Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

κάτσε να δεις γέλιο με μαζικές διαταγές ακύρωσης των ειδοποιητηρίων......θα φάνε καλά οι μπομπολαίοι και σία :mB_kalo_e:

ακυρωσεις θα γινουνε και το ξερουν, γιαυτο οι διαταγες πληρωμης ...ομως θα εισπραξουν πρωτα και μετα δεν θα επιστρεψουν τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΓΑΝΑ

Η οργή του λαού ξεσπά ενάντια στις μπάρες των διοδίων (φωτο αρχείου)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα γύρω στις 11 πμ. στα πλευρικά διόδια Τραγάνας. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (περί τους 20 αστυνομικούς) οι κάτοικοι υλοποίησαν την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης τους και αφαίρεσαν τις μπάρες των πλευρικών διοδίων που τους καθιστόυσαν όμηρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι κάτοικοι παραμένουν σε επιφυλακή μιας και αποφασισαν να ξανασπάσουν τις μπάρες σε περίπτωση που η εταιρία της ξανατοποθετήσει.

Καλά θα κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι και τα τσιράκια τους να το σκεφτούν καλά γιατί όταν ξεσπάσει η λαϊκή οργή όλα τα λαμόγια που έχουν αδικήσει το λαό δεν θα βρίσκουν πέτρα να κρυφτούν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι κοτα λιρατη ρε γμτ,παντα πληρωνω,μια φορα με την μηχανη στα πρωτα διοδια προς χαλκιδα δεν εβρισκα τα ψιλα ακριβως(απο 2.80 αν θυμαμαι καλα,ειχα 2.20,εχω καιρο να περασω)

Αργουσα λιγακι κ μου κανει η γκομενα στα τολ,"ποσα εχεις"?

2.20 λεω!

-"φερτα κ περνα!"

Χαχα

Σου λεει εδω δεν πληρωνει κανενας! ..απο το τπτ καλα κ τα 2.20

ΥΓ Η πρωτη φορα ειναι βεβαια,εαν σκασω στα διοδια με καμια μεγαλη παρεα κ λακισουν ολοι ε δεν θα κατσω να σκασω κιολας,αλεεεε :D

Τροποποιήθηκε από τον Safetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι πληροφοριακα για τους τετρατροχους,στην πατρων-αθηνων παντως οι μπαρες ανοιγουν κανονικα και δεν ειναι βιδωμενες(τις ειχαν βιδωσει παλια να μην ανοιγουν προς τα εξω)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΓΑΝΑ

Η οργή του λαού ξεσπά ενάντια στις μπάρες των διοδίων (φωτο αρχείου)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα γύρω στις 11 πμ. στα πλευρικά διόδια Τραγάνας. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης (περί τους 20 αστυνομικούς) οι κάτοικοι υλοποίησαν την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης τους και αφαίρεσαν τις μπάρες των πλευρικών διοδίων που τους καθιστόυσαν όμηρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι κάτοικοι παραμένουν σε επιφυλακή μιας και αποφασισαν να ξανασπάσουν τις μπάρες σε περίπτωση που η εταιρία της ξανατοποθετήσει.

Καλά θα κάνουν οι μεγαλοεργολάβοι και τα τσιράκια τους να το σκεφτούν καλά γιατί όταν ξεσπάσει η λαϊκή οργή όλα τα λαμόγια που έχουν αδικήσει το λαό δεν θα βρίσκουν πέτρα να κρυφτούν...

Αμήν και πούντο? :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kostas-MotoLover

"Η λύση λοιπόν είναι το ΚΑΨΙΜΟ των σταθμών. ΤΕΛΟΣ."

-ειπες μεγαλη κουβεντα..

θελω να πιστευω οτι η αδικαια συντομα θα σταματισει να υπαρχει..

αυτο θα πει.. λιγο υπομονη και λιγοτερα ταξιδια στο χωριο, λεωφοριο τωρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"ΜΗΝ λετεΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..... 200αρια ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟς ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ... ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΝΟ

Λοιπον. Μην μπερδευετε τα πραγματα.Τα θεματα ειναι δυο Πρωτο θεμα ειναι αν μπορει η εταιρεια που διαχειριζεται τους δρομους να κινηθει εναντιον σου και να ζητησει τα διοδια με διαταγες πληρωμης και τετοια.Και δευτερο θεμα ειναι η παραβαση του κωδικα που εχει θεσπιστει με τον νομο Βοριδη απο τον Απριλιο.

Για το πρωτο θεμα δεν μπορει να κανει τιποτα ο εργολαβος και μεχρι σημερα δεν εχει δικαιωθει σε καμμια περιπτωση Αλλωστε οπως εχω ξαναγραψει αν ειχε αυτην την δυνατοτητα θα μας ειχε τσακισει στις αγωγες. Γιατι να κανει αγωγη μονο σε αυτην? Το αρθρο ειναι ψεμα.Γιαυτο και εκαναν και τον νομο Βοριδη.

Για το δευτερο θεμα πραγματι αποτελει πια παραβαση του ΚΟΚ.Το ζητημα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται απο κανεναν αστυνομο.Δεν ασχολουνται καν Εχω περασει πολλες φορες με την παρουσια αστυνομικων στα διαδια.Κανενα προβλημα.

Σκεφτειτε και κατι αλλο. Εδω μεσα μονο, ειμαστε καποιες εκατονταδες μοτοσικλετιστες και η συντριπτικη πλειοψηφια μας δεν πληρωνει διοδια Ειχε ποτε κανενας καποιο προβλημα? Ακομα γνωριζω πολλους εκτος φορουμ που περνανε με ακαλυπτες πινακΙδες .Ποτε δεν ειχε καποιος προβλημα.

Αν καποιος απο εμας (οχι ακουσα, μου ειπαν, διαβασα, και τετοια) εχει λαβει προστιμο ή κατι αλλο ας μας ενημερωσει.

υγ.Αερολογιες γραφει καποιος οταν δεν τις συνοδευει απο αποδείξεις και λογικα επιχειρηματα. Φιλε μου εσυ το ακουσες, το διαβασες ή ελαβες καποιο προστιμο?

Τροποποιήθηκε από τον ANDREASP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι πριν τον νόμο Βορίδη είχα δει σε διόδια της εθνικής να σταματάνε αυτοκίνητο αστυνομικοί και να κόβουν κλίση. Ξέρω σε πολλές άλλες περιπτώσεις ότι επιστρέφανε τα αυτοκίνητα πίσω να πληρώσουν και να ξαναπεράσουν.

Με μηχανή δεν έχω δει τίποτα, δεν με έχουν σταματήσει ποτέ. Ελπίζω βέβαια να μην μου έρθει και τιποτα γιατί πάντα παιρνάω με φανερές τις πινακίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"ΜΗΝ λετεΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..... 200αρια ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟς ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ... ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΝΟ

Λοιπον. Μην μπερδευετε τα πραγματα.Τα θεματα ειναι δυο Πρωτο θεμα ειναι αν μπορει η εταιρεια που διαχειριζεται τους δρομους να κινηθει εναντιον σου και να ζητησει τα διοδια με διαταγες πληρωμης και τετοια.Και δευτερο θεμα ειναι η παραβαση του κωδικα που εχει θεσπιστει με τον νομο Βοριδη απο τον Απριλιο.

υγ.Αερολογιες γραφει καποιος οταν δεν τις συνοδευει απο αποδείξεις και λογικα επιχειρηματα. Φιλε μου εσυ το ακουσες, το διαβασες ή ελαβες καποιο προστιμο?

Το θεμα με την τυπισσα ειναι δημοσιοποιημενο στην Αυγη ..και οχι σε κανενα μπλογκ και δεν εχει γινει αγωγη μονο σε αυτη. Ισχυει! η εταιρεια στελνει διαταγες πληρωμης ...αντισυνταγματικα!! Το γραφουν τα ιδια τα μπλογκς του κινηματος δεν πληρωνω ..και εχει γινει και θεμα στην βουλη απο τον συριζα.

Αποτι εχω καταλαβει εχουν σταλει διαταγες πληρωμης κυριως στα μελη του κινηματος ..για να το σπασουν. Οπως και να εχει ολο αυτο ειναι αντισυνταγματικο ..κανονικη ΛΗΣΤΕΙΑ!!! Ειναι θεμα χρονου ποτε θα ακυρωθουνε τα παραπανω στα δικαστηρια ...μεχρι τοτε τρομοκρατουν και τρεχουν να εισπραξουν οτι προλαβουν.

!!!ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!!

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oκ. Ο καθε ενας κανει αυτο που νομιζει σωστο.

Απλως εγω θα συνεχισω να περναω με εμφανη την πινακιδα μου, οχι γιατι ειμαι κανενας ηρωας, αλλα οταν περναει καποιος δηλωνοντας την ταυτοτητα του, τους δειχνει οτι δεν δεχεται την παρανομια τους και αντιδρα. Αν ομως περνας με την πινακιδα κρυμενη, ναι μεν δεν κινδυνευεις, αλλα δηλωνεις οτι αυτοι ειναι νομιμοι και εσυ εισαι ο παρανομος. Δεν μπορει να νικηθεί αυτη η αθλιοτητα αν δεν δηλωνουμε συνεχως την παρανομια μεσα στα μουτρα τους.

"Κυριοι ειστε παρανομοι και παρακωλύετε την ελευθερη διακινηση των οχηματων. Ειμαι αυτος(πινακιδα) και αν θελετε πηγαινετε με στα δικαστηρια." Αυτο τους λεμε.

ΥΓ. Καμια μομφη στους φιλους που περνανε με κρυμμενη την πινακιδα Καλα κανουν, απλως εχω διαφορετικη αποψη.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλως εγω θα συνεχισω να περναω με εμφανη την πινακιδα μου, οχι γιατι ειμαι κανενας ηρωας, αλλα οταν περναει καποιος δηλωνοντας την ταυτοτητα του, τους δειχνει οτι δεν δεχεται την παρανομια τους και αντιδρα. Αν ομως περνας με την πινακιδα κρυμενη, ναι μεν δεν κινδυνευεις, αλλα δηλωνεις οτι αυτοι ειναι νομιμοι και εσυ εισαι ο παρανομος. Δεν μπορει να νικηθεί αυτη η αθλιοτητα αν δεν δηλωνουμε συνεχως την παρανομια μεσα στα μουτρα τους.

"Κυριοι ειστε παρανομοι και παρακωλύετε την ελευθερη διακινηση των οχηματων. Ειμαι αυτος(πινακιδα) και αν θελετε πηγαινετε με στα δικαστηρια." Αυτο τους λεμε.

ΥΓ. Καμια μομφη στους φιλους που περνανε με κρυμμενη την πινακιδα Καλα κανουν, απλως εχω διαφορετικη αποψη.

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου ακούγεται , "παω να πέσω στα λιονταρια για να δειξω ποσο κακοι ειναι οι Ρωμαίοι".

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό και ο Γκάντι μεγαλούργησε Ινδία και όχι Ελλάδα μεριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Μου ακούγεται , "παω να πέσω στα λιονταρια για να δειξω ποσο κακοι ειναι οι Ρωμαίοι"."

Εχω εξηγησει παραπανω οτι ο κινδυνος ειναι μικρος.Το παραδειγμα που γραφεις ειναι υπερβολικο και δεν εχει σχεση με τη κουβεντα μας.

Αλλα αν εμπαινα στην λογικη σου θα ελεγα οτι μαλλον προκειται για γατακια και οχι λιονταρια.Απλως απο μακρυα ενα γατακι μπορει να σου φανει λιονταρι.Ψαξε λιγο το θεμα απο κοντα και θα δεις γρηγορα την αληθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Μου ακούγεται , "παω να πέσω στα λιονταρια για να δειξω ποσο κακοι ειναι οι Ρωμαίοι"."

Εχω εξηγησει παραπανω οτι ο κινδυνος ειναι μικρος.Το παραδειγμα που γραφεις ειναι υπερβολικο και δεν εχει σχεση με τη κουβεντα μας.

Αλλα αν εμπαινα στην λογικη σου θα ελεγα οτι μαλλον προκειται για γατακια και οχι λιονταρια.Απλως απο μακρυα ενα γατακι μπορει να σου φανει λιονταρι.Ψαξε λιγο το θεμα απο κοντα και θα δεις γρηγορα την αληθεια.

Με την πολιτική κατάσταση και την κατάντια της δικαιοσύνης που γλύφει τα συμφεροντα κάθε μεγαλοεπιχειρηματία, οχι δεν θα το ρισκαρα. Αν θα περάσω θα καλυψω η θα παραποιησω τον αριθμο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.....

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

80935405.jpg

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγγνώμη που θα αλλάξω λίγο το νόημα της συζήτησης αλλά καλό θα είναι να αφήσουμε απέξω τους denplirono που δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα ενάντια στα διόδια και την ιδέα της ελεύθερης μετακίνησης.

φάνηκε ποιοι είναι οι εν λόγω denplirono και πραγματικά τους σιχαίνομαι.

όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το μπάχαλο εδώ

https://denplirono.wordpress.com/2011/11/29/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB/

και τον αντίλογο εδώ

http://anisoropos1.blogspot.gr/2010/09/blog-post_6840.html

μην αναπαράγετε λοιπόν συνθήματα και κινήματα που μόνο καθαρά δεν είναι.

περάστε τα διόδια σαν ελεύθερες μονάδες γιατί έτσι πρέπει να είναι η ελευθερία.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν οι "ιδιώτες που τα κονομάνε" βάλουν μπάρες με πτυσσόμενα καρφιά?

Σρυ κιόλας άλλα άμα φτάσουμε στο σημείο να μας πυροβολούν κιόλας άμα περάσουμε χωρίς να πληρώσουμε, εγώ θα πληρώνω... :shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σρυ κιόλας άλλα άμα φτάσουμε στο σημείο να μας πυροβολούν κιόλας άμα περάσουμε χωρίς να πληρώσουμε, εγώ θα πληρώνω... :shoot: :shoot: :shoot:

Οι συγκεκριμενες υπαρχουν σε πολλα παρκινγκ και σε μερικες πολιτειες στις ΗΠΑ. Αν καποιος θελει να επενδυσει και να αγορασει τους δρομους που διατιθενται προς μισθωση, πως θα προστατευσει την επενδυση του? Δηλαδη αγοραζεις ενα σινεμα πχ και ερχονται τυποι και σου λενε, ρε φυγε απο δω δεν πληρωνω εισιτηριο...

Το κρατος εκανε τις μαλακιες του, δεκτο, αλλα προς τι αυτο το μισος στον ιδιωτη και το πιθανο κερδος του? Εμενα προσωπικα η Αττικη οδος δε με χαλασε καθολου, μια χαρα καλοσυντηρημενος δρομος ηταν για παραδειγμα. Αν το κρατος δεν μπορει λογω χρεοκοπιας να συντηρησει χιλιομετρα οδων πλεον, γιατι οχι καποιος ιδιωτης?

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγγνώμη που θα αλλάξω λίγο το νόημα της συζήτησης αλλά καλό θα είναι να αφήσουμε απέξω τους denplirono που δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα ενάντια στα διόδια και την ιδέα της ελεύθερης μετακίνησης.

φάνηκε ποιοι είναι οι εν λόγω denplirono και πραγματικά τους σιχαίνομαι.

όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το μπάχαλο εδώ

https://denplirono.w...80%CE%BF%CE%BB/

και τον αντίλογο εδώ

http://anisoropos1.b...-post_6840.html

μην αναπαράγετε λοιπόν συνθήματα και κινήματα που μόνο καθαρά δεν είναι.

περάστε τα διόδια σαν ελεύθερες μονάδες γιατί έτσι πρέπει να είναι η ελευθερία.

ama εισαι ασχετος φιλε μην γραφεις αρλουμπες........ Η..''επιτροπη'' βορ.Αττικης'' ειναι μια παρεα 2 ατομων που καμια σχεση δεν εχει με το κινημα σε ολη την ελλαδα.. ΜΟΝΟς σκοπος της ηταν τα τοπικα διοδια στη β.αττικη!!!(ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

την προηγουμενη δευτερα αθωωθηκαν 7 μελη μετα απο επιθεση που ειχαν δεχθει απο τα ΜΑΤ ΣΤη καλλιθεα επειδη ειχαν διαμαρτυρηθει για το χαρατσι και τις διακοπες σε κοσμο που δεν ειχε να πληρωσει......

αν θες να ενημερωνεσαι για οτι συμβαινει... http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/10/blog-post_314.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι συγκεκριμενες υπαρχουν σε πολλα παρκινγκ και σε μερικες πολιτειες στις ΗΠΑ. Αν καποιος θελει να επενδυσει και να αγορασει τους δρομους που διατιθενται προς μισθωση, πως θα προστατευσει την επενδυση του? Δηλαδη αγοραζεις ενα σινεμα πχ και ερχονται τυποι και σου λενε, ρε φυγε απο δω δεν πληρωνω εισιτηριο...

Το κρατος εκανε τις μαλακιες του, δεκτο, αλλα προς τι αυτο το μισος στον ιδιωτη και το πιθανο κερδος του? Εμενα προσωπικα η Αττικη οδος δε με χαλασε καθολου, μια χαρα καλοσυντηρημενος δρομος ηταν για παραδειγμα. Αν το κρατος δεν μπορει λογω χρεοκοπιας να συντηρησει χιλιομετρα οδων πλεον, γιατι οχι καποιος ιδιωτης?

Το πρόβλημα μου δεν είναι με τον ιδιώτη ο οποίος θέλει να βγάλει το κέρδος του...

το πρόβλημα μου είναι με το ότι δημιουργούν μία "στημένη" κατάσταση κακοδιαχείρισης ώστε να έρθει σαν λυτρωτής ο ιδιώτης και να πούμε και ευχαριστώ από πάνω...κατάλαβες?

Θες να μου πεις ότι δεν μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε και να διαχεριστούμε τις εθνικές μας οδούς?ή τους ελληνικούς σιδηροδρόμους?ή τα λιμάνια?ή την ολυμπιακή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα να σταματησει εδω η κουβεντα με το ποιο απο τα 4 δεν πληρωνω εχει δικιο

τα επιχειρηματα εχουν γραφτει στο site του καθενος... δεν υπαρχει κατι παραπανω να ειπωθει.

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο ποτε ο ελληνικος λαος πληρωνει την κατασκευη ενος εργου και 1 ιδιωτης το εκμεταλευεται? 93% της αττικης οδου φτιαχτηκε με τα χρηματα και την εγγυηση του ελληνικου δημοσιου...

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ Η ΝΒΕΝΖΙΝΗ γιατι δεν υπαρχει φορος για τους εθνικους δρομους (κοιτα και στα ασφαλιστηρια σου αυτο και μοτο που πληρωνεις εκει και φορο γα τους δρομους που σου ζητανε διοδια!!!) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣ .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...