Jump to content
Sign in to follow this  
skycaptain30

ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ XT 660X

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ660Χ

ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ? Ο ΒΥΝΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ?

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.....

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αφου εχεις αποφασισει να την παρεις δεν θα αναφερθω στα υπερ και τα κατα της!!!! :_thumbsup:

τωρα απο που θα την αγορασεις δεν ειμαι στην αθηνα για να σε βοηθησω!!!ζυγισε τα πραγματα κ απο οπου σε συμφερει!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις καταστημάτων σε μοτοπεριοδικά (εμένα μου έρχεται στο μυαλό το ΜΟΤΟ), που αναφέρονται σε μηχανάκια παραεισαγωγής, και είναι πιο φθηνά... για κοίταξε το λιγάκι. ένα φιλαράκι μου πήρε το WR περίπου ένα χιλιάρικο πιο κάτω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δώρα του φιλαράκι είναι επιεικώς για τον π@@τσο. lipssealed.gif

Απ' τον συγκεκριμένο, δεν θα έπαιρνα ούτε τυρόπιτα. Και δεν αστειεύομαι. Έχουν ακουστεί τα απίστευτα, και από έναν φίλο που έκανε επαφές να πάρει ένα μεταχειρισμένο, έχω ίδιες εντυπώσεις.

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια έρευνα αγοράς σε μερικά μαγαζιά και να παζαρέψεις την τιμή. Όλα παζαρεύονται, άκου με. (Απ' τη γουρούνα έκοψα 500 ευρώ).

Αν ας πούμε σου έκοβαν 400-500 ευρώ, θα σε χάλαγε? Και μ' αυτά τα λεφτά, παίρνεις ό,τι aftermarket θέλεις.

Με το καλό εύχομαι. v.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θα κυνηγαγα καποια εκπτωση παρα τα "δωρα" που δινουν τα μαγαζια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ660Χ

ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ? Ο ΒΥΝΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ?

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.....

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ??

Μια συμβουλή θα σου δώσω μείνε μακριά απο τον συγκεκριμένο έμπορο ψάξε παντού και κανε συγκρίσεις μην σε δελεάζουν δώρα κατι κρύβουν απο πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερώτηση μόνο: Γιατί, ενώ έχεις για dream bike το XTR 660, θα πάρεις το ΧΤΧ 660;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι. Πάνω στην αγαπημένη μότο έχεις το XTR δηλαδή το εντουροειδές. Εσύ όμως αναφέρεσαι στο MOTARD (Χ) Ποιό τελικά σκέφτεσαι να πάρεις;;;. Επίσης το θέλεις για χρήση εντός πόλης και μόνο ή και κανένα ταξιδάκι;;; Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;;; Αν πάρεις το το X καινούργιο δεν μπορείς να κάνεις ταξιδάκια, έστω και μικρά, γιατί δεν έχεις προστασία από αέρα. Δεν παίρνει ψηλή ζελατίνα για προστασία από τον αέρα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που μπορείς να του βάλεις ότι ζελατίνα θες. Το R όμως έχεις δυνατότητα να αλλάξεις την ζελατίνα. Επίσης όπως έχω πει μπορεί να βρεις R σε στοκάδικο, δηλ. καινουργιές με διαφορά χωρίς αισθητήρα "Λ" με τιμή ~5700 €. Αυτό βέβαια σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Α! κάτι ακόμη. ΓΡΆΦΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ. ΕΥΤΥΧΏς ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ. :blow: :D :bye:

Μια ερώτηση μόνο: Γιατί, ενώ έχεις για dream bike το XTR 660, θα πάρεις το ΧΤΧ 660;

Την ώρα που έγραφα εγώ ταυτόχρονα έγραφε και ο ΑΙΓΑΙΟΠΛΟΟΣ. Την ίδια απορία είχαμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι. Πάνω στην αγαπημένη μότο έχεις το XTR δηλαδή το εντουροειδές. Εσύ όμως αναφέρεσαι στο MOTARD (Χ) Ποιό τελικά σκέφτεσαι να πάρεις;;;. Επίσης το θέλεις για χρήση εντός πόλης και μόνο ή και κανένα ταξιδάκι;;; Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;;; Αν πάρεις το το X καινούργιο δεν μπορείς να κάνεις ταξιδάκια, έστω και μικρά, γιατί δεν έχεις προστασία από αέρα. Δεν παίρνει ψηλή ζελατίνα για προστασία από τον αέρα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο που μπορείς να του βάλεις ότι ζελατίνα θες. Το R όμως έχεις δυνατότητα να αλλάξεις την ζελατίνα. Επίσης όπως έχω πει μπορεί να βρεις R σε στοκάδικο, δηλ. καινουργιές με διαφορά χωρίς αισθητήρα "Λ" με τιμή ~5700 €. Αυτό βέβαια σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Α! κάτι ακόμη. ΓΡΆΦΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ. ΕΥΤΥΧΏς ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ. :blow: :D :bye:

Την ώρα που έγραφα εγώ ταυτόχρονα έγραφε και ο ΑΙΓΑΙΟΠΛΟΟΣ. Την ίδια απορία είχαμε.

και εγώ αυτό σκέφτηκα έλεος μάλλον γιατί αποφάσισε ότι η άλλη του αρέσει πιο πολύ μάλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.yamaha-motor.gr/

Μπες και βρες εκει αντιπροσωπους της γιαμαχα. [ριξε μια ματια στον υφαντη αν σου πεφτει κοντα, οχι το παριζακι..] :mB_kalo_e:

για παραεισαγωγη δε θα το προτεινα, γιατι μπορει να εχεις τρεξιμο για αν σε καλυπτει η εγγυηση κλπ.

οσο για τα δωρα..η ρωτα κατευθειαν τιμη χωρις δωρα..ή ρωτα τι κρανος πχ και τι τιμη εχει αυτο που σου δινουν δωρο..[και σημειωσε τα κιολας..παντως μαγαζια με προσφορες για κρανη,

μπουφαν θα βρεις αρκετα στα εξειδικευμενα για εξοπλισμο, ρουχισμο..οποτε ισως ειναι καλυτερα να κοιταξεις την τιμη κατευθειαν.

δε θα βρεις μεγαλες διαφορες παντως νομιζω..

Mπορεις παντως να κοιταξεις και τη λυση του να παρεις ελαφρως μεταχειρισμενο απο ιδιωτη.

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας....

τα λαθη (μεγαλα γραμματα κ λαθος dreambιke) τα διορθωσα (μη βαρατε)!!!

κοιτα, ρωτησα στην αντιπροσωπεια -ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ- (καλιθεα) κ δινουν μονο τον συναγερμο δωρο ,και αυτο μετα απο δικη μου πιεση,-παζαρια- ..αα κ μου χαριζει και τα 90 ευρω που θελει να βγει η αδεια κυκλοφοριας κ τα χαρτια γενικα.

τι λετε ειναι καλα αυτα η να παζαρεψω κιαλλο?

για τον Βυνιο εχω ακουσει και απο αλλους ασχημα λογια ... τι να πω? πεςτε μου τη γνωμη σας.λιγες μερες μεινανε μονο..

και κανενα καλο μαγαζι για aftersales γιατι θελω αρκετα απο καγκελα κ plate μηχανης μεχρι bagster

ευχαριστω εκ των προτερων ειναι πολυ βασικη η βοηθεια σας... σοβαρα μιλαω ....μετραω την γνωμη και την πειρα σας....

ειναι η πρωτη μου μηχανη (παπι κ αυτοκινητο ειχα) κ δεν εχω εμπειρια..ειμαι κ μονος μου εδω στον πειραια -ειμαι με μεταθεση απο την δουλεια μου-κ δεν εχω πολους φιλους να ξερουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.yamaha-motor.gr/

Μπες και βρες εκει αντιπροσωπους της γιαμαχα. [ριξε μια ματια στον υφαντη αν σου πεφτει κοντα, οχι το παριζακι..] mB_kalo_e.gif

Πάρε τηλέφωνο εκεί οπωσδήποτε. Από κει πήρα τη γουρούνα και μού 'κανε τιμή super χωρίς παρακάλια.

Σου πέφτει δε σου πέφτει κοντά, αξίζει τον κόπο. Δυο φορές θα πας, μία για την προκαταβολή και μία να την παραλλάβεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, μην κολάτε με φήμες ή με τα δώρα που δίνει κάποιος.

Προσωπικά το ZZR το αγόρασα από τον Βύνιο.

Πριν το αγοράσω εκεί είχα κάνει έρευνα αγοράς σε γνωστούς εμπόρους.

Πήγα στην αντιπροσωπεία, και δεν κάνανε έκπτωση ούτε ένα ευρώ από την τότε τιμή μετροιτής, εκτός βέβαια την έκπτωση της απόσυρσης που διακαιούμουνα εξ' αρχής ούτως ή άλλως. Σε ερώτηση δε που τους είπα γιατί δεν κάνετε κάποια καλύτερη τιμή ενώ οι έμποροι μπορούνε, μου απαντήσανε ότι σαν αντιπροσωπεία πουλάμε στην τιμή μετροιτής, και ότι να πάω σε εξουσιοδοτημένους εμπόρους να πετύχω καλύτερη τιμή!

Πήγα στον Νικολάου στο Γαλάτσι όπου έκπτωση στην τιμή δεν μου έκανε, αλλά μου έδινε δώρο συναγερμό spyball.

Πήγα στον Παπανικολάκη στην Κλεισθένους, που έχει και το συνεργείο στην Μεσογείων, και μου έκανε έκπτωση 500€.

Έίχα περάσει και ακόμα από 2 μαγαζιά που η έκπτωση ήταν γελοία, ή δίνανε δώρα που ΔΕΝ ήθελα.

Την αγόρασα λοιπόν από τον Βύνιο γιατί:

Όταν πήγα να ρωτήσω, ρώτησα κατευθείαν τι έκπτωση μου κάνετε, γιατί δεν θέλω τα δώρα-αξεσουάρ που δίνετε, και μου απάντησαν ότι μπορούμε να σου κάνουμε έκπτωση 1000€. Σε παζάρι που έκανα, επειδή ήθελα έναν καλό συναγερμό είπα θέλω και τον ΜΕΤΑ τον 357, το τελευταίο μοντέλο, και μου είπανε θα στο κάνουμε δώρο.

Εκτός λοιπόν της απαλλαγής των τελών που διακαιούμουνα λόγω απόσυρσης που ήταν πάνω από 1000€, όπως και δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας πάλι λόγω απόσυρσης, μου έκανε έκπτωση άλλο ένα χιλιάρικο, μου τοποθέτησε δωρεάν τον συναγερμό που ανάφερα, και μου έκανε δωρεάν και τα έξοδα πινακίδας και προετοιμασίας που ήταν στα 75€.

Επίσης, επειδή την είχα παραγγείλει πριν έρθει Ελλάδα το 2006, πήρα διαμέσου του Βύνιου (και με ερώτηση στην αντιπροσωπεία αν θα πάρω από τα πρώτα κομμάτια) πήρα λοιπόν το πρώτο από τα 20 γκρι κομμάτια που είχαν έρθει Ελλάδα.

Στον Παπανικολάκη δε, που του ανάφερα την έκπτωση και το δώρο που μου κάνει ο Βύνιος, μου απάντησε ότι δεν έχω τη δυνατότητα να σου κάνω τέτοια έκπτωση! και ας ήθελε να μου πουλήσει πως και πως αυτή τη μοτό.

Με λίγα λόγια, ρωτάς, και αγοράζεςι από εκείνον που θα σου κάνει την καλύτερη τιμή, όσο για τα δώρα, απλά κοιτάς αν τα θέλεις πρώτα, και δεύτερον και σημαντικότερο κοιτάς και την πραγματική αξία αγοράς τους αν τα προτιμήσεις, αλλιώς ζητάς καλύτερη τιμή χωρίς τα δώρα.

Καλή αγορά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστόοοοος. _thumbsup.gif Μια χαρά ξηγήθηκες Χρήστο. thumbsup.gifclapping2.gif

Έτσι πρέπει να ενεργούμε ως πελάτες. Ψαγμένοι κι όχι κορόϊδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού είσαι Πειραιά, στείλε Π.Μ. να βρεθούμε και να τα πούμε και από κοντά. Και εγώ Πειραιά μένω. Να δεις και τι πραγματάκια του έχω βάλει επάνω αν σου αρέσουν και τι μπορεί να μπει. Βέβαια έχω το R αλλά μικρό το κακό πιστεύω. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συναγερμο μετασυστεμ, κρανος[110 ευρω νομιζω], μια κουλουρα..αυτα δινει ο υφαντης δωρο απο οσο θυμαμαι...σε δυο μερες θα το εχεις]

αυτο που μου την εσπασε σε καποιους εμπορους ειναι οτι πηγαινα και ρωταγα για το xtx τι διαφορες πχ εχει απο το xtr και οι περισσοτεροι λεγαν μπουρδες..αλλοι τα μπερδευαν..αλλος μου

μπερδεψε την τιμη του μοντελου του 07 με του 06...

παντως μην κοιτας το δωρο..κρανος/συναγερμος..δε λεει κατι..το θεμα ειναι

και ποσο κανουν τα δωρα του καθενος..

καλο για μενα ειναι να βαλεις καγκελα[ 55 τα εχει αν θυμαμαι καλα]..κατευθειαν..και ρωτα

στο οποιο μαγαζι πας να παρεις τη μηχανη για αυτα που σε ενδιαφερουν.δεν ειναι αναγκη να παρεις τα δωρα που σου δινουν..ζητα κατι αλλο στα αντιστοιχα λεφτα.

οσο για αλλα ειδη[κρανη, μπουφαν κλπ..] ριξε μια ματια παρακατω στο μοτομανια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την παρασκευη θα παω απο υφαντη κ θα σας πω τι παιζει απο εκπτωση κ προσφορες....

επισης μια αλλη χαρη ...

κανενα μαγαζι με καλα - οχι μαπες - αξεσουαρ για την μηχανη να παω απο εκει στη ευρητερη περιοχη πειραια-καλιθεα....

γιατι μαλον σε εκπτωση σε τιμη προσανατολιζομαι ωστε να βαλω εγω οτι θελω και να τα παρω απο οπου θελω....

για αρχη πλειτ-καγκελα-συναγερμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα κι απο εκει απο οπου σκεφτεσαι να παρεις τη μηχανη..ειτε μεσα στα δωρα..ειτε εκτος τιμης μηχανης..επειδη θα κανεις μεγαλη αγορα..θα σου κανουν καποια εκπτωση σ αυτα . εγω πηρα

μια κλειδαρια δισκοφρενου ..κατα την παραλαβη της μηχανης και μου χε κανει εκπτωση..οταν ειναι

ζεστο το πραγμα/και το χρημα..κι ο αλλος ειναι πιο πιθανο να σου κανει μια καλη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλειτ?????????? Γουατ ις δις;;;;; Λοιπόν, Εάν βάλεις κάγκελα, να προσέξεις να μπορεί να μπει και η ποδιά, εάν βάλεις. Εγώ έχω βάλει την ποδιά την γνήσια (130 €) με κάγκελα SW MO-TECH (115 €). Εάν βάλεις τα κάγκελα της ΚΑΡΡΑ, είναι πιο φτηνά αλλά δεν μπορούν να μπουν με την ποδιά την γνήσια. Αν βάλεις ποδιά after market ίσως να μπαίνουν της ΚΑΡΡΑ, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Για ζελατίνα από την στιγμή που παίρνεις το Χ, εφόσον μιλάμε για καινουργιές (με το καλό να το πάρεις πρώτα), δεν μπαίνει ψηλή ζελατίνα για προστασία του αέρα. Χούφτες νομίζω ότι το Χ τις έχει τοποθετημένες (αν δεν κάνω λάθος). Για εξατμήσεις, φίλτρο κ.α δεν έχω ασχοληθεί ακόμη και δεν μπορώ να σου πω. Ίσως κάποιος συμφορουμίτης σε βοηθήσει. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε συμβίωσα με το μηχανάκι που θέλεις για 2 χρόνια. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές, στην περίπτωσή σου όμως δε θα σε συμβούλευα να το αγοράσεις καινούργιο.Τα 7χιλιάρικα που θέλει είναι πολλά εαν ρίξεις μια ματιά σε μεταχερισμένα. Αν ψαχτείς λίγο θα βρείς ολοκαίνουργια μοντέλα με λίγα χλμ περίπου 1000 με 1500€ κάτω.

Εαν κιολας ψάξεις για κάτι παλαιότερο θα βρείς πολύ καλές προσφορές.Αυτή τη στιγμή τα 07 μοντέλα(με το αλουμινένιο ψαλίδι) παίζουν απο 4.200 έως 5.000 (4.700 έδωσα εγώ το δικό μου, σε υπεράριστη κατάσταση, όλα μαμα, χωρίς να χρειάζεται τίποτε).

Αφου έχεις το χρήμα ζεστό ζεστό πρέπει να το εκμεταλευτείς!Κοίτα τι γίνεται γύρω σου, αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για αγορά μοτοσυκλέτας και δει μεταχειρισμένης, αφου ο κόσμος αφενός δεν έχει μετρητο, αφετέρου είναι χειμώνας και δεν πουλιέται.

Αν κοιτάξεις σε διαφορα φορουμ τις αγγελιές θα δείς πολλές προσφορές, και μάλιστα τα περισσότερα είναι συζυτησιμα (το οποίο σημαινει περίπου 300 με 500 ευρώ κάτω απο την αναγραφόμενη τιμη)

Οπότε θα πάρεις το μηχανάκι που γουστάρεις και θα σου μείνουν και αρκετά χρήματα για αγορα σωστού εξοπλισμου (κι όχι των "δωρων")

Αν έχεις απορίες που να κοιτάξεις, ή χρειαστείς βοήθεια για να αξιολογήσεις ένα μεταχειρισμένο ρίξε ένα πμ να τα πουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε ολους τους εμπορους ακυρο κ χτυπα KTM SMC 690.Ιδιο πραγμα με το ΧΤ,καμια 20 αλογα διαφερουν μονο μωρε...

με 7,000 δολλαρια βρισκουμε κ 950 motard μεταχειρισμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε περναγα απο λενορμαν και ρωτησα

1 6500 + 120[νουμερα] = 6620 [χωρις τα δωρα ]

2 6950 +120=7070 [με δωρα ] συναγερμο, ποδια, καγκελα ,κουλουρα

νομιζω ειναι καλη προσφορα

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια..

παντως εχω να πω οτι δεν κανουν κατι παραπανω λογω κρισης και λογω χειμωνα...

ιδια τιμη και ιδια δωρα με το καλοκαιρι κ πριν κρισης..........

3 δωρακια που τα εδιναν κ πριν...κ ιδια τιμη

και μιλαμε για μετρητα...καλα εκεινος κ μεσω χρηματοδοτισης ..θα τα παρει ντουκου απο την τραπεζα..οποτε δεν τον νοιαζει........

πηγα υφαντη ...τα ιδια κ αυτος 3 δωρα ....τα εξοδα πινακιδας 100 ευρω τι παζαρια του εκανα να μου τα χαρισει....δεν το δεχτηκε με τιποτα...

τελος παντων για 100 ευρω τωρα πανω κατω..εκει παιζει η διαφορα δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κατι πολυ καλυτερο

αυτο καταλαβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα σημαντικότερο είναι το που θα κάνεις τα σέρβις,παρά η αγορά.Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να βάλεις πάνω είναι ελατήρια μπροστά.Το μπροστινό του ΧΤΧ είναι απαράδεκτο.Επίσης ζελατίνα για ΧΤΧ 07> βγάζει μια μικρή η puig αν δε κάνω λάθος.Για τα υπόλοιπα:www.xt660.com

:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε ολους τους εμπορους ακυρο κ χτυπα KTM SMC 690.Ιδιο πραγμα με το ΧΤ,καμια 20 αλογα διαφερουν μονο μωρε...με 7,000 δολλαρια βρισκουμε κ 950 motard μεταχειρισμενο

+950

δεν εχω καταλαβει για τι εχεισ κολλησει με το χτ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα