totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 0.9 - 1.2 kg/m τόση δύναμη θέλει... ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΦΙΛΕ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 μπορει καποις να μου στειλει το pdf γιατι το rapid εχει διαγραφει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos-17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 μπορει καποιος να μου στειλει το manual για το supra?το link για το rapidshare εχει διαγραφτει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 εχω εγω το μανιουαλ οποιος το θελει ας μου στειλει ενα πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alekos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 Σ ευχαριστω παρα πολυ jimaras85 θα ξεσκιστω να τα κανω μεχρι το σαβ/κο πιστευω...ελπιζω να φτιαξω ξανα το παπακι μου διοτι μα αυτο ζω....!!! Επειδη χθες αλλαξα λαδια χωρις να αλλαξω το φιλτρακι-σιτα που εχει μεσα. Λετε να τα αδειασω ξανα τα λαδια σε ενα κουτακι να αλλαξω φιλτρακι και να τα ξαναβαλω τα ιδια λαδια??? Τι να κανω??? Παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτο το φιλτρακι για αλλαγη?? Πρεπει να ειναι καναν αιωνα μεσα υποθετω. "Ρύθμισμα στα διάκενα βαλβίδων" Δηλαδη??? Τι πρεπει να κανω/??? Για να "καθάρισω το καρμπυρατέρ" πρεπει να το ανοιξω ολο, κατι μου ειπαν για μια βιδα που εχει απο κατω να την ξεβιδωσω να τρεξει λιγο και μετα παλι τοποθετηση... Τι εννοουσανε?? Φιλε nxcbr το manual το κατεβασα χθες απο το internet, δεν θυμαμαι το site ομως αλλα αν μου πεις e-mail στο στελνω συννημενο. Απλα ειναι σε γλωσα ιδνονισιακα δεν υπηρχε σε English, το εβαλα στο Google translate και ετοιμοοοο!!!!!!!!! Παντων ειναι πολυ καλο σ λεει τα παντα και πως μπορεις να λυσεις ολο το μηχανακι βημα-βημα. Φιλε BlackmanGR δεν θα ελεγα οχι σε μια βελτιωση τι προτεινεις????? Α παιδες κατι ακομα η εξατμηση εχει πιασει σκουρια... Πως φευγει αυτο ξερει κανεις??? μπορεις να μου στειλεις το συννηυμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 O BlackmanGR δεν προτείνει πλέον γιατί είναι φαντάρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες