moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Μιας και δεν ανοίγει για τα μη μέλη, θα κάνω δύο εικασίες: 1. Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Βάλανε τα πρώτα, δεν μείνανε ευχαριστημένοι (με το δίκιο τους), και τώρα πήρε η μπάλλα και τα 2. Το πιθανότερο είναι αυτό που λες!!!!!! 2. Είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν, και δεν θέλουν/τολμούν/πιστεύουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. +650 τα METZELER είναι φοβερά, προσωπικά θα βάλω τα TR91..... Τα φοράει και ο Δράκος που τον ξέρετε και όσοι τα έχουν βάλει έχουν πάθει πλάκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 DunlopTR91... Τα φοράει και ο Δράκος που τον ξέρετε ... Κι απο τοτε που τα φορεσε,δεν ειδα να γραψει μια κουβεντα.Θα βοηθουσε κι αλλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Μιας και δεν ανοίγει για τα μη μέλη, θα κάνω δύο εικασίες: 1. Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Βάλανε τα πρώτα, δεν μείνανε ευχαριστημένοι (με το δίκιο τους), και τώρα πήρε η μπάλλα και τα 2. 2. Είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν, και δεν θέλουν/τολμούν/πιστεύουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Ετσι ακριβως. Προσωπικα δεν θελω να βαλω τα "2" γιατι ειχα καει απ τα "1". Ομως απ τα 501/502, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και δυσκολα θα τ αλλαξω. Θα περιμενω πρωτα παρα πολλες γνωμες και βλεπουμε. (Νωντα, σε προσκαλω για μια βολτα μηπως αλλαξεις γνωμη για τα Bridgestone... Οχι οτι εχω καποιο οφελος βεβαια, αλλα για να δεις τις δυνατοτητες τους). :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;;; ( ένας ένας όχι όλοι μαζί ) . Τα ANAKEE 1 από τα ANAKEE 2 πως ξεχωρίζουν;;; Επειδή ψάχνω στο διαδύκτιο και μου βγάζει το ίδιο πέλμα, όντως έχουν το ίδιο πέλμα;;; ή αλλάζει και σχεδιαστικά;;; Πως ξέρω ότι αν πάω σε κάποιον να τα τοποθετήσω, δεν θα μου βάλει τα ANAKEE πρώτης γενιάς και όχι της 2ας (δηλ.2). (Ελπίζω να μην είπα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;;; ( ένας ένας όχι όλοι μαζί ) . Τα ANAKEE 1 από τα ANAKEE 2 πως ξεχωρίζουν;;; Επειδή ψάχνω στο διαδύκτιο και μου βγάζει το ίδιο πέλμα, όντως έχουν το ίδιο πέλμα;;; ή αλλάζει και σχεδιαστικά;;; Πως ξέρω ότι αν πάω σε κάποιον να τα τοποθετήσω, δεν θα μου βάλει τα ANAKEE πρώτης γενιάς και όχι της 2ας (δηλ.2). (Ελπίζω να μην είπα ) Απ την ηλικια. Σχεδιαστικα ειναι τα ιδια (η τουλαχιστον δεν εχω προσεξει εγω διαφορα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Απλά στο πλάι τα μεν γράφουν Αnakee, τα δε Anakee 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Απλά στο πλάι τα μεν γράφουν Αnakee, τα δε Anakee 2 Αυτο μαλλον ειναι πιο εξυπνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτο μαλλον ειναι πιο εξυπνο... Ευχαριστώ. , αν και σκέφτωμαι και για τα HEIDENAU K60 skout, αν καταφέρω να τα βρω εν Ελλάδι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 αν και σκέφτωμαι και για τα HEIDENAU K60 skout, αν καταφέρω να τα βρω εν Ελλάδι. Θα τα βρεις αλλά πιο ακριβα απο TKC80 και Karoo T... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Αν θυμαμαι καλα στο kedo.de εχει καλες τιμες σε Heidenau Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Εγώ ακόμα γλιστράω με τα Τ66. Μακρυά κι αλάργα εγώ από Michelin. (προσωπική άποψη κι όχι τεκμηριωμένη γιατί δεν τα έχω βάλει) Aλλωστε έχω βρει το ελαστικό μου και δεν υπάρχει λόγος να ξαναψάχνομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Ευχαριστώ. , αν και σκέφτωμαι και για τα HEIDENAU K60 skout, αν καταφέρω να τα βρω εν Ελλάδι. Και για του λογου το αληθες δες εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα τα βρεις αλλά πιο ακριβα απο TKC80 και Karoo T... Αυτά που λές είναι για πολύ άγριες καταστάσεις, ενώ τα Heidenau, νομίζω είναι κάτι σαν τα pirelli MT60 (τα οποία δεν έρχονται στην Ελλάς, στις διαστάσεις για 21" τροχό ). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Πάντως από αρκετή εμπειρία (σε πόλη όμως και μόνο) με Transalp 650,με τα Michelin γλύστραγα απροειοδοποίητα και ξαφνικά.Έβαλα Metzeler Tourance και είδα τρομερή βελτίωση.Ομοιογενής και προβλέψιμη συμπεριφορά,καλή πληροφόρηση και αίσθηση,κάτι που έχω παρατηρήσει σε ΟΛΑ τα Metzeler που έχω βάλει και στο ΧΧ... Αλλά,όπως έχει γραφτεί εδώ πολλές φορές,τα λάστιχα είναι υποκειμενικό θέμα...Άλλοι πίνουν νερό στο όνομα των Bridgestone,άλλοι σε άλλες μάρκες.Ότι σου ταιριάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Επ'ευκαιριας των νεων υποδηματων στο F8 μου,και αφου η μερα θυμιζει Ανοιξιά,χαζολόγησα για λιγο το γαλαζιο της θαλασσας.Γαληνευοντας νου και αρχιζοντας τα νεα μας χιλιομετρα με τα Anakee II... Παρτε μια γευση... Τα νεα παπά μας... και πάμε κόστα-κόστα να ρεμβάσουμε το απεραντο γαλαζιο... με περασματα απο χωράφια και υπαιθρο... ευελπιστω να στριβουν τραινο τα παπά μας... και παμε παλι παραλιακα... Χαλαρη βολτιτσα,νεα τα παπουτσια...εντυπωσεις εν καιρω.Παντως η βολτα με χορτασε ηρεμια και Ελληνικη Λιακάδα!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Συνεχεια του εργου για μενα... ΕΔΩ .Παναγιωτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Καλοπάτητα και καλό "ξύρισμα". Μάθο το ξέρεις, το λέω να το βλέπουν και οι άλλοι: Σωστές πιέσεις και συχνός έλεγχος (και οπτικός), ειδικά τώρα που είναι καινούργια. Υ.Γ. Όσοι απορείτε για τον οπτικό έλεγχο, δείτε ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Σωστές πιέσεις και συχνός έλεγχος (και οπτικός), ειδικά τώρα που είναι καινούργια. Σιγουρα Παναγιωτη.Ειναι ενα απο τα check που δεν αμελω ποτέ.Διοτι οσο καλο κι αν ειναι ενα ελαστικο οταν ειναι με λαθος πιεσεις γινεται ακομα και επικινδυνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Με γεια τα καινούρια σου παπά...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 -ωραίες φωτό -καλοπερπάτητα τα μποτάκια -περιμένουμε ...σεντονάκι- εντυπώσεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Απο της φωτογραφιες πρεπει να μην βρεθηκαμε για λιγο... ειμουν απο το πρωι μεχρι της 17.30 αχαγια- λαππα- λιμνοθαλασσα-στροφυλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Κι εγώ αυτά σκέφτομαι να βάλω στο δικό μου. Περιμένω τις εντυπώσεις σου, Κώστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Απο της φωτογραφιες πρεπει να μην βρεθηκαμε για λιγο... Next time Παναγο... Κι εγώ αυτά σκέφτομαι να βάλω στο δικό μου. Περιμένω τις εντυπώσεις σου, Κώστα. Θα πω,κατσε να στρωσουνε καπως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Κώστα καλορίζικα τα νέα σου πατούμενα. Καλές βόλτες να έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 Kαι μιας και οι Αλκυονιδες μαλλον ηρθαν λιγο πιο αργα φετος,βρηκαμε χρονο και πεταχτηκαμε και μεχρι την παντα ομορφη Ναυπακτο για καφεδακι με τη mAthosalina,να παταμε και τα λαστιχακια... Θανοοοο....για σενα οι φωτο θα λενε κατι παραπανω,να μυρισεις πατριδα,να ξεφυγεις λιγο απο τη ρουτινα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες