nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 γεια σας και πάλι... ποια είναι η καλύτερη εξάτμιση για το Crypton X ??? ανεξαρτήτως πόσο κάνει...!!! Dragon Yoshimura G.P.R SP Protech ή προτείνετε κάποια άλλη !!! Υ.Γ παρήγγειλα λαιμό για εξάτμιση Dragon και θα είναι εδώ ( στα Χανιά ) την τετάρτη - πέμπτη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Ακραποβιτς! Τζι Πι Αρ!!! Σε κανα 2 κρυπτον που την εχω δει και ρωτησα αν αξιζαν τα 200γιουρος μου ειπαν ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Σιγα μην ξοδευψω 200 ευρω για να βαλω επανω μια εξατμιση που θα μου δωσει τι? 1-2 αλογακια πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Σιγα μην ξοδευψω 200 ευρω για να βαλω επανω μια εξατμιση που θα μου δωσει τι? 1-2 αλογακια πανω? Μωρε αν εδιναν 2 αλογα καλα θα ταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Σιγα μην ξοδευψω 200 ευρω για να βαλω επανω μια εξατμιση που θα μου δωσει τι? 1-2 αλογακια πανω? 0,1-0,2 αλογακια... αν ηταν να δινει απο 1-2 αλογα μια εξατμιση στα παπια τοτε ολοι με ξεταποτα μπουρια σαν κανονια θα κυκλοφορουσαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
van 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 gpr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 0,1-0,2 αλογακια... αν ηταν να δινει απο 1-2 αλογα μια εξατμιση στα παπια τοτε ολοι με ξεταποτα μπουρια σαν κανονια θα κυκλοφορουσαμε! Στο δικό μας μπορεί και να δίνει 1 αλογάκι... είναι πολύ φιμομένο από τ εργοστάσιο τ παπί λόγο euro3.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 στο δικο μου ειχα 2 χρονια την γνωστη πλεον γιοσιμουΦα κ εχει κανα μηνα που εβαλα ξανα τη μανισια , συμπερασμα? ..... με τη μαμα τουλαχιστον το ΔΙΚΟ μου παει ΚΑΛΥΤΕΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 στο δικο μου ειχα 2 χρονια την γνωστη πλεον γιοσιμουΦα κ εχει κανα μηνα που εβαλα ξανα τη μανισια , συμπερασμα? ..... με τη μαμα τουλαχιστον το ΔΙΚΟ μου παει ΚΑΛΥΤΕΡΑ και οικονομικοτερα! Ειχα δει ενα Χ με την μαμα εξατμιση απλα την ειχε βγαλει βαψει νικελ κτλπ κ απο ομορφια εσκιζε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 η μαμά εξάτμιση είναι 20 κιλά !!!!!!!!!!!!!!!!! έλεος δηλαδή με τα μέταλλα τους !!!βαθμολογήστε τις εξατμίσεις με βάση τις επιδόσεις τους... ( max = 10 ) π.χ dragon = 7 yoshimura = 8 g.p.r = 9 και τα λοιπά.... να δούμε ποια εξάτμιση είναι η καλύτερη και για τι διαφορές μιλάμε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Για να συγκρηνεις μια εξατμιση πρεπει να την χρησιμοποιεις συνεχως και να εχεις βαλει πανω στο μοτερ σου και τις αλλες ανταγωνιστηκες για να μπορεσεις να τις συγκρηνεις... Εχω αδικο ρε Νικο? Σαφως ολες οι αφτερ μαρκετ ειναι ελαφρυτερες είτε γιατι εχουν καλυτερα υλικα κατασκευης είτε γιατι ειναι κουφιες μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 20 kila δεν ειναι .... αντε να ειναι 2 κιλα πιο βαρια απ την γιοσιμουφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 ένα παιδί μου έδωσε μια εξάτμιση για το honda c-50... ( πριν 2-3 χρόνια ) και επειδή βαριόμουνα πήρα την ηλεκτροκόλιση, έκοψα το τελικό, το άδειασα τέλειος από μέσα ( έβγαλα διαφράγματα και τα λοιπά ), και το ξανά κόλλησα ποιο πάνω... όταν είχα μόνο την σωλήνα στο μηχανάκι, πήγα μια βόλτα και δεν ακουγόταν όπως μερικά μηχανάκια που κάνουν σαν " μπουρμπουλήθρες "... ακουγόταν σαν moto sport?? Σαν Dragon??? επίσης παρατήρησα ότι δεν πατίνιερνε... γιατί??? εγώ παρήγγειλα τον λαιμό από Dragon ( δεν έβρισκα από άλλη εξάτμιση, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά τις Dragon και μου τον έστειλαν ) για να τον μακρύνω και να τον βάλω στο X :D άμα βάλω μια μακριά σωλήνα για εξάτμιση τι θα πάθει το μηχανάκι... ( δικαιολογήστε ότι πείτε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 G.P.R!!! Μην πετάς τα λεφτά σου σε μοντίφες... Αν θες μια εξάτμιση πάρε μια G.P.R της κούτας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Κοιταξε ολες αυτες τις εχω δει σε Χ τν Yoshimura απο κοντα δν την εχω ακουσει αλλα την εχω δει... 1. Dragon εχω ακουσει οτι ειναι καλη αλλα οχι και σε θορυβο.... Δν ξερω ποσα δινει 2.Yoshimura απο τα υλικα που ειναι φτιαγμενη πιστευω πως ειναι η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ Χ ανοξιδωτο τιτανιο εχει και ειναι και Τρι-oval αλλα το τελικο της ειναι ΑΗΔΙΑ οχι το τσιμπουκοφωνο η πιπα που βγαζει ειναι αρκετα μικρη και χανει αρκετο θορυβο.... 3. GPr εχω ακουσει πολλα για αυτην και καλα και ασχημα λογια εχω δει εχω οδηγησει Χ με τετοια και εχω τρεξει και με Χ με τετοια σε ολες μπροστα ημουν κανει πολλα πιστευω αλλα ειναι καλη εξατμιση δν της λες και μαπα.... Οταν αλλαζεις ταχυτητα δινει κατι λιγα αλλα ο θορυβος της δεν λεει κ πολλα 4.SP ΑΥτη την εξατμιση την φοραω στο δικο μου την ειχα πανω εκανα 15.000χλμ την αλλαξα και την ξαναπηρα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΠΑΣΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙ εχει παααρα πολυ μεγαλο τελικο και ειναι αρκετα φαρδια δινει και ψιλα και χαμηλα ποιο δυνατο μπαμ και πολλα αλλα Αμα βγαλεις τν σιγαστηρα που εχει θα τρως νερα στις καφετεριες οπως εγω Το μονο κακο που εχει ειναι οτι ο λαιμος της σκουριαζει ευκολα επειδη δεν ειναι ανοξιδωτος οπως στις περισσοτερες αλλα πιστευω πως αξιζει τα λεφτα της 5.Protech δεν εχω ακουσει Χ αλλα απο οτι εχω δει σε ιννοβα κανει καλο θορυβο και δινει αρκετες ροπες καποιαεποχη την ηθελα... Τωρα για τα ποσα δινει δν εχω ιδεα Αυτη ηταν η γνωμη μ πιστευω να σε βοηθησα τωρα παρα οποια σου αρεσει ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 εγώ παρήγγειλα τον λαιμό από Dragon ( δεν έβρισκα από άλλη εξάτμιση, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά τις Dragon και μου τον έστειλαν ) για να τον μακρύνω και να τον βάλω στο X :D με ποιο σκεπτικο; αφου ολες οι εξατμισεις που κοιτας εχουν και λαιμο... απο οτι εχω καταλαβει απο οσα διαβαζω καλυτερη ειναι η GPR. αλλα ειναι πολλα τα ευρω. Εγω θα σκεφτομουν πιο σοβαρα για την Protech την καινουρια, που μοιαζει εμφανισιακα με την GPR αλλα κοστιζει τα μισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 G.P.R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Κοιταξε ολες αυτες τις εχω δει σε Χ τν Yoshimura απο κοντα δν την εχω ακουσει αλλα την εχω δει... 1. Dragon εχω ακουσει οτι ειναι καλη αλλα οχι και σε θορυβο.... Δν ξερω ποσα δινει 2.Yoshimura απο τα υλικα που ειναι φτιαγμενη πιστευω πως ειναι η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ Χ ανοξιδωτο τιτανιο εχει και ειναι και Τρι-oval αλλα το τελικο της ειναι ΑΗΔΙΑ οχι το τσιμπουκοφωνο η πιπα που βγαζει ειναι αρκετα μικρη και χανει αρκετο θορυβο.... 3. GPr εχω ακουσει πολλα για αυτην και καλα και ασχημα λογια εχω δει εχω οδηγησει Χ με τετοια και εχω τρεξει και με Χ με τετοια σε ολες μπροστα ημουν κανει πολλα πιστευω αλλα ειναι καλη εξατμιση δν της λες και μαπα.... Οταν αλλαζεις ταχυτητα δινει κατι λιγα αλλα ο θορυβος της δεν λεει κ πολλα 4.SP ΑΥτη την εξατμιση την φοραω στο δικο μου την ειχα πανω εκανα 15.000χλμ την αλλαξα και την ξαναπηρα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΠΑΣΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙ εχει παααρα πολυ μεγαλο τελικο και ειναι αρκετα φαρδια δινει και ψιλα και χαμηλα ποιο δυνατο μπαμ και πολλα αλλα Αμα βγαλεις τν σιγαστηρα που εχει θα τρως νερα στις καφετεριες οπως εγω Το μονο κακο που εχει ειναι οτι ο λαιμος της σκουριαζει ευκολα επειδη δεν ειναι ανοξιδωτος οπως στις περισσοτερες αλλα πιστευω πως αξιζει τα λεφτα της 5.Protech δεν εχω ακουσει Χ αλλα απο οτι εχω δει σε ιννοβα κανει καλο θορυβο και δινει αρκετες ροπες καποιαεποχη την ηθελα... Τωρα για τα ποσα δινει δν εχω ιδεα Αυτη ηταν η γνωμη μ πιστευω να σε βοηθησα τωρα παρα οποια σου αρεσει ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Γειά σου φίλε, Αν ο λαιμός ήταν ανοξίδωτος δεν 8α σκούργιαζε με τίποτα , το μόνο που κα8ενει το ανοξείδωτο ειναι οτι ποιάνει κάτι σαν ψώρα αλλά μόλις το γυαλίσης με την αλήφοι του είναι σαν να το αγώρασες έχτες..... είναι το ποιό οραίω, το ποιο σκληρό και αντέχει σε όλες τις συνθήτες του καιρού.... αν σκουργιάζει ο λαιμός μονο ανοξίδωτος δεν ειναι να είσαι σίγουρος!!! Αυτά για τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Εγώ θα έβαζα dragon... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 η Dragon δεν είναι ανοξείδωτη. επίσης έχει εσωτερική διάμετρο λαιμού 24μμ και δίνει χαμηλά. στα ψιλά δίνει η G.P.R. με 28μμ λαιμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες