r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 κοιταξτε εγω σε 3 μηνες θα το αγορασω δεν θελω αλλο γιατι προσωπικα μαρεσει το συγκεκριμενο ειμαι αναμεσα σε varadero k tdm :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Την μαρκα στα τσιγαρα δεν μας ειπες ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 οχι τετοια γαρα μαν.... Τσιγαρα με ΦΠΑ πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) ...μην ψαρωνετε λογο της μικρης ηλικιας που εχω..καβαλαω απο τα 11 και για να πω την αληθεια ειναι ονειρο ζωης Να σου πω κι εγω μια ιστορια(ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ)και μετα πηγαινε παρε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...αλλά η μαγκιά ειναι να το αντεχεις (θα δεις πιο κατω γιατι το λεω...) Στα 9 μου γνωρισα μια κοπελιτσα την Δημητρα...τη γουσταρα με γουσταρε,και πιτσι πιτσι και σχετικα,της επιανα το χερι μου επιανε το δικο μου κλπ κλπ,εεε αβγαλτοι ειμασταν τοτε...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Στα 10 μου η κοπελιτσα αυτη δεν με καλυπτε αλλο,βαρεθηκα πως να το πω...βρηκα μια αλλη.ξανθουλα,με ωραια ματια,Στελλα την ελεγαν...την πεφτω με γουσταρει κι αρχιζουμε τα πιασιματα..εδω εκτος απο το χερι(οπως με την πρωην)πεφτανε και κατι αγκαλιες ...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα". Κι αυτη ομως σε λιγο καιρο δεν με καλυπτε.Ετσι γνωρισα την Καιτουλα...ψηλοτερη απο μενα τοτε με κατι ποδια ατελειωτα και φουστιτσα που με φτιαχνανε...μη τα πολυλογω.Την πεφτω,εκανε τη δυσκολη,αλλά εγω επεμεινα αι ετσι τα φτιαξαμε...Εδω οχι μονο χερι επιανα αλλά οχι μονο αγκαλιτσα,εδω χουφτωσα και πρωτη μου φορα...πω πω κωλ@ρακιιιι...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα".. Στην πορεια ομως μεγαλωνα κιολας οπότε παει κι αυτη...Γνωρισα τη Μαρία...αυτη κι αν ηταν γυναικαρα για μενα...Ηταν και μεγαλυτερη μου 2 χρονια...πω πω...εδω απο το χουφτωμα πεσανε και κανα δυο φιλια στο στομα πεσανε και κατι τριψιματα....καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Ομως ολο και μεγαλωνε η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ...τη φτυνω κι αυτη και γνωριζω ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ την Γιαννα...μελαχροινο αλλο πραμα!Μακρυ μαλλι στηθος στητο...εδω ειμαστε μαγκα μου λεω...με αυτη το προχωρησαμε κι αλλο...χουφτωματα καθε μερα φιλια αγκαλιες...ω ρε μανα μου..φωτια ητανε...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Κι ομως...εγω ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ να μεινω με αυτη...πφφφφ...της δινω ποδι και παω γνωριζω την Ελεν.Δυσκολα λεω εδω...ηταν κοπελαρα και γλυκυτατη...Με τα πολλα την πεφτω κατι απο δω κατι απο κει να τα καταφερνω τελικα και δωστου χουφτωματα δωστου φουσκοθαλασσιες δωστου φιλια και αγαπες...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Φτανω στα 17 λοιπον,εγω ενοιωθα μεσα απο τοσα "πηδηματα" οτι γ@μω και δερνω και ειμαι ο γαμπρος και τα σχετικα...Λεω δε μπορει θα κανω το αλμα...εξαλλου μεχρι τωρα μεσα απο τις σχεσεις μου λες και πηδηξα ενοιωθα ...ΑΤΡΩΤΟΣ!!!Παω λοιπον σε ενα φιλαρακι στο σπιτι του και εκει ειναι μια θεία του...Μου σκαει δυο κεφαλια,εχει ξανθο μαλλι με μπουκλα που με φτιαχνει καργα,ειναι και κωλ@ρα φοβερη και φορα ενα φουστανι ρε παιδια!!!!Τα βυζι@ να ειναι χυμα τα μισα εξω και ενα σκισιμο στη φουστα μεχρι το μπουτι πανω...Τη βλεπω,λεω με κοιταει...ω ρε π@υστη μου ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Τη χωνομαι λεω...-Ειναι εδω ο Πετρος;ρωταω..Οχι μου λεει,ελα μεσα να περιμενεις... -Ωπα...μαγκα λεω εσκισες...μπαινω μεσα,καθομαστε στον καναπε και εκει που λεω-Δε μου φερνεις Κυρια Σταματια κατι να ξεδιψασω!!!!!!!! Με βουταει απο το γιακα με πεταει ΧΑΜΟΥ στο χαλι,μου κατεβαζει το παντελονι και μου τραβαει μια...τι στο δι@λο ηταν αυτο...τρεμανε τα ποδια μου και ενοιωθα την καρδια μου να παει να σπασει...αλλα γουσταρα(αργοτερα εμαθα οτι το λενε "πιπ@")...Κανει μια μετα πριν τελειωσω και βγαζει τα ρουχα της βλεπω μια ζαρτιερα ΝΑ με το συμπαθειο και ερχεται απο πανω βλπεω το βυζι καγκελο μεσ τη μουρη μου κι αρχιζει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜ@,αυτο που ΝΟΜΙΖΑ εγω ο μ@λακας ως τωρα οτι "το'χα"...και μου δινει τα "φρυδια" στο χερι...δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη,δεν μπορουσα να κουνησω ρουπι.Το καραγουσταρα ρε μαλ@κα μου αλλά την εβλεπα να κουνιεται πανω κατω και ενοιωσα ενα ΔΕΟΣ..τι κανει η π@υτανα λεω...με εσκισε!!!!Τρια λεπτα κρατησε το ολο εγχειρημα αλλά ενοιωσα λες και περασε καμμια βδομαδα!!!Μετα απο κανα διλεπτο...ηταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ζητησα με τραυλη φωνη "μηπως σου βρισκεται κανενα τσιγαρο"...Και τι μου λεει..."απο τωρα;;;;"...κατσε ντε τωρα αρχισαμε,εχουμε χρονο μπροστα μας...μετα το ΤΡΙΤΟ αρχιζει το ωραιο...Για πότε βρακωθηκα,το τρεμουλο στα ποδια εδωσε τη θεση στα ποδια-Κεντερης και εκανα 4 οροφους σε 6,2 sec μη κοιτωντας πισω...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Οταν σταματησα κανα πενταρι χιλιομετρα πιο περα,καθισα καταγής δίπλα σε ενα πευκο να ξελαχανιάσω και μεσα σε νιρβανα (γιατι γουσταρα μεν...)αλλά και ΤΡΟΜΟ(λογω ηλικιας και πρωτογνωρου)απο το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜ@ και σκεφτηκα....ρε μ@λακα Κωστα... πηγαινε παρε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...αλλά η μαγκιά ειναι να το αντεχεις... Απο τοτε καθε ΒΗΜΑ στη ζωη μου εγινε συμφωνα με τις ΑΝΤΟΧΕΣ μου...κι ετσι εφτασα εδω που ειμαι πανευτυχης και πληρης...γιατι αν ειχα κανει το "αλμα" ποιος ξερει σημερα αν θα ημουν εδω να λεω αυτα που λεω...βλεπεις άλλο το "πηδημ@" και αλλη η πραγματικοτητα...Γιατι η νεανικη παρορμηση καμμια φορα μάς χτιζει παλατια που γκρεμιζονται,και μαλιστα πολες φορες με οδυνηρο τροπο,εν μια νυκτι!!!:) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2010 από τον mAthosalas 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 γιατι δεν βαζεις την μανα σου και τα αδερφια σου να διαβασουν αυτο το θεμα? αλλιως γιατι δεν βαζεις την μανα σου και τα αδερφια σου να κανουν κουβεντα με κανενα συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη ,ωστε να παρουν μια πιο σφαιρικη και "ψαγμενη" αποψη? Υ.Γ:μην ψαρωνετε λογο της μικρης ηλικιας που εχω..καβαλαω απο τα 11 :greece: οσο για την φραση σου αυτη ,να ξερεις πως ο πιο επικινδυνος ειναι αυτος που νομιζει οτι τα ξερει ολα ,αλλα πραγματικα δεν ξερει σχεδον τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Φίλε άστο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protech 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Την μαρκα στα τσιγαρα δεν μας ειπες ακομα. δεν ειναι για σενα παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Φιλε μου αν θελεις να ζησεις μην το παρεις! Αν παλι το παρεις ο Θεος μαζι σου απ΄ολες τις αποψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 καβαλας απο τα 11 αλλα παπακια που ειναι πιο αργα και απο bmx... οχι δικυλινδρο 1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Eγώ λέω να πάρεις goldwing. Γιατί να περιοριστείς στα 900άρια όταν μπορείς να ξεπεράσεις το φράγμα των 1000; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 κοιταξτε εγω σε 3 μηνες θα το αγορασω δεν θελω αλλο γιατι προσωπικα μαρεσει το συγκεκριμενο ειμαι αναμεσα σε varadero k tdm Και αν είναι να μας γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι ρε μεγάλε, τότε γιατί ανοίγεις θέμα εδώ και ρωτάς, για να μας πρήξεις τα ούμπαλα; Αφού μόλις από τη 1η απάντηση σου γράφουν όλοι το ίδιο, κάνε κράτει, πάρε ένα μικρότερο για να είσαι καλυμμένος. Δες εδώ τι έπαθε ένα άλλο παιδί που βρισκόταν σε παρόμοια θέση με εσένα και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Τον κράξαμε όλοι, όχι γιατί είμαστε στριμμένοι μαλάκες αλλά γιατί ξέρουμε κάτι παραπάνω εκ πείρας. Ευτυχώς το παιδί πρόλαβε και έβγαλε δίπλωμα και ευτυχώς 2 φορές που το πάθημα του ήταν ανώδυνο. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είσαι ο ξάδερφος του Rossi (που στατιστικά ...κάθε άλλο) και είσαι άψογος οδηγός και το κατέχεις το θέμα, δεν μπορείς να ριψοκινδυνέψεις με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς εκεί έξω. Τώρα εγώ δεν είμαι γονιός σου για να μπορέσω να σε αποτρέψω, οπότε αφού δεν μπορείς να βάλεις στο κλούβιο το κεφάλι σου τις συμβουλές που σου δίνουμε, να πω προκαταβολικά συλλυπητήρια στους δικούς σου και μακάρι να μην πάρεις στο λαιμό σου κανένα άλλον άτυχο εποχούμενο στο δρόμο. Άντε γεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Να σου πω κι εγω μια ιστορια(ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ)και μετα πηγαινε παρε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...αλλά η μαγκιά ειναι να το αντεχεις (θα δεις πιο κατω γιατι το λεω...) Στα 9 μου γνωρισα μια κοπελιτσα την Δημητρα...τη γουσταρα με γουσταρε,και πιτσι πιτσι και σχετικα,της επιανα το χερι μου επιανε το δικο μου κλπ κλπ,εεε αβγαλτοι ειμασταν τοτε...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Στα 10 μου η κοπελιτσα αυτη δεν με καλυπτε αλλο,βαρεθηκα πως να το πω...βρηκα μια αλλη.ξανθουλα,με ωραια ματια,Στελλα την ελεγαν...την πεφτω με γουσταρει κι αρχιζουμε τα πιασιματα..εδω εκτος απο το χερι(οπως με την πρωην)πεφτανε και κατι αγκαλιες ...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα". Κι αυτη ομως σε λιγο καιρο δεν με καλυπτε.Ετσι γνωρισα την Καιτουλα...ψηλοτερη απο μενα τοτε με κατι ποδια ατελειωτα και φουστιτσα που με φτιαχνανε...μη τα πολυλογω.Την πεφτω,εκανε τη δυσκολη,αλλά εγω επεμεινα αι ετσι τα φτιαξαμε...Εδω οχι μονο χερι επιανα αλλά οχι μονο αγκαλιτσα,εδω χουφτωσα και πρωτη μου φορα...πω πω κωλ@ρακιιιι...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα".. Στην πορεια ομως μεγαλωνα κιολας οπότε παει κι αυτη...Γνωρισα τη Μαρία...αυτη κι αν ηταν γυναικαρα για μενα...Ηταν και μεγαλυτερη μου 2 χρονια...πω πω...εδω απο το χουφτωμα πεσανε και κανα δυο φιλια στο στομα πεσανε και κατι τριψιματα....καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Ομως ολο και μεγαλωνε η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ...τη φτυνω κι αυτη και γνωριζω ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ την Γιαννα...μελαχροινο αλλο πραμα!Μακρυ μαλλι στηθος στητο...εδω ειμαστε μαγκα μου λεω...με αυτη το προχωρησαμε κι αλλο...χουφτωματα καθε μερα φιλια αγκαλιες...ω ρε μανα μου..φωτια ητανε...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Κι ομως...εγω ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ να μεινω με αυτη...πφφφφ...της δινω ποδι και παω γνωριζω την Ελεν.Δυσκολα λεω εδω...ηταν κοπελαρα και γλυκυτατη...Με τα πολλα την πεφτω κατι απο δω κατι απο κει να τα καταφερνω τελικα και δωστου χουφτωματα δωστου φουσκοθαλασσιες δωστου φιλια και αγαπες...καμαρωνα σαν τον κοκορα..."εκανα σχεση λεω,λες και πηδηξα ενοιωθα"... Φτανω στα 17 λοιπον,εγω ενοιωθα μεσα απο τοσα "πηδηματα" οτι γ@μω και δερνω και ειμαι ο γαμπρος και τα σχετικα...Λεω δε μπορει θα κανω το αλμα...εξαλλου μεχρι τωρα μεσα απο τις σχεσεις μου λες και πηδηξα ενοιωθα ...ΑΤΡΩΤΟΣ!!!Παω λοιπον σε ενα φιλαρακι στο σπιτι του και εκει ειναι μια θεία του...Μου σκαει δυο κεφαλια,εχει ξανθο μαλλι με μπουκλα που με φτιαχνει καργα,ειναι και κωλ@ρα φοβερη και φορα ενα φουστανι ρε παιδια!!!!Τα βυζι@ να ειναι χυμα τα μισα εξω και ενα σκισιμο στη φουστα μεχρι το μπουτι πανω...Τη βλεπω,λεω με κοιταει...ω ρε π@υστη μου ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Τη χωνομαι λεω...-Ειναι εδω ο Πετρος;ρωταω..Οχι μου λεει,ελα μεσα να περιμενεις... -Ωπα...μαγκα λεω εσκισες...μπαινω μεσα,καθομαστε στον καναπε και εκει που λεω-Δε μου φερνεις Κυρια Σταματια κατι να ξεδιψασω!!!!!!!! Με βουταει απο το γιακα με πεταει ΧΑΜΟΥ στο χαλι,μου κατεβαζει το παντελονι και μου τραβαει μια...τι στο δι@λο ηταν αυτο...τρεμανε τα ποδια μου και ενοιωθα την καρδια μου να παει να σπασει...αλλα γουσταρα(αργοτερα εμαθα οτι το λενε "πιπ@")...Κανει μια μετα πριν τελειωσω και βγαζει τα ρουχα της βλεπω μια ζαρτιερα ΝΑ με το συμπαθειο και ερχεται απο πανω βλπεω το βυζι καγκελο μεσ τη μουρη μου κι αρχιζει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜ@,αυτο που ΝΟΜΙΖΑ εγω ο μ@λακας ως τωρα οτι "το'χα"...και μου δινει τα "φρυδια" στο χερι...δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη,δεν μπορουσα να κουνησω ρουπι.Το καραγουσταρα ρε μαλ@κα μου αλλά την εβλεπα να κουνιεται πανω κατω και ενοιωσα ενα ΔΕΟΣ..τι κανει η π@υτανα λεω...με εσκισε!!!!Τρια λεπτα κρατησε το ολο εγχειρημα αλλά ενοιωσα λες και περασε καμμια βδομαδα!!!Μετα απο κανα διλεπτο...ηταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ζητησα με τραυλη φωνη "μηπως σου βρισκεται κανενα τσιγαρο"...Και τι μου λεει..."απο τωρα;;;;"...κατσε ντε τωρα αρχισαμε,εχουμε χρονο μπροστα μας...μετα το ΤΡΙΤΟ αρχιζει το ωραιο...Για πότε βρακωθηκα,το τρεμουλο στα ποδια εδωσε τη θεση στα ποδια-Κεντερης και εκανα 4 οροφους σε 6,2 sec μη κοιτωντας πισω...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Οταν σταματησα κανα πενταρι χιλιομετρα πιο περα,καθισα καταγής δίπλα σε ενα πευκο να ξελαχανιάσω και μεσα σε νιρβανα (γιατι γουσταρα μεν...)αλλά και ΤΡΟΜΟ(λογω ηλικιας και πρωτογνωρου)απο το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜ@ και σκεφτηκα....ρε μ@λακα Κωστα... πηγαινε παρε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...αλλά η μαγκιά ειναι να το αντεχεις... Απο τοτε καθε ΒΗΜΑ στη ζωη μου εγινε συμφωνα με τις ΑΝΤΟΧΕΣ μου...κι ετσι εφτασα εδω που ειμαι πανευτυχης και πληρης...γιατι αν ειχα κανει το "αλμα" ποιος ξερει σημερα αν θα ημουν εδω να λεω αυτα που λεω...βλεπεις άλλο το "πηδημ@" και αλλη η πραγματικοτητα...Γιατι η νεανικη παρορμηση καμμια φορα μάς χτιζει παλατια που γκρεμιζονται,και μαλιστα πολες φορες με οδυνηρο τροπο,εν μια νυκτι!!!:) Νομιζω οτι καλητερη απαντηση δεν μπορουσες να παρεις...και ας μην ειμαι και ο καταλληλοτερος απο αυτους που εγραψαν στο τοπικ σου για να με ακουσεις...αλλα εδω το παιδι εδωσε ρεστα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hollow 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 δεν ειναι για σενα παντως! Mα φυσικα δεν ειναι για μενα.Γιατι εγω θα μπορω να πηγαινω περιπτερο να τα αγοραζω μονος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 δεν ειναι για σενα παντως! απο αυτο το ποστ και τα αλλα 2 πρηγουμενα βλεπω οτι καταβαθος μας εχεις γραμμενους. αφου λοιπον ειναι ετσι αντε αγορι μου τραβα παρτο κανε οτι θες αλλα να ξερεις κατι μην μπεις εδω μεσα και γραψεις οτι ΄΄ξερετε κατι;; τρακαρα και και και΄΄(στην καλυτερη παντα) στα @αρχιδια μου αν παρεις στα @ρχιδια μου και αν δεν παρεις εσυ θα σκοτωθεις.. εμεις εδω μεσα στο λεμε για το καλο σου οχι γιατι ημαστε κομπλεξικοι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 φίλε Protech σε λάθος φόρουμ γράφεις. και καλά να πας να φας εσύ τα μούτρα σου, άμα σκοτώσεις κανέναν χριστιανό τι θα λες μετά??? έλεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 σκεψου το αλλιως...και να την παρεις δεν θα μπορεσεις να την αξιοποιησεις πραγματικα..δεν θα μπορεσεις να χαρεις το στριψιμο της, την ροπη της, τα γκαζια της γενικως γιατι δεν εχεις περασει απο το ενδιαμεσο σταδιο μιας πιο ηρεμης μοτο..πας αμεσως στα βαθυα , κανε λοιπον καποια υπομονη ακομα να αποκτησεις την εμπειρια που χρειαζεται πραγματικα για να μπορεις να την καβαλησεις και να την χαρεις οπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ της χρειαζεται...γιατι εσυ οκ μπορει να εισαι χερας..αλλα στην ασφαλτο δεν εισαι μονος..ποτε..και κατι ακομα..οι γονεις σου οπως και οι γονεις ολων μας πιστευω πως κανανε θυσιες για να σε φτασουν εως τα 17-18, μεινανε ξυπνιοι βραδυα , δουλεψανε σαν μ@λ@κες για να εχεις εσυ τα καλα σου και ολα αυτα..κριμα δεν ειναι να τους πικρανεις τοσο αν χτυπα ξυλο σου συμβει κατι? ξερω ειναι σπαστικο αυτο το πραγμα, αυτο το μη και μη απο ολους..απλα ειναι καλυτερο να αργησεις λιγο για το TDM και την καθε μηχανη , γιατι εχεις μπροστα σου να καβαλησεις πολλα ακομα και να χαρεις! και επειδη σε καταλαβαινω γιατι και εγω πανω-κατω στην ιδια ηλικια ειμαι, τσιμπα ενα ΧΤ 660 να εισαι αρχηγος ή κατι πιο ηρεμο γενικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Ο μικρος την εχει δει κλασσικος ελληνας, νομιζει οτι το κακο βρισκει ολους τους αλλους εκτος απο τον εαυτο του. Η μανα σου ας κλαψει γιατι θα εχει κανει μεγαλη λ@κ@μι@ να σου παρει TDM απο τα 19 σου, καμια αλλη μανα να μην κλαψει μονο γιατι θα εχεις παρει σβαρνα κανα αθωο παιδακι ή κανα ανηποψιαστο περαστικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Αν δεν κάνεις πλάκα για να δεις αντιδρασεις προτεκ...να προσέχεις μην βασανιζεις καναν ανθρωπάκο... στα υπόλοιπους να πω ότι το τόπικ είναι ανούσιο να υπάρχει όντως τέτοιο θέμα που λεει ο πιτσιρικας, οπότε δεν έχει νοημα και η υπαρξη του στο mybike. (μένει λιγο ακομα μέχρι να κλειδωθεί λοιπόν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 γιατι δεν βαζεις την μανα σου και τα αδερφια σου να διαβασουν αυτο το θεμα? αλλιως γιατι δεν βαζεις την μανα σου και τα αδερφια σου να κανουν κουβεντα με κανενα συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη ,ωστε να παρουν μια πιο σφαιρικη και "ψαγμενη" αποψη? protech γιατι δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 ρε Γιωργο περιμενεις να μπει και να απαντησει;; και τι θα σου πει;; εγω τουλαχιστον στη θεση του δεν θα τολμουσα να απαντησω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες