Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 μετα απο τροποιηση, το μωρο πλεον φοραει 2 διαφορετικα κουστουμια απο Γαλλια...μοντελων που κυκλοφορησαν εκει απο τη Yamaha το 2004 και το 2008... ελπιζω να αρεσει το αποτελεσμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 παρα πολυ ωραιο φιλε ετσι ειναι πιο ωραιο απο το σκετο κουστουμι GT παλι εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει πιο ωραια tdm απο την δικια σου...μπραβο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Τουμπανο!!!Αλλα πολυ μπουγιο ρε παιδακι μου...Προτιμω το πιο γυμνο!! Παντως το μικροβιο της πατεντας το εχεις και το χρησιμοποιεςι τελεια!!Ευγε για το μερακι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Πραγματικα δεν εχω τι να πω,το ΤΔΜ σου ειναι κουκλα και δεν τιθετε θεμα για αυτο, μονο μερικα πραγματακια δεν μου αρεσουν επανω του αλλα αυτο δεν παιζει ρολο, αυτο που παιζει ρολο ειναι πως αγαπας την μηχανη σου και κανεις οτι καλυτερο μπορεις για αυτην. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Το πιο τουμπανο και μυωδες TDM που εχω δει! Απλα απιθανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Είναι τέλειο φίλε!! Πραγματικά όπως είπε και ο Αλέξανδρος πιο πάνω παίζει να 'χεις χαλαρά το πιο όμορφο TDM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 το sport κουστουμι ειναι αυτό? http://www.mybike.gr/topic/442- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 αλλαζουμε καμια σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 το sport κουστουμι ειναι αυτό? http://www.mybike.gr/topic/442- ναι....απλα βαμμενο στο χρωμα μου... αλλαζουμε καμια σελα φιλε μου...εχεις κολλησει... αυτη η σελα ηταν πανω στη μηχανη... οταν το ειχα ψαξει ειχε καπου στα 700ευρω... οδηγικα και απο θεμα ανεσης ειναι ΑΨΟΓΗ... εμφανισιακα εχει να κανει με τις προτιμησεις...εμενα δε με χαλαει..αλλοι τη γουσταρουν τρελα... δυστυχως δεν εισαι απο αυτους...αν καταφερω να ξαναμαζεψω κανενα 500αρι για σελα, θα παρω μια για να σε ικανοποιησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Νομιζω η γυμνη εκδοση για μενα τουλαχιστον ηταν καλυτερη,οχι πως δεν λεει Βαλε καμια πλαινη φωτο να δουμε προφιλ ποιο καλυτερα οταν μπορεσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 να εισαι καλα περιμενω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 μηπως το πουλας; φιλε ειναι τελοιο μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 μηπως το πουλας; ποιος θα παρει ενα μηχανακι του 2003??? εχω φαει ατελειωτες ωρες στο γκαραζ...οποτε η αποφαση για πωληση, μαλλον θα ερθει μετα απο πολυ πολυ σκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Διάστημα!!! Θα το δούμε κι από κοντά στην έκθεση; μεγιές Νεκτάριε, και να σου ζήσουν! Το «μωρό» και το μωρό... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2010 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Κατ' αρχήν και τα δικά μου συγχαρητήρια για την κούκλα σου. Το μεράκι σου είναι απίστευτο και το έχεις "καλοπαντρευτεί" το μοτόρι για να έχεις ρίξει τόσα χρήματα επάνω. Μπράβο σου! Απορώ πως μπορείς να μιλάς έστω και υποθετικά για ενδεχόμενη πώλησή του! Είπες ότι το κουστούμι το έφερες από Γαλλία. Μήπως τυχαίνει να είναι της JMV Concept; Σε ρωτάω επειδή βγάζει εμφανισιακές μόντες για πολλά μηχανάκια και θα ήθελα να μου πεις πως ακριβώς έγιναν τα κανονίσματα για να σου φέρουν τα κομμάτια στην Ελλάδα, διότι όταν το έψαχνα ΔΕΝ βρήκα ακρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 θρούμπανο το εργαλείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Διάστημα!!! Θα το δούμε κι από κοντά στην έκθεση; μεγιές Νεκτάριε, και να σου ζήσουν! Το «μωρό» και το μωρό... ευχαριστω αγορινα... οχι φετος δεν θα ειμαι με το TDM Hellas... τρεχουν αλλα θεματα... Κατ' αρχήν και τα δικά μου συγχαρητήρια για την κούκλα σου. Το μεράκι σου είναι απίστευτο και το έχεις "καλοπαντρευτεί" το μοτόρι για να έχεις ρίξει τόσα χρήματα επάνω. Μπράβο σου! Απορώ πως μπορείς να μιλάς έστω και υποθετικά για ενδεχόμενη πώλησή του! Είπες ότι το κουστούμι το έφερες από Γαλλία. Μήπως τυχαίνει να είναι της JMV Concept; Σε ρωτάω επειδή βγάζει εμφανισιακές μόντες για πολλά μηχανάκια και θα ήθελα να μου πεις πως ακριβώς έγιναν τα κανονίσματα για να σου φέρουν τα κομμάτια στην Ελλάδα, διότι όταν το έψαχνα ΔΕΝ βρήκα ακρη... ευχαριστω... ναι αυτης της εταιρειας ειναι..αλλα εγω τα βρηκα απο μια αγγελια απο εξωτερικο... σε παλιοτερη επικοινωνια, και εγω ειχα παρει τον π@υλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Πολύ ωραίο κοστουμάκι πιο φαρδύ και άγριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 δεν παιζει να υπαρχει αυτο το TDM ...απλα κουκλα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 συγχαρητηρια νεκταριε,το μηχανημα ειναι αψογο και κουκλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 βρε συ νεκταριε συγνωμη κιολας αλλα ποιος ο σκοπος του συγκεκριμενου thread? να πεις οτι εχεις βαλει 2-3 κομματια πλαστικο στα ηδη υπαρχοντα κ να βγουν ολοι κ να σου πουν "ουαου!!super!!dupper!!" κ αλλα τετοια?τον τελευταιο καιρο μια με τις μετατροπες που εχεις κανει(δαγκανες,μπροστινα,σιτακια στους αεραγωγους κ αλλα πολλα)μια τωρα το εχουμε δει κ ξαναδει το "τουμπανο" σου αααπειρες φορες...απ'την υπογραφη σου κ μονο δεν χρειαζεται να βαζεις κ ξαναβαζεις φωτος...κ γω εχω κ**υλα με το μοτορι μου κ το εχω βγαλει αααπειρες φωτος αλλα δεν τις ποσταρω καθε 3 κ λιγο γιατι δεν εχει νοημα απο ενα σημειο κ μετα γιατι απλα κουραζει ασε που προσωπικα καποια πραγματα που εχεις πανω στη μηχανη τα θεωρω περιττα κ too much...αλλα περι ορεξεως...τεσπα για να κλεισω... υπαρχει ενα πραγμα που θα σε κανει να εισαι μονιμα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια... να την οδηγας...ουτε να βαζεις καθε 3 κ λιγο φωτος για για το τι καινουριο εχεις βαλει πανω της ουτε τπτ αλλο... δεν στα λεω επιθετικα αλλα φιλικα κ ωραια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 υπαρχει ενα πραγμα που θα σε κανει να εισαι μονιμα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια... να την οδηγας...ουτε να βαζεις καθε 3 κ λιγο φωτος για για το τι καινουριο εχεις βαλει πανω της ουτε τπτ αλλο... δεν στα λεω επιθετικα αλλα φιλικα κ ωραια +10000000000 το εκανα παλιοτερα..και το δρομολογιο Αθηνα-Αλεξανδρουπολη ηταν ψωμοτυρι... απλα με τις υποχρεωσεις αυτο τον καιρο ισως το μονο που μου δινει χαρα απο αυτη την κ@υλα που λες ειναι οι μετατροπες... μακαρι να ξαναχαλαρωσω και να επανελθω.. τωρα οσον αφορα το λογο υπαρξης... αρκετοι εχουν παρει και καμια ιδεα για να τροποποιησουν τα υπαρχοντα στην αγορα αξεσουαρ...για αυτο το μοντελο..εμενα μου φτανει και με ικανοποιει... συγνωμη που σε κουρασα, και ξερω οτι δεν ησουν κακοπροαιρετος.. να εισαι καλα.... (ΥΓ: δεν εχει κουμπωσει κανεις αυτα τα 2 κουστουμια μαζι...απλα εδειξα οτι ΟΛΑ γινονται... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες