Jump to content

Recommended Posts

24163_1354473138314_1126012947_31092525_8208698_n.jpg

μετα απο τροποιηση, το μωρο πλεον φοραει 2 διαφορετικα κουστουμια απο Γαλλια...μοντελων που κυκλοφορησαν εκει απο τη Yamaha το 2004 και το 2008...

ελπιζω να αρεσει το αποτελεσμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παρα πολυ ωραιο φιλε ετσι ειναι πιο ωραιο απο το σκετο κουστουμι GT_thumbsup.gif

παλι εγραψες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουμπανο!!!Αλλα πολυ μπουγιο ρε παιδακι μου...Προτιμω το πιο γυμνο!!

Παντως το μικροβιο της πατεντας το εχεις και το χρησιμοποιεςι τελεια!!Ευγε για το μερακι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα δεν εχω τι να πω,το ΤΔΜ σου ειναι κουκλα και δεν τιθετε θεμα για αυτο, μονο μερικα πραγματακια δεν μου αρεσουν επανω του αλλα αυτο δεν παιζει ρολο, αυτο που παιζει ρολο ειναι πως αγαπας την μηχανη σου και κανεις οτι καλυτερο μπορεις για αυτην. :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι τέλειο φίλε!!

Πραγματικά όπως είπε και ο Αλέξανδρος πιο πάνω παίζει να 'χεις χαλαρά το πιο όμορφο TDM :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το sport κουστουμι ειναι αυτό? http://www.mybike.gr/topic/442-

ναι....απλα βαμμενο στο χρωμα μου...

αλλαζουμε καμια σελα :lipssealed:

φιλε μου...εχεις κολλησει... :whistling:

αυτη η σελα ηταν πανω στη μηχανη...

οταν το ειχα ψαξει ειχε καπου στα 700ευρω...

οδηγικα και απο θεμα ανεσης ειναι ΑΨΟΓΗ...

εμφανισιακα εχει να κανει με τις προτιμησεις...εμενα δε με χαλαει..αλλοι τη γουσταρουν τρελα...

δυστυχως δεν εισαι απο αυτους...αν καταφερω να ξαναμαζεψω κανενα 500αρι για σελα, θα παρω μια για να σε ικανοποιησω :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω η γυμνη εκδοση για μενα τουλαχιστον ηταν καλυτερη,οχι πως δεν λεει:_thumbsup:

Βαλε καμια πλαινη φωτο να δουμε προφιλ ποιο καλυτερα οταν μπορεσεις.:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως το πουλας;

ποιος θα παρει ενα μηχανακι του 2003???

εχω φαει ατελειωτες ωρες στο γκαραζ...οποτε η αποφαση για πωληση, μαλλον θα ερθει μετα απο πολυ πολυ σκεψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάστημα!!!

Θα το δούμε κι από κοντά στην έκθεση;

μεγιές Νεκτάριε, και να σου ζήσουν! Το «μωρό» και το μωρό...

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχήν και τα δικά μου συγχαρητήρια για την κούκλα σου. Το μεράκι σου είναι απίστευτο :worshippy: και το έχεις "καλοπαντρευτεί" το μοτόρι για να έχεις ρίξει τόσα χρήματα επάνω. Μπράβο σου! :clapping2: Απορώ πως μπορείς να μιλάς έστω και υποθετικά για ενδεχόμενη πώλησή του! Είπες ότι το κουστούμι το έφερες από Γαλλία. Μήπως τυχαίνει να είναι της JMV Concept; Σε ρωτάω επειδή βγάζει εμφανισιακές μόντες για πολλά μηχανάκια και θα ήθελα να μου πεις πως ακριβώς έγιναν τα κανονίσματα για να σου φέρουν τα κομμάτια στην Ελλάδα, διότι όταν το έψαχνα ΔΕΝ βρήκα ακρη... :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάστημα!!!

Θα το δούμε κι από κοντά στην έκθεση;

μεγιές Νεκτάριε, και να σου ζήσουν! Το «μωρό» και το μωρό...

ευχαριστω αγορινα...

οχι φετος δεν θα ειμαι με το TDM Hellas...

τρεχουν αλλα θεματα...

Κατ' αρχήν και τα δικά μου συγχαρητήρια για την κούκλα σου. Το μεράκι σου είναι απίστευτο :worshippy: και το έχεις "καλοπαντρευτεί" το μοτόρι για να έχεις ρίξει τόσα χρήματα επάνω. Μπράβο σου! :clapping2: Απορώ πως μπορείς να μιλάς έστω και υποθετικά για ενδεχόμενη πώλησή του! Είπες ότι το κουστούμι το έφερες από Γαλλία. Μήπως τυχαίνει να είναι της JMV Concept; Σε ρωτάω επειδή βγάζει εμφανισιακές μόντες για πολλά μηχανάκια και θα ήθελα να μου πεις πως ακριβώς έγιναν τα κανονίσματα για να σου φέρουν τα κομμάτια στην Ελλάδα, διότι όταν το έψαχνα ΔΕΝ βρήκα ακρη... :_unsure:

ευχαριστω...

ναι αυτης της εταιρειας ειναι..αλλα εγω τα βρηκα απο μια αγγελια απο εξωτερικο...

σε παλιοτερη επικοινωνια, και εγω ειχα παρει τον π@υλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε συ νεκταριε συγνωμη κιολας αλλα ποιος ο σκοπος του συγκεκριμενου thread?

να πεις οτι εχεις βαλει 2-3 κομματια πλαστικο στα ηδη υπαρχοντα κ να βγουν ολοι κ να σου πουν "ουαου!!super!!dupper!!"

κ αλλα τετοια?τον τελευταιο καιρο μια με τις μετατροπες που εχεις κανει(δαγκανες,μπροστινα,σιτακια στους αεραγωγους κ αλλα πολλα)μια τωρα το εχουμε δει κ ξαναδει το "τουμπανο" σου αααπειρες φορες...απ'την υπογραφη σου κ μονο δεν χρειαζεται να βαζεις κ ξαναβαζεις φωτος...κ γω εχω κ**υλα με το μοτορι μου κ το εχω βγαλει αααπειρες φωτος αλλα δεν τις ποσταρω καθε 3 κ λιγο γιατι δεν εχει νοημα απο ενα σημειο κ μετα γιατι απλα κουραζει :_thumbsup:

ασε που προσωπικα καποια πραγματα που εχεις πανω στη μηχανη τα θεωρω περιττα κ too much...αλλα περι ορεξεως...τεσπα για να κλεισω...

υπαρχει ενα πραγμα που θα σε κανει να εισαι μονιμα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια...

να την οδηγας...ουτε να βαζεις καθε 3 κ λιγο φωτος για για το τι καινουριο εχεις βαλει πανω της ουτε τπτ αλλο...

δεν στα λεω επιθετικα αλλα φιλικα κ ωραια :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει ενα πραγμα που θα σε κανει να εισαι μονιμα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια...

να την οδηγας...ουτε να βαζεις καθε 3 κ λιγο φωτος για για το τι καινουριο εχεις βαλει πανω της ουτε τπτ αλλο...

δεν στα λεω επιθετικα αλλα φιλικα κ ωραια :bye:

+10000000000

το εκανα παλιοτερα..και το δρομολογιο Αθηνα-Αλεξανδρουπολη ηταν ψωμοτυρι...

απλα με τις υποχρεωσεις αυτο τον καιρο ισως το μονο που μου δινει χαρα απο αυτη την κ@υλα που λες ειναι οι μετατροπες...

μακαρι να ξαναχαλαρωσω και να επανελθω..

τωρα οσον αφορα το λογο υπαρξης...

αρκετοι εχουν παρει και καμια ιδεα για να τροποποιησουν τα υπαρχοντα στην αγορα αξεσουαρ...για αυτο το μοντελο..εμενα μου φτανει και με ικανοποιει...

συγνωμη που σε κουρασα, και ξερω οτι δεν ησουν κακοπροαιρετος..

να εισαι καλα....

(ΥΓ: δεν εχει κουμπωσει κανεις αυτα τα 2 κουστουμια μαζι...απλα εδειξα οτι ΟΛΑ γινονται... :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα