Jump to content
capros

Αλλαγη χιτωνιου

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτησω σε ποιες περιπτωσεις καταληγει καποιος σε αλλαγη χιτωνιου.

Να υποθεσω πως καταληγεις εκει οταν εχεις περασει απο το σταδιο του πρωτου καθως και δευτερου ρεκτιφιε και δεν υπαρχει μετα το αναλογο πιστονι για να προβεις σε ενα τριτο?

Τοτε δηλαδη με ενα χιτωνιο ξαναγυρνας παλι απ την αρχη και χρησιμοποιεις τις στανταρντ διαστασεις του πιστονιου?

Εχει αξιοπιστια μια τετοια μετατροπη στον κυλινδρο? Αξιζει? Εχει σημασια αν μιλαμε για τετραχρονο? Αν ειναι μεγαλο (600 η 650 πχ) ????

Θα ηθελα αποψεις απο καποιον που να εχει κανει κατι αντιστοιχο με σκοπο την αποφυγη αλλαγης κυλινδρου φυσικα και να ξαναγυρισει στις στανταρντ διαστασεις του κατασκευαστη με ενα χιτωνιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχουμε και λεμε.

αρχικα ειναι το περιγραμα του κιλινδρου με τις ψυκτρες κλπ.

επειτα ειναι το χιτονιο μεσα οπου πηγαινοερχεται το πιστονι.

τωρα: το πιστονι σου πχ. ειναι 50 χιλιοστα. ο κυλινδρος σου ειναι 50,0 και κατι ψηλα η ισως και παραπανω.

το χιτονιο σου λογικα θα ειναι γυρω στα 55 μερικα χιλ παραπανω δηλαδη.

οποτε σε ολους τους εργοστασιακους κυλινδρους υπαρχει 'χορος' για ρεκτιφιε

τωρα η εχει φτασει σε σημειο απο τα πολλα ρεκτιφιε να γινει το χιτονιο τσιγαροχαρτο

η εχει φρακαρει και εχει σπασει η εχει βαθυα χαρακια.

η σε περιπτωση υπερκηβισμου πανω απο τα ορια του χιτονιου (δε προτεινεται)

παντως οταν το εψαχνα το θεμα με το παπι ειδα οτι δε συμφερει ολη η δουλεια μαζι εβγαινε σχεδον στα λεφτα ενος γνησιου κυλινδρου :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπεις σε τετοια διαδικασια κοιτα για υπερκυβισμο , ψαξε προς Αμερικη μερια να δεις κατι καλα κιτακια που παιζουν για το klr650 ! Σε γενικες γραμμες το το να μπει χιτωνιο ειναι μια διαδικασια που φτανει πολλες φορες το κοστος ενος νεου κυλινδρου σε τετοια μηχανακια .

Θα επελεγα υπερκυβισμο αν επρεπε να μπει χιτωνειο (klr650 net.com ) ή νεο μαμα κυλινδρο .

Επισης αν ειναι να μπει χιτωνιο προτιμισε να ειναι αλουμινιου και οχι μαντεμενιο/σιδερενιο .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχεις κανει 2-3 σταδια ρεκτιφιε οπως ειπες μετα πας για χιτωνιο

απλα αμα αλλαξεις χιτωνιο μην περιμενεις οτι το μηχανακι θα γινει καινουριο και το χιτωνιο θα αντεξει οσο ο εργοστασιακος κυλινδρος (ειδικα αμα ηταν και nicasil) ,οχι οτι δεν θα βγαλει χιλιομετρα ,απλα μην περιμενεις τα ιδια με το εργοστασιακο

τωρα απο λεφτα δεν ξερω ποσο θα σου παει ,προσφατα συναντησα μια περιπτωση σε ενα yz250 που συνεφερε παρα πολυ το περασμα χιτωνιου απο την αγορα νεου κυλινδρου ,εξαρταται κυριως απο την τιμη ανταλλακτικου που θα εχει η εταιρεια σου

αληθεια ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και θελει χιτωνιο?περιεργο μου ακουγεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θελω να το υπερκυβισω.Οσο για το κοστος δεν θα επιβαρυνθω κατι μιας και ειμαι εγγυημενος απο εκει που μου το φτιαχνουν τεσπα...

το θεμα που με απασχολει πιο πολυ απο ολα ειναι το αν θα γινει ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.Δεν με νοιαζει το κοστος ,αλλα μιας και το εψαξα (για μαμα πραγματα παντα μιλαμε),οι τιμες ειναι απλησιαστες για εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαμα κυλινδρο

ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ...

οι τιμες που βλεπετε εχουν μια μικρη αποκλιση (προς τα επανω,ναι ,ναι) απο οτι της δικης μας ΤΕΟΜΟΤΟ.Καλα διαβασατε,κι ομως επειδη το εχω τσεκαρει το λεω

http://www.cmsnl.com/kawasaki-2000-c6-kl650-north-america_model12415/partslist/E1120.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχεις κανει 2-3 σταδια ρεκτιφιε οπως ειπες μετα πας για χιτωνιο

απλα αμα αλλαξεις χιτωνιο μην περιμενεις οτι το μηχανακι θα γινει καινουριο και το χιτωνιο θα αντεξει οσο ο εργοστασιακος κυλινδρος (ειδικα αμα ηταν και nicasil) ,οχι οτι δεν θα βγαλει χιλιομετρα ,απλα μην περιμενεις τα ιδια με το εργοστασιακο

τωρα απο λεφτα δεν ξερω ποσο θα σου παει ,προσφατα συναντησα μια περιπτωση σε ενα yz250 που συνεφερε παρα πολυ το περασμα χιτωνιου απο την αγορα νεου κυλινδρου ,εξαρταται κυριως απο την τιμη ανταλλακτικου που θα εχει η εταιρεια σου

αληθεια ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και θελει χιτωνιο?περιεργο μου ακουγεται

ειχα κανει αισιως 70.000χλμ απροβληματιστα και το εβαλα μεσα γιατι τσιμπησε λαδακι και ειπα να το φρεσκαρω με ενα ρεκτιφιε συν τα σχετικα (πιστονι-ελλατηρια-τσιμουχακια-καδενα εκκεντροφορου κτλ) να γινει παλι κομπλε δηλαδη

δυστυχως δεν εγινε σωστα το ρεκτιφιε,η παρουσιαστηκε καποια ασχοχια υλικου στο πιστονι (ισως κ τα ελλατηρια ακομα) και το μηχανακι αφου στρωθηκε με ευλαβεια εκαψε λαδι μετα το στρωσιμο.Πιο πολυ απο οτι πριν βασικα...

Το μοτερ λυθηκε παλι και υστερα απο ψακτικη που εγινε (μετρησεις στα παντα στο μηχανουργειο) δεν βρεθηκε κατι ανησυχιτικο.Θα μπορουσε να ηταν το καθε τι αυτο που συνεβη,οπως ,ελλατωματικα τσιμουχακια βαλβιδων? κακο ρεκτιφιε? ελλατωματικο πιστονι? ελλατηρια?

Τεσπα,ηταν το πρωτο ρεκτιφιε που θα εκανα στον κυλινδρο μου και επειδη ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ να μην το κλεισω συνεργειο,βρηκαμε εν Ελλαδι στοκαρισμενο στην αντιπροσωπεια πιστονι ΜΟΝΟ για το δευτερο ρεκτιφιε.Αναγκαστηκα δλδ προχωρησαμε στο δευτερο σταδιο να "τρωμε" τον κυλινδρο

Η αντιπροσωπεια δεν διαθετει πιστονι για ΤΡΙΤΟ ρεκτιφιε.Εγω οπως προειπα,ειμαι αντιθετος με υπερκυβισμο,οποτε μια λυση πες πως ειναι ενας νεος κυλινδρος.

Αν ειδατε στο παραπανω λινκ που ποσταρα ομως οι τιμη του ειναι απλησιαστη και ετσι θα προχωρησουμε σε ενα χιτωνιο και στην αντικατασταση του πιστονιου με τις στανταρντ διαστασεις (ουτε πρωτο,ουτε δευτερο ρεκτιφιε δλδ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αμα γινει σωστα η δουλεια δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα ,κριμα παντως σε πολυ μπελα μπηκες χωρις λογο.

παντως ειδα στο λινκ 500ρα ο κυλινδρος ,αν θυμαμαι καλα απο το yz που σου ελεγα παραπανω θα σου ερθει πιο φτηνα η λυση του χιτωνιου ,καλα ξεμπερδεματα και κρατα μας ενημερους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα αμα γινει σωστα η δουλεια δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα ,κριμα παντως σε πολυ μπελα μπηκες χωρις λογο.

παντως ειδα στο λινκ 500ρα ο κυλινδρος ,αν θυμαμαι καλα απο το yz που σου ελεγα παραπανω θα σου ερθει πιο φτηνα η λυση του χιτωνιου ,καλα ξεμπερδεματα και κρατα μας ενημερους

οπως προειπα,το κοστος δεν θα επιβαρυνει εμενα σαν "πελατη" για κατι που δεν πηγε καλα...Οντως μπηκα σε μπελα και φυσικα δεν το θελε κανεις (ουτε εγω ,ουτε ο μαστορας) αλλα εκατσε αυτο το φαινομενο δυστυχως.Μακαρι να γινει ετσι με το χιτωνιο και να γινει σωστη η δουλεια να κελαηδησει παλι το κουλουρι οπως παλια...χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως προειπα,το κοστος δεν θα επιβαρυνει εμενα σαν "πελατη" για κατι που δεν πηγε καλα...

δεν το ειχα προσεξει αυτο...

σου λεω και παλι μακαρι να πανε ολα καλα φιλε...δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ασε που αυτην την φορα ο μαστορας θα ειναι υπερπροσεκτικος ,γιατι αμα κανει κι αλλο λαθος παλι απο την τσεπη του θα τα βαλει ,οποτε δεν τον συμφερει και πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το ειχα προσεξει αυτο...

σου λεω και παλι μακαρι να πανε ολα καλα φιλε...δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα ασε που αυτην την φορα ο μαστορας θα ειναι υπερπροσεκτικος ,γιατι αμα κανει κι αλλο λαθος παλι απο την τσεπη του θα τα βαλει ,οποτε δεν τον συμφερει και πολυ

η αληθεια ειναι πως λυθηκε 4 φορες (ως τωρα) απο εκεινον και δεν εχει βρεθει ακομα η πραγματικη αιτια...!Ο μαστορας ειναι γνωστης του αντικειμενου (δεν το αμφισβητω) και εχει κανει αναλογη επισκευη σε μερικες δεκαδες απο ιδια με το δικο μου μοτερ.

στην αρχη ειπαμε πως δεν πατησαν τα ελλατηρια και εκανα περιπου 1000 χλμ για να δουμε την εξελιξη του η οποια ηταν απαραδεκτη.Λυθηκε,εγινε ενα τσεκ στα παντα,ειπαμε μπας και φταινε τα τσιμουχακια,πηραμε αλλα,τα βαλαμε,τιποτα,λυθηκε παλι στειλαμε στο μηχανουργειο κεφαλη-κυλινδρο-πιστονι-τα παντα ολα,μετρηθηκαν κ ηταν μεσα στις ανοχες που δινει ο κατασκευαστης.

Πηραμε ενα νεο σετ ελλατηριων (απο την αντιπροσωπεια οπως ολα τα παραπανω) και στο ενα ελλατηριο βρηκαμε μια πολυ μικρη διαφορα αντιστοιχα με αυτο που ειχα φορεσει.Ειπαμε πως εφταιγε αυτο λοιπον κ πως στο πρωτο σετ το ελλατηριο ηταν ελλατωματικο και δεν "αγκαλιαζε" σωστα το πιστονι μας αφηνοντας καποιο χασμα...

Το κλεισαμε ,το βαλαμε μπρος και τελικα το μοτερ δεν μαζευτηκε ακομα ως και τωρα.Τωρα πηραμε εξ αρχης ενα νεο πιστονι αλλα δεν εχουμε περιθωριο να "φαμε" τον κυλινδρο μιας κ το πιστονι της αντιπροσωπειας ειναι για δευτερο ρεκτιφιε το οποιο εχει ηδη ο κυλινδρος (κ πιθανον να μην εγινε ποτε σωστα κ μας εχει μαμησει).

Γι αυτο παμε για χιτωνιο λοιπον.Περιπετεια εεεεεε? Ειναι να εισαι καντεμης τελικα και ολα γινονται....Εχει βρει και ο μαστορας τον μπελα του με δ'αυτο.Ειπε πως αν δεν φτιαχτει και τωρα πως θα αυτοπυρποληθει!!

Τροποποιήθηκε από τον capros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρε μπλεξιμο... κρατα μας ενημερους .

εδω θα ειμαστε,θα ενημερωσω ,απλα το εθεσα εδω μιας και παιζεται κανα εξαμηνο το σκηνικο με τις παραπανω διαδικασιες να εχουν γινει διαδοχικα συν την αναμονη εντος συνεργειου.Παντως περα απο την καυση λαδιου,το μοτερ αναζωογονηθηκε και απο το πρωτο κι ολας (απο τα 4 συνολικα ως τωρα) λυσε-δεσε δουλευει ρολοι,ειναι δυνατο,αρκετα ροπατο,τσακμακι κ τα σχετικα.

Μου ειχαν μπει ιδεες στο μυαλο να το δωσω (τιμια αφου φτιαχτει φυσικα),αλλα με βλεπω να το κραταω να κανω αλλα τοσα κι αλλα τοσα χιλλιομετρα χαλαρα πλεον μιας και ανεβαζω και γυναικα μονιμα απ το καλοκαιρι κ το παω κυρια..

Ειδομεν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λυθηκε παλι στειλαμε στο μηχανουργειο κεφαλη-κυλινδρο-πιστονι-τα παντα ολα,μετρηθηκαν κ ηταν μεσα στις ανοχες που δινει ο κατασκευαστης.

πόση ήταν η ανοχή κυλίνδρου-πιστονιού?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πόση ήταν η ανοχή κυλίνδρου-πιστονιού?

δεν γνωριζω εγω προσωπικα να σου μιλησω με νουμερα κτλ μιας και αυτο το κομματι ηταν του μηχανουργειου.Παντως υπαρχει ενα θεμα σχετικο με το οτι τα ανταλλακτικα πλεον δεν ειναι MADE IN JAPAN και το οτι παρατηρουνται συχνα τετοια φαινομενα...τι να πω κι εγω,εχω καποιες γενικες γνωσεις αλλα σιγουρα δεν ειμαι και μαστορας...

φιλε μου...προσωπικη μου αποψη.

μαπα ο μαστορας.

τι να πω,δεν θελω να πιστεψω κατι τετοιο,αληθεια.Μια τετοια επεμβαση σε εναν κινητηρα μονοκλυλινδρο την θεωρουσα παντα εγχειριση ρουτινας και να που συνεβη αυτο το σκηνικο ομως...Περα απο τον μαστορα υπαρχουν και αλλοι δυο παραγοντες που μπορουν να δωσουν τετοιο χαλια αποτελεσμα.Ενας ειναι το μηχανουργειο (εγω λεω απο κει ξεκινησε το κακο) και υστερα βλεπω λιγακι και τον κατασκευαστη με καποιο "ελλατωματικο" ισως πιστονι η ελλατηριο

θελω αυτη την φορα που θα βγει με το καλο να ειναι ΤΖΙΤΖΙ γιατι το τερας ψυχραιμιας που κρυβεται μεσα μου και κοιμαται ,φοβαμαι μην ξυπνησει και γινει σκετο τερας και παρει ο διαολος και κατασκευαστες και μηχανουργους κτλ :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κατάλαβα θέλεις να βάλεις χιτώνιο φτιαχτό εδώ σε μηχανουργείο.

Αυτό είναι στο χέρι του μηχανουργείου αν θα πετύχει και όχι του μηχανικού σου.

Εδώ που τα λέμε δεν σου πέτυχαν το ρεκτιφιέ που είναι πολύ πιο απλό ...

Έχω παει δύο φορές κύλινδρο (όχι του KLR) για χιτώνιο και μετά τους πέταξα.

Στο λινκ που έδωσες με τα ανταλλακτικά δίνει το μαμά χιτώνιο χωριστά (code11007)

συν τα λαστιχάκια του(code92055).

Αν εννοούσες να βάλεις το μαμά χιτώνιο τότε οκ ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κατάλαβα θέλεις να βάλεις χιτώνιο φτιαχτό εδώ σε μηχανουργείο.

Αυτό είναι στο χέρι του μηχανουργείου αν θα πετύχει και όχι του μηχανικού σου.

Εδώ που τα λέμε δεν σου πέτυχαν το ρεκτιφιέ που είναι πολύ πιο απλό ...

Έχω παει δύο φορές κύλινδρο (όχι του KLR) για χιτώνιο και μετά τους πέταξα.

Στο λινκ που έδωσες με τα ανταλλακτικά δίνει το μαμά χιτώνιο χωριστά (code11007)

συν τα λαστιχάκια του(code92055).

Αν εννοούσες να βάλεις το μαμά χιτώνιο τότε οκ ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα. :cheers:

oχι (ευτυχως) δεν θα ειναι φτιαχτο.Μιλαω για το γνησιο που πολυ σωστα ειδες στο λινκ.Απο οτι μου ειπε ο μαστορας, η KAWASAKI το δινει λεει "ακατεργαστο"

Ισχυει κατι τετοιο? Το μονο που φοβαμαι ειναι παλι το μηχανουργειο.Θα ξερω μεσα στην επομενη εβδομαδα λογικα μιας και περιμενουμε το χιτωνιο απο HOLLAND γιατι ως γνωστον δεν υπηρχε στοκ εδω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν γνωριζω εγω προσωπικα να σου μιλησω με νουμερα κτλ μιας και αυτο το κομματι ηταν του μηχανουργειου.Παντως υπαρχει ενα θεμα σχετικο με το οτι τα ανταλλακτικα πλεον δεν ειναι MADE IN JAPAN και το οτι παρατηρουνται συχνα τετοια φαινομενα...τι να πω κι εγω,εχω καποιες γενικες γνωσεις αλλα σιγουρα δεν ειμαι και μαστορας...

τι να πω,δεν θελω να πιστεψω κατι τετοιο,αληθεια.Μια τετοια επεμβαση σε εναν κινητηρα μονοκλυλινδρο την θεωρουσα παντα εγχειριση ρουτινας και να που συνεβη αυτο το σκηνικο ομως...Περα απο τον μαστορα υπαρχουν και αλλοι δυο παραγοντες που μπορουν να δωσουν τετοιο χαλια αποτελεσμα.Ενας ειναι το μηχανουργειο (εγω λεω απο κει ξεκινησε το κακο) και υστερα βλεπω λιγακι και τον κατασκευαστη με καποιο "ελλατωματικο" ισως πιστονι η ελλατηριο

θελω αυτη την φορα που θα βγει με το καλο να ειναι ΤΖΙΤΖΙ γιατι το τερας ψυχραιμιας που κρυβεται μεσα μου και κοιμαται ,φοβαμαι μην ξυπνησει και γινει σκετο τερας και παρει ο διαολος και κατασκευαστες και μηχανουργους κτλ :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

καταλαβαινω οτι τωρα που εχεις μπει σε ολη αυτη τη μανουρα με αυτο το μαστορα, δε μπορεις να κανεις πισω και να πας σε αλλον...ιδικα απο τη στιγμη που εχει παραδεχτεί τη μαλακια του, και εχει αναλάβει το κοστος την επισκευής.

γνωμη μου? μια επισκεψη σε εναν αλλο επίσημο της καβασακι, για να του πεις την ιστορια, και να παρεις μια 2η γνωμη.

αν ο τυπος δε σου κανει μετα απο ολα αυτα τα μηχανακι ΚΟΥΚΛΑ, ειναι για καρφωμα στην teomoto και για αφερεση αδειας...

καθαρα και ξαστερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταλαβαινω οτι τωρα που εχεις μπει σε ολη αυτη τη μανουρα με αυτο το μαστορα, δε μπορεις να κανεις πισω και να πας σε αλλον...ιδικα απο τη στιγμη που εχει παραδεχτεί τη μαλακια του, και εχει αναλάβει το κοστος την επισκευής.

γνωμη μου? μια επισκεψη σε εναν αλλο επίσημο της καβασακι, για να του πεις την ιστορια, και να παρεις μια 2η γνωμη.

αν ο τυπος δε σου κανει μετα απο ολα αυτα τα μηχανακι ΚΟΥΚΛΑ, ειναι για καρφωμα στην teomoto και για αφερεση αδειας...

καθαρα και ξαστερα.

Σιγουρα δεν μπορω να κανω πισω με ενα λυμμενο (για τεταρτη φορα) μοτερ στο συνεργειο του.Επισης και εκεινος ,σιγουρα δεν εχει αμφισβητησει το γεγονος πως το μοτερ μου δεν φτιαχτηκε ποτε,οποτε συνεχιζουμε να δουμε που θα παει.

Εγω πιστευω πως η ζημια εχει γινει στο μηχανουργειο,αλλα αυτο τελικα ειναι κατι που δεν θα μαθω ΠΟΤΕ!!!!!!

Δεν μου αρεσει το ακραιο και σε καμια περιπτωση με τον συγκεκριμενο που ουτε καν εχουμε κοντραρει.Βεβαια,ειμαι ενας δυσσαρεστημενος πελατης αλλα δυστυχως ο κρικος της επισκευης του μοτερ μου αποτελειται απο τρια κομματια οπως ειπαμε (μαστορας-μηχανουργειο-κατασκευαστης).

Αν δεν φτιαχτει και παλι,θα πρεπει να το παει ο ιδιος στην αντιπροσωπεια και να παραπονεθει για τα PARTS αν ειναι σιγουρος πως εχει κανει σωστα την δουλεια του εκεινος καθως και το μηχανουργειο.Μην ξεχναμε πως εχει πληρωθει (για εργατικα) για να λυσει ΜΙΑ φορα το μοτερ και να το δεσει ΜΙΑ επισης.Ολες τις υπολοιπες μπαινει μεσα... δεν νομιζω να την βρισκει κι ολας... αλιμονο...

Το κοβω για μακακια του μηχανουργειου ρε γαμωτο τελικα

Ακατέργαστο; :think:

ετσι μου ειπε,ετσι λεω.Παιζει κατι τετοιο??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υστερα απο μεγαλη αγωνια και αναμονη,πληροφορηθηκα πως το μοτο μου θα βγει την παρασκευη.Για να δουμε... τι θα δουμε...

Θελω να πιστευω πως θα ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά με το χιτώνιο τι έγινε ,ήταν ακατέργαστο ;

Φιλε Γιωργο δεν πηγα να το δω ο ιδιος,ετσι ωστε να σου απαντησω με 1000% σιγουρια.Παντως ο μηχανικος το εστειλε στο μηχανουργειο οταν το παρελαβε (την περασμενη παρασκευη) σιγουρα για εξαγωγη του παλιου και πρεσαρισμα του νεου.

Δεν ρωτησα καν να σου πω την αληθεια μεχρι και την τελευταια τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι του.θα τον ρωτησω ομως οταν το παραλαβω με το καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε φίλε αυτά είναι τα άσχημα με τα μοτέρ. Εγώ πάντως σε παρόμοια περίπτωση παλιότερα άλλαξα ολόκληρο κορμό κινητήρα και ησύχασα, αφού πριν είχα κάνει ρεκτιφιέ το οποίο φυσικά απέτυχε, λύνοντας και δένοντας αμέτρητες φορές. Και μην ξεχνάς πως αλλάζοντας κορμό, εκτός από την κεφαλή, ξεκινάς από μηδέν χιλιόμετρα.

Επίσης επειδή θα μου πεις για το κόστος, θα σου πω πως 500 και 600 άντε και 700 ευρώ για 70.000 χλμ δεν είναι τίποτα, αν το ανάγεις σε χιλιόμετρο.

Τροποποιήθηκε από τον troume

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα