Jump to content
HLIAS

ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ TDM 900

Recommended Posts

Υπαρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι το πιο συχνό (ίσως και το μοναδικό) πρόβλημα που βγάζουν τα TDM: το TPS. Όσοι είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα το περιγράφουν ακριβώς έτσι όπως συνέβη και με αυτό που δοκιμάσατε: κόμπιασμα στο άνοιγμα του γκαζιού κυρίως στις χαμηλές (2-3.000). Βέβαια για μεγαλύτερη σιγουριά ρωτήστε και έναν μάστορα - γνώστη του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δεν ξέρω πως διορθώνεται το πρόβλημα (αν όντως είναι αυτό) - κάποιοι λένε ότι καλυτερεύει με power commander - αλλά νομίζω ότι θέλει αντικατάσταση (δυστυχώς δεν ξέρω το κόστος). Τέλος, να σου πώ ότι υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάποιος άλλαξε το TPS (γίνανε και ανακλήσεις) και του το ξαναπαρουσίασε!

1η φορά ακούω ότι έχουν τέτοιο θέμα τα TDM. unsure.gif

Και καλά, αφού έγιναν οι ανακλήσεις, έβαλαν πάλι τα ελλατωματικά tps?uglystupid2.gif Δεν τα έφτιαξαν πριν καλέσουν σε ανάκληση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με πηρε τηλ. και μου ειπε πως τωρα καταλαβε αυτο που λεμε με τον κωστα...και οτι μιλησε με εναν αλλο με τδμ και ειπε οτι αυτο το κανουν ολα ειναι το σκορτσαρισμα δηλαδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με πηρε τηλ. και μου ειπε πως τωρα καταλαβε αυτο που λεμε με τον κωστα...και οτι μιλησε με εναν αλλο με τδμ και ειπε οτι αυτο το κανουν ολα ειναι το σκορτσαρισμα δηλαδη

Αν όντως έτσι είναι, ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ.

Ρε παιδιά, τί γίνεται με τα διάφορα μοτόρια και μάλιστα με τα μεγαλύτερα best-seller της αγοράς?

Μια αυτό, μια το V-Strom με τα ανεπαρκή φρένα. Τί διάολο γίνεται? Είναι θέμα ασφάλειας αυτά τα θέματα. Απορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να γίνω κακός και να σου κόψω τον ενθουσιασμό αλλά μήπως να έπαιρνες βόλτα και ένα άλλο TDM ώστε να καταλάβεις αν "το κάνουν όλα" ή αν όντως είναι απλά ιδέα σου? Εμένα πάντως, μου το κάνει αυτό μόνο αν πάω να ανεβάσω λίγο τις στροφές στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα αφού το έχω αφήσει έξω στην παγωνιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να γίνω κακός και να σου κόψω τον ενθουσιασμό αλλά μήπως να έπαιρνες βόλτα και ένα άλλο TDM ώστε να καταλάβεις αν "το κάνουν όλα" ή αν όντως είναι απλά ιδέα σου? Εμένα πάντως, μου το κάνει αυτό μόνο αν πάω να ανεβάσω λίγο τις στροφές στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα αφού το έχω αφήσει έξω στην παγωνιά.

Κι εγώ είμαι της άποψης να μη βιάζεται. Και προτείνω κι εγώ να δοκιμαστεί και άλλο για να δούμε του λόγου το αληθές.

Εμείς το ζεστάναμε, δεν είχε τέτοιο θέμα. Άλλωστε δεν το έκανε μία φορά και τέρμα. Αν ήταν έτσι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω κάτι και γω αλλά μην βαρέσετε ε?

Κώστα η αλυσίδα ήταν σωστά τεντωμένη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω κάτι και γω αλλά μην βαρέσετε ε?

Κώστα η αλυσίδα ήταν σωστά τεντωμένη ?

Αν ήταν χαλαρή θα ακουγόταν.

Αν ήταν πολύ σφιχτή λες να μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο? Και γιατί μόνο στα χαμηλά? Ψηλά θα είχε πιο πολλά ζόρια λογικά. Κάτι θα αισθανόμουν, είμαι σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν χαλαρή θα ακουγόταν.

Αν ήταν πολύ σφιχτή λες να μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο? Και γιατί μόνο στα χαμηλά? Ψηλά θα είχε πιο πολλά ζόρια λογικά. Κάτι θα αισθανόμουν, είμαι σίγουρος.

έλεγα μήπως ήταν λάσκα αλλά κάτι θα άκουγες την ώρα που τέντωνε όταν ανοιγες το γκάζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλεγα μήπως ήταν λάσκα αλλά κάτι θα άκουγες την ώρα που τέντωνε όταν ανοιγες το γκάζι.

Όχι, λάσκα με τίποτα. Είναι χαρακτηριστικός ο θόρυβος που κάνει όταν είναι έτσι.

Και δεν έχει τέτοιες αντιδράσεις απ' όσο θυμάμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό με το τιμόνι και τη θέση οδήγησης ισχύει.πολλοί θεωρούν οτι το τιμόνι είναι αρκετά μακριά απο τον οδηγό με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να τεντώνονται για να οδηγήσουν, οπότε και το αλλάζουνε με κάποιο άλλο ή το φέρνουνε πιο μπροστά κτλ.

τώρα στο θέμα των στροφών, υπάρχει το πρόβλημα του TPS όντως στα 900αρια, αν δεν εχει λυθεί το πρόβλημα με την αλλαγή του, τότε υπάρχει και μια μοντίφα που κάνουνε στο εξωτερικό με κάτι τρύπες στο καπάκι του φίλτρου αέρος το οποίο βοηθάει ακριβώς αυτό το θέμα.

είναι απο τα κλασικά πράγματα που κάνουνε στο εξωτερικό.

συγκεκριμένα αν θες μπορείς να ψάξεις στο carpe-tdm βάζοντας ως όρο αναζήτησης air box modification

Τροποποιήθηκε από τον nickapos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μετατροπη στην εισαγωγη αερα δινει μια απειροελαχιστα καλυτερη αποδοση στις 2.5-3.000 στροφες...οχι τπτ ιδιαιτερο ομως...

αυτο με το μπουκωμα δεν ειναι φυσιολογικο...ή Tps ή κάτι άλλο (π.χ. μπουζι ή φιλτρο αερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μετατροπη στην εισαγωγη αερα δινει μια απειροελαχιστα καλυτερη αποδοση στις 2.5-3.000 στροφες...οχι τπτ ιδιαιτερο ομως...

αυτο με το μπουκωμα δεν ειναι φυσιολογικο...ή Tps ή κάτι άλλο (π.χ. μπουζι ή φιλτρο αερα)

Αν φταίνε μπουζί ή φίλτρο αέρα, δεν θα σκάλωνε και πιο ψηλά? Κάτι δεν θα έδειχνε ως δισταγμό ή κάποια μικροασυνέχεια στη λειτουργία του μοτέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να βοηθήσω κι εγώ να καταλάβουν όσοι έχουν τις γνώσεις, στο πρώτο τακ ανοίγοντας το γκάζι δεν υπήρχε ανταπόκριση και κλάσματα μετά ερχόταν η δύναμη με κάποιο μικρό ξέσπασμα. Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως είναι από σκουριά εσωτερικά του γκαζιού (πχ στο σωλήνα), αλλά αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει και πιο πέρα στο άνοιγμα του γκαζιού. Όμως το γκάζι περιστρεφόταν ομαλά πιο ψηλά χωρίς σκαλώματα και περίεργες τριβές.

Ο περίεργος αυτός δισταγμός στο γκάζι συνέβαινε σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής και όχι μία φορά.

Δεν έχω τις γνώσεις να καταλάβω τί ακριβώς φταίει, ξέρω όμως ότι κλείνοντας το γκάζι και αφήνοντας την ταχύτητα να μειωθεί δραστικά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ξαναφύγει μπροστά με κίνδυνο να σβήσει (λόγω χαμηλών στροφών) και να σε κρεμάσει καταμεσίς του δρόμου. Διευκρινίζω ότι πρόβλημα στο ρελαντί δεν υπήρχε. Το κράταγε πάντα και κανονικά. Επίσης, ούτε συμπτώματα μπουκώματος είχε. Το πρόβλημα ήταν κατά τη γνώμη μου μόνο στο γκάζι.

Διαβαζοντας προσεκτικα αυτα που γραψατε η γνωμη μου ειναι πως εαν οντως αυτο το σκορτσαρισμα συμβαινει κοντα/μεχρι τις 2500-3000 στροφες τοτε πολυ απλα το μηχανακι δουλευει με πολυ πλουσιο μειγμα,θεμα το οποιο λυνεται με μια απλη καυσαναλυση,και ρυθμιση των C1-C2....

Κατα πασα πιθανοτητα ο πωλητης πρεπει να φοραγε η και να φοραει ακομα after market εξατμισεις που συνεπαγεται οτι το μοτερ ηταν ρυθμισμενο να δουλευει με αυτα τα τελικα,τις εβγαλε τις πουλησε ξεχωριστα και απλα εμεινε το μοτερ ρυθμισμενο να δουλευει εκει...

Θεμα tps δεν νομιζω να υπαρχει γιατι η ιδια η εταιρια τοτε εκανε γενικη ανακληση και τα μηχανακια ενω πηγαιναν απλα για service τους αλλαζανε το tps με το "ζορι"...

Αυτο ειναι κατι που μπορεις να το ελεγξεις και σε ενα εξειδικευμενο συνεργειο...

Οσο αφορα το ρελαντι ενδεικτικα να πουμε πως πρεπει να ειναι μεταξυ 1150-1250 στροφες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβαζοντας προσεκτικα αυτα που γραψατε η γνωμη μου ειναι πως εαν οντως αυτο το σκορτσαρισμα συμβαινει κοντα/μεχρι τις 2500-3000 στροφες τοτε πολυ απλα το μηχανακι δουλευει με πολυ πλουσιο μειγμα,θεμα το οποιο λυνεται με μια απλη καυσαναλυση,και ρυθμιση των C1-C2....

Κατα πασα πιθανοτητα ο πωλητης πρεπει να φοραγε η και να φοραει ακομα after market εξατμισεις που συνεπαγεται οτι το μοτερ ηταν ρυθμισμενο να δουλευει με αυτα τα τελικα,τις εβγαλε τις πουλησε ξεχωριστα και απλα εμεινε το μοτερ ρυθμισμενο να δουλευει εκει...

Θεμα tps δεν νομιζω να υπαρχει γιατι η ιδια η εταιρια τοτε εκανε γενικη ανακληση και τα μηχανακια ενω πηγαιναν απλα για service τους αλλαζανε το tps με το "ζορι"...

Αυτο ειναι κατι που μπορεις να το ελεγξεις και σε ενα εξειδικευμενο συνεργειο...

Οσο αφορα το ρελαντι ενδεικτικα να πουμε πως πρεπει να ειναι μεταξυ 1150-1250 στροφες...

Αυτό είναι καλό σημείο για διερεύνηση think.gif (αν δεν τσιτώσει ο ιδιοκτήτης με τις πολλές ερωτήσεις).

Λογικό πάντως μου ακούγεται. Αν και φόραγε τις μαμίσιες εξατμίσεις κι έχω την αίσθηση ότι δεν χρησιμοποιούσε άλλες.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες TDM για τις πολύτιμες πληροφορίες τους. respekt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι καλό σημείο για διερεύνηση think.gif (αν δεν τσιτώσει ο ιδιοκτήτης με τις πολλές ερωτήσεις).

Λογικό πάντως μου ακούγεται. Αν και φόραγε τις μαμίσιες εξατμίσεις κι έχω την αίσθηση ότι δεν χρησιμοποιούσε άλλες.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες TDM για τις πολύτιμες πληροφορίες τους. respekt.gif

οντως ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σας...

ρε κωστα χωρις να θελωω να υπονοησω κατι αλλα μηπως με τις περιγραφες μας τους εχουμε μπερδεψει; και ολοι νομιζουν πως μιλαμε για πολυ σοβαρο προβλημα;;

εγω πιστευω πως δεν ειναι κατι σοβαρο γιατι οντως εναι χαζο να εισαι κατοχος tdm και να μην εχεις παει για αλλαγη του tps μιας και ηταν και δωρεαν...ασε που μου ειπε πως το εχει αλλαξει γιατι του ειχε παρουσιασει προβλημα.

Κατι αλλο οσοι κατοχοι ειχα προβλημα με το tps μπορουν να πουν τι προβληματα τους παρουσιασε;; (θελω να διασταυρωσω αυτα που μου ειπε αυτος.)

α και βασικα αν θυμαμαι καλα ο Κωστης μου ειπε πως του το εκανε κοντα στις 2000 rpm και οχι καοντα στις 3000 το λεω μπας και σας βοηθησω λιγο

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σας...

ρε κωστα χωρις να θελωω να υπονοησω κατι αλλα μηπως με τις περιγραφες μας τους εχουμε μπερδεψει; και ολοι νομιζουν πως μιλαμε για πολυ σοβαρο προβλημα;;

εγω πιστευω πως δεν ειναι κατι σοβαρο γιατι οντως εναι χαζο να εισαι κατοχος tdm και να μην εχεις παει για αλλαγη του tps μιας και ηταν και δωρεαν...ασε που μου ειπε πως το εχει αλλαξει γιατι του ειχε παρουσιασει προβλημα.

Κατι αλλο οσοι κατοχοι ειχα προβλημα με το tps μπορουν να πουν τι προβληματα τους παρουσιασε;; (θελω να διασταυρωσω αυτα που μου ειπε αυτος.)

α και βασικα αν θυμαμαι καλα ο Κωστης μου ειπε πως του το εκανε κοντα στις 2000 rpm και οχι καοντα στις 3000 το λεω μπας και σας βοηθησω λιγο

1) Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, μια και δεν ξέρω τί φταίει. Είπα μόνο ότι το θεωρώ αδικαιολόγητο (δεν δέχομαι ότι έτσι είναι από τον κατασκευαστή) και επικίνδυνο (γιατί μπορεί να σου σβήσει αιφνιδίως εν κινήσει ή να σε οδηγήσει σε κάποιον λάθος χειρισμό).

Το αν πρέπει να διορθωθεί ή δε χρειάζεται, καθώς και πόσο θα κόστιζε, ούτε σ' αυτά μπορώ να απαντήσω.

Εγώ απλά διαπίστωσα αυτό το θεματάκι στην οδήγηση και όφειλα να στο πω για να ξέρεις τί θα βρεις μπροστά σου. Και όπως είδες τελικά, ήξερα τί έλεγα και όντως υπάρχει θέμα με το γκάζι στα TDM.

Για το αν θα το αγνοήσεις ή όχι, εσύ αποφασίζεις και μόνο. Άλλωστε, κάθε οδηγός διαφέρει και μπορεί εσύ να μην το νοιώθεις (επειδή θα έχεις την κ@ύλα σου) :D και να μη σ' ενοχλεί. Ως μηχανόβιος και φίλος (νομίζω) μ' ενδιαφέρει μόνο η ασφάλειά σου και όλων εδώ μέσα.

2) Κάποιοι εδώ μέσα έγραψαν ότι παρά την αλλαγή του tps (με την ανάκληση ή όχι) σε πολλές περιπτώσεις ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Να σημειώσω εδώ κάτι Ηλία: όταν του είπα (μπροστά σου) για το πρόβλημα που διαπίστωσα έκανε τον ανήξερο και είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει κάτι!!!! ίσως γιατί το έχει συνηθίσει. Γιατί τότε δε θυμήθηκε να σου πει για το πρόβλημα που και ο ίδιος είχε με το tps, παρά μόνο το βράδυ που μίλησες και αφού του είπες τί είχαμε βρει στο internet???

3) Για το σημείο των στροφών στο οποίο το έκανε, απέφυγα να πάρω θέση, γιατί δεν πρόσεχα το στροφόμετρο. Είχα εστιάσει την προσοχή μου στο πώς θα συμπεριφερθεί η μηχανή για να καταλάβω αν το κάνει πάντα και γιατί. Σίγουρα πάντως δεν το έκανε ψηλά (3000), αλλά όπως είπα πολύ χαμηλά, στο πρώτο άνοιγμα αμέσως μετά το ρελαντί. Γι' αυτό και ανέφερα τον κίνδυνο σβησίματος εν κινήσει. Συμπλεκτάριζα όμως έγκαιρα και δεν διαπίστωσα αν όντως θα μου έσβηνε (δεν είχα καμμιά όρεξη να διαπιστώσω κάτι τέτοιο εν κινήσει). :cry:

Άλλωστε, αφού γκάζι δεν έδινε, δεν ανέβαιναν και οι στροφές. Ανέβαιναν ξαφνικά όταν έκανε το τιναγματάκι. Οπότε δεν μιλάμε για εύρος στροφών (πχ 2000-3000 που είπαν κάποιοι), αλλά για ένα σημείο και μόνο.

Υ.Γ.

Επειδή κάποιοι το θεώρησαν "φυσιολογικό", οφείλω να θυμηθώ και να πω ότι σε κανένα απ' τα δικά μου μηχανάκια δεν εμφανίστηκε ποτέ τέτοιο θέμα και αν είχε εμφανιστεί θα είχα πάει σούμπητος στο μάστορα.

Πάλι σεντόνι μου βγήκε. Τί κακό είναι αυτό με μένα. Ρε μπας και ρίχνω εγώ τον server? :whistling::blush2::tomato::sopase: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστη εννοειτε οτι αυτα που ειπα τα λεω εντελως φιλικα ετσι ;;_thumbsup.gif και δεν θελω να νομιζεις πως στην λεω ή κατι τετοιο..οσο για το αλλο που ειπες οταν εσυ πηγες βολτα τοτε αυτος μου ειπε για το tps (οτι το αλλαξε) απλα οταν μιλησαμε μετα στο τηλ. μου ειπε τι συμπτωματα του εκανε και πηγε για ελεγχο-αλλαγη.._thumbsup.gif

υ.γ. το νου σου μοτοαγαπουλη ...οπως ειπα παραπανω το ποστ ηταν τελειως στο φιλικο επιπεδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστη εννοειτε οτι αυτα που ειπα τα λεω εντελως φιλικα ετσι ;;_thumbsup.gif και δεν θελω να νομιζεις πως στην λεω ή κατι τετοιο..οσο για το αλλο που ειπες οταν εσυ πηγες βολτα τοτε αυτος μου ειπε για το tps (οτι το αλλαξε) απλα οταν μιλησαμε μετα στο τηλ. μου ειπε τι συμπτωματα του εκανε και πηγε για ελεγχο-αλλαγη.._thumbsup.gif

υ.γ. το νου σου μοτοαγαπουλη ...οπως ειπα παραπανω το ποστ ηταν τελειως στο φιλικο επιπεδο.

Μην αγχώνεσαι τρελόπαιδο. No problem. :winking:

Απλά διευκρινίζω την ουδέτερη θέση μου όσον αφορά το αν πρέπει να το πάρεις ή όχι. Δε θέλω να στενοχωρηθείς μετά είτε επειδή έχασες μια ευκαιρία, είτε επειδή είχε πρόβλημα που σ' έβαλε σε τρεξίματα και έξοδα. Τόσο απλά.

Εμείς εδώ είμαστε και θα βοηθάμε όσο μπορούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και εχω καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο με το γκαζι, αλλα γιατι δεν πατε και σε αλλες αγκελιες διθεν οτι ενδιαφερεστε για αγορα για να δειτε αμα το κανει μονο αυτο το μηχανακι ή ειναι γενικο προβλημα? :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια κοιταξτε αυτο που βρηκα στο TDM HELLAS

λενε και αυτοι μια λυση για το προβλημα οπως και το ΄΄δικο΄΄μου

το παραθετω .....

α)Απ: Inactivating the Airbox Intake Flap « Απάντηση #4 στις: Μάιος 16, 2009, 04:49:29 »Ακουγα διαφορα για αυτη την παρεμβαση, και ολα αρνητικα.

Βεβαια, τα σχολια ηταν αρνητικα επειδη δεν εδινε γκαζια.

Διαβασα τι ελεγε ο Γαλλος που το εγραψε, και καταλαβα αυτο:

''Το κλαπετο αυτο ειναι ανοιχτο στο ρελαντι, μολις ξεκινησεις κλεινει και μενει κλειστο μεχρι τις 4000σαλ περιπου. Δεν προσφερει τιποτα παρα μονο λιγοτερο ηχο και κατι για το euro3, αλλα η καταργηση της λειτουργιας του βοηθα στη χρηστικοτητα του κινητηρα σε χαμηλες στροφες κ σε υψομετρο''.

http://jbx9.free.fr/tdm/index.php?page=AIR

Δοκιμασα τον πρωτο τροπο καταργησης του, ταπωνοντας το λαστιχενιο σωληνακι πανω στο φιλτροκουτι. Ο πιο ευκολα αναστρεψιμος.

Η διαφορα ειναι εμφανης. Εγινε αυτο που λεει ο Γαλλος, ελαφρως πιο χρηστικο στις χαμηλες στροφες. ΟΧΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΟΧΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ. Δεν κερδισε καθολου γκαζι, απλα λειτουργει πιο ανετα, ανεβαζει πιο... κανονικα, χωρις να σκορτσαρει ευκολα οπως πριν, μπορεις να οδηγας με λιγο λιγοτερες στροφες (περιπου...ουτε ''μιση'' πανω...) χωρις να χρειαζεται να κατεβασεις για να εχεις το λιγο παραπανω τραβηγμα που θελεις, χωρις τα γνωστα ταρακουνηματα.

(Μιλαω παντα για στροφες 2000-4000, παραπανω ειναι ολα ιδια)

...πως να το πω αλλιως, μειωθηκε η αισθηση του δικυλινδρου, αν με καταλαβαινετε...

Επισης λογικο μου ακουγεται το δευτερο θετικο του, οσον αφορα στο μεγαλο υψομετρο. Εκει θελεις παραπανω αερα προκειμενου να παρεις το ιδιο οξυγονο, οποτε ενα επιπλεον ανοιγμα στο φιλτροκουτι ειναι καλοδεχουμενο.

Προσωπικα ειδα ευχαριστη διαφορα, και θα το αφησω ετσι. Στη σημερινη χαλαρη βολτα (70 χλμ) δεν ειδα καμια διαφορα σε καταναλωση.

Α, φοραω φιλτρο K&N. Τιποτα αλλο απο βελτιωση κινητηρα.

Β) Η αλήθεια είναι ότι είδα και εγώ βελτίωση.

Ο κινητήρας δουλεύει ομαλότερα χαμηλά.

Δεν βελτίωσε όμως τα μπερδέματα στις 2500-3000.

Για ρύθμιση CO σε μάστορα άρα χρειάζεται να το ξαναβάλω?

εδω η ιστοσελιδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νεα απο το μετοπο... πηγαμε σημερα με τον R3NEGADE να δουμε μια μο/τα

λοιπον ειναι 8/05 22000 χλμ λαστιχα σε καλη κατασταση, τακακια στην μεση και οι δισκοι με ενα νυχακι οχι τρελο ετσι;;

αυτο που εχει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι εχει βαψει το ψαλιδι και το πιρουνι σε μαυρο χρωμα..(και ενω μου αρεσε αυτο δεν παυει να με φοβηζει) . σε γενικες γραμμες δειχνει καλο βεβαια δεν το πηρα βολτα και η τιμη στα 5300...

τι λετε να κλεισω ενα ραντεβου για test ride;think.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/574843/

ο ανθρωπος ειναι 50 αρης εχεο τπ zzr 1400 και δεν το δουλευει πλεον το tdm για πειτε... βασικα μαλλον αυριο θα παω να το δω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι δυο αυτες περιπτωσεις ειναι διαφορετικες η ιδιες ρε Ηλια?

γιατι στην αγγελια δεν βλεπω τιποτα βαμμενο μαυρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι καμια σχεση...Αλλωστε στο μηνυμα που λεει για τα βαμμενα λεει οτι ειναι 05 μοντελο(οχι 04) με 5300(και οχι 4500)...Το δευτερο ειναι αλλη υποθεση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 6 χιλιαρικα αγοραζεις gsxr 06 07 κ με λιγοτερα χιλιομετρα

θελω να πω δλδ οτι το δινει πανακριβα κ με πολλα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα