Jump to content
Jester

Τι θα λεγατε να κοβαμε μια πιτα οι Νοτιοι??

Recommended Posts

ρε σαπακια γιατι δεν απαντατε σε οτι σας ειχα ρωτησει στην ζωντανη?Οταν πηγαιναμε στον Δαιμωνα και τρωγαμε δεν διναμε λεφτα?

Γιατί ρε φίλε (το σαπάκι κράτα το για σένα) λέγαμε εξαρχής «θα πάμε για σουβλάκια και μπύρες», όχι να κόψουμε πίτα.

Και δεν είπαμε ποτέ πόσο θα στοιχίσει του καθενός η μάσα. Γκέκε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πως!!! Φυσικά και δίνατε! Με την διαφορά πως ο ένας που είχε λεφτά είχε την επιλογή να φάει και να πιει τον άμπακο αλλά κι ο άλλος που δεν είχε λεφτά, είχε την επιλογή να βρεθεί και πάλι με την παρέα αλλά να την βγάλει με ένα πιτόγυρο του 1,5€!!!

Το ίδιο είναι αυτό που λες με την υποχρεωτική είσοδο?

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο βεβαια(χωρις να ξερω για την συγκεκριμενη συναντηση), αλλα σε αλλη αντιστηχη που ημουν ενω δεν πηρα και τιποτα, πληρωσαμε ολοι το ιδιο ποσο..και αλλοι ξερω γω ειχαν πιει δυο και τρεις μπυρες..Ομως κατι τετοιο δεν ηταν προβλημα για κανεναν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό έλειπε να ήθελες να σου πουν το πουν δημόσια :D (φυσικά private κάτι τέτοιο) Απλά, δεν είναι λύση. Εγώ πχ, θα προτιμούσα να μην έρθω , παρά να μου τα βάλει άλλος! (για εμένα μιλάμε πάντα)

Καλά εσύ είσαι άλλο φρούτο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενω για να παω στην αμφιλοχια θελω λεφτα για 1100 κμ ...και φυσικα δεν με υποχρεωνη κανενας να παω....αποκλειω και ολους τους μικρους σε κυβικα μελοι του φορουμ.....σιγουρα πιο δικαιο αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Πέρα απ' ότι είπαμε ως τώρα για mybike κτλ) και καθαρά για το θέμα των χρημάτων, δεν πάει έτσι ρε παιδιά. Δεν είναι βόλτα. Είναι ένα μαγαζί μέσα στην Αθήνα που μπορεί ο καθένας να πάει ακόμα και με συγκοινωνία αν θέλει, χαλώντας 2-3€ σε εισιτήρια. Από κει και πέρα, μπορεί να θέλει απλά να περάσει να πιει ένα καφέ, ή να κάνει ένα τσιγάρο, να πει ένα γεια, να δει ξανά γνωστές φάτσες!!! Μη νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρό ποσό τα 15€! Σοβαρότατο είναι για μερικούς! Μιλάμε για μια παρεοκατάσταση κι ο άλλος θέλει, αλλά δεν μπορεί. Δεν είναι άδικο αυτό? Δηλαδή με το να του λες "αν δεν έχεις τα 15€ μην έρχεσαι" είσαι σωστός και ωραίος?

Εντάξει...δεν θα έρθει αφού δεν τα έχει, αλλά δεν θα στεναχωρηθεί σκεπτόμενος πως αν δεν υπήρχε η υποχρεωτική είσοδος θα μπορούσε να περάσει έστω και για ένα γεια?

Ωπα ρε μαστορα

Λες για την βολτα...Ποσοι γουσταρουν να ερθουν ενα Σουνιο και δεν μπορουν να ακολουθησουν ξερεις?Δλδ εαν πηγαιναμε εκει και λεγαμε να καναμε το νταραβερι εκει θα ειμασταν κομπλε και δεν μπορουσαν να ερθουν τα παιδια με παπακι?

Φτυσε την καραμελα με τα 15 ευρω γιατι εχει καταντησει αηδεια...Σου ειπα και πριν και σε καποια αλλα μαγαζια που παμε για μασα,δεν πληρωναμε εκει?Ε??Ποσοι θελανε να ερθουν κ δεν ερχοντουσαν?Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να ανεβαζατε και θεματα για εκδρομες...Γιατι φυσικα κ εκει θελουν να ερθουν ατομα αλλα δεν εχουν λεφτα.

Τα 15 ευρω μπηκανε εαν θες να ξερεις γιατι θελουμε να κλεισουμε εναν χωρο...Για παρτη μας.Το πιασες?Μονο μελη και κανεις αλλος.Ενας χωρος στον οποιο ξερουμε τι παιζει και θα ειχαμε τελεια εξυπηρετηση και θα καναμε οτι γουσταραμε στην τελικη.Σου φαινεται παραλογο?Αλλα εσυ ειδες το 15 μονο!Το οτι θα πιναμε κ θα τρωγαμε δεν το εχεις πει μια φορα...15 15 15 15 15 15 αυτο κολλησε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσες σελίδες για 15 ευρώ είσοδο.Τα παιδιά το κανονίσαν για να μαζευτείτε κάπου και να περάσετε καλά.Οσοι προσπαθούν να το χαλάσουν αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τον κομπλεξισμό τους. :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω για μενα δεν ειναι απαγορευτικο να ερθω αμφιλοχια η καπου τοσο μακρια αυθημερον η ακομα χειροτερα με διανυκτερευση;;

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα 15 ευρω εχουν γινει θεμα συζητησης τοοοσες σελιδες ενω για την εκδρομη δεν βρεθηκε ενα μελος να παραπονεθει..Απλα οποιος θελει και μπορει να παει, ερχεται(και στις δυο κοπες), δεν ειναι αναγκη να γινεται τοοοση κουβεντα πια!

Γι αυτό που σου παρέθεσα. Η Αμφιλοχία είναι μια μεγάλη βόλτα κι όποιος θέλει την κάνει. Αν δεν τα έχεις απλά την ξεχνάς. Το άλλο όμως?... να μένεις δίπλα στο occasions που λέει ο λόγος και να μην μπορείς να πας?!

Tέσπα... πολύ το μακρηγορήσαμε όντως. Περί ορέξεως λοιπόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε φίλε (το σαπάκι κράτα το για σένα) λέγαμε εξαρχής «θα πάμε για σουβλάκια και μπύρες», όχι να κόψουμε πίτα.

Και δεν είπαμε ποτέ πόσο θα στοιχίσει του καθενός η μάσα. Γκέκε;

Ρε φταις που εισαι κεφτες?

Με την ηλιθια λογικη σου τοτε εγω για 2 σοδες κ 2 πιρουνιες σαλατα γιατι εδωσα 15 ευρω

Αμα δεν ξερεις να μην μιλας γιατι λες μαλακιες

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσες σελίδες για 15 ευρώ είσοδο.Τα παιδιά το κανονίσαν για να μαζευτείτε κάπου και να περάσετε καλά.Οσοι προσπαθούν να το χαλάσουν αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τον κομπλεξισμό τους. :uglystupid2:

A καλάαααα :uglystupid2:

5 χρόνια τώρα δεν έχει προσπαθήσει κανένας ποτέ και για κανένα λόγο να χαλάσει μια συνάντηση. Που το είδες το κόμπλεξ, και για ποιον λόγο να υπάρχει?

Αφού αποφασίστηκε θα γίνει...απλά συζητάμε το θέμα της υποχρεωτικής εισόδου. Κι εγώ άμα μου τη βαρέσει και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω (που έχει σχέση με την οικογένειά μου) μπορεί να πάω κι ας έχει και την είσοδο. Άλλο όμως θίγουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι αυτό που σου παρέθεσα. Η Αμφιλοχία είναι μια μεγάλη βόλτα κι όποιος θέλει την κάνει. Αν δεν τα έχεις απλά την ξεχνάς. Το άλλο όμως?... να μένεις δίπλα στο occasions που λέει ο λόγος και να μην μπορείς να πας?!

Tέσπα... πολύ το μακρηγορήσαμε όντως. Περί ορέξεως λοιπόν...

Δηλαδη επειδη ειναι μακρια δεν με καιει να θελω να ερθω;;Να παρευρεθω και εγω σαν μελος!Να περασω καλα μετ α υπολοιπα μελη...Ετσι ειναι και για καποιον που δεν μπορει να διαθεσει τα δεκαπεντε ευρω...Δεν εχει καμιαδ ιαφορα..μην ξεγελιεσαι!!

Οποιος θελει και μπορει ακολουθει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A καλάαααα  :uglystupid2:

5 χρόνια τώρα δεν έχει προσπαθήσει κανένας ποτέ και για κανένα λόγο να χαλάσει μια συνάντηση. Που το είδες το κόμπλεξ, και για ποιον λόγο να υπάρχει?

Αφού αποφασίστηκε θα γίνει...απλά συζητάμε το θέμα της υποχρεωτικής εισόδου. Κι εγώ άμα μου τη βαρέσει και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω (που έχει σχέση με την οικογένειά μου) μπορεί να πάω κι ας έχει και την είσοδο. Άλλο όμως θίγουμε!

Σας πειράζουν δηλαδή τα 15 ευρώ ενω για αμφιλοχία που άλλοι δεν θα μπορούν να έρθουν είτε για βενζίνες είτε λόγω κυβικών ούτε λόγος έτσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας πειράζουν δηλαδή τα 15 ευρώ ενω για αμφιλοχία που άλλοι δεν θα μπορούν να έρθουν είτε για βενζίνες είτε λόγω κυβικών ούτε λόγος έτσι?

Ειναι μακρια ρε..Δεν ζηλευω κατι που ειναι σε ακτινα 100 χιλιομετρων απο το σπιτι μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, εντάξει. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε και να τσακωνόμαστε! Αύριο πάλι μαζί θα είμαστε σε μια βόλτα ή μια συνάντηση. Ίσως ο καθένας μας το βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία.

No hard feelings από μένα και για κανέναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλίκαρε δεν μου λες? Αν κανονιζότανε μια βόλτα και δεν είχες για βενζίνη κ.λ.π. θα πήγαινες? Όχι. Άρα και εδώ μην πας! Που είναι το κακό?

δικε μου δεν μιλαω πρωσοπικα και δεν διαφωνω με την καλοπροαιρετη πρωτοβουλια καποιων παιδιων να διοργανωσουν ολο αυτο ουτε με την εισοδο ουτε με οτιδηποτε αλλο χιλιοειπωμενο παραπανω..η ενσταση μου αφορουσε αυστηρα και συγκεκριμενα την τελευταια φραση του φιλου daemon οσων αφορα το αστειο ποσο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε γιατί τί είναι σοβαρό? Σάββατο βράδυ και σε πόσες μέρες από τώρα. Ένα ένα να τα μαζεύεις την ημέρα ήρθες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εχουν πλεον ξεκαθαρισει τα πραγματα, χάνετε χρόνο με ολες τις περιττες κουβεντες

κανονίστε τις συμμετοχές για την εκδήλωση και το πως θα περασετε καλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπέρδεμα λοιπόν που έγινε βρέθηκε. Μόλις με ενημέρωσε ο dik. Ο alarm έκανε 300000 παραθέσεις με αποτέλέσμα το σύστημα να μην μπορεί να διαβάσει όλα αυτά τα tags κι έτσι κόλλησε η συγκεκριμένη σελίδα (η 11η) που περιείχε το ποστ του Στέφανου.

Ο dik κατάφερε και το έφτιαξε χωρίζοντας τις παραθέσεις για να ξεκολλήσει η σελίδα. Κατά τ' άλλα μαγειρεύαμε το τόπικ... :/

πως το εκανα αυτο ? :_zeppelin: μονο του αλβερτου το ποστ εκανα quote :sopase:

γραψτε τωρα που μπορειτε γιατι μετα απο αυτο το ποστ μου υπαρχει περιπτωση να πεσει ο σερβερ :2funny:

για να πω την δικη μου πλευρα. δεν με νοιαζει να δωσω τα 15 ευρω απο την στιγμη που θα ξερω οτι θα φαω , θα πιω και θα δω ατομα που γνωριζω, αλλα ειναι μαλακια να λεμε οτι τα 15 ευρω δεν ειναι λεφτα. αλλο "θελω" να τα δωσω και αλλο πως ειναι μικρο το ποσο. οπως επισης αλλο αυτο που λετε "Αν πιγενες στο Α μερος δεν θα τα εδεινες σε βενζινες ?" . To χρημα θελει σεβασμο και δεν το εχουμε ολοι (ασχετα με τα 15 ευρω τις εισοδου). Το που θα τα δοσει καποιος και ποτε ειναι καθαρα δικο του θεμα, δεν μπορει ομως καποιος να λεει "Μα καλα δεν εχεις 15 ευρω?" , ναι μπορει να τα εχω αλλα να ειμαι σε δηλειμα για το αν θα τα δοσω εκει η καπου αλλου που θελω.

Οπως και να εχει, ας συζητησουμε κατι ποιο σημαντικο... Τι καλο φαγητο θα μας σερβηρει ο φιλος βαγγελης ? Κανα κρεατικο θα παιξει ? :drool:

ΥΓ. αν γινεται να βρουμε Αλκοολ-Free μπυρες !!!!!!! :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ολα εκτος απο ενα.

"και μας την λετε κι'ολας" .

κανενας δεν την ειπε σε κανεναν ρε Θαναση. απο την αρχη γραφω να μην σφαχτουμε για ενα ομορφο γεγονος. απλα θελω να πιστευω πως το mybike ειναι τα μελη του. σε αυτα συμπεριλαμβανομαστε ολοι.

απλα ακουγεται καπως το θεμα επισημοτητας.

Δηλαδη αν για καποιο λογο μαζευτουν 100-200 ατομα απο το mybike (λεμε τωρα...)

σαν τι θα ονομαστει αυτη η συναντηση ? Συναντηση παρεας ? Μεσα απο το mybike

δεν εγινε η διοργανωση ? Ολα τα ατομα μελη του μαι-μπαικ δεν ειναι ? Εχει τοση σημασια

αν ειναι επισημη η ανεπισημη η το θεμα ειναι να μαζευτουμε ?

Δεν με νοιαζουν τοσο τα παραπανω, απλα δεν νοιωθω οτι την ειπα σε κανεναν. Και τον

Αλεξανδρο συμπαθω οπως και τον βαγγελη και δεν μου εκανε κανενας τιποτα. απλα διαφωνησα λιγο με τον τιτλο επισημοτητας. αυτο ειναι ολο :_thumbsup:

ΥΓ. εσενα ρε μαλιτη θα σε βλεπουμε μονο οταν πρεπει να αλλαξεις λαδια στο μπεμμπε ?

Αν και λιγο καθυστερημενα θα δωσω μια μικρη συνεχεια, το τελευταιο μου ποστ και οποιος καταλαβει..

Στεφανε παιδι μου, ΠΑΛΙ με αυτα που ειπες εδω ΔΕΝ καταλαβες τι ειπα, εχετε κανει ΤΟΣΕΣ σελιδες θεμα για τα 15 ευρω οπως λετε, μαλιστα εσυ ψηλε εχεις παρασυρθει

και εχεις μπει στο παιχνιδι αυτο ενω το ζουμι της υποθεσης που πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ ειναι ΕΝΑ! Ας το ξαναπω λοιπον γιατι αυτα που διαβασα ειναι απαραδεκτα οσο

αναφορα την κοπη στην Αμφιλοχια, τις βενζινες κτλ....

Οταν λοιπον βγαινει ενα τοπικ ΔΗΜΟΣΙΑ σε εναν χωρο που βλεπουν μελη αλλα και επισκεπτες και αφορα μια μαζωξη μελων σε εναν χωρο για ενα σκοπο

και υπαρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εισοδος, ΔΕΝ μπορει για κανενα λογο να χρησιμοποιειται το ονομα του φορουμ, για νομικους σκοπους! Ειδικα απο την στιγμη που το φορουμ

εχει ΜΗ κερδοσκοπικο χαρακτηρα! Αυτο το καταλαβαινουμε ή οχι; Ετσι λοιπον εκει και μπαινει η λεξη ανεπισημη, ΟΥΤΕ Σταφανε τα ατομα, ουτε η ποσοτητα θα χαρακτηρισουν

μια τετοια συγκεντρωση επισημη ή μη! Οταν γινονται συναντησεις ΧΩΡΙΣ καποια υποχρεωτικη εισοδο ΝΑΙ!, τοτε ειναι επισημες απο τα μελη του myBike, οταν ομως υπαρχει

εδω μεσα θεμα με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εισοδο τοτε το ονομα του φορουμ το Ξ Ε Χ Ν Α Τ Ε ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Κατανοητο;;; Τοτε δεν ειναι επισημη συναντηση του mybike γιατι το mybike

ΔΕΝ βαζει πουθενα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εισοδο, το αν καποιος εχει λοιπον λεφτα να παει στην Αμφιλοχια ή στο event αυτο ειναι δικο του θεμα, ομως το mybike στην Αμφιλοχια ΔΕΝ βαζει ΚΑΝΕΝΑΝ να

πληρωσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να παρεβρεθει καπου, το αν υπαρχουν εξοδα αναλωσιμα λογο αποστασεων ειναι κατι που στην τελικη δεν αφορα κανεναν αλλο παρα μονο τον καθε ενα ξεχωριστα! Κανονιστε αν

θελετε καποιοι εδω στην Αθηνα κατι χωρις υποχρεωτικη εισοδο και ναι! τοτε να ειναι επισημη συναντηση του mybike! Το αλλο με την υποχρεωτικη εισοδο ΔΕΝ ειναι συναντηση με την ονομασια του

φορουμ μπροστα! Αρα ΝΑΙ! ειναι ανεπισημη συναντηση! Για να τελειωνουμε επιτελους με τις παρεξηγησεις του τυπου ειμαι ανεπισημο μελος και αλλες χαζομαρες που διαβασα...Ντροπη δηλ...μεγαλα παιδια ειμαστε...

Τελος δεν ειναι δυνατον, ουδεμια στο εκατομμυριο περιπτωση, να βρεθει καποιος και να πει οτι ακουσε/διαβασε πως μεσα σε αυτο το φορουμ διοργανωσανε ενα event με το ονομα του φορουμ

και υπηρχε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εισοδος! Κατι τετοιο για να γινει πρεπει να υπαρχει ΑΔΕΙΑ απο τον Διαχειρηστη και αν θα συνεβαινε, καλλιστα θα μπορουσαν μετα να υποθουν σκεψεις οτι το φορουμ

ειναι κερδοσκοπικο ενω ΔΕΝ ειναι!

Εαν ΑΚΟΜΗ δεν καταλαβαινετε ειναι πραγματικα ΔΙΚΟ σας προβλημα, οσο για καποιον που ξαφνικα μπαινει και βριζει καποιους λεγοντας τους κομπλεξικους ΧΩΡΙΣ να τον εχει πειραξει κανεις,

θα φταιω εγω αν του δωσω λοιπον ενα ban με βαση τους κανονισμους; Θα γινω κακος;;; Ομως αυτος εβρισε καποια μελη, μην παιζεται με την καλοσυνη μας παιδες!

Υ.Γ. Ρε συ Στεφ, τι να κανω, δε προλαβαινω για πολλα, υποσχομαι ομως βολτες αρκετες με το που θα ανοιξει ο καιρος! :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...