Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Γεια σας... πρόκειται να πάρω μηχανάκι και η απόφαση μου είναι "Yamaha Crypton X 135cc" θα ήθελα να μάθω ποσα χιλιόμετρα διανύει ανά λίτρο "km/litr"??? Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν εννοεις καταναλωση ..... τοτε καιει γυρω στα 2.5 με 3 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα ... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2010 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 γενικα οπος τα λεει ο χαμπος... αλλα ειναι αναλογος πως το χιριζεσε... εμενα μου εχει καψει 2+ λιτρα στα 40 χιλιομετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά... ελπίζω να μην το μετανιώσω αφού πάρω το μηχανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Το μόνο αρνητικό πράγμα του X είναι η τιμή του τώρα... :( Ποια έκδοση θα πάρεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 Το μόνο αρνητικό πράγμα του X είναι η τιμή του τώρα... :( Ποια έκδοση θα πάρεις??? όταν λες έκδοση τι εννοείς? γιατί εγώ μιλάω για το "Yamaha Crypton X 135cc" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2010 αληθεια εχει δει κανενας το Χ πως κυκλοφορει στην ινδια? ετσι απο περιεργεια ψαχτε το να σας τρεξουν λιγο τα σαλια... ααα ειναι κ καρμπυρατερατο 135cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 HC και yoshi πάνω.... Πίστεψε με δεν είναι τίποτα αυτό μπροστά σε άλλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Που να δεις και Honda Supra 125X κατι σαν ιννοβα 125i αλλα καρμπυρατερατο με 22αρι keihin (οπως και το ΜΧ που ποσταρε ο sprinter-man). Ετσι ψηνομαι να δω αν στελνουν ανταλακτικα στην Ελλαδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Που να δεις και Honda Supra 125X κατι σαν ιννοβα 125i αλλα καρμπυρατερατο με 22αρι keihin (οπως και το ΜΧ που ποσταρε ο sprinter-man). Ετσι ψηνομαι να δω αν στελνουν ανταλακτικα στην Ελλαδα... στέλνουν αλλά τα μεταφορικά κοστίζουν περισότερο από τα ανταλακτικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2010 Αν πάρεις πολλά πράγματα σε συμφέρει Αλλά τι έχουν φθηνότερο αυτοί απο εμάς να σε συμφέρει τόσο πολύ να φέρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 γενικα οπος τα λεει ο χαμπος... αλλα ειναι αναλογος πως το χιριζεσε... εμενα μου εχει καψει 2+ λιτρα στα 40 χιλιομετρα... Πώς έγινε αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) To crypton X Που δήξατε ποιο πάνω είναι 5 τάχυτο και βαράει περίπου 10χιλ.τελική παραπάνω. Απο ότι άκουσα υπάρχει μια μικρή περίπτοση να έρθει κ ελλάδα αλλα θα αργήσει αν ποτέ έρθει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Πώς έγινε αυτό; άμα για 40 χιλιόμετρα δεν κλίσεις το γκάζι αλλά το έχεις συνέχεια τέρμα... λογικό δεν είναι ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 α ρε π*****ανα ηλικια.. εμενα το fx μ θελει ενα βενζιναδικο και το στρωνω ακομα..(αλλαγη κυλ/νου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 πόσα mm το έκανες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 τιποτα εργοστασιακα του εβαλα καινουργια... εχω wiseco 70mm απο εναν φιλο και κατι αλλα ανταλακτικα αλλα θα μπουν το καλοκαιρι γτ τωρα εχουμε κριση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 άμα για 40 χιλιόμετρα δεν κλίσεις το γκάζι αλλά το έχεις συνέχεια τέρμα... λογικό δεν είναι ??? Σαφώς. Κι εγώ πήρα ένα μεταχειρισμένο crypton x και έχω υπόνοιες ότι καίει τα έντερά του. Ενώ δεν έχω διανύσει πάνω από 30 χιλιόμετρα, έχει αδειάσει το μισό δοχείο. Όμως δεν ανοίγω τέρμα το γκάζι, ούτε οδηγώ με μεγάλη σχέση μετάδοσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γεια σας... πρόκειται να πάρω μηχανάκι και η απόφαση μου είναι "Yamaha Crypton X 135cc" θα ήθελα να μάθω ποσα χιλιόμετρα διανύει ανά λίτρο "km/litr"??? Ευχαριστώ εκ των προτερων. σε νορμαλ χρήση μου καίει γύρω στα 120-130 με 3,5 ευρο vpower Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 τιποτα εργοστασιακα του εβαλα καινουργια... εχω wiseco 70mm απο εναν φιλο και κατι αλλα ανταλακτικα αλλα θα μπουν το καλοκαιρι γτ τωρα εχουμε κριση.. Φιλαρακι ποσο πηγε να του βαλεις εργοστασιακα? Κυλινδρο και μπιστονι να φανταστω μονο ε? Γιατι εμενα καιει λιγο λαδακι παραπανω και ισως του βαλω καινουρια εργοστασιακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 έχω παρατηρήσει ότι ο δείκτης βενζίνης κατεβαίνει πιο γρήγορα από τα μισά και κάτω από ότι από τα μισά και πάνω. μπορεί να είναι και η ιδέα μ.όποτε γέμισε το και δες Μόλις το γέμισα και χώρεσε 2,1 λίτρα. Δηλαδή είχε μέσα 1,5 λίτρο, παρόλο που ο δείκτης είχε πλησιάσει το κόκκινο. Δε βγάζεις άκρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 βγαλτε ακρη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 αν εννοεις καταναλωση ..... τοτε καιει γυρω στα 2.5 με 3 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα ... εγω που το πηγαινω φυσιολογικα μεσα στην πολη καιει 2.2/100 km ο δεικτης βενζίνης κατεβαινει τερμα και αυτο εχει αλλο 1 - 1.5 L μεσα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 εγω που το πηγαινω φυσιολογικα μεσα στην πολη καιει 2.2/100 km ο δεικτης βενζίνης κατεβαινει τερμα και αυτο εχει αλλο 1 - 1.5 L μεσα ... Υποτίθεται ότι αυτό είναι δικλείδα ασφαλείας, για να ανεφοδιαστείς εγκαίρως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες