dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Το έλεγα από καιρό, και πάντα κάτι δεν καθόταν καλά. Ήθελα να πάω από χώμα και ουχί από την Κατεχάκη, στο πιστάκι που είναι αριστερά της Κατεχάκη στο ύψος της Καισσαριανής, ακα"Σακέτα" ακα "του Πωλ (Νικολάου,να'ναι καλά)". Και ΠΟΤΕ δν έβρισκα τον χρόνο, τα άτομα, το φως το οτιδήποτε για να τα καταφέρω και να πάω. ΑΥΡΙΟ λοιπόν, και αφού επιτέλους πληροφορήθηκα επ ακριβώς τα της διαδρομής, λέω να το επιχειρήσω με τον Niar... Η ιδέα είναι κατά τις 10.00 να βρεθούμε στο πιστάκι του Παπάγου και να πάμε από άσφαλτο προς Καλοπούλα, όπου κάποια στιγμή θα μπούμε σε φλατ χωματόδρομο. Από δω και πέρα δεν μπορώ να πω τι και πώς για τον χωματόδρομο, πάντως μιας κ δεν θα γίνει μονοπάτι, νομίζω θα περνιέται ευχάριστα από όποιον έρθει. Κατάληξη στο πιστάκι του Σακέτα, για ελαφού τύπου προπόνηση και εξάσκηση (όσοι θέλουν) και επιστροφή. Πιθανή στάση για συνέχεια προπόνησης στο πιστάκι του Παπάγου. Σόρρυ για την καθυστερημένη ενημέρωση, αλλά μέχρι πριν λίγο δούλευα και μόλις τώρα κατάφερα να τελειώσω και άρα να είμαι 100% ελεύθερη για το αυριανό. Φωτό θα αναρτηθούν αν το θυμηθούμε και τραβήξουμε καμία... :P σσ. Για να μην ψαχνόμαστε μεταξύ μας: Τον Niar τον ξέρετε, αν όχι έχει ένα DT 125 μπλε-μαύρο και το δικό μου θα είναι αυτό με τα ΓΚΕΗ ροζ αυτοκόλλητα :( κ το 808 σσ2. αν δεν είστε σίγουροι για το ΠΟΥ στο πιστάκι του Παπάγου η συνάντησης, σταθείτε στο εκκλησάκι, φαίνονται όλοι από παντού εκεί Καλό βράδυ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Θα φανω και εγω για την παρεα περισοτερο γιατι μολις εφτιαξα αναρτισεις και στο χωμα ειναι τελειως κουτσουρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 καλα τωρα που το πουλησα το θυμηθηκες να σηκωσεις θεμα εσυ??? αντε καλα να περασετε και παρτε και καμια φωτο για μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Α! θα κανω και τον επισιμο φωτογραφο την βολτας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον ως επισιμος φωτογραφος θα ποσταρω φωτο! Αλλα πριν απο αυτο να πω μερικα πραγματακια! Αρχικα να τονισω οτι για μια μικρη βολτα αρχισαμε και καναμε ολοκληρη περιπετια! Περασαμε κλειστες μπαρες, νεροφαγομενους χωματοδρομους, δρομους στρομενους με πετρα και χαλικι και γενικα καναμε περιπου 1-1.30 ωρα να φτασουμε! Εκτος απο αυτα ηταν πολυ ομορφα και η πιστα απο οτι ειπαν οι χωματινοι (εγω δεν μπηκα) ηταν καλη και ωραια! Ας αρχισω με τις φωτο! Στο εκλισακι της πιστας του παπαγου περιμενοντας την Dirty_girl Πηγενοντας (ακομα ειναι ασφαλτος) Αφου περασαμε την πρωτη ραμπα γερνοντας τα μηχανακια απο κατω (δεν ανεβενε η ραμπα :( ) και αλλη μια Και στην επομενη ραμπα (αυτη ανεβενε λιγο και δεν χρειαζοταν να γυρουμε τα μηχανακια αλλα ηταν σε ανηφορα και μας επεσε η μεση) Αφου φτασαμε βρηκαμε εκει αλη μια παρεα που ετρεχε και κατσαμε ολοι μαζι Να τα ολα τα μηχανακια μαζι Ενα απο τα παλικαρια σε στιγμη απογειωσης! Οι αθλητες μας Να μαστε και μια ολοι μαζι Και εκει που καθομασταν ωραια και καλα τσουπ σκαει και ενα παιδακι 6χρονο με το minicrosακι του ολα τα λευτα! Και να σου ο Niar κατευθιαν να του παει κοντρα! Περιτο να πω οτι ο Niar εφαγε χωμα Αυτα απο εμενα! Ηταν πολυ ωραια αν και δεν νομιζω οτι θα το ξανακανω χωρις την καταλιλη μηχανη! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Ηταν πολυ ωραια!!! Να το ξανακανουμε την αλλη βδομαδα :P ΥΓ: καλα ρε αλητη δεν σου ειπα να μην πεις οτι με εφαγε ο μικρος? ρεζιλι με εκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Αυτα ειναι! Αντε σε λιγο καιρο θα εναχθω και γω στους χωματινους!!!! Τρεμετε Ιασονα το εχω βιδες το παπι σημερα γι αυτο δεν ηρθα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 ...και ΦΥΣΙΚΑ, μετά πήγαμε για καφέ... από δικής μου πλευράς, έχω να κάνω τα εξής σχόλια: 1. τελικά, δεν κάναμε χώμα, κάναμε μπάρες. Σήκω την μπάρα, πέρνα την μπάρα, δίπλα από την μπάρα, όλο βρίσκαμε και μια μπαριέρα... 2. εκτός από μπαριέρες, το βουνό είναι και τίγκα στις χελώνες :Ρ 3. είμαι πανευτυχής που τελικά φτάσαμε εκεί, γιατί ρωτήσαμε μέχρι και 5 φορές για να προσεγγίσουμε το μέρος... εγώ το ψιλοέβλεπα να χανόμασταν και να βρισκόμασταν σε κανα άκυρο μέρος και να αράζαμε, οπότε... ευτυχία! 4. στην αρχή, μια που είδα τα ΥΑΜΑΗΑ κ μια που ετοιμάστηκα να τα προσπεράσω... οι κύριοι είχαν αράξει από πίσω, αυτοί και το χαμηλό τους προφίλ :Ρ Νίνιος-ξενίνιος, πολύ τζεντλμεν και οι 2 τους πάντως... :) 4. το πιστάκι όντως ήταν σούπερ... φανταστικό! Είχε διαδρομές και για εξάσκηση ΜΧ, και για εντούρο και για σκραμπλ, τα πάντα όλα λέμε! εεεεεεεεεεεεεμμμμ... Jason σόρρυ για την ταλαιπωρία, δεν ήξερα οτι ήταν τόσο πακέτο ο χωματόδρομος και ομολογώ οτι σου βγάζω το καπέλο που πήγαινες το ΧΤ τόσο άνετα, σε πέτρες και νεροφαφώματα ! α και πού είσαι? Ξεσκόνισέ το λίγο το καημένο, πού το πας και έχει γίνει έτσι χάλια? χαχαχαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Να μαστε και μια ολοι μαζι σσ. ναι, ο θώρακάς μου είναι τεράστιος - όχι δεν είμαι τίγκα στις ορμόνες :P σσ2. Jason άσε τα σάπια κ ανέβασε και τις άλλες φωτό, με το BMW γκρουπάκι που έσκασε μύτη... Σε μιά φάση, είχαμε μαζευτεί μηχανές εντούρο, μηχανές ΜΧ, ένα μοταρντοειδές ΧΤ, ένα τσούρμο από ον-οφφ κτήνη, και ένα μίνικρος 40 κυβικών. ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 εεεεεεεεεεεεεμμμμ... Jason σόρρυ για την ταλαιπωρία, δεν ήξερα οτι ήταν τόσο πακέτο ο χωματόδρομος και ομολογώ οτι σου βγάζω το καπέλο που πήγαινες το ΧΤ τόσο άνετα, σε πέτρες και νεροφαφώματα ! α και πού είσαι? Ξεσκόνισέ το λίγο το καημένο, πού το πας και έχει γίνει έτσι χάλια? χαχαχαχαχαχαα Δεν πειραζει αξιζε τον κοπο! Οτι μπορω κανω αλλα το λυπαμαι το κακομιρο(το ΧΤακι)! Θα το πληνω ηθελα σημερα αλλα με επεισε ο Niar για την βολτα! Απο αυριο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 αντε μπραβο ρε παιδια ,ζηλευω ρε γαμωτο... αντε και παλι ωραιες βολτιτσες :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Ωραια πραματα, ευγε συντροχοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Τι λετε παιδια κανονιζουμε για την επομενη βδομαδα? :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 σσ2. Jason άσε τα σάπια κ ανέβασε και τις άλλες φωτό, με το BMW γκρουπάκι που έσκασε μύτη... Αντε καλα να τους βαλω! Λοιπον εμεις μαζευομασταν για να την κανουμε οσπου ακουμε φασαρια γυρναμε και τι να δουμε.... και μεχρι να καταλαβουμε τι βλεπουμε τσουπ να τοι και οι υπολιποι Αν και με το που ηρθαν εφηγαν μαλον ειδαν τα καθαρα να κανουν αλματα και ξενερωσανε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Τρελλό παρεάκιιιιιιιιιιιιι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Αχα!! Αλήτες τσαντάκηδες, παραβιάζετε και της μπάρες τώρα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Αχα!! Αλήτες τσαντάκηδες, παραβιάζετε και της μπάρες τώρα. :P Εγω δεν ηθελα! Με το ζορυ με περασανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Τουλάχιστον φώναξε κανείς το περίφημο ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ"ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!! Ωραία παιδιά! Γουστάρω χώμα λέμε!!! Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα εντουράκι σε κάποια φάση έτσι για γούστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Εγω δεν ηθελα! Με το ζορυ με περασανε! Και αμα σου πουμε ρε να παμε ενα παγκακι παραπανω στην καλοπουλα κλαιγεσαι! Ξεξτ τιμε θα εχει ανεβασμα τρεχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τουλάχιστον φώναξε κανείς το περίφημο ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ"ΤΗ ΜΠΑΡΑ!!!!!! Ωραία παιδιά! Γουστάρω χώμα λέμε!!! Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα εντουράκι σε κάποια φάση έτσι για γούστα! Το φωναζε η dirty_girl στην δευτερη μπαρα την ωρα που εγω την κραταγα και εκεινη εσπρωχνε το μηχανακι απο κατω! :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Αντε καλα να τους βαλω! Λοιπον εμεις μαζευομασταν για να την κανουμε οσπου ακουμε φασαρια γυρναμε και τι να δουμε.... και μεχρι να καταλαβουμε τι βλεπουμε τσουπ να τοι και οι υπολιποι Αν και με το που ηρθαν εφηγαν μαλον ειδαν τα καθαρα να κανουν αλματα και ξενερωσανε.... Ολοι οι "δικηγοροι" και οι"γιατροι" της πλατειας, εκει, ε?? :P (Καλα να περνατε παιδια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :_thumbsup: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ολοι οι "δικηγοροι" και οι"γιατροι" της πλατειας, εκει, ε?? :P (Καλα να περνατε παιδια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!! :_thumbsup: ) ε καλα δεν την λες και "adventure" βολτα 20 λεπτα απο κατοικημενη περιοχη της αθηνας παντως επειδη τον εναν απο αυτους νομιζω οτι τον ξερω ,οντως το χρησιμοποιει οπως πρεπει το μηχανακι του Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2010 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 καθυστερημένα ανέβασες το θέμα, βρωμοκόριτσο! Δυστυχώς, για την άλλη βδομάδα είμαι κλεισμένος, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Εεεεεεεεεεεεεεεελα βρε Μενιδιάτη, δείξε λίγο οίκτο, μιας και το δήλωσα το έρμο, πως συγνώμη για το καθυστερημένο, αλλά δούλευα όλο το Σάββατο και αν δν τελείωνα, θα δούλευα και την Κυριακή, οπότε δεν το είχα σίγουρο ! Αυτό το Σ-Κ θα είμαι Θεσσαλονίκη, θα κάνω το πρώτο μου pro-support στον αγώνα ΠΠΕ της ΑΜΟΤΟΕ (λέμε τώρα, ο,τι μπορώ και προλαβαίνω θα κάνω, το βλέπω κιόλας να βρέχει...) αλλά κανονίζουμε πιο οργανωμένη έξοδο 1 ή 2 Μαΐου (Πρωτομαγιά) στο πιστάκι. Γι'αυτή την περίπτωση, θα πρότεινα να υιοθετηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σύστημα ΤΖΕΗΣΟΝ: Καφεδάκι στο σέηκερ, νερό χώρια, και τώρα που το σκέφτομαι, να ψήναμε και τίποτα? Το πιστάκι είναι σούπερ, και για οδήγηση, και για άραγμα στη φύση για τους πιο χαλαρούς φυσιολάτρεις. Μπορούμε να διοργανώσουμε και διαγωνισμό συλλογής χελώνων ή κάτι τέτοιο Ααααααα και εννοείται μιας κ βρήκαμε τώρα τα σποτς, θα βγάλουμε και σούπερ ποζερέ φωτό, σε άλματα και ανηφόρες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 .............το σύστημα ΤΖΕΗΣΟΝ: Καφεδάκι στο σέηκερ, νερό χώρια............. Κατι τετοιο εννοεις? B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες