακιδας Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2010 από τον Niar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 πολυ καλη φαινεται η βολτα σας ,μπραβο ρε παιδες Οριστε! το μηχανακι μου εχει αλλο ενα θετικο εκτος απο οτι παει και χωμα και ασφαλτο...δεν χρειαζετε να πεδευσε να σβινεις τον αριθμο της πινακιδας :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 απο οτι βλεπω περασατα πολυ ωραια . αντε και στην επομενη θα ερθω και εγω !! ( αληθεια παραγκειλα λαστιχα) ευτυχως που δεν ηρθα γιατι σημερα που γυρναγα στον δρομο γλυστραγα απιστευτα οποτε το θηρειο μεσα μεχρι να φερουμε τα καινουργια λαστιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 εκει μιλαμε για ασφαλτο με καρφια κατω ρε! θελει προσπαθεια να γλυστρησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες