EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Καλησπέρα. Ψάχνω απεγνωσμένα το συγκεκριμένο φανάρι για το Crypton X μου. http://www.ehonda.gr/shop/images/Picture%20204%20%5B640x480%5D.jpg Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί που να το πουλάει και να μπορεί να το στείλει επαρχία θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ο Τσιτινης στο σίτε που μπήκες τα στέλνει και επαρχεία πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Γιατι δεν το παραγγελνεις απο την ιστοσελιδα και να στο στειλουν αυτοι εκει που μενεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μην το στέλνει επαρχία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Eγω θα σου προτεινα να πας στην πιο κοντινη σου πολη αν μενεις σε χωριο η στην πολη σου τελος παντων και να ψαξεις για μαγαζι με ανταλακτικα για μηχανακια δεν μπορει ολο και καποιο θα βρεις που να εχει το συγκεκριμενο φαναρι...(και εγω αυτο εχω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 του ιννοβα που ο τυπος το φερνει με 45€ στην μηχαλακοπουλου το βρηκα με 15 ιμητασιον ομως αν κ αυτο που φερνει ο αλλος αναθεμα αν ειναι αυθεντικο κ εκεινο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Παρήγγειλα το συγκεκριμένο φανάρι από τον Τσιτίνη, αν και από ότι βλέπω δεν το έχει διαθέσιμο. Πήγα όμως στη Yamaha στην πόλη μου και μου είπε ότι γνωρίζει το συγκεκριμένο φανάρι και ότι το παρήγγειλε. Θα δω τώρα, αν καταφέρει να μου το φέρει μέσα στη βδομάδα, θα ακυρώσω την παραγγελία του Τσιτίνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntzanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Πηγα σημερα το πρωι να παραγγειλω απο τσιτινη και σταματησα την παραγγελια γιατι ειδα εξοδα αποστολης ακριβα.19 ευρω courier ειδα καλα .Εχει τηλ για συννενοηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες