ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Δεν θέλω αυτά που είναι σαν τα λουκάνικα του στρατού, αλλά ούτε και τα άλλα που είναι σαν πύργοι όρθιοι πάνω στη σέλα. Θέλω ένα μαζεμένων διαστάσεων που να μην εξέχει από τη σέλα (ή έστω να εξέχει λίγο) και να μην είναι ψηλό. Γνωρίζετε κάποιο να προτείνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) 49 E Εχει πλατος 55cm .Αν δουλευει κανενα μαγαζι με louis δες το Τωρα εχει ενα καπληκτικο επισης η honda αλλα μαλλον ειναι μικρο για σενα και πρεπει να εχει και ενα σκασμο λεφτα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς ψάχνεις αλλά βασικά εγώ αυτό που έψαχνα το βρήκα και είναι αυτό. Λίγο τσιμπημένο, αν και μου κάνανε γεναία έπτωση, αλλά παρ'ότι ακόμη δεν νοιώθω πως έχει βγάλει τα λεφτά του, έχω εντοπίσει και κανα δυό ελλατώματα, το γουστάρω τρελά και στις βόλτες το έχω πάντα μαζί μου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Πολύ τσιμπημένο το colori! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) 30ευρώ,ιδανικό ΙΜΗΟ http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025511 γράψε λάθος, έχει εξαντληθεί Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2010 από τον abc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) WTF? 130€? Πάνε καλά? Ωραίο είναι αλλά 100000000 φορές το άλλο με τα 49€ και αυτό μετα 30€ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Στη γνωστη αποθηκη βρηκα αυτο με 80 εουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Πολύ καλό είναι το ΤΚ 711 απο το ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ. Αεροδυναμικό, πτυσόμενο, κάθεται και στην σχάρα και στην πίσω θέση και σε πολύ καλή τιμή (γύρω στο 90άρι νομίζω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Στη γνωστη αποθηκη βρηκα αυτο με 80 εουρος. Σορρυ, αυτο ηθελα να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 30ευρώ,ιδανικό ΙΜΗΟ http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025511 γράψε λάθος, έχει εξαντληθεί Γ@ματα και γω το ηθελα αυτο και δε το προλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 πάρε ένα μικρό και φθηνό tank bag με ιμαντες και προσάρμοσέ το πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 πάρε ένα μικρό και φθηνό tank bag με ιμαντες και προσάρμοσέ το πίσω Χμμμ... το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά τα τανκ μπαγκ, είναι ακριβότερα των tail bag. Εκτός κι αν έχεις κάτι κατά νου να μου προτείνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Μ'ένα 20άρι http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=196_250&language=gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Χμμμ... το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά τα τανκ μπαγκ, είναι ακριβότερα των tail bag. Εκτός κι αν έχεις κάτι κατά νου να μου προτείνεις το έκανα, με ένα αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις, αλλά ακόμα και εγκάρσια τοποθετημένο είναι αρκετά φαρδύ και κόβει χώρο απο την θέση του οδηγού επιπλέον μην πάρετε κανένα πολύ ψηλό γιατί θα μπορείτε να ανεβαίνετε μόνο με πάτημα στο μαρσπιέ όταν είναι στο διπλό σταντ (αν έχετε) αυτά απο την ταπεινή μου εμπειρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Tελικά αγοράστηκε αυτό... στα 20€ Πάρα πολύ καλό και στις διαστάσεις που ήθελα περίπου. Έχει μαγνήτες για το ρεζερβουάρ, ή ιμάντες για να δεθεί όπως το βλέπετε στη φωτό (σε σέλα, ή σχάρα, ή βάση βαλίτσας) Επίσης διαθέτει αδιάβροχο διάφανο κάλυμμα! Από Motoraid και με άψογη εξυπηρέτηση και πάλι. Thanks D_artagiann! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Tελικά αγοράστηκε αυτό... στα 20€ Πάρα πολύ καλό και στις διαστάσεις που ήθελα περίπου. Έχει μαγνήτες για το ρεζερβουάρ, ή ιμάντες για να δεθεί όπως το βλέπετε στη φωτό (σε σέλα, ή σχάρα, ή βάση βαλίτσας) Επίσης διαθέτει αδιάβροχο διάφανο κάλυμμα! Από Motoraid και με άψογη εξυπηρέτηση και πάλι. Thanks D_artagiann! πφφφ, μάπα είναι... άντε βρε, με γειες με γειες και καλοτάξιδο να είναι και αυτό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Με 'γεια!Μικρό (φαίνεται) αλλά θαυματουργό πρέπει να είναι! Προετοιμαζόμαστε για το 36ώρο,ε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Το εχω κι εγω!Μοναδικο ψεγαδι οτι στο πολυ βαρος αν το κρατας απο τη χειρολαβη ξυλωνεται λιγακι!Κατα τ'αλλα αψογο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Δεν μπορω να βρω στο σαιτ ποια ειναι η τσαντα που πηρες. Μπαινει και σε supersport ?;o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Tελικά αγοράστηκε αυτό... στα 20€ Πάρα πολύ καλό και στις διαστάσεις που ήθελα περίπου. Έχει μαγνήτες για το ρεζερβουάρ, ή ιμάντες για να δεθεί όπως το βλέπετε στη φωτό (σε σέλα, ή σχάρα, ή βάση βαλίτσας) Επίσης διαθέτει αδιάβροχο διάφανο κάλυμμα! Από Motoraid και με άψογη εξυπηρέτηση και πάλι. Thanks D_artagiann! Σου παει το Vstrom ρε μπαγασα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Με 'γεια!Μικρό (φαίνεται) αλλά θαυματουργό πρέπει να είναι! Μικρό όπως το ήθελα. Βασικά ήθελα να παίρνει μέσα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, τα αδιάβροχα, άντε και κανένα ακόμα μικροπράγμα. Κι αυτά τα παίρνει. Για τα υπόλοιπα έχω το μεγάλο τανκ μπαγκ μπροστά. Προετοιμαζόμαστε για το 36ώρο,ε??? Aναγκαστικό το tail καθώς αυτή τη φορά έχουμε 3 διανυκτερεύσεις και χρειάζονται ρούχα/παπούτσια. Σου παει το Vstrom ρε μπαγασα... Εμ τι θα έλεγες εσύ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Aντε, ΜΕ ΓΕΙΕΣ!! (Μας εσκασες!! :P :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ωρε σου ηρθε η θα τρεχεις να δενεις σακουλες τελευταια στιγμη;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ναι ρε.. ήρθε! Είχα κάνει την παραγγελία στο Γιάννη πριν φύγω για τις διακοπές του Πάσχα, κι επειδή θα είχα άδεια στο καπάκι, του είπα να κανονίσει να έρθει στις 12/4 (χτες δηλαδή). Ε, πήγα λοιπόν χτες στην ACS (κοντά στο σπίτι μου) και απλά παρέλαβα! Κύριος ο D_artagiannης. Όλα στην ώρα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες