Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Τελικα δεν ειναι τιποτα,σημερα στην θηβα που γυριζα ανοιξα την μπαρα και εκανα νοημα στους πισω και περασανε καμια 10αρια με κορνες ωραιο συναισθημα ,αρα απο εδω και περα δεν ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ,και η πλακα ητανε που ολοι ,στους σταθμους διοδιων μου ελεγαν οτι,σε 15 ημερες θα πρεπει να το πληρωσεται αφου σας ερθει στο σπιτι το ειδιποιητηριο tooth.gif στο καπανδριτη ηταν το μεγαλο παρτυ, οι σειρηνες χτυσουσανε συνεχεια,και μου λεει η υπαλληλος τωρα ειναι ωραιο αυτο που κανετε,γιατι μου λεει?και τις απαντω γιατι δεν πετυχα το φλουρι στην βασιλοπιτταtooth.giftooth.gif . Καλα για να παω απο εδω εως την Λαμια πηγαινε ελα 20 ευρω στα διοδια, ειναι τρελοι ρε γαμωτο.........xωρις την αττικη οδο μεσα..

λέγεεεεεεεεεεεεε τώρα !!!!!!!!! _zeppelin.gif_zeppelin.gif_zeppelin.gif

έχεις ζουρλαθεί μεμιάς, όμως............. respekt.gifrespekt.gifrespekt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:respekt::respekt::respekt:

Εγώ το κάνω αρκετό καιρό.

Αντε να ξυπνάμε και οι υπόλοιποι.... και να ενημερώνουμε και ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το ιντερνετ.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδια θέματα αντιμετωπίζουν και στην Αμερική και ειδικότερα στο Τέξας , και αν μη τι άλλο ,το χειρότερο όλων είναι οτι

η ιδιωτικοποίηση των διοδίων εξυπηρετεί συμφέροντα και σκοπούς της παγκοσμιοποίησης. Η αντίσταση είναι επιβεβλημμένη είς

διπλούν κάτω απο αυτές τις συνθήκες. !! Χρισημοποιούν τα ίδια μας τα χρήματα , για να μας καθυποτάξουν, σε μια γενιά, νέων

μαλιστάνθρωπων !!

Παρακολουθήστε το σχετικό λινκ με το βιντεάκι !

http://www.youtube.com/watch?v=eIc-_4vYeq0&NR=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντε να ξυπνάμε και οι υπόλοιποι.... και να ενημερώνουμε και ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το ιντερνετ.
Πιστεψε με για πολλους δεν ειναι ευκολο. Το λεω σε μερικους στην δουλεια και με κοιτανε με το βλεμα της αγελαδας, σαν να τους λεω οτι σκοτωσα την ταμια στα διοδια... :P Αν δεν τον παρεις τον αλλον απο το χερακι να τον "ξεπαρθενιασεις" και να περασεις μαζι του τα διοδια, νομιζω δυσκολα θα το κανει για αρχη μονος του. Πολλοι ειναι της αποψης "Δεν θα τσακωθω και θα χαλασω την ημερα μου για 2-3 ευρω" .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες πέρασαμε 2 φορές ετσι καθως πηγαιναμε με το αυτοκινητο για Χαλκίδα. Και στο πηγαινε και στον γυρισμο.

Στο πηγαινε η μπαρα ηταν κλειστη επομένως ο φιλος που οδηγουσε λεει στην ταμια

-"Καλη χρονια. Θα μας ανοιξετε εσεις ή θα πρεπει να κατεβουμε;"

- "Eγώ δε μπορώ να σας ανοιξω" απανταει

Τοτε κατεβαινω εγω και την ανοιγω σπρώχνωντάς την ελαφρως μπροστα (γι' αυτους που δεν ξερουν):)

Ξαναλέμε "Καλη χρονια" μπαινω μεσα και φευγουμε. Η σειρηνα βαραγε.

Στην επιστροφη η μπαρα ηταν ηδη ανοιχτη επομένως δεν σταματησαμε καθολου.

Με τη μηχανη το κανω καθε φορα εδώ κι ενα χρονο περιπου. Με αυτοκίνητο ηταν η πρώτη φορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα διόδια των Μαλγάρων που είναι δημόσια τι γίνεται; Μπορείς να μην πληρώνεις και εκεί χωρίς συνέπειες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια ειναι τα διοδια Μαλγάρων ? Δεν μου λενε κατι σαν ονομα

Είναι στο δρόμο Θεσσαλονίκη-Βέροια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυξήσεις χωρίς φρένο στα διόδια Αθηνών-Λαμίας

Της ΧΑΡΑΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=237649

Πρωτοχρονιάτικο «καψώνι» ετοίμασε για τους οδηγούς η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τα έργα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα από τη Μεταμόρφωση Αττικής ώς τη Σκάρφεια Φθιώτιδας.

Από τα μεσάνυχτα προχώρησε σε αύξηση των τιμών των διοδίων από 5 έως και 45 λεπτά, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα στη σύμβαση του 2007 αλλά και έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση του υπουργείου Υποδομών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε στις 30 Δεκεμβρίου.

Το τρίτο «καπέλο» που επιβλήθηκε μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες στο συγκεκριμένο δρόμο είναι επισήμως η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ. Στην πράξη όμως είναι πρόσχημα αφού οι αυξήσεις διαμορφώνονται γύρω στο 7%.

Ενας οδηγός ΙΧ που θα κινηθεί από την Αθήνα ώς τη Σκάρφεια πληρώνει πλέον 6,95 ευρώ, έναντι 6,50 που έδινε ώς την Πρωτοχρονιά. Αν συνεχίσει μάλιστα ώς τη Λαμία θα πληρώσει επιπλέον 1,55 ευρώ στον νέο σταθμό της Αγίας Τριάδας, στο Πέταλο του Μαλιακού, κοντά στις Θερμοπύλες. Τέθηκε σε λειτουργία στα τέλη Νοεμβρίου και από τα μεσάνυχτα είχε την πρώτη αναπροσαρμογή στις τιμές!

Τα έσοδά του, όπως και των άλλων δύο που προβλέπονται, χρηματοδοτούν τα έργα στον νέο αυτοκινητόδρομο της δυτικής Θεσσαλίας, τον Ε-65, που κατασκευάζονται από την ίδια κοινοπραξία αλλά προχωρούν με ρυθμούς ...χελώνας. Στο πρώτο τμήμα, προς την πλευρά της Λαμίας, δεν έχουν προχωρήσει οι απαλλοτριώσεις, ενώ στα τελευταία 25 χλμ., κοντά την Εγνατία, που διατίθενται χώροι για τα έργα υπάρχει απαγόρευση κατασκευών με απόφαση του ΣτΕ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέρεις γιατί κάνανε τις αυξήσεις...

Για να αντισταθμήσουν τη χασούρα από αυτούς που δεν πληρώνουν! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις 9-1 , η επιτροπή εναντίον των διοδίων διοργανώνει πανελλάδικο άνοιγμα των μπάρων , σε διόδια απο την θεσσαλονίκη ως την καλαμάτα.

Καλο θα ήταν όσοι μπορούμε να συμμετέχουμε, να το κάνουμε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στις 9-1 , η επιτροπή εναντίον των διοδίων διοργανώνει πανελλάδικο άνοιγμα των μπάρων , σε διόδια απο την θεσσαλονίκη ως την καλαμάτα.

Καλο θα ήταν όσοι μπορούμε να συμμετέχουμε, να το κάνουμε !!

:_thumbsup::bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέρεις γιατί κάνανε τις αυξήσεις...

Για να αντισταθμήσουν τη χασούρα από αυτούς που δεν πληρώνουν! :tooth:

Και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το ακουσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας τα παρουνε απο τα υποταγμενα κοροιδα που τρεμουν μη τους μαλωσει ο ελεγκτης και πληρωνουνε διοδια.Καλα κανουν και τα αυξανουν μπας και ξυπνησει περισσοτερος κοσμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα διόδια των Μαλγάρων που είναι δημόσια τι γίνεται; Μπορείς να μην πληρώνεις και εκεί χωρίς συνέπειες;

τα πληρώνεις κανονικά γιατί αν δεν τα πλήρωσης πάνε σαν πρόστιμο στην εφορία το ξέρω από τον αδερφό μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πληρώνεις κανονικά γιατί αν δεν τα πλήρωσης πάνε σαν πρόστιμο στην εφορία το ξέρω από τον αδερφό μου

Και εγω το ακουσα αυτο. Ποσο εγκυρο ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγκυρο.Το συντονιστικό αγώνα (και οι νομικοί του σύμβουλοι εννοείται) το λένε ξεκάθαρα ότι δεν ανακατεύεται πουθενά η εφορία και το κράτος ΕΚΤΟΣ από τα παρακάτω 3 διόδια

dpl.jpg

Προφανώς θα γίνει και στην Πάτρα στα διόδια του Ρίου.Θα είμαστε απαράδεκτοι αν δε μαζευτούμε καθώς μιλάμε για απόσταση ούτε 5 λεπτά από το

κέντρο της Πάτρας.Και επίσης έχουμε ένα λόγο παραπάνω καθώς μιλάμε για τον πιο επικίνδυνο δρόμο που υπάρχει μάλλον στην Ελλάδα με στατιστικές

τροχαίων ατυχημάτων που τρομάζουν.Πριν μία εβδομάδα μάλιστα ήτανε το τελευταίο κρούσμα με 4 νεκρούς μεταξύ των οποίων και ένα 5χρονο αγοράκι.

Τροποποιήθηκε από τον theo_desmo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ισχύει μόνο για τα διόδια των Μαλγάρων, για τα υπόλοιπα κανείς την παλαβή.

Από αυτό που ξέρω μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=238172

Ακριβαίνουν μέσα στον Ιανουάριο τα διόδια και στον δρόμο Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα.

Η κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός" ανακοίνωσε τις νέες τιμές για τα οχηματα που θα διέρχονται από τους σταθμούς Ελευσίνας - Ισθμού - Ζευγολατιού - Ρίου καθώς και τους πλευρικούς σταθμούς Ν. Περάμου και Αγίων Θεοδώρων.

Οι Νέες Τιμές των διοδίων είναι οι εξής:

Για δίκυκλα και τρίκυκλα, 2.20 ευρώ από 2 ευρώ

Για οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μ, 3.10 ευρώ από 2.90 ευρώ

Για οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ., 7.90 ευρώ από 7.40 ευρώ.

Για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ.,11 ευρώ από 10,4 ευρώ.

:warning:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...