Jump to content
HS ted

Service Honda Supra 100cc

Recommended Posts

0.9 - 1.2 kg/m

τόση δύναμη θέλει...

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΦΙΛΕ..ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σ ευχαριστω παρα πολυ jimaras85 θα ξεσκιστω να τα κανω μεχρι το σαβ/κο πιστευω...ελπιζω να φτιαξω ξανα το παπακι μου διοτι μα αυτο ζω....!!! Επειδη χθες αλλαξα λαδια χωρις να αλλαξω το φιλτρακι-σιτα που εχει μεσα. Λετε να τα αδειασω ξανα τα λαδια σε ενα κουτακι να αλλαξω φιλτρακι και να τα ξαναβαλω τα ιδια λαδια??? Τι να κανω??? Παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτο το φιλτρακι για αλλαγη?? Πρεπει να ειναι καναν αιωνα μεσα υποθετω. "Ρύθμισμα στα διάκενα βαλβίδων" Δηλαδη??? Τι πρεπει να κανω/??? Για να "καθάρισω το καρμπυρατέρ" πρεπει να το ανοιξω ολο, κατι μου ειπαν για μια βιδα που εχει απο κατω να την ξεβιδωσω να τρεξει λιγο και μετα παλι τοποθετηση... Τι εννοουσανε??

Φιλε nxcbr το manual το κατεβασα χθες απο το internet, δεν θυμαμαι το site ομως αλλα αν μου πεις e-mail στο στελνω συννημενο. Απλα ειναι σε γλωσα ιδνονισιακα δεν υπηρχε σε English, το εβαλα στο Google translate και ετοιμοοοο!!!!!!!!! Παντων ειναι πολυ καλο σ λεει τα παντα και πως μπορεις να λυσεις ολο το μηχανακι βημα-βημα.

Φιλε BlackmanGR δεν θα ελεγα οχι σε μια βελτιωση τι προτεινεις?????

Α παιδες κατι ακομα η εξατμηση εχει πιασει σκουρια... Πως φευγει αυτο ξερει κανεις???

μπορεις να μου στειλεις το συννηυμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες