George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 [Ισως με θεωρεις μαλακα, να κατσω να βαλω σκουφο στην πινακιδα μπροστα απο τροχαια... αλλα σε διαβεβαιωνω πως δεν ειμαι. Σε εκεινη την περιπτωση περναω και πληρωνω κανονικα Η βεβαιωνομαι οτι δε θα δει την πινακιδα μου, περνωντας "μπαλες" διπλα απο καποιον που μολις πληρωσε με το αμαξι του. Στην τελικη, εσυ δε μας ειπες οτι περασες αερα πατερα με τροχαια παρουσα και την πινακιδα σε κοινη θεα χωρις καν να σε κοιταξουν; Ώπα ρε φίλε τι τσινάς δε σε βρίσαμε κιόλας χαλλλάρωσε λιγάκι. Αυτή τη διευκρίνιση ήθελα οκ πληρώνεις η κρυβεσαι. Α και δεν περνάω αερα πατερα, απλα δεν πληρωνω. That s all. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 http://www.zougla.gr...id=411514&cid=4 Λεπτομερέστερα: http://tvxs.gr/news/omada-tvxs/apallakste-ton-prothypoyrgo-tis-mpananias-apo-ta-kathikonta-toy Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 τραγικο αλλα συνάμα και κωμικό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω? μου ητθε απο την ολυμπια οδο συστημενο και λεει οτι στις ταδε ημερομηνιες το αυτοκινητο μου περασε χωρις να πληρωσει. και αν δεν τα πληρωσω μεχρι το τελος του μηνα θα κινηθουν νομικα εναντιων μου. και ρωταω εγω, μπορουν να μου κανουν κατι? που βρηκαν τα στοιχεια μου αφου δεν σταματαγα στα διοδια? σε επικηνωνια που ειχα μετα με την ολυμπια οδο τους ρωτησα πως βρηκαν τα στοιχεια μου και πως ειναι παρανομο αυτο που εκαναν, και η απαντηση ηταν οτι στην συμβαση που εχουν λεει οτι το κρατος μπορει να δεινει τα στοιχεια των αυτοκινητων που περνανε χωρις να πληρωσουν. ξερει κανεις τιποτα? τι πρεπει να κανω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Tους "γράφεις" κανονικά κι αν θέλουν ας κινηθούν νομικά εναντίον σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 τα στοιχεια σου πως τα βρηκαν?εχουν καμερες κ πηραν μεσω εκεινων την πινακιδα σου?η το σημειωσαν με μπλοκακι οπως αναφερουν καποια μελη ανωτερω? αποψη μου πως αν υπαρχει φωτογραφια,τοτε πρεπει να πληρωσεις για να μην την πληρωσεις ακριβοτερα στα δικαστηρια(χωρις να γνωριζω ομως ποινες κ βαρυτητα αυτων). αν δεν υπαρχει φωτογραφια αλλα ειναι απλως σημειωμενα με μπλοκακι,μπορεις καλλιστα να δηλωσεις οτι μπερδευτηκαν κ σημειωσαν λαθος πινακιδα. ολα αυτα βεβαιως θα μπορουσαν να λειπουν,εφοσον η πληρωμη γινοταν. υ.γ. τραγικη Κ η κατασταση με τα διοδια στην ελλαδα.στην ιταλια μαλλον ειναι ηλιθιοι που εχουν διοδια στην εισοδο καθε πολης απο την οποια περναει εθνικη οδος κ με τιμη 5ε τα 100χλμ..κ βγαζουν μια χαρα τα εξοδα τους για την συντηρηση των δικτυων κ για τους μισθους των εργαζομενων στις εθνικες τους οδους.. εδω απλως νλεπουμε που υπαρχει η μεγαλυτερη διελευση,στηνουμε διοδια κ μετα κλαιγομαστε για λανθασμενους υπολογισμους του κρατικου προυπολογισμου οταν βλεπουμε οτι πλεον ολο κ λιγοτεροι χρησιμοποιουν τις εθνικες.. μαλλον οι εκαστοτε υπουργοι οικονομικων,συμπεριλαμβανομενου κ του εγκληματια(για πολλες κ διαφορες παρανομες ενεργειες του) βενιζελου(πρωην τουρκολγου),δεν εχουν ακουσει την ελληνικη φραση,καλιο 5 κ στο χερι παρα δεκα κ καρτερι..(δειτε κ τα εσοδα απο ταξινομησεις τι πτωσεις εχουν παρουσιασει τα τελευταια 2 ετη..) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 για τι ποσο μιλαμε? πανω απο 300 ευρω η 5-6 φορες περασες και δεν πληρωσες? γραφτους στα τετοια σου.............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 το ποσο ειναι κοντα στα 60 ευρω το ξερω οτι ειναι για εκφοβισμο, αλλα και στην επιστιλη αλλα και στο τηλ μου ειπαν οτι στην συμβαση εχουν το δικαιωμα να παρουν τα στοιχεια μου απο τις αρχες, πραγμα, συμφωνα νε τους δεν πληρωνω, που δεν ισχυει. απο την αλλη επικοινωνησα με τους δεν πληρωνω για να μου πουν τι να κανω και το μονο που απαντησαν ηταν ελα στις συνελευσεις μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DE JA VU 240 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 εχουν νομικα το δικαιωμα να προσφυγουν στα δικαστηρια ακομα και για ενα ευρω.Το ποσον ειναι μεν ευτελες ,αλλα θα το επιβαρυνθεις εντοκα καθως και τα εξοδα του δικαστηριου.Αυτοι εχουν μισθωτους δικηγορους και δεν αφηνουν τιποτα να παει στον βροντο και κυριως για να παραδειγματιζωνται και να φοβουνται οσοι επιδιωκουν να περνανε χωρις πληρωμη οτι πραγματι θα καταληξουν στα δικαστηρια.Αν δεν διεκδικει η κοινοπραξια δικαστικα τα προστιμα θα παρουν θαρρος ολοι και θα περνανε ετσι γιατι δεν θα εχουν τιποτα να φοβηθουν.Πληρωσε το ,εκτος αν δεν σε πειραζει το μαλιναρισμα οποτε χεστους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 το ποσο ειναι κοντα στα 60 ευρω το ξερω οτι ειναι για εκφοβισμο, αλλα και στην επιστιλη αλλα και στο τηλ μου ειπαν οτι στην συμβαση εχουν το δικαιωμα να παρουν τα στοιχεια μου απο τις αρχες, πραγμα, συμφωνα νε τους δεν πληρωνω, που δεν ισχυει. απο την αλλη επικοινωνησα με τους δεν πληρωνω για να μου πουν τι να κανω και το μονο που απαντησαν ηταν ελα στις συνελευσεις μας. ποιο απο ολα; http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ http://diodiastop.blogspot.com/ http://denplirono.wordpress.com/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) ποιο απο ολα; http://epitropesdiod...p.blogspot.com/ http://diodiastop.blogspot.com/ http://denplirono.wordpress.com/ εδω http://epitropesdiod...11/12/2_13.html αλλα τωρα το εστειλα σε ολους να δω τι θα μου πουν. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 από τον giorgos_drz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 εκφοβισμος... τα στοιχεια ΙΣΩΣ τα εχουν απο κανα στρουμφακι που καθοταν εκει και εγραφε πινακιδες (που παλι δε ξερω ποσο τους νομιμοποιεί) να δουμε τι θα πουν και οι διαφοροι αλλα σιγουρη απαντηση δε θα παρεις αν δεν υπαρχει νομικο προηγούμενο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 εδω http://epitropesdiod...11/12/2_13.html αλλα τωρα το εστειλα σε ολους να δω τι θα μου πουν. To χαρτι που σου εστειλαν λεει αναλυτικά ποτε περασες και τα αντίστοιχα ποσά? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Φίλε δικηγόρο όχι ό,τι να'ναι από fora. Βρες έναν γνωστό ή κάτι, ρώτα τον και συντάξτε μαζί την απάντηση σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 To χαρτι που σου εστειλαν λεει αναλυτικά ποτε περασες και τα αντίστοιχα ποσά? ναι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 .....................και το μονο που απαντησαν ηταν ελα στις συνελευσεις μας. και γιατί ρε μαν δεν πας σε μια έτσι για το γαμώτο ?? δεν θα αναπτύξετε Ραχμάνινοφ... αν μη τι άλλο θα βρεις εκεί ανθρώπους ενημερωμένους με το θέμα και θα φύγεις με αρκετές πληροφορίες B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Μην πληρωσεις τιποτα....... το παραβολο μονο για 1 διοικιτικο δικαστηριο που το πληρωνει αυτος που το κανει (οχι εσυ και δεν το επιβαρινεσαι ακομα και αν εχουν σε ολα δικιο) και ειναι 300 ευρω. Κανεις δεν παει σε δικαστηριο για μικροτερα ποσα...... Ειναι καθαρα εκφοβισμος!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΤΛ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ 1 ΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ....... ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ-ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokouroukou 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Με αφορμή το σχόλιο του παιδιού, που του έστειλαν χαρτί για να πληρώσει τα διόδια, θα ήθελα να "πω" και εγώ κάποια πράγματα (έτσι και αλλιώς τα λόγια είναι τσάμπα...) Το αν θα πληρώσει ή όχι θα πρέπει να το αποφασίσει ο ίδιος, γιατί οι όποιες συνέπειες , αν υπάρξουν, βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιον στην προκειμένη περίπτωση . Θα ήθελα να σταθώ στον λόγο για τον οποίο δεν πλήρωσε τα διόδια. Δηλαδή, αν δεν πλήρωσε γιατί πιστεύει ότι δεν πρέπει και είναι άδικο να εισπράττονται διόδια για τον συγκεκριμένο δρόμο, τότε θα έπρεπε να περιμένει την αντίδραση των μηχανισμών του κράτους, άρα και αυτός να ήταν προετοιμασμένος για την δικιά του απάντηση. Τώρα, αν το έκανε για λόγους μιμητισμού και για να λέει στα φιλαράκια του ότι είναι "αντιστασιακός", τότε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να πράξει ανάλογα και να μην κλαίγεται για το κακό που τον βρήκε . Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να "θυσιάσουμε" και εμείς κάτι ΥΓ δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παιδί, απλώς , αφορμής δοθείσης ΥΓ2 "χορτάσαμε" από μάγκες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) και γιατί ρε μαν δεν πας σε μια έτσι για το γαμώτο ?? δεν θα αναπτύξετε Ραχμάνινοφ... αν μη τι άλλο θα βρεις εκεί ανθρώπους ενημερωμένους με το θέμα και θα φύγεις με αρκετές πληροφορίες B) δυστυχως μου ειναι δυσκολο να παω λογω υποχρεωσεων, και δεν ειναι και κοντα μου, αν και θα το ηθελα πολυ, αλλα θα προσπαθησω. μια απαντηση ομως παραπανω στο μαιλ μου δεν θα εβλαπτε. Με αφορμή το σχόλιο του παιδιού, που του έστειλαν χαρτί για να πληρώσει τα διόδια, θα ήθελα να "πω" και εγώ κάποια πράγματα (έτσι και αλλιώς τα λόγια είναι τσάμπα...) Το αν θα πληρώσει ή όχι θα πρέπει να το αποφασίσει ο ίδιος, γιατί οι όποιες συνέπειες , αν υπάρξουν, βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιον στην προκειμένη περίπτωση . Θα ήθελα να σταθώ στον λόγο για τον οποίο δεν πλήρωσε τα διόδια. Δηλαδή, αν δεν πλήρωσε γιατί πιστεύει ότι δεν πρέπει και είναι άδικο να εισπράττονται διόδια για τον συγκεκριμένο δρόμο, τότε θα έπρεπε να περιμένει την αντίδραση των μηχανισμών του κράτους, άρα και αυτός να ήταν προετοιμασμένος για την δικιά του απάντηση. Τώρα, αν το έκανε για λόγους μιμητισμού και για να λέει στα φιλαράκια του ότι είναι "αντιστασιακός", τότε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να πράξει ανάλογα και να μην κλαίγεται για το κακό που τον βρήκε . Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να "θυσιάσουμε" και εμείς κάτι ΥΓ δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παιδί, απλώς , αφορμής δοθείσης ΥΓ2 "χορτάσαμε" από μάγκες! το γιατι δεν πληρωνω ειναι δικος μου λογος και δεν θα το αναλυσω σε κανενα ειδικα σε ενα φορουμ. η ερωτηση κυριως που θετω ειναι που βρηκαν τα στοιχεια μου, δεν κλαιγομαι καθολου και δεν θα απολογιθω σε κανενα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 από τον giorgos_drz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokouroukou 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τα γραφόμενά μου ,ανέφερα και στο πρώτο σχόλιο μου ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά αλλά το ερώτημα σου ήταν η αφορμή για μια γενική τοποθέτηση πάνω στο θέμα από εμένα. Τώρα για το που βρήκε τα στοιχεία σου η εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια δεν θα έπρεπε να σου προκαλεί έκπληξη ή να σου γεννά ερωτήματα. Απλώς να αναφέρω ότι η ασυδοσία των μεγαλοεργολάβων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, εδώ το κράτος νομοθετεί κατά παραγγελία αυτών , το να βρουν τα στοιχεία κάποιου είναι παιχνιδάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 Εχουν παρει αδεια απο την ΑΔΑΕ νομιζω για να βιντεοσκοπουν, και εχουν και αλλη αδεια να παιρνουν τα στοιχεια για τις πινακιδες απο την Αστυνομια. Αν ειναι να περασεις χωρις να πληρωσεις, σκεπασε την πινακιδα σου ή βγαλτη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 πρην 7 χρονια ειχα ξεχασει να παρω λευτα στην αττικη οδο δε το πληρωσα ποτε και δεν εγηνε τιποτα ουτε στην εφορια μου ουτε πουθενα. γραψτε τους στα φρυδια σας. εδω και 30 χρονια πληρωνουμε ενα δρομο?τις μιζες τους πληρωνουμε. :-( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) πρην 7 χρονια ειχα ξεχασει να παρω λευτα στην αττικη οδο δε το πληρωσα ποτε και δεν εγηνε τιποτα ουτε στην εφορια μου ουτε πουθενα. γραψτε τους στα φρυδια σας. εδω και 30 χρονια πληρωνουμε ενα δρομο?τις μιζες τους πληρωνουμε. :-( Nα τα παρουμε Κωστα με τη σειρα. Σελιδες πριν, ενας ειπε "περνατε αερα πατερα τα διοδια, ουτε η αστυνομια δινει σημασια, ουτε τρεχει κατι". Εγω ημουν του επιχειρηματος, αν ειναι να αποφυγεις κατι, καντο σωστα, δηλαδη καλυψε την πινακιδα, περνα, εμφανισε την και παλι. Επεμεναν μερικοι που ελεγαν "ουτε πινακιδα ουτε τιποτα μην καλυπτετε, περνατε, λετε δεν πληρωνω και φευγετε".... Να που ηρθαν τα ραβασακια, πιεζοντας σε να πληρωσεις.... μικροποσα των 40, 100, 150ευρω, δεν σε τραβανε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στα δικαστηρια, ωστοσο οταν οι υπαιτιοι των μικροποσων γινουν πολλοι, που θα γινουν.... το δικαστηριο θα αποφανθει ΜΑΖΙΚΑ για ολους τους παραβατες... με οποιες συνεπειες. Ερχεσαι τωρα Κωστα και λες "γραψτε τους στα @@ σας".... οκ, δεκτο, ποιος σου λεει οτι αυριο μεθαυριο δε θα βγει μια δικαστικη αποφαση η οποια θα ενοχοποιει ολους οσους χρωστανε εναντι διοδιων; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 από τον Morx 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες