Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Λοιπον επειδη το αλλο θεμα με την συναντηση για καποιο τελειως αγνωστο λογο κατι επαθε κ δεν ανοιγει...Σηκωσα νεο θεματακι...Λοιπον το Σαββατο στις 23 Ιαν 2010 θα μαζευτουμε στο Occasions να κανουμε τζερτζελο..Ωρα 2200.Κατω απο το μαγαζι εχει ενα τεραστιο παρκινγ και ειναι φυλασσομενο απο ιδιωτικο φρουρο. Επειδη θα εχει φαγητο,ποτακι και καποια αλλα event ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εχει μια μικρη εισοδο,ειναι 15 ευρω. Για να μην αρχισετε καποιοι καποιοι τα κακοβουλα σχολια,και σε αλλες εξοδους που εχουμε παει σε αλλα μαγαζια (γυραδικο ηταν) παλι πληρωναμε,οποτε κοφτε τις π@π@ριες,και οποιος δεν θελει να ερθει να μην ερθει και να μην γραφει το κοντο του κ το μακρυ του εδω...Επισης εαν καποιος γουσταρει να ερθει κ εχει χοντρο προβλημα ενα ΠΜ τα λυνει ολα Ξερω αρκετοι ισως εχετε δυσκολιες αλλα οκ,κ για καφε να πηγαιναμε παλι θα διναμε ενα 5 ευρω.Θα φαμε,θα πιουμε κ θα περασουμε γ@μ@τ@...Και θα εχει και καποια μικρα events η βραδια...Τι αραγε ε??ε?ε?ε? Α και δεν θα χρησιμοποιησουμε καποιο copyright ωστε να εχουμε καποιο προβλημα με επισημοτητες κ αλλες τετοιες π@π@ριες... Α!!Ειναι καθαρα συναντηση μελων!Το τονιζω μελων για να μην εχουμε καποιο τεχνικο προβλημα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1)jester+girlfriend 2)k0stas_x 3)r3negade 4) Συνεχιστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1)jester+girlfriend 2)k0stas_x 3)r3negade 4)anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1)jester+girlfriend 2)k0stas_x 3)r3negade 4)anothercbrowner 5)demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα :) ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 μπραβο παιδες καλα να περασετε ,εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω ευχομαι να παει τελεια η βραδια :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7)vagelisv+5φιλες Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ειμαι μεσα ( και για οποιον-α-ους δεν μπορει να ερθει και θελει : ραντεβου στο μετρο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και με το το Ι.Χ. μου ολοι μαζι φυγαμεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ειμαι μεσα ( και για οποιον-α-ους δεν μπορει να ερθει και θελει : ραντεβου στο μετρο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και με το το Ι.Χ. μου ολοι μαζι φυγαμεεεεεεεεεε Προσθεσε τον εαυτο σου στη λιστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Α!!Ειναι καθαρα συναντηση μελων!Το τονιζω μελων για να μην εχουμε καποιο τεχνικο προβλημα δηλαδη τα girlfriend ειναι μελη και αν φερω ενα φιλο με μηχανη, μη μελος,ειναι problem υγ. εκτος αν εννοεις αλλου ειδους μελη Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον stpauli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 δηλαδη τα girlfriend ειναι μελη και αν φερω ενα φιλο με μηχανη, μη μελος,ειναι problem υγ. εκτος αν εννοεις αλλου ειδους μελη Ρε μεγαλε ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!Ελατε να περασουμε ΟΛΟΙ καλα!!! Αλλο εννοουσε ο Jester...Μην σκας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα :)) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ Θα περασουμε καλα δηλαδη Βαγγελη εε?? Χαιρομαι χαιρομαι!! :_innocent: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα :)) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ Θα περασουμε καλα δηλαδη Βαγγελη εε?? Χαιρομαι χαιρομαι!! :_innocent: εγω θα ερθω μονος μου τελικα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Ρε μεγαλε ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!Ελατε να περασουμε ΟΛΟΙ καλα!!! Αλλο εννοουσε ο Jester...Μην σκας! ΒΙG SORRY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα :)) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ 9) Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10)Νikolas75 + girlfriend(s) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα :)) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ 9) Athan Στην επομενη συναντηση θα ειμαι και εγω γιατι αυτο το Σαββατο δουλευω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Το μαγαζί είναι αυτό που νομιζω, Βαγγέλη? Διονύση, με παίζετε κι εμένα?1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7)vagelisv+5φιλες 8)YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10)Νikolas75 + girlfriend(s) 11) okourkoulos + ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Θα είναι μόνο συνάντηση, ή θα έχει και "κοπή τη πίτα" τελικά? 1) jester+girlfriend 2) k0stas_x 3) r3negade 4) anothercbrowner 5) demplar 6) renovatio (ο αγαπημενος σας πάντα ) 7) vagelisv+5φιλες 8) YAMAHAKIAΣ 9) Athan 10) Νikolas75 + girlfriend(s) 11) okourkoulos + ? 12) Kostas-MotoLover + [(40%). Έχω δουλειά να μεγαλώσω το ποσοστό. Κούρκουλε μεγάλε δάσκαλε βοήθα]. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Θα είναι μόνο συνάντηση, ή θα έχει και "κοπή τη πίτα" τελικά? Δεν πιστευω να φερει κανεις μαζι του καμια "μαιμου" πιτα!!! Φερτε καμια σπανακοπιτα!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 εγω θα ερθω μονος μου τελικα! :P οι 5 φιλες ειανι το event ? Καλα εσυ jester..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 οι 5 φιλες ειναι το event ? :clapping: Τί ακριβώς θα κάνουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Θα αλλαζουν αδιαβροχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Θα αλλαζουν αδιαβροχα Αν από μέσα δε φοράνε τίποτα, το βλέπω πολύ hi το show!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Αν από μέσα δε φοράνε τίποτα, το βλέπω πολύ hi το show!!! Ναι αλλα αν το 40% ανεβει και τελικα γινει 100% εσενα σε βλεπω πολυ Low Profile!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες