Jump to content
BlackmanGR

Τυχερός μέεσα στην ατυχία μου.

Recommended Posts

Λοιπον επειδη δεν θα κατσω να ασχοληθω με την συμπεριφορα μου, πιστευω ειναι αρκετα κοσμια! (αν το πας εκει)

Και το θεμα κακως το εβαλα στην δηλωση ατυχηματων αλλα επρεπε να παει στους προβληματισμους για το που ζουμε...

Και επειδη εχω και αρκετες δουλειες αυριο μπας βρω τον ΚΩΛΟΓΕΡΟ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ! Καληνυχτίζω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκεφτειτε μονο, οτι ο "κωλογερος" θα μπορουσε να ειναι ο πατερας σας, 'η ακομα και ΣΕΙΣ! μετα απο καποια χρονια..

Οι ΕΛΛΕΙΝΟΙ! χαρακτηρισμοι, δεν μειωνουν τον "δραστη" παρα μονο το "θυμα"..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτειτε μονο, οτι ο "κωλογερος" θα μπορουσε να ειναι ο πατερας σας, 'η ακομα και ΣΕΙΣ! μετα απο καποια χρονια..

ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΝΑΛΟΓΟΣ!

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΝΩΜΗ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης ελλεινή είναι και η πράξη του δράστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν νομίζω σε όσους που με έχουν γνωρίσει από κοντά να τους έχω δώσει δικαιώματα να αμφισβητήσουν τους τρόπους διαπαιδαγώγησης μου!

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια πλακα κανει ο τυπος?????? Δηλαδη θα τρελαθουμε τελειως?????? Πως ηθελες να τον αποκαλεσει ρε φιλε? ''ο ΚΥΡΙΟΣ που ειχε την ευγενη καλοσυνη να με χτυπησει κ να με παρατησει''????? :ranting3::ranting3::ranting3: Κ λιγα ειπε το παιδι! Τετοια πραγματα δεν αξιζουν να αποκαλουντε καν ανθρωποι! Εδω ενα σκυλι βλεπεις στο δρομο κ κοβεις ταχυτητα για να μην το χτυπησεις.... ΕΛΕΟΣ δηλ με αυτον τον σεβασμο πια! Εγω εχω μαθει να σεβομαι οποιον με σεβεται κ οποιον το αξιζει. Κ στην τελικη αυτοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο γιατι να παρουν κ νεους ανθρωπους μαζι τους?????

Οσο για το αν ηταν ο πατερας μας ή ο παππους μας, ο δικος μου παππους τουλαχιστον οταν ειδε οτι μεγαλωσε κ δεν εχει τα ιδια αντανακλαστηκα πηγε κ κατεθεσε πινακιδες κ διπλωμα μετα απο 40 χρονια που οδηγουσε!

Περαστικα φιλε blackman!!! Ευχομαι εγω να ειναι αυτο το χειροτερο ατυχημα στη ζωη σου!

Τροποποιήθηκε από τον rene

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου ευχομαι να τον βρεις να του τραβηξεις μια ωραια μυνηση και να του παρεις μεχρι και το σπιτι που μενει .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνονόματε/συνφορουμίτη, στην αρχική σκέψη σου έχεις δίκιο και φυσικά κανένας δεν θα αποκαλούσε

με αυτόν τον χαρακτηρισμό κανέναν !

απο την άλλη τα ξέρεουμε όλοι μας τι γίνεται απο μπινελίκι τόσο κατα την διάρκεια της άτυχης στιγμής, όσο και μετά......αν ζήσουμε να το πούμε, αν όχι τα λένε άλλοι για μάς, αλλά είναι αργά.

Στην περίπτωση του ΜΠΛΑΚΜΑΝ όμως έχουμε την κλασσική εγκατάλειψη, και ΑΝ είχε τουλάχιστον αριθμό, θα έκανε μήνυση και κινείται η αυτόφωρη διαδικασία. έχει γίνει ,το έχω κάνει για λάιτ περίπτωση, ξύσιμο προφυλακτήρα κάτω απο το σπίτι και την κοπάνησε, αλλά ήμουν γρήγορος και έιδα νούμερο...

το σκούζι πήγε γόνατο...

Το μείζον ζήτημα ξέρεις ποιό είναι?

στα ατυχήματα πάσης φύσεως δεν υπάρχει πρόθεση, στην εγκατάλειψη όμως προκαλείς το ατύχημα και

εγκαταλείπεις εσκεμμένα !

Αυτό απο μόνο του στοιχειοθετεί έγκλημα.

Βέβαια ο άλλος ΘΑ ισχυρυστεί ότι ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΛΠ, που λένε συνήθως...

Τα ξέρεις , τα ξέρουμε...

όσο για τον ΜΠΛΑΚ, είμαι σίγουρος ότι αν τελικά τον βρούνε τον γέρο, δεν θα του μιλήσει άσχημα δεν θα έχει νόημα πλέον, έτσι κι αλλιώς τον συμφέρει να είναι ήρεμος για να βγάλει άκρη καλύτερα....

ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, τότε θα μαθαίναμε μέσω καποιου φίλου του ΜΠΛΑΚ, τι ώρα να πάμε στο νεκροταφείο....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

_hi.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε Μπλάκμαν....

Περαστικά ρε φιλε και ποτέ ξανά ατύχημα... ;)

Ευτυχώς που δεν χτύπησες να λες και όλα τα άλλα θα γίνουν ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

black_hawk εισαι λαθος :thumbsdown: ! Αν σε εσενα γινοταν κατι παρομιο πως θα τον χαρακτιριζες? (εστω και απο μεσα σου) και λιγα ειπε! Δεν ειναι κατι που εχει να κανει με την διαπαιδαγωγηση του αλλου, μονο και μονο να ακους το συμβαν σου ερχετε να του σουρεις περισοτερα και χειροτερα ποσο μαλον ο Μπλακ που την εζισε την φαση!

Οσο για την διαπαιδαγωγηση του Μπλακ δεν μπορεις να μιλας χωρις να τον εχεις γνωρισει! Και στην τελικη εχει πολυ καλυτερη παιδεια και οδηγικη συμπεριφορα απο αρκετους εδω μεσα (χωρις να θελω να προσβαλω ή να μειωσω καποιον)

Γρη τελικα δεν ειχες αλλες απολιες?

Επλιζω να ηταν το τελευταιο ατυ(χημα) φιλε!

Αν θες βοηθεια-παρεα στην αναζητηση του κολογερου στειλε ενα μνμ και φυγαμε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαν των οσων εχουν γραφτει, κρίμα οσοι αλλοι δικυκλιστες ηταν εκει που δεν εδωσαν σημασία, Κρίμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον σημερα πηγα μια βολτα απο την τροαχαια της Αγιας Παρασκευης στα Γλυκα Νερα και μου ειπαν οτι σε εκεινο το σημειο δεν υπαρχει καμια καμερα κυκλοφοριας.

Ακομα πηγα και στον σταθμο των λεωφορειων στην Ανθουσα απο εκει που ξεκινανε τα λεωφορεια της γραμμης Α5 και ρωτησα για τον οδηγο. Αφησα τηλεφωνο και ειπαν να ρωτησουν και θα με ενημερωσουν αλλα για καλο και για κακο να ξανα περασω τη Παρασκευη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πώ... Κι εμένα μου χτύπησε άσχημα η συμπεριφορά των άλλων «συναδέλφων».

Πιο προσεκτικός από σήμερα, Γρηγόρη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο γέρος που κινούταν στην αριστερή λωρίδα αποφάσισε να μπει στην μεσαία λωρίδα που βρισκόμουν εγώ.......

Μη έχοντας αντιληφθεί τη κίνηση του γέρου από τα δεξιά μου ένιωσα το χτύπημα από την αριστερή μεριά του παπιού

Η εμπειρία είναι κάτι που αποκτιέται με τα χρόνια. Οσο "ψήνεσαι" μοτοσυκλετιστικά, θα βελτιώνεσαι ως μοτοσυκλετιστής και τα "ραντάρ" σου θα συλλαμβάνουν τη μαλακία του άλλου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ενα ακαριαίο πάτημα της κόρνας σου, ίσως θα προλάβαινε την όλη κατάσταση. Στην επόμενη "δύσκολη" στιγμή, θα είσαι πιο ετοιμοπόλεμος.

Πάντα γερός και όρθιος, να είσαι.

Μπράβο που φορούσες σωστό μπουφάν.

Να θυμάσαι ότι η κόρνα (αλλά και οι καθρέφτες και τα φλας) είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μου σου εύχομαι να είναι η τελευταία ατυχία που σε βρήκε. αφού είσαι εσύ καλά τα άλλα δεν μετράνε. πρόσεχε γιατί έχουμε πόλεμο στον δρόμο. ελπίζω να ανακαλύψεις αυτόν που σε παράτησε και να βρεις το δίκιο σου.

χωρίς παρεξήγηση πάντως, το λέω προς όλους μας, μερικές συζητήσεις ίσως είναι καλύτερα να γίνονται με πμ για να μην χάνουμε την ουσία, που είναι το δυσάρεστο που σε βρήκε και χαλάει και το κλίμα με καυγάδες. πάντα φιλικά και σκεπτόμενος πως mybike = παρέα cheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Αιγαιοπλόος: τρο μηχανακι ειναι ειναι οπως ακριβως εχει βγει απο το συνεργειο και ολα χρησημοποιουνται και με το παραπανω!

Αλλα τον γερο δεν τον εβλεπα γιατι ημουν στο ηψος του καπο του και κοιταζα ευθεια μιας και γινοταν το ελα να δεις απο την κινηση εκεινη την ωρα στο συγκεκριμενο σημειο.

Κατι ακυρο μου εκανε εντυπωση πως δεν επαθε απολυτως τιποτα η φορμα που φορουσα και επαθε το μπουφαν! Και σερνομουν λες και καθομουν σε καρεκλα κ'ολας... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευτυχως παλι καλα που δεν χτυπησες πολυ... να τον βρεις τον :ranting3: κ να τον κλεισεις μεσα να μαθει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου ευχομαι να τον βρεις να του τραβηξεις μια ωραια μυνηση και να του παρεις μεχρι και το σπιτι που μενει .......

Ευχομαι ακριβως το ιδιο και πολλα χειροτερα... Γιατι αν τον βρεις τοτε μπορεις να του κανεις πολλα!!

Παντως ευτιχως που εσυ εισαι καλα! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λες ρε γαμωτο !!!!

ευτυχως εισαι καλα....παντα ορθιος!!!

οσο για τον αλλο ασ μη μηλισω , θα με διαγραψει το φορουμ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα ώρα 16:05 στη Λ.Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής(νούμερο 455) είχα ένα αρκετά δυσάρεστο συμβάν με ένα κωλογερο!

Ο γέρος που κινούταν στην αριστερή λωρίδα αποφάσισε να μπει στην μεσαία λωρίδα που βρισκόμουν εγώ, και μάλιστα στο κέντρο ακριβώς γιατί στα δεξιά μου πέρναγαν άλλα 2τροχα και η αριστερή από εμένα διαχωριστική λωρίδα ήταν μποτιλιαρισμένη λόγο του φαναριού.

Μη έχοντας αντιληφθεί τη κίνηση του γέρου από τα δεξιά μου ένιωσα το χτύπημα από την αριστερή μεριά του παπιού και έναν καθρέπτη ανάμεσα στο τιμόνι και έμενα! Κάνοντας δεξιά να το αποφύγω ήταν ήδη αργά γιατί με τον καθρέπτη του, μου έσπρωξε το τιμόνι μου με αποτέλεσμα να διπλώσει και να αρχίσω να τρίβομαι με αυτό το μαγευτικό υλικό που ονομάζεται άσφαλτος!

Ο γερός δεν σταμάτησε καθόλου και μπαίνοντας στο λεωφορειόδρομο και την κοπάνησε ένα στενό πριν την Χαλανδρίου! Ακόμα με εκνεύρισε απίστευτα που δεν σταμάτησε απολύτως κανένας δικυκλιστής που έτυχε να περνάει παίρνοντας την πινακίδα του αυτοκίνητου ή να βοηθήσει! Ευτυχώς μπήκαν στη δεξιά λωρίδα 2 κοπελιές με κίτρινο αυτοκίνητο και άναψαν τα αλαρμ για να σύρω το μηχανάκι μέχρι το πεζοδρόμιο και να ρωτήσουν αν ήμουν καλά και ήθελα βοήθεια.

Κάποιο σοβαρό τραυματισμό δεν είχα παρά μόνο μια μικρο απώλεια μερικών τετραγωνικών εκατοστών από το μαυριδερό μου δέρμα!

Τέλος ούτε σοβαρές υλικές ζημίες είχα, τον μαρσπιε που ήρθε στην ευθεία μετά από λίγο ζόρισμα, τους καθρέπτες που ήθελαν μοντάρισμα ξανά και το μπουφάν που πάει για αλλαγή!

Περαστικά φίλε ,δύστυχος τα χειρότερα όπως φαίνετε σε αυτόν τον τόπο έρχονται, κανένας δεν νοιάζεται για κανέναν παρά μόνο για το τομάρι του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

welcome to planet Greece.....

Τον γέρο δεν θα τον βρεις....πάρε το απόφαση... Εδώ εμένα με έριξε (μάζεψε) από πίσω ο άλλος στην Κύμης και Αντύπα εξω από το ΟΑΚΑ ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι που έτυχε να μην λειτουργεί και είχε ακροβολισμένους 4 τροχονόμους και 2 που έξυναν τα παπάρακια τους σε ένα περιπολικό.

Όλοι τον είδαν να φεύγει......όλοι πέιραμε πινακίδες......έχω κάνει μύνηση εδώ και 2 χρόνια σχεδόν και ακόμα τον βρίσκουν. (άσχετα που βρήκα ποιος είναι μόνος μου μετά)

Οι τροχονόμοι μου είπαν....Κάλεσε την τροχαία εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε....δεν είναι αρμοδιότητα μας κτλ....

-Απλά απάντησα ότι αν μου είχε κάνει τα μυαλά μαρμελάδα....αν θα αντιδρούσαν με τον ίδιο τρόπο....και με κοίταγε σαν χάνος.

Ότι έγινε έγινε...μην το ψάχνεις. Εφόσον δεν υπάρχει τίποτα επίσημο που να το αποδεικνύει στο φοβερά δίκαιο κράτος μας......σε έχουν απλά χεσμένο.

Εσύ να είσαι καλά και τα θπόλοιπα μάμησε τα....πιο πάτο σαν άνθρωποι δεν παίζει να πιάσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε φιλε ΠΑΛΙ!!!!!!!! ευτυχος που δεν χτυπησες .....οσο για τα σχολια περι συμπεριφορας και χαραχτηρα μην δινεις σημασια ....δεν λεει απλα αγνοησε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι προφανες, οτι δεν εχουμε πολλες δυνατοτητες "επαφης"..

Φροντισε το λιγο αυτο, ΟΧΙ για μενα, αλλα για σενα που μολς ξεκινας τη ζωη!.. :yes: :)

Εσυ απο το τρακαρισμα εμεινες στο οτι ειπε εναν ασυνειδητο οδηγο κωλογερο κ του λες κ ντροπη του απο πανω?

Εαν ησουν εσυ φυσικα θα ελεγες "ωω τι καλος κυριος με εριξε κ κοντεψα να σκοτωθωωω,κατσε να γινω κ χαλι να με πατησεις.καλε καλε στριψε λιγο το τιμονι να μου πεταξεις κ τα μυαλα εξω απο τα αυτια"

Και τα φροντηστηρια κρατα για σενα,καλα το εχει παρει ο μικρος,κοιτα να μαζευτεις εσυ λιγακι που εισαι κ τοσο χρονων ανθρωπος κ αμολας σε ενα θεμα που τρακαρε την παπαρολογια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα