nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να δώσουν τα αυτοκίνητά τους και να μην πάρουν ούτε μηχανή,και να δούμε γενικά μια αύξηση στα ΜΜΜ.Δεν μιλάω φυσικά για τους 30-40ρηδες,αλλά τώρα αν ένας είναι 50 χρόνων και οδηγάει 30+ χρόνια αυτοκίνητο,μπορεί η μηχανή να του φανεί κάπως.Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα άτομα δεν έχουν και διπλώματα και γενικά δεν έχουν καμμιά παράσταση πάνω σε μηχανές,μπορεί να μην το σκεφτούν και καθόλου.Σίγουρα θα είναι πιο ώριμοι,θα τα βάλουν κάτω τα πράγματα και στο τέλος θα προτιμήσουν τα ΜΜΜ(ελπίζω ).Φυσικά είναι καλύτερα να πάρουν τα ΜΜΜ,παρά μηχανή γιατί όσο να πεις,αν ανεβαίνεις πρώτη φορά πάνω σε μηχανάκι και με τα μειωμένα αντανακλαστικά αυτής της ηλικίας θέτουν τον εαυτό τους αλλά και εμάς σε κύνδινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Με τη πρώτη στραβή, πάντως, έφυγε το Adventure! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Περισσοτερους σιγουρα! Δεν ξερω απο ποια κατηγορια θα προερχονται (αμαξι ή μεγαλη μηχανη) το σιγουρο ειναι οτι τα innova/cryptonX και τα YBR/CBF 125/250 θα πουλησουν... Για παραδειγμα, με το cryptonX βγαζω περιπου 100χλμ με τρια λιτρα Shell V-power. :) Αν το οδηγαει ο πατερας μου που το παει χαλλλλλαρααααα μπορει να βγαλει και 120. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ποια κατηγορια μοτοσυκλετας θα μπορουσε να ειναι ιδανικο αντιδοτο στην κριση? να καιει λιγο,να ειναι φτηνη(κοστος αγοαρας,συντηρηση,ανταλλακτικα),ανετη μες την πολη,να κανει και καμια εξορμηση 80-100κμ δικαβαλο,μια βολτα αθηνα-λουτρακι ας πουμε... παμε σε κατι στυλ ybr125-250 ή προτιμαμε σκουτερακι 150-200cc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ασφαλώς και θα μεγαλώσει η κρίση στη αγορά νέου μοτό η Ι.Χ. Και για αλλη μια φορά οι κερδοσκόποι εισαγωγείς θα αυξήσουν κατακόρυφα την τιμή των μικρών κυβικών και θα κάνουν μεγάλες προσφορές στις μεγάλες κατηγορίες, στο βωμό του κέρδους τους. Για πολλοστή φορά δε το υπουργείο βιομηχανίας θα σωπάσει ακολουθώντας την γνωστή πολιτική του υπέρ του κεφαλαίου αδιαφορώντας για τον φτωχό αγοραστή. ΑΥΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. Κ α λ ό Π ά σ χ α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ασφαλώς και θα μεγαλώσει η κρίση στη αγορά νέου μοτό η Ι.Χ. Και για αλλη μια φορά οι κερδοσκόποι εισαγωγείς θα αυξήσουν κατακόρυφα την τιμή των μικρών κυβικών και θα κάνουν μεγάλες προσφορές στις μεγάλες κατηγορίες, στο βωμό του κέρδους τους. Για πολλοστή φορά δε το υπουργείο βιομηχανίας θα σωπάσει ακολουθώντας την γνωστή πολιτική του υπέρ του κεφαλαίου αδιαφορώντας για τον φτωχό αγοραστή. Mα γιατι τα λες αυτα, που τα ειδες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 πολλοι θα ερθουν προς τις 2 ροδες τουλαχιστον για κοντινες αποστασεις !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 δεν ξερω αν οντως θα αυξηθουν οι τιμες στις μικρες μοτοσυκλέτες, αλλά το TDM για το 2010 κοστίζει με ABS 11,100.00 € !!! http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/sport_touring/tdm900a.jsp?view=techspecs με λιγα λογια, είναι πολύ πιο ακριβό απότι τα τελευταια 5-6 χρόνια...ποτέ δεν ξεπερασε τα 10,000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) :mB_faskelo: (Στην αντιπροσωπεια..) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν ξερω αν οντως θα αυξηθουν οι τιμες στις μικρες μοτοσυκλέτες, αλλά το TDM για το 2010 κοστίζει με ABS 11,100.00 € !!! http://www.yamaha-mo...?view=techspecs με λιγα λογια, είναι πολύ πιο ακριβό απότι τα τελευταια 5-6 χρόνια...ποτέ δεν ξεπερασε τα 10,000€ Δηλαδη πανε να βγαλουν τη χασουρα τους(καπου επαιξε σχετικο Τοπικ για την χειροτερη των τελευταιων ετων...)απλα...ακριβαινοντας τις μοτοσυκλετες τους;... Αν ειναι ετσι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glacius 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Παντως ομως οποιος εχει φραγκακια στην ακρη αυτη την δυσκολη περιοδο κ δεν εχει αλλες υποχρεωσεις πολυ ευκολα θα μπορεσει να παρει παρα πολυ καλο μηχανακι σε αρκετα χαμηλη τιμη. Μηπως πρεπει να παρω κανα Rizla για τον δρομο κ το 600 να το κανω πισταδικο :P? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 θα αυξηθει το 50ρακι πιστευω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Σιγουρα θα αυξηθουν τα παπια και σκουεροειδη μεχρι 250 cc(κυριως απο χρηστες αυτοκινητων) Τα υπολοιπα, λιγο-πολυ στα ιδια θα μεινουν Συμφωνω με τον Τανασεν , οι αυτοκινηταδες θα πανε προς τα 'κει και οι υπολοιποι θα ειμαστε σχεδον στα ιδια . Ελεγα να κοιταγα για κατι πιο μεγαλο (κρατοντας παντα το drz) αλλα δε το βλεπω ετσι οπως πανε τα πραγματα για το αμεσο μελλον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Εγω θα σας μιλησω για την δικη μου περιπτωση παντως.Ετοιμαζομουν να αγορασω το μωρο μου οπως εγραψα σε αλλο τοπικ εδω,αλλα με προλαβανε τα οικονομικα μετρα!οποτε μενουμε με το beverly και περιμενουμε...απο την αλλη ομως ακομα και η γυναικα,αφησε το αυτοκινητο και πηρε δικο της scooter,piaggio liberty 150.Οποτε αρκετοι θα το γυρισουν στα μικρα κιβυκα παπια και σκουτερ,αλλα για μεγαλες δυσκολα τα πραγματα...απο την αλλη παντα μπορω να πουλησω το κουτι μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Κι εγώ βλέπω τα 50 άρια έως τα 125 να μονοπωλούν την αγοραστική δύναμη. Από την άλλη σε μικρές πόλεις όπως η Καρδίτσα, βλέπω σοβαρή αύξηση των ποδηλάτων το τελευταίο διάστημα. Σκέφτομαι το πρώτο δίτροχο που θα καβαλήσω μετά το ατύχημα να είναι το 1 μουλαριού ιπποδύναμης ποδήλατο που θα αγοράσω και σιγά σιγά να αρχίσω να βλέπω και πιο ψηλά... πάλι. Άλλωστε ούτε βενζίνη δεν θέλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Υποθέτω λογικά σκεπτόμενος, ότι με το σάλτο της βενζίνας (όπως πάει θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ άλματος εις ύψος), ο μεγάλος χαμένος , είναι κυρίως τα αυτοκίνητα, γιατί έχουν συν τις άλλης πράσινα τέλη, κανονικά τέλη, εισφορές, ασφάλειες (και κυρίως την ανασφάλεια των κατόχων τους για τον μέλλον τους από την τρικυμιά εν κρανίο που επικρατεί στα κεφάλια των εθνοπατέρων μας) που θα αναγκάσουν μια κατηγορία ιδιοκτητών να ανακρούσουν πρίμα. Μετά φαντάζομαι ακολουθούν οι μηχανές μεγάλου κυβισμού λόγω αυξημένου κόστους χρήσεις. Και τελικά όπως το καταλαβαίνω εγώ, οι μηχανές μέχρι 600cc θα έχουν την πιο ωφέλιμη απόδοση ως προς τα έξοδα χρήσης. Μόνο στην αγορά καινούριων πιστεύω ότι τα πράγματα θα ζορίσουν πραγματικά γιατί όπως είναι λογικό, σε μια παράλογη χώρα, (σαν την δική μας) μεσουσης της κρίσης οι αυξήσεις θα είναι εκτός πραγματικότητας. Εν κατακλείδι πιστεύω πως η κρίση θα επηρεάσει τη μοτοσικλέτα πολύ πιο ανώδυνα από αλλους τομεις κυρίως και λόγω της ισχυρής σύνδεσης μηχανής-αναβάτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι πηγαμε με ενα φιλο σε γνωστο μαγαζι στην καλλιθεα να δουμε το klx 250 09 new που θελω να αγορασω και τον ρωταω ποσο θα μου κοψει και μου απανταει οτι το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να μου το αφησει 90 ευρω φθηνοτερα. Μολις το ακουσα αρχιζω και γελαω και τον βλεπω που αρχιζει και στραβωνει..... ΣΗκωθηκαμε και φυγαμε γιατι ο ανθρωπος ηταν βλακας οπως φανηκε μιας και σε οσες αντιπροσωπειες πηγαμε ολοι μας εκοβαν πανω κατω κανενα 300αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς μια μοτοσυκλέτα με κατανάλωση < 3λτ/100χλμ δεν θα με βόλευε στο πηγαινέλα για την δουλειά μιας και σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα είναι ΕΟ. Αλλιώς θα είχα τσιμπίσει ήδη ένα παπί για δεύτερο. Ήμουν και σε φάση να πάρω κουτί αλλά τώρα μου την βάρεσε και λέω δεν γ@μιέται. Αν πάρω κάτι αυτό θα είναι ντίζελ και ας κυκλοφορώ Αθήνα, στα @@ μου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2010 από τον johnnyestia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Σιγουρα θα αυξηθουν τα παπια και σκουεροειδη μεχρι 250 cc(κυριως απο χρηστες αυτοκινητων) Τα υπολοιπα, λιγο-πολυ στα ιδια θα μεινουν +1150 To αυτοκίνητο είναι το πλέον ασύμφορο μέσο να κινείσαι στην πόλη με τέτοιες τιμές καυσίμων. Άρα πολλοί θα πάνε σε ένα σκούτερ για να γλυτώσουν χρήμα. Όσοι έχουν μεγάλες μοτοσυκλέτες, θα μείνουν εκεί που είναι, και ίσως (λέω ίσως) περιορίσουν λίγο τις βόλτες τους. Αλλά να φύγουν από χιλιάρα και να πάνε σε 600άρα ή και μικρότερη, χλωμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 ο πατερας μου ηδη σκεφτεται να παρκαρει τη cbf100 και να παιρνει τη 250 μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Δυστυχώς μια μοτοσυκλέτα με κατανάλωση < 3λτ/100χλμ δεν θα με βόλευε στο πηγαινέλα για την δουλειά μιας και σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα είναι ΕΟ. Αλλιώς θα είχα τσιμπίσει ήδη ένα παπί για δεύτερο. Ήμουν και σε φάση να πάρω κουτί αλλά τώρα μου την βάρεσε και λέω δεν γ@μιέται. Αν πάρω κάτι αυτό θα είναι ντίζελ και ας κυκλοφορώ Αθήνα, στα @@ μου. δεν θα πω για παπι γιατι οντως ειναι κουραστικο στην εθνικη (το εζησα και ζω καλα) αν και αναλογος παντα ποσα χλμ κανεις στην εθνικη ετσι; αλλα με ενα σκουτερ 150cc..ή ενα μηχανακι γενικα 250cc πας παντου ανετα και οικονομικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Πιστεύω πως λίγοι είναι αυτοί που θα πουλήσουν και αν κάνουν κάτι τέτοιο θα είναι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Απο κει και πέρα απλά θα σκεφτόμαστε τα 20, τα 40, τα 300 Km που θα κάνουμε για κάποιο ταξιδάκι. Τα ματάκια μας όλη την ώρα θα είναι στο trip computer και στη λειτουργία της μέσης κατανάλωσης. Αυτό είναι χειρότερο. Γιατί ενώ έχεις τη μηχανή δε μπορείς να τη χαρείς. Ψυχολογικός πόλεμος ένα πράμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 δεν θα πω για παπι γιατι οντως ειναι κουραστικο στην εθνικη (το εζησα και ζω καλα) αν και αναλογος παντα ποσα χλμ κανεις στην εθνικη ετσι; αλλα με ενα σκουτερ 150cc..ή ενα μηχανακι γενικα 250cc πας παντου ανετα και οικονομικα.. Με ένα παπί μπορείς να καις 2λτ/100χλμ και λιγότερο, οπότε εκεί λες κάτι γίνεται. Με ένα 150άρι σκουτεράκι ή γενικά 250άρι θα καις με τέρμα γκάζι σχεδόν 4λτ/100χλμ . Ε, αν πηγαίνω με τους αντίστοιχους ρυθμούς (μαχ 120) με το φάζερ θα καίω 5λτ/100χλμ. Η διαφορά δεν είναι τραγική που να αξίζει τον κόπο,χώρια την χαώδη διαφορά στην ενεργητική ασφάλεια. Το σκεπτικό μου δηλαδή είναι πως αν αξίζει κάτι για δεύτερο αυτό είναι παπί, που έχει επίσης και χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης/συντήρησης. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει τέτοια τραγική διαφορά που να αξίζει τον κόπο, και από την στιγμή που τα πολλά χλμ γίνονται σε ΕΟ και δεν βολεύει το παπί, παραμένω με commuter το φάζερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες