Jump to content
Sign in to follow this  
dirty_girl

Κυριακή 18/4/10 - Χωμάτινη βόλτα από Παπάγου προς Σακέτα

Recommended Posts

Το έλεγα από καιρό, και πάντα κάτι δεν καθόταν καλά. Ήθελα να πάω από χώμα και ουχί από την Κατεχάκη, στο πιστάκι που είναι αριστερά της Κατεχάκη στο ύψος της Καισσαριανής, ακα"Σακέτα" ακα "του Πωλ (Νικολάου,να'ναι καλά)". Και ΠΟΤΕ δν έβρισκα τον χρόνο, τα άτομα, το φως το οτιδήποτε για να τα καταφέρω και να πάω.

ΑΥΡΙΟ λοιπόν, και αφού επιτέλους πληροφορήθηκα επ ακριβώς τα της διαδρομής, λέω να το επιχειρήσω με τον Niar... Η ιδέα είναι κατά τις 10.00 να βρεθούμε στο πιστάκι του Παπάγου και να πάμε από άσφαλτο προς Καλοπούλα, όπου κάποια στιγμή θα μπούμε σε φλατ χωματόδρομο. Από δω και πέρα δεν μπορώ να πω τι και πώς για τον χωματόδρομο, πάντως μιας κ δεν θα γίνει μονοπάτι, νομίζω θα περνιέται ευχάριστα από όποιον έρθει. Κατάληξη στο πιστάκι του Σακέτα, για ελαφού τύπου προπόνηση και εξάσκηση (όσοι θέλουν) και επιστροφή. Πιθανή στάση για συνέχεια προπόνησης στο πιστάκι του Παπάγου.

Σόρρυ για την καθυστερημένη ενημέρωση, αλλά μέχρι πριν λίγο δούλευα και μόλις τώρα κατάφερα να τελειώσω και άρα να είμαι 100% ελεύθερη για το αυριανό.

Φωτό θα αναρτηθούν αν το θυμηθούμε και τραβήξουμε καμία... :P

σσ. Για να μην ψαχνόμαστε μεταξύ μας: Τον Niar τον ξέρετε, αν όχι έχει ένα DT 125 μπλε-μαύρο και το δικό μου θα είναι αυτό με τα ΓΚΕΗ ροζ αυτοκόλλητα :( κ το 808

σσ2. αν δεν είστε σίγουροι για το ΠΟΥ στο πιστάκι του Παπάγου η συνάντησης, σταθείτε στο εκκλησάκι, φαίνονται όλοι από παντού εκεί

Καλό βράδυ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα φανω και εγω για την παρεα περισοτερο γιατι μολις εφτιαξα αναρτισεις και στο χωμα ειναι τελειως κουτσουρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα τωρα που το πουλησα το θυμηθηκες να σηκωσεις θεμα εσυ???

αντε καλα να περασετε και παρτε και καμια φωτο για μας.... :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον ως επισιμος φωτογραφος θα ποσταρω φωτο!

Αλλα πριν απο αυτο να πω μερικα πραγματακια!

Αρχικα να τονισω οτι για μια μικρη βολτα αρχισαμε και καναμε ολοκληρη περιπετια!

Περασαμε κλειστες μπαρες, νεροφαγομενους χωματοδρομους, δρομους στρομενους με πετρα και χαλικι και γενικα καναμε περιπου 1-1.30 ωρα να φτασουμε!

Εκτος απο αυτα ηταν πολυ ομορφα και η πιστα απο οτι ειπαν οι χωματινοι (εγω δεν μπηκα) ηταν καλη και ωραια!

Ας αρχισω με τις φωτο!

Στο εκλισακι της πιστας του παπαγου περιμενοντας την Dirty_girl

Perimenontas.jpg

Πηγενοντας (ακομα ειναι ασφαλτος)

DSC00304.jpg

DSC00305.jpg

Αφου περασαμε την πρωτη ραμπα γερνοντας τα μηχανακια απο κατω (δεν ανεβενε η ραμπα :( )

DSC00308.jpg

και αλλη μια

DSC00307.jpg

Και στην επομενη ραμπα (αυτη ανεβενε λιγο και δεν χρειαζοταν να γυρουμε τα μηχανακια αλλα ηταν σε ανηφορα και μας επεσε η μεση)

DSC00309.jpg

Αφου φτασαμε βρηκαμε εκει αλη μια παρεα που ετρεχε και κατσαμε ολοι μαζι

Να τα ολα τα μηχανακια μαζι

parea.jpg

Ενα απο τα παλικαρια σε στιγμη απογειωσης! :respekt:

petaww.jpg

Οι αθλητες μας

oia8lhtes.jpg

niar.jpg

dirtgirl.jpg

Να μαστε και μια ολοι μαζι

nai.jpg

Και εκει που καθομασταν ωραια και καλα τσουπ σκαει και ενα παιδακι 6χρονο με το minicrosακι του ολα τα λευτα!

paroysies.jpg

Και να σου ο Niar κατευθιαν να του παει κοντρα!

tastinoyme.jpg

Περιτο να πω οτι ο Niar εφαγε χωμα :mB_kalo_e:

Αυτα απο εμενα!

Ηταν πολυ ωραια αν και δεν νομιζω οτι θα το ξανακανω χωρις την καταλιλη μηχανη!

Τροποποιήθηκε από τον JasonXT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν πολυ ωραια!!! Να το ξανακανουμε την αλλη βδομαδα :P

ΥΓ: καλα ρε αλητη δεν σου ειπα να μην πεις οτι με εφαγε ο μικρος? ρεζιλι με εκανες :closedeyes:

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι! Αντε σε λιγο καιρο θα εναχθω και γω στους χωματινους!!!!

Τρεμετε :_zeppelin:

Ιασονα το εχω βιδες το παπι σημερα γι αυτο δεν ηρθα... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...και ΦΥΣΙΚΑ, μετά πήγαμε για καφέ...

από δικής μου πλευράς, έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

1. τελικά, δεν κάναμε χώμα, κάναμε μπάρες. Σήκω την μπάρα, πέρνα την μπάρα, δίπλα από την μπάρα, όλο βρίσκαμε και μια μπαριέρα...

2. εκτός από μπαριέρες, το βουνό είναι και τίγκα στις χελώνες :Ρ

3. είμαι πανευτυχής που τελικά φτάσαμε εκεί, γιατί ρωτήσαμε μέχρι και 5 φορές για να προσεγγίσουμε το μέρος... εγώ το ψιλοέβλεπα να χανόμασταν και να βρισκόμασταν σε κανα άκυρο μέρος και να αράζαμε, οπότε... ευτυχία!

4. στην αρχή, μια που είδα τα ΥΑΜΑΗΑ κ μια που ετοιμάστηκα να τα προσπεράσω... οι κύριοι είχαν αράξει από πίσω, αυτοί και το χαμηλό τους προφίλ :Ρ Νίνιος-ξενίνιος, πολύ τζεντλμεν και οι 2 τους πάντως... :)

4. το πιστάκι όντως ήταν σούπερ... φανταστικό! Είχε διαδρομές και για εξάσκηση ΜΧ, και για εντούρο και για σκραμπλ, τα πάντα όλα λέμε!

εεεεεεεεεεεεεμμμμ... Jason σόρρυ για την ταλαιπωρία, δεν ήξερα οτι ήταν τόσο πακέτο ο χωματόδρομος και ομολογώ οτι σου βγάζω το καπέλο που πήγαινες το ΧΤ τόσο άνετα, σε πέτρες και νεροφαφώματα ! :_hi:

α και πού είσαι? Ξεσκόνισέ το λίγο το καημένο, πού το πας και έχει γίνει έτσι χάλια? χαχαχαχαχαχαα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μαστε και μια ολοι μαζι

nai.jpg

σσ. ναι, ο θώρακάς μου είναι τεράστιος - όχι δεν είμαι τίγκα στις ορμόνες :P

σσ2. Jason άσε τα σάπια κ ανέβασε και τις άλλες φωτό, με το BMW γκρουπάκι που έσκασε μύτη...

Σε μιά φάση, είχαμε μαζευτεί μηχανές εντούρο, μηχανές ΜΧ, ένα μοταρντοειδές ΧΤ, ένα τσούρμο από ον-οφφ κτήνη, και ένα μίνικρος 40 κυβικών. ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεεεεεεεεεεεεμμμμ... Jason σόρρυ για την ταλαιπωρία, δεν ήξερα οτι ήταν τόσο πακέτο ο χωματόδρομος και ομολογώ οτι σου βγάζω το καπέλο που πήγαινες το ΧΤ τόσο άνετα, σε πέτρες και νεροφαφώματα ! :_hi:

α και πού είσαι? Ξεσκόνισέ το λίγο το καημένο, πού το πας και έχει γίνει έτσι χάλια? χαχαχαχαχαχαα

Δεν πειραζει αξιζε τον κοπο!

Οτι μπορω κανω αλλα το λυπαμαι το κακομιρο(το ΧΤακι)!

Θα το πληνω ηθελα σημερα αλλα με επεισε ο Niar για την βολτα!

Απο αυριο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε μπραβο ρε παιδια ,ζηλευω ρε γαμωτο...

αντε και παλι ωραιες βολτιτσες :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σσ2. Jason άσε τα σάπια κ ανέβασε και τις άλλες φωτό, με το BMW γκρουπάκι που έσκασε μύτη...

Αντε καλα να τους βαλω!

Λοιπον εμεις μαζευομασταν για να την κανουμε οσπου ακουμε φασαρια γυρναμε και τι να δουμε....

DSC00329.jpg

DSC00330.jpg

και μεχρι να καταλαβουμε τι βλεπουμε τσουπ να τοι και οι υπολιποι

DSC00331.jpg

Αν και με το που ηρθαν εφηγαν μαλον ειδαν τα καθαρα να κανουν αλματα και ξενερωσανε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχα!! Αλήτες τσαντάκηδες, παραβιάζετε και της μπάρες τώρα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχα!! Αλήτες τσαντάκηδες, παραβιάζετε και της μπάρες τώρα. :P

Εγω δεν ηθελα! :mB_kalo_e: Με το ζορυ με περασανε! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον φώναξε κανείς το περίφημο

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ"ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!!

Ωραία παιδιά!

Γουστάρω χώμα λέμε!!!

Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα εντουράκι σε κάποια φάση έτσι για γούστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν ηθελα! :mB_kalo_e: Με το ζορυ με περασανε! :whistling:

Και αμα σου πουμε ρε να παμε ενα παγκακι παραπανω στην καλοπουλα κλαιγεσαι!

Ξεξτ τιμε θα εχει ανεβασμα τρεχοντας!

%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον φώναξε κανείς το περίφημο

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ"ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!!

Ωραία παιδιά!

Γουστάρω χώμα λέμε!!!

Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα εντουράκι σε κάποια φάση έτσι για γούστα!

Το φωναζε η dirty_girl στην δευτερη μπαρα την ωρα που εγω την κραταγα και εκεινη εσπρωχνε το μηχανακι απο κατω! :P

Τροποποιήθηκε από τον JasonXT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε καλα να τους βαλω!

Λοιπον εμεις μαζευομασταν για να την κανουμε οσπου ακουμε φασαρια γυρναμε και τι να δουμε....

DSC00329.jpg

DSC00330.jpg

και μεχρι να καταλαβουμε τι βλεπουμε τσουπ να τοι και οι υπολιποι

DSC00331.jpg

Αν και με το που ηρθαν εφηγαν μαλον ειδαν τα καθαρα να κανουν αλματα και ξενερωσανε....

Ολοι οι "δικηγοροι" και οι"γιατροι" της πλατειας, εκει, ε?? :tease:

:P

(Καλα να περνατε παιδια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :_thumbsup: :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι οι "δικηγοροι" και οι"γιατροι" της πλατειας, εκει, ε?? :tease:

:P

(Καλα να περνατε παιδια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :_thumbsup: :_thumbsup: )

ε καλα δεν την λες και "adventure" βολτα 20 λεπτα απο κατοικημενη περιοχη της αθηνας :winking:

παντως επειδη τον εναν απο αυτους νομιζω οτι τον ξερω ,οντως το χρησιμοποιει οπως πρεπει το μηχανακι του

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθυστερημένα ανέβασες το θέμα, βρωμοκόριτσο!

Δυστυχώς, για την άλλη βδομάδα είμαι κλεισμένος, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεεεεεεεεεεεελα βρε Μενιδιάτη, δείξε λίγο οίκτο, μιας και το δήλωσα το έρμο, πως συγνώμη για το καθυστερημένο, αλλά δούλευα όλο το Σάββατο και αν δν τελείωνα, θα δούλευα και την Κυριακή, οπότε δεν το είχα σίγουρο !

Αυτό το Σ-Κ θα είμαι Θεσσαλονίκη, θα κάνω το πρώτο μου pro-support στον αγώνα ΠΠΕ της ΑΜΟΤΟΕ (λέμε τώρα, ο,τι μπορώ και προλαβαίνω θα κάνω, το βλέπω κιόλας να βρέχει...) αλλά κανονίζουμε πιο οργανωμένη έξοδο 1 ή 2 Μαΐου (Πρωτομαγιά) στο πιστάκι.

Γι'αυτή την περίπτωση, θα πρότεινα να υιοθετηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σύστημα ΤΖΕΗΣΟΝ: Καφεδάκι στο σέηκερ, νερό χώρια, και τώρα που το σκέφτομαι, να ψήναμε και τίποτα? Το πιστάκι είναι σούπερ, και για οδήγηση, και για άραγμα στη φύση για τους πιο χαλαρούς φυσιολάτρεις. Μπορούμε να διοργανώσουμε και διαγωνισμό συλλογής χελώνων ή κάτι τέτοιο :tooth:

Ααααααα και εννοείται μιας κ βρήκαμε τώρα τα σποτς, θα βγάλουμε και σούπερ ποζερέ φωτό, σε άλματα και ανηφόρες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.............το σύστημα ΤΖΕΗΣΟΝ: Καφεδάκι στο σέηκερ, νερό χώρια.............

Κατι τετοιο εννοεις? :whistling:

DSC00313.jpg

B) :mB_kalo_e: B)

:sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα