belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 ειδα 2 tsaious με dorsoduro στην παιανια σημερα και ετριβα τα ματια μου. Οι αλλοι με τα στρωματα που ειδα κυριολεκτικα παντου στα βορεια προαστια ήταν επιεικως καθολου ανετοι στην κινηση, δεν το χαν το θεμα τους λυπηθηκα. Σπαταλη γερη μου φαίνεται να πληρωσουμε 1000 ακριβες μηχανες από 10000 εκαστη για να χτυπησεις την εγκληματικοτητα που στοχευουν, οπως διαβασα στην εφημεριδα. Να κανουν δουλεια με οτι εχουν, η εγκληματικοτητα χτυπιεται και με πιο φθηνα μηχανακια. Αλλα με τα καινουρια το μονο που αλλαζει ειναι η προμηθεια και η μοστρα που θα κανουν τα στρουμφς που θα καμαρωνουν σαν γυφτικα σκερπανια. Αμα δεν τα πηραν απο τα κατασχεμενα, που δεν το νομιζω, εχει πεσει πολυ μιζα, πολλοι διαφορετικοι τύποι ισον πολλες διαφορετικες μιζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Σιγά μη τα πήραν αυτοί στην τιμή λιανικής των 10 κάπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Πες ότι είσαι ένα απ'τα ονόματα που "φέρνουν" στην Ελλάδα. Πόσο μπορεί να σε πονέσει στην τσέπη το να τους αγοράσεις 10-15 μηχανάκια, προκειμένου να έχεις τη "συγκατάθεσή" τους (ή έστω τα βλέμματά τους στραμμένα αλλού), όταν κάνεις τις δουλειές σου? Σιγά το κόστος. Και έτσι είναι χαρούμενοι και οι μεν και οι δε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Kαλομελέτα και έρχεται................είναι που είναι τρικάγκουρες τους έδωσαν και sm.....φαντάσου να το καβαλήσει κανάς Ζήτας ορίτζιναλ.....αυτοί με τα αθάνατα σουζούκια των 1200κκ και 300 κιλών......party θα κάνει Ποιος σου ειπε οτι ειναι τρικαγκουρες οι μπατσοι??????Πιτσιρικαδες με GLX 90 τους φευγαμε κ αυτοι μας εψαχναν 10 τετραγωνα παραπερα.Καγκουρα μπατσο δεν εχουμε εδω στη πολη,ειναι 2-3 που προσπαθουν να κανουνε σουζα αλλα στη προσπαθεια ειναι ακομα.Μην ξεχνας οτι μια,μονη,απαραιτητη μονη προυποθεση για να μπεις ομαδα Ζ ειναι να εχεις διπλωμα μηχανης ενω φοιτας Σχολη Αστυφυλακων.Δεν υπαρχουν τεστ ικανοτητων,εικονικες καταδιωξεις,γυρολογιο σε πιστα,τεστ αποφυγης εμποδιων κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 μη κοροιδευετε τους εγχωριους μοτομπατσους, υπαρχουν και χειροτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Dorsoduro??Σε λιγο καιρο θα τους βλεπουμε διπλα μας στο φαναρι με Ktm με akrapovic να παιζουν γκαζιες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 παρτε Ζ1000 να βρειτε την υγεια σας και ουτε καν θα μπαινουν στον κοπο να σας σταματησουν... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) μη κοροιδευετε τους εγχωριους μοτομπατσους, υπαρχουν και χειροτερα Δε χρειάζετε να πάμε μέχρι την Ουκρανία, ακόμα και στο Ελλάνdα έχουμε τέτοια σόου Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2010 από τον jimaras85 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Αυτο το δεν παιζεται Δεν θελω να μαθω τι θα κανει αν του δωσουμε μια μοτοσυκλετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δεν ξερω τι παιζει με ολες τις ομαδες αυτες,εμενα με νοιαζει να μην βρεθω παλι μπροστα σε ληστεια σε τραπεζα και να βλεπω 4-5 καλαζνικοφ να μου περνανε διπλα στο ενα μετρο!!!!εαν μπορουν να κανουν τη δουλεια τους σωστα καλως να κανουν!!!!τα βιντεακια και οι επιδειξεις δε μου λενε τιποτα!οσο για τον τοσο διαφορετικο στολο μοτοσυκλετων οντως υπαρχει ενα θεμα με συντηρηση και με μιζες....ελπιζω να ειμαι εγω κακοπροαιρετος...παντως εχω πετυχει μπατσο με κρυπτον να κανει σουζα και καλη μαλιστα(πανω απο ενα 10μετρο το πηγαινε καντηλι οσο εβλεπα!!!) θα παω να παρω v-strom καταλευκο και λευκο κρανος...εχω να κανω κατι χουνερια στους γιωταχηδες ανεπαναληπτα!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 τους είδα και εγώ στο λιμάνι του Πειραιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ό,τι νά'ναι!!! "Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 Τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς έπεσαν με τη μηχανή, στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εκπαιδευτεί με μηχανές μικρότερου κυβισμού από αυτές που τελικά χρησιμοποιούν, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που εξηγεί τα δύο τροχαία ατυχήματα είναι πως τα κράνη που τους έχουν δώσει είναι των ΜΑΤ. " Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119082&cid=4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 λεφτα δεν εχει το κρατος και αυτοι περνουν μηχανακια. μαλλον απο τον συνταξιουχο που εδωσε την συνταξη του στο δημοσιο τα πηραν. Ό,τι νά'ναι!!! "Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 Τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς έπεσαν με τη μηχανή, στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εκπαιδευτεί με μηχανές μικρότερου κυβισμού από αυτές που τελικά χρησιμοποιούν, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που εξηγεί τα δύο τροχαία ατυχήματα είναι πως τα κράνη που τους έχουν δώσει είναι των ΜΑΤ. " Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119082&cid=4 αρε χαλια που εχουν. :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ρε παιδια και εγω ειδα στη Βαρυμπομπη τα dorsoduro,αλλα μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο πρεπει να εχουν τετοιες μηχανες(εκτος απο πιθανα συμφεροντα συνεργασιας με σαρακακηδες & Σια)?Εγω εβγαλα παντως ενα συμπερασμα ενω ημουν στο φαναρι στη Σωκρατους διπλα τους που μου φυγαν και οι 2 λαμπαδα μολις ανοιξε τ φαναρι...Λαμπαδα λέμε(με στυλακι εξουσίας...αεράτο)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Σήμερα είδα έξι Versys στη Θεσσαλονίκη. Του πάει το άσπρο του Versys!... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ό,τι νά'ναι!!! "Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 Τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς έπεσαν με τη μηχανή, στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εκπαιδευτεί με μηχανές μικρότερου κυβισμού από αυτές που τελικά χρησιμοποιούν, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που εξηγεί τα δύο τροχαία ατυχήματα είναι πως τα κράνη που τους έχουν δώσει είναι των ΜΑΤ. " Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119082&cid=4 κατι μου λεει οτι τις εβγαλαν να δοκιμασουν τελικες....Αν και σημερα ειδα στην πλατεια της Αγιας παρασκευης σταματαγανε αβερτα η ομαδα ΔΙΑΣ... Εγω ειχα την τιμη να τους εγκενιασω στην παλληνη εξω ακριβως απο το καταστημα Γρηγορης μικρογευματα... Μου φαινεται εχουν εντολες φερτε λεφτα στο κρατος.... Ακομα δεν βγηκαν στους δρομους και πεσαν με α μουτρα στην δουλεια!!! Σημερα στην πλατεια της Αγιας παρασκευης σταματαγανε αβερτα... Αποσο ειδα ειχαν κανει ουρα καμια 10αρια αλοδαπους με παπια και αυτοκινητα... Εγω ειχα την τιμη να τους εγκαινιασω στη Παλληνη εξω ακριβως απο το καταστημα Γρηγορης μικρογευματα... Ειδα ακομα και περιπολεια στα στενα της περιοχης μου που μετα την δυση του ηλιου δεν κυκλοφοραει ψυχη! Αν ειναι για την παταξη της εγκληματικοτητας μπηκαν αρκετα δυναμικα παντος και μακαρι να συνεχισουν ετσι! Αλλα με τοση δουλεια που τους φορτωσαν ξαφνηκα κατι μου λεει οτι εχουν εντολη φερτε λεφτα στο κρατος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ό,τι νά'ναι!!! "Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 Τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς έπεσαν με τη μηχανή, στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εκπαιδευτεί με μηχανές μικρότερου κυβισμού από αυτές που τελικά χρησιμοποιούν, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που εξηγεί τα δύο τροχαία ατυχήματα είναι πως τα κράνη που τους έχουν δώσει είναι των ΜΑΤ. " Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 21:13 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119082&cid=4 Αυτο με το κρανος το επιβεβαιωνω και εγω!Ειδα σημερα δυο V strom και ενα Dorsoduro!Το Duro το ειδα οταν εφευγε και δεν ειδα κρανος και τετοια αλλα τους αλλους του πετυχα στο φαναρι!!Ο ενας φορουσε λευκο κρανος Airoh ανοιγομενο, ο αλλος λευκο των ΜΑΤ (σαν αποκριατικο ηταν χαχαχα), ο τριτος φορουσε ενα Lazer δεκαετιας και βαλε με την ζελατινα απο την μια βγαλμενη, και ο τελευταιος ενα ΜΤ(σαν τα Safebet ενα πραγμα) τουλαχιστον δεκα νουμερα μεγαλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Βασικα οσοι φορανε καλα κρανη και στους Ζηταδες δυστηχως τα βαζουν απο την τσεπη τους... :thumbsdown: Εδω για σκοποβολη να πανε τις σφαιρες τις βαζουν απο την τσεπη τους! :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Αν ειναι για την παταξη της εγκληματικοτητας μπηκαν αρκετα δυναμικα παντος και μακαρι να συνεχισουν ετσι! Αλλα με τοση δουλεια που τους φορτωσαν ξαφνηκα κατι μου λεει οτι εχουν εντολη φερτε λεφτα στο κρατος! ωπα γιατι τα μπερδεψαμε. Αυτοι κανουν την δουλεια τους, ασχετα που ο ελληναρας δεν γουσταρει να φοραει κρανος γιατι του χαλαει το μαλλί, περναει με κοκκινο γιατι εχει μηχανη κλπ κλπ. Δεν βγαινουν εξω για ελεγχους, τους κραζουνε οτι κοπροσκυλιαζουν ολη μερα, βγαινουν για ελεγχο τους κραζουν οτι το κανουν για να μαζεψουν χρηματα. Αποφασιστε ρε παιδια τι θελετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 ωπα γιατι τα μπερδεψαμε. Αυτοι κανουν την δουλεια τους, ασχετα που ο ελληναρας δεν γουσταρει να φοραει κρανος γιατι του χαλαει το μαλλί, περναει με κοκκινο γιατι εχει μηχανη κλπ κλπ. Δεν βγαινουν εξω για ελεγχους, τους κραζουνε οτι κοπροσκυλιαζουν ολη μερα, βγαινουν για ελεγχο τους κραζουν οτι το κανουν για να μαζεψουν χρηματα. Αποφασιστε ρε παιδια τι θελετε... Μαλλον ο BlackmanGR εννοει την παταξη της "σκληροτερης" εγκληματικοτητας.. Κλοπες, ληστειες κτλπ Καθε μερα ακουμε στις ειδησεις για ενοπλες ληστειες, ακομα και θανατους ανθρωπων.. Αυτα θα επρεπε να ειναι η νουμερο ενα προτεραιοτητα της αστυνομιας.. Προφανως και οι ελεγχοι και οι κλησεις σωστη κινηση ειναι, αλλα οταν επικεντρωνονται σε αυτο και οχι στους ληστες πχ, κατι κανουν λαθος. (αν και νομιζω οτι κλησεις κτλπ ειναι υπευθυνη η τροχαια και για την εγκληματικοτητα η αστυνομια οποτε ειναι σαν 2 διαφορετικα σωματα ή κατι τετοιο - πιθανον να κανω λαθος σε αυτο - ) Καλα οσο για την γκρινια του καθε κουτοπονηρου ελληνα, δεν θα σταματησει ποτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Οικονομική κρίση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Για το ατυχημα παραπανω μολις ειπε στο ΣΚΑΙ οτι 2 μηχανες ηταν και συγκρουστηκαν μεταξυ τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 Dorsoduro μπατσικό εθεάθη και στον Πειραια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 κατι ειπα πιο πανω για την εκπαιδευση νομιζω... ελπιζω να μη πανε να κυνηγησουν κανα ALX γιατι τους βλεπω αδιασμενους πουθενα παντα ορθιοι ελπιζω και με κανονικα κρανη :P Αυτο το δεν παιζεται Δεν θελω να μαθω τι θα κανει αν του δωσουμε μια μοτοσυκλετα δουλεια και διασκεδαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2010 μιζα.... για να παρει μπροσταααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες