Jump to content
Danvag

Βίασε ανήλικη την οποία γνώρισε στο Facebook

Recommended Posts

Σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσε υπόθεση βιασμού από 38χρονο 11χρονης, την οποία γνώρισε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης και χθες οδηγήθηκε.... ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, διαφθορά νεαρής κάτω των 13 ετών και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού. Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, η ανήλικη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 38χρονο σε άγνωστη τοποθεσία στη Λεμεσό, στις 15 Μαρτίου. Μία βδομάδα μετά, το κορίτσι ανέφερε στη μητέρα του τι είχε συμβεί. Εξομολογήθηκε ότι γνώρισε τον άνδρα στο Facebook. Εκεί αντάλλαξαν τηλέφωνα και είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες. Στη συνέχεια, συμφώνησαν να συναντηθούν και με την πρώτη γνωριμία, ο 38χρονος τη βίασε. Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Ο 38χρονος είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Nα τον κρεμάσουν ή μάλλον να τον σταυρώσουν τον κερατά στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλά που;;;; Θα πουν οτι είχε ψυχολογικά προβήματα...θα τον μπουζουριάσουν και θα τον ταίζουμε εμείς στην φυλακή μέχρι να τον κατασπαράξουν οι μέσα.

Αυτά δεν είναι ανθρώποι....είναι τέρατα. Κανονικά θα έπρεπε να του συμπεριθερθούν με την ίδια αισχρότητα που φέρθηκε και αυτός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην φυλακή μέχρι να τον κατασπαράξουν οι μέσα.

Αυτά δεν είναι ανθρώποι....είναι τέρατα. Κανονικά θα έπρεπε να του συμπεριθερθούν με την ίδια αισχρότητα που φέρθηκε και αυτός

Θα τον μονταρουν οι συγκρατουμενοι του , μεσα σε μερικες περιπτωσεις παιζει καλυτερο συστημα αποδοσης δικαιοσυνης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τον μονταρουν οι συγκρατουμενοι του , μεσα σε μερικες περιπτωσεις παιζει καλυτερο συστημα αποδοσης δικαιοσυνης .

Οντως σε παιδεραστες φερονται με πολυ αγαπη στην φυλακη.. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος γονιός αφήνει την 11χρονη κόρη του να πάει οπουδήποτε μόνη της?

Δεν αλλάζει κάτι στο αποτρόπαιο της πράξης αλλά να το βλέπουμε και σφαιρικά το θέμα.

Κοινωνική δικτύωση σου λέει μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσέχετε τα παιδιά σας και τη σχέση τους με τον υπολογιστή. Για να μην σας πέσει κεραμίδα, όχι τίποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο είναι η εκδικηση για εναν βίασμο...Οπως έγινε και εδώ 045937gt1.jpg(όποιος εχει δει την ταινία..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μενα φταινε και οι δυο πλευρες.

Και η οικογενεια αλλα και ο μαντραχαλος........τουλαχιστον ο τυπος θα πληρωσει.....απο οτι ακουσα θα ασκησουν κατηγοριες και στην οικογενεια του ανηλικου.

Τι δουλεια εχει ενα ανηλικο στο fb???? :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα τον κρεμάσουν ή μάλλον να τον σταυρώσουν τον κερατά στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλά που;;;; Θα πουν οτι είχε ψυχολογικά προβήματα...θα τον μπουζουριάσουν και θα τον ταίζουμε εμείς στην φυλακή μέχρι να τον κατασπαράξουν οι μέσα.

Δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοια πραματα? Δεν ξερεις οτι ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ εχει ανθρωπινα δικαιωματα? (δεν το λεω εγω, καποιοι προκομμενοι εδω μεσα το εχουν γραψει. αν ηταν στο δικο μου χερι, δημοσιος ευνουχισμος θα ηταν η τιμωρια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοια πραματα? Δεν ξερεις οτι ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ εχει ανθρωπινα δικαιωματα? (δεν το λεω εγω, καποιοι προκομμενοι εδω μεσα το εχουν γραψει. αν ηταν στο δικο μου χερι, δημοσιος ευνουχισμος θα ηταν η τιμωρια)

A ρε Σαουδάραβας που τους χρειάζεται..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ φίλε Hayabusa με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουν τελικά δικαιώματα ή δεν έχουν? το να τον ευνουχίσεις, καταπατάς τα ανθρώπινα δικαιώματα, τι είναι αυτά που λές τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον, να του φέρουν ένα τάγμα μαύρους και να περάσει καλά. Δεύτερον, τα 11χρονα ψάχνουν γκόμενο μέσω facebook? Είμαστε καλά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αυτου του επιβληθει η κρεμαλα θα ημαστε ζωα?

Να που χρειαζετε η θανατικη ποινη!

:ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ότι είπατε για τον εν λόγω στρατεύσιμο συναινώ. Αλλά ρε παιδιά για όνομα 11 ετών κοριτσάκι ψάχνει γκόμενο στο ιντερνετ? Και αυτοί οι γονείς κανένα ενδιαφέρον για το που πάει και τι κάνει 11 χρονών παιδί? Γιατί ασφαλώς δεν θα το βίασε στο δρόμο έξω από το σπίτι του που έπαιζε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοια πραματα? Δεν ξερεις οτι ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ εχει ανθρωπινα δικαιωματα?

Γεγονός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα τα τελευταια χρονια αλλαξαν πολλα.... τι δουλεια ειχε το 11 χρονο να χει facebook... εμεις παιζαμε κρυφτο...κινιγιτο... αντε καμια μπουκαλα .....στα 11 .... για τον π&*(& εχουμε γινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο βιαστης εχει δικαιωματα στο ροματζο και στον ερωτα που θα του προσφερουν στη φυλακη , θα φαει καλα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ σκωτομα ο τυπος, κρεμασμα, κυνηγη απο μαυρους με περιεργα γουστα και τελος μαρτυρικος θανατος...

και αυριο ομος θα ξαναπεξει η ιδια ιστορια με αλλους προταγονηστες και θα ξαναπαιχτει πολλες φορες ακομα...

στην μανα και τον πατερα του κοριτσιου ποιοσ θα επιβαλει κυροσεις που ουτε καν μπηκαν στον κοπο να δουν τι κανει η κορη τοση ωρα στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ????????

γιατι δεν μιλησαν ποτε στην κοπελιτσα οτι δεν πρεπει να τα κανει αυτα οτι δεν πρεπει να κολαει σε <20 και οτι με αλλον τροπο γινεσε γυναικα????

μηπος στραβα αρμενιζουμε η γερνει και ο γιαλος λιγακι???

απο προσωπικη εμπειρια παντος δεν την παλευει ο κοσμος ποια αυτο το ιντερνετ μα εχει γ@μηΣ31 τελειος...

το mybike εξερητε...

υγ:και παλι συγνωμη για τα ορθογραφικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω πως όλο αυτό δεν γίνεται γιά να σοφρώνιστει αλλά γιά εκδίκηση και γιά να νιώθουμε ότι επιβλήθηκε τάξη.Και αν νιώθετε καλά με το "χειρ αντί χειρός" πάω πάσο.Αλλά αυτό που ζητάτε όλοι είναι μία προχωρημένη κοινωνία και σκέψη και με αυτή την τακτική δεν καταφέρνουμε τίποτα,κοινώς δείτε όπου εφαρμόστηκε,τα αντίθετα αποτελέσματα έφερε γιατί η βία γεννά βία.Ας δούμε τι κάνει η κοινωνία,την κατάστασή της και ας μη ρίχνουμε σε μεμονομένα άτομα.Δεν λέω πως δεν φταίει αλλά δεν είναι μόνο αυτός υπαίτιος.Είναι πολλά στην μέση και με μία βίαιη τιμωρία απλός δείνουμε μία πρόχειρη λύση(που ούτε καν αυτό είναι.).

Αν ήταν να ζητήσω κάτι θα ήταν ΣΩΣΤΟ και ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ συστημα,να ζητήσω αμεροληψία σε δίκες και ποινές και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΥΣΗ.Αυτό που αρμόζει δηλαδή σε κάθε κοινώνια που θέλει να λέγεται κοινωνία του 21ου αιωνα.

Αυτά τα ολίγα.

Pilgrimage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετα με το μπαμια τον στρατιωτη........ Στα 22 μου που ειμουν ευαισθητος φανταρος κ ομορφος ..... μια απο κινητο μου το παιξε πολυ καιρο ιστορια κ την καψουρευτηκα ......... ελεγε οτι ηταν 19 κ λογο υψους συμπεριφορας κ βυζαρας εμοιαζε 25 ...... τελικα ηταν 16 κ με ξευτηλησαν οι μπατσοι κ οι γονεις της ......... Ενα πραγμα δεν εχω ακομα καταλαβει , σε τι φταιω εγω???? Εγω βλεπω οτι ευκολα καταδικαζουμε κ λυθοβολουμε .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετα με το μπαμια τον στρατιωτη........ Στα 22 μου που ειμουν ευαισθητος φανταρος κ ομορφος ..... μια απο κινητο μου το παιξε πολυ καιρο ιστορια κ την καψουρευτηκα ......... ελεγε οτι ηταν 19 κ λογο υψους συμπεριφορας κ βυζαρας εμοιαζε 25 ...... τελικα ηταν 16 κ με ξευτηλησαν οι μπατσοι κ οι γονεις της ......... Ενα πραγμα δεν εχω ακομα καταλαβει , σε τι φταιω εγω???? Εγω βλεπω οτι ευκολα καταδικαζουμε κ λυθοβολουμε .......

εχεις και εσυ τα δικια σου... και ναι ολοι τρεχουμε να ριξουμε χολη!

αλλο ομως να εισαι 22 με (εστω) 16 χρονο και αλλο 38 με 11!!!!

11 καταλαβαινεις τι λεμε?? 11!!!

και οσο για αυτα που λετε για τους γονεις...δε τους δικαιολογω σε καμια περιπτωση! εχουν (και μεθαυριο και εμεις) βαλει αλλες προτεραιοτητες πλεον και τα παιδια μεγαλωνουν μονα τους.

Αλλα σιγουρα το μικρο αν ηθελε μπορουσε να ξεφυγει για 2 ωρες απο την προσοχη τους χωρις να καταλαβουν τπτ.

Γενικοτερα παντως οσοι εχετε μικροτερα αδερφια ανηψια θα εχετε καταλαβει ποση ασυδοσια επικρατει στις μερες μας.

να τον κοβεις κομματια με νυχοκοφτη το πουστη!!! :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα