Jump to content
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ???

Recommended Posts

Σε κανα εξαμηνο πιθανοτατα να αγορασω την πρωτη μου μηχανη (τωρα εχω το crypton x αλλα το παπι οτι και να του κανεις παπι θα μεινει) και θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας...

μαλλον μεταχειρισμενη θα παρω αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρος...(γιατι θελω να τις πιω το αιμα και να μην με νοιαζει τοσο οσο η καινουρια που θα λυπαμε να την ζοριζω.)

εχω πορωθει τωρα τελευταια με τα μοταρ!

εσεις τι θα μου προτεινατε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αναλογος σε τι κατιγορια απευθυνεσαι!

Αν ενδιαφερεσαι για διπλωμα Α1 (γιατι εισαι 17χρονων και γινεις 18 με το καλο) ενα Νιτζα 250 πιστευω ειναι καλη αγορα...

Τωρα για μεγαλαες κατιγοριες δεν ασχολουμε ακομα γιατι δεν πολυ ξηνομαι να ρισκαρω την νομικη μου καληψη σε :knife: ατυχημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...(γιατι θελω να τις πιω το αιμα και να μην με νοιαζει τοσο οσο η καινουρια που θα λυπαμε να την ζοριζω.)

Πάρε ευρωπαϊκό τότε. Να του πιείς το αίμα και να το ζορίζεις άφοβα spiteful.gif

tongue.gif

Λοιπόν, σοβαρά τώρα. Για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας πεις δυο λόγια για:

1) Το είδος μοτοσυκλέτας που προτιμάς και σε ενδιαφέρει,

2) Το τεραίν που συνήθως κινείσαι (πόλη, εθνική, χώμα, όλα αυτά)

3) Το οδηγικό σου επίπεδο και τα χρόνια που οδηγείς μηχανή (προσοχή: όχι τα χρόνια που έχεις δίπλωμα),

4) Το είδος οδήγησης που σε εκφράζει (τσίτα, χαλαρά και βολτατζίδικα, πότε το ένα και πότε το άλλο)

5) Το πορτοφόλι σου (πόσα χρήματα διαθέτεις).

Θέλει σκέψη το πράγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θελω μια μηχανη για να μαθω αλλα επειδη ειμαι λιγο τρελιαρης σκευτομουν καμια μοταρ και μετα σε βαθος χρονου θα παρω και μια supersport...

αν θυμαμαι καλα το διπλωμα στα 18 σου δινει την δυνατοτητα να εχεις μηχανη μεχρι 40 αλογα,οποτε καλο θα ηταν να ειμαι νομιμος...

1)νομιζω πως θα καταληξω σε σουπερ μοταρ.

2)ολα αυτα.

3)6 μηνες οδηγω....

4)χαλαρα οδηγω μονο με δευτερο ατομο και οταν νυσταζω.αλλιως ολο τερμα τα γκαζια :D .

5)μεχρι 6000 ευρω περιπου...

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διπλωμα καλυπτει μεχρι 33 αλογακια νομιζω...

Παντος το WR250X ειναι απιστευτα ανταγωνιστικο..

Αν θες ομως τρομερες επιδωσεις δες και κανενα ΚΤΜ αλλα εχουν πανακριβη συντηρηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ωραία πάρε τότε καμία μοτάρ με κάτω απο 40 άλογα.

ναι αλλα υπαρχουν καμποσες πια ειναι η καλυτερη και αξιοπιστη??? :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μετα το επομενο ποσο χρονων πρεπει να εισαι και ποσα αλογα καλυπτει????γιατι τωρα που εψαχνα ειδα αυτη http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/Supermotard/Copy_of_xt660x.jsp?view=explorer&subview=gallery αλλα ειναι 48 αλογα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επόμενο είναι στα 21 και είναι απεριορίστων. Πάντως αφού είσαι γκαζιάρης πολύ το ΧΤ δέν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Έχει ένα πολύ καλό μοτέρ σε ένα ΠΑΡΑ πολύ βαρύ σκελετό (ίδια κιλά με το R1 είναι το άτιμο)

Απευθείας αντιγραφή απο το σάιτ:

XT660X - Ο βασιλιάς στη "ζούγκλα" της πόλης!

Οι μεγάλες πόλεις είναι πλέον μία «ζούγκλα» – σε ένα τόσο «σκληρό» περιβάλλον είναι απαραίτητη μια «σκληρή» μοτοσικλέτα. Και τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το περιβάλλον από το Yamaha XT660X. Χάρη στη supermotard τεχνολογία, το XT660X είναι εξοπλισμένο με «ζωηρό» μονοκύλινδρο κινητήρα και με ένα στιβαρό πλαίσιο που προσφέρει όλη την απόδοση σε πρόσφυση και ευελιξία που θα χρειαστείτε ποτέ.

XT660X – ο μαχητής των πόλεων.

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"χαρη στη supermotard τεχνολογία" ΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το ειδα και εγω 189 κιλα....

οποτε μετα παμε σε καμια αλλη εταιρια,

honda?

husqvarna?

ποια αλλη???

γιατι τα υπολοιπα της γιαμαχα ειναι μικρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμησε κατι Ιαπωνικο (αποψη μου)

Τα ανταλακτηκα τον Ευρωπαικων εταιριων οπως husqvarna ΚΤΜ κτλπ ειναι πανακριβα ακι δυσεβρετα!

Ασε που κατι γραφτηκε στο φορουμ οτι εκλησε η αντιπροσοποια της husqvarna στην Αθηνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επόμενο είναι στα 21 και είναι απεριορίστων. Πάντως αφού είσαι γκαζιάρης πολύ το ΧΤ δέν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Έχει ένα πολύ καλό μοτέρ σε ένα ΠΑΡΑ πολύ βαρύ σκελετό (ίδια κιλά με το R1 είναι το άτιμο)

Απευθείας αντιγραφή απο το σάιτ:

XT660X - Ο βασιλιάς στη "ζούγκλα" της πόλης!

Οι μεγάλες πόλεις είναι πλέον μία «ζούγκλα» – σε ένα τόσο «σκληρό» περιβάλλον είναι απαραίτητη μια «σκληρή» μοτοσικλέτα. Και τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το περιβάλλον από το Yamaha XT660X. Χάρη στη supermotard τεχνολογία, το XT660X είναι εξοπλισμένο με «ζωηρό» μονοκύλινδρο κινητήρα και με ένα στιβαρό πλαίσιο που προσφέρει όλη την απόδοση σε πρόσφυση και ευελιξία που θα χρειαστείτε ποτέ.

XT660X – ο μαχητής των πόλεων.

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"χαρη στη supermotard τεχνολογία" ΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ

κοιτα εδω διαφημηση :respekt:

οντως πολυ καλη επιλογη για αθηνα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα