rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες το μεσημερι ειπαμε να παμε βολτα με τον κολλητο μου εχω με το 2ο Hondaκι κ εκεινος με το V-Strom του. Περνοντας το φαναρι της Βαρης-Κορωπιου (στο 2ο χιλιομετρο στο υψος του Τζαμπο για οσους ξερουν) κοβω ταχυτητα για να στριψω δεξια κ να μπω σε ενα δρομακι (αυτο στην πισω μερια του παρκιν του Τζαμπο), κατεβαζω πρωτη, βλεπω οτι εχει κατι νερα μπροστα κ γερνω ακομα περισσοτερο (πανω στη στροφη ολα αυτα) για να αποφυγω τα νερα κ σλοοουυυπ βρισκομαι να σερνομαι για 3 μετρα στην ασφαλτο κ βλεπω το μηχανακι να φευγει αναμεσα απο τα ποδια μου κ να σταματαει στα 2 μετρα απο μενα. Ο φιλος μου σταματησε να με δει φυσικα, ολα μια χαρα εκτος απο 2 εγκαυματα ενα κοντα στον αγκωνα κ ενα στο πανω μερος της λεκανης (κοιλια). Απ οτι καταλαβα μετα εφταιγαν τα λαστιχα που ηταν ξερα, εγω που δεν εκανα καλη αλλαγη κ η στροφη που γλιστρουσε. Την εκανα παλι τη μαλακια μου!!! Κ το πιο ωραιο ειναι οτι τελικα τα απεφυγα τα νερα ακομα κ σερνοντας!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον rene Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Κατ αρχην περαστικα και ποτε ξανα!! Δευτερον μπουφαν φορουσες;Πως επαθες εκει περα εγκαυματα;; Οσο για το ατυχημα, απο ο,τι καταλαβα δεν εχεις εξοικειωθει ακομα με την μηχανη ε;Εγω στην αρχη που ειχα ξερα λαστιχα και ημουν και εντελως απειρος, καθε στροφη ηταν ενας γολγοθας και ενα ρισκο πεφτω-δεν πεφτω..Σιγα σιγα αυτο εξαλειφθηκε, και οταν αλλαξα και λαστιχα ειδα μεγαλυτερη βελτιωση!!Τωρα οι εντως πολης στροφες φευγουν πριν καλα καλα τις σκεφτω, και προσπαθω να εξοικειωθω (χαχαχα λεεεμε τωρα!!) με τις ωραιες επαρχιακες γρηγορες στροφες!! Περαστικα και παλι, και σιγα σιγα θα το θυμασαι και απλα θα γελας!! Παντα ορθια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Αφου ειναι μονο τα εγκαυματα λιγο το κακο... Να τονισω και εγω ακομα μια φορα το ποσο σημαντικος ειναι ο εξοπλισμος, ακομα και για εμας που εχουμε παπακια. Αυτο να το ακουω και εγω που ενα μπουφανακι της προκοπης, ακομα να παω να παρω ! Περαστικα και παντο ορθια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 περαστικα να ναι κουκλα κι αγυριστα,γρηγορη αναρρωση ευχομαι.ελπιζω να προσεχεις πεισσοτερο απο δω και περα,δεν πιστευω να πηγαινες να ξυσεις μαρσπιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 περαστικα σου ευχομαι και γρηγορα για αλλαγη ελαστικων. μετα απο τουμπα ειναι ευτηχια να γραφουμε απλα "τσουζει" τι μηχανακι εχεις αληθεια?απο ζημιες ειναι οκ η επαθε κατι? και οπως ειπε και ο renegade μαλλον δεν φορουσες μπουφαν μηχανης ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Παιδια απο τωρα γελαω!!! Ειμαι ανθρωπος που βλεπει την θετικη μερια σε νορμαλ καταστασεις!! Μπουφαν δεν φορουσα, μονο μια ζακετα. Κ πηγαινα ουτε με 5 χιλιομετρα!!!!!!! Αφου ειχα μεσα πρωτη! Μαλλον φταιει το μηχανακι που το εχω μονο μια εβδομαδα κ τα λαστιχα! Την συγκεκριμενη στροφη την περναω περιπου 5 φορες την ημερα (μια θα παω για τσιγαρα, μια για παγωτο κλπ!) κ μαλιστα εχω μπει κ με περισσοτερα χιλιομετρα κ δεν εχω φυγει ποτε ξανα σε στροφη. Κ δεν ειμαι φρονυμη στις στροφες που ξερω καλα! Εχει τυχει να μπω κ με 35-40 χλμτρα κ επεσα με 5!!! Αν ειναι δυνατον! Μακαρι ολες οι τουμπες μου να ειναι ετσι παντως!!Παιδια απο τωρα γελαω!!! Ειμαι ανθρωπος που βλεπει την θετικη μερια σε νορμαλ καταστασεις!! Μπουφαν δεν φορουσα, μονο μια ζακετα. Κ πηγαινα ουτε με 5 χιλιομετρα!!!!!!! Αφου ειχα μεσα πρωτη! Μαλλον φταιει το μηχανακι που το εχω μονο μια εβδομαδα κ τα λαστιχα! Την συγκεκριμενη στροφη την περναω περιπου 5 φορες την ημερα (μια θα παω για τσιγαρα, μια για παγωτο κλπ!) κ μαλιστα εχω μπει κ με περισσοτερα χιλιομετρα κ δεν εχω φυγει ποτε ξανα σε στροφη. Κ δεν ειμαι φρονυμη στις στροφες που ξερω καλα! Εχει τυχει να μπω κ με 35-40 χλμτρα κ επεσα με 5!!! Αν ειναι δυνατον! Μακαρι ολες οι τουμπες μας να ειναι ετσι παντως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Παιδια απο τωρα γελαω!!! Ειμαι ανθρωπος που βλεπει την θετικη μερια σε νορμαλ καταστασεις!! Μπουφαν δεν φορουσα, μονο μια ζακετα. Κ πηγαινα ουτε με 5 χιλιομετρα!!!!!!! Αφου ειχα μεσα πρωτη! Μαλλον φταιει το μηχανακι που το εχω μονο μια εβδομαδα κ τα λαστιχα! Την συγκεκριμενη στροφη την περναω περιπου 5 φορες την ημερα (μια θα παω για τσιγαρα, μια για παγωτο κλπ!) κ μαλιστα εχω μπει κ με περισσοτερα χιλιομετρα κ δεν εχω φυγει ποτε ξανα σε στροφη. Κ δεν ειμαι φρονυμη στις στροφες που ξερω καλα! Εχει τυχει να μπω κ με 35-40 χλμτρα κ επεσα με 5!!! Αν ειναι δυνατον! Μακαρι ολες οι τουμπες μου να ειναι ετσι παντως!! Eιναι αυτο που ειπα τελικα!!Ειναι καινουριο το μηχανακι στην κατοχη σου..Μα σαν να με φωτογραφιζες ηταν!Χεχε!! Περαστηκα σου ρενε(αν και ετσι με φωναζουν εν συντομια μερικοι απο εδω:P) και σιγα σιγα θα δεις θα το μαθεις!! Υ.Γ:Συμβουλη;;Παρε το μηχανακι σε μια αλανα και πηγαινε στηψ' το..Φρενα κυριως αλλα και επιταχυνσεις στροφες εναλλαγες πορειας και τετοια! Ολα καλα θα πανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Μπουφαν δεν φορουσα, μονο μια ζακετα. Κ πηγαινα ουτε με 5 χιλιομετρα!!!!!!! Αφου ειχα μεσα πρωτη! Περαστικα και πιο δυνατη ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Κ το πιο ωραιο ειναι οτι τελικα τα απεφυγα τα νερα ακομα κ σερνοντας!! :dribble: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Περαστικά και αγύριστα!!! Οσο για το μερος που λες ο δρομος μπροστα απο το στενο εχει αρκετα λεια ασφαλτο ασε που οπως ειπες και εσυ εχει κ συχνα νερα! Αλλα συνηθως την πατας σε μερη που τα ξερεις και αμελεις τους κυνδινους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 περαστικα και να'ναι το τελευταιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Τι μου θύμησες. Το πρώτο μου παπάκι με τα εργοστασιακά λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Περαστικά και πάντα όρθια στο εξής! Να αλλάξεις ελαστικά το συντομότερο και μην αναβάλλεις την αγορά εξοπλισμού (π.χ. γάντια, μπουφάν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Περαστικά κι αγύριστα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Χαίρομαι που δεν χαλιέσαι καθόλου, εμένα η πρώτη μου σούπα με παπάκι 50άρι ήταν επίσης σε μια στροφή με νερά, δικάβαλο και επάνω στη στροφή ακριβώς καπάκι μεταλλικό από φρεάτιο..(ως πότε θα τα βλέπω ακόμη, κανείς δεν καταλαβαίνει πόσο δολοφονικά είναι?)...σκάσαμε σαν σαλάμια και οι δύο.....χαχαχαχα Μιλάμε για άλλες εποχές όμως, τι κράνη, τι μπουφάν, τι γάντια....τίποτε απολύτως! σκέτη χαζομάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 μπουφάν με προστασίες, κράνος, γάντια, μπότες και σε διαβεβαιώ θα τσούζει πολύ λιγότερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 μπουφάν με προστασίες, κράνος, γάντια, μπότες και σε διαβεβαιώ θα τσούζει πολύ λιγότερο.. εως καθόλου :) περαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) εως καθόλου :) περαστικά ¨Εστω λίγο πάντα.. Ακόμη και γρατζουνια να μην πάθεις άμα δεις τη μηχανή ξάπλα τσούζει .. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 ¨Εστω λίγο πάντα.. Ακόμη και γρατζουνια να μην πάθεις άμα δεις τη μηχανή ξάπλα τσούζει .. I know :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Σας ευχαριστω παιδια για τα περαστικα! Πιστευω οτι οι περισσοτεροι λιγο πολυ εχουμ φυγει ετσι απο βλακεια σε καποια στροφη... Δεν ειναι τιποτα. Στο κατω κατω αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις! Κ αφου δεν επαθα τπτ,ολα μια χαρα! Το παπι επαθε κατι ψιλα... Γρατζουνιστηκαν αρκετα το γκαζι κ το πανω φρενο κ απο την αριστερη μερια εσπασα ολη την ποδια. Μαγκωσε το ποδι μου αναμεσα στις ταχυτητες (που ειχαν στραβωσει) κ την ποδια κ θελοντας να το ελευθερωσω την ωρα που σερνομουν το τραβηξα με δυναμη χωρις να εχω καταλαβει που ειχε μπλεχτει κ την εσπασα. Ετσι κ αλλιως για αλλαγη πηγαινε! I know :( Κοιτα ηταν να παρω την Ninja πριν απο κανα μηνα κ τελικα ειπα να το αναβαλλω. Αν την ειχα παρει σιγουρα θα ετσουζε πολυ!!! Τωρα αυτο δεν ειχα προλαβει να το φτιαξω καθολου οποτε δεν με νοιαζει! Ολα οσα εχει πανω του για αλλαγη θα πανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ξες τι σαβουρες εχω φαει εγω με το παπι?? Αλλα καθε φορα παιρνω κ ενα μαθημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ετσι παει! Οποιος λεει οτι οδηγει απο 2 χρονια κ πανω κ δεν εχει πεσει ειναι ψευτης. Στην αρχη ολοι πεφτουμε! Αλλοι περισσοτερες κ αλλοι λιγοτερες φορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ωπα φιλε, δεν εχω πεσει αλλα προσεχω απιστευτα... Ποτε δεν εχω προτεραιοτητα κτλ κτλ. Χωνομαι παντα προσεκτικα και με μικρη ταχυτητα. Κοιτα παντα στον καθρεφτη να δω ποσο το νου του εχει ο αλλος και δεν κανω τις κλασικες μαλακιες που κανουν οι αλλοι μηχανοβιοι. Καθολου ψεμα, απλα δεν προσεχεις ή δεν το κατεχεις το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ωπα φιλε, δεν εχω πεσει αλλα προσεχω απιστευτα... Ποτε δεν εχω προτεραιοτητα κτλ κτλ. Χωνομαι παντα προσεκτικα και με μικρη ταχυτητα. Κοιτα παντα στον καθρεφτη να δω ποσο το νου του εχει ο αλλος και δεν κανω τις κλασικες μαλακιες που κανουν οι αλλοι μηχανοβιοι. Καθολου ψεμα, απλα δεν προσεχεις ή δεν το κατεχεις το θεμα Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.. Και σου εύχομαι να μην πέσεις ποτέ ούτε σβηστός.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ετσι παει! Οποιος λεει οτι οδηγει απο 2 χρονια κ πανω κ δεν εχει πεσει ειναι ψευτης. Στην αρχη ολοι πεφτουμε! Αλλοι περισσοτερες κ αλλοι λιγοτερες φορες. καλά κοίταξε να δεις δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα και εγώ οδηγώ από τα 16 μηχανάκι και είμαι 22 σχεδόν και αυτό το μήνα μάζεψα την πρώτη μου και δεν έφταιγα κιόλας :P είναι να μην σου τύχει απλά θέλει και λίγο προσοχή τώρα αφού είσαι οκ εσύ τα υπόλοιπα στα @@ σου και το παπάκι να μην το φτιάξεις θα σε πηγαίνει αφού δεν έπαθε τίποτα τραγικό οπότε συλλογή εμπειριών ;) Ωπα φιλε, δεν εχω πεσει αλλα προσεχω απιστευτα... Ποτε δεν εχω προτεραιοτητα κτλ κτλ. Χωνομαι παντα προσεκτικα και με μικρη ταχυτητα. Κοιτα παντα στον καθρεφτη να δω ποσο το νου του εχει ο αλλος και δεν κανω τις κλασικες μαλακιες που κανουν οι αλλοι μηχανοβιοι. Καθολου ψεμα, απλα δεν προσεχεις ή δεν το κατεχεις το θεμα όπως είμαι και ο tc-drift συμφωνώ πέρα από αυτό νομίζω πως δεν μένεις Αθήνα αν είσαι ο iced που νομίζω και έχει μεγάλη διαφορά believe με είμαι της άποψης οτι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ισορροπία είναι από την στιγμή που βγάζεις βοηθητικές από το πρώτο ποδήλατο ή και πιο παλιά όταν κάναμε τα πρώτα βήματά μας φαίνεται οτι το έχουμε όλοι άλλοι αμέσως και άλλοι με λίγο προσπάθεια χωρίς να το παίζω χεράς κλπ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες