Jump to content
nikosm1993

προβλήματα στο Crypton X 135

Recommended Posts

τι γρανάζια φοράς?

CDI.jpg

Νεος εγκεφαλος malossi master 2 παρατεινει τον κοφτη 1500στρ παραπανω κοστος 310euro επισης μπορουμε να ρυθμησουμε εξτρα χαμηλα-μεσαια-ψηλα...

μαμα γραναζια, 15-39 αλλα απο οτι φαινεται παω για αλλαγη. Σιγα μην σκασω 3 κατοσταρικα για τον κοφτη.

Αν τα χα, θα αλλαζα αναρτησεις :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε σι φίλε δεν καταλαβαίνεις....?

σου λέω ότι εγώ σκέφτομαι να το κάνω 63mm που αυτό σημαίνει

κυλινδροπίστονα malossi 63mm = 300 ευρώ

πρόγραμμα για έχτρα βενζίνα = 70 ευρώ

μηχανουργείο = 20 ευρώ

μεταφορικά = 10 ευρώ

που βλέπεις τα πολλά λεφτά?

εγώ ΔΕΝ είπα ότι θα του βάλω ότι είπα παραπάνω ( κεφαλές, καρμπιρατέρ κτλπ ) για να βγάλει αυτά τα 22-23 άλογα....

εγώ θέλω μια απλή βελτιωσούλα με 400 ευρώ πάνω κάτω....

και να σου απαντήσω στο ερώτημα που μου λες με 900 ευρώ μεταχειρισμένο δίχρονο...

υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν θέλουν να αγοράζουν μεταχειρισμένα πράγματα... οπότε δεν βρίσκεις κάτι καινούργιο με τόσα χρήματα...

εξάλλου άμα δώσω το παπί μου και άλλα 500 ευρώ δεν βρίσκω μηχανή να είναι στην πένα όπως είναι το δικό μου...

ναι βρησκεις μηχανη..τοτε γιατι δεν το κανεις? δεν θες μηχανη?εξατμιση εχεις? οκ 400ε δεν ειναι πολλα εγω νομιζα οτι ολα θα τα εκανες..αλλα κατα την αποψη μου δεν συμφαιρει να φτοιαχνεις τετραχρονα..τα διχρονα=φτοινα αλογα..το παπι ειναι παπι οτι και να το κανεις..και αμα θες επιδωσεις+παπι παρε z ή dynamic..και αν δεν σου αρεσουν τα μεταχειρισμενα και με 900ε να το παρεις ριξε πανω λευτα και αλλαξε τα ολα..και καντο καινουριο παλυ πιο μικρο κοστος θα εχει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μαμά γρανάζια χτυπάς κόφτες στα 135 χιλιόμετρα ανά ώρα...?

για κατηφορα μιλαμε.

σε ευθεια φτανω μεχρι 125...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα μην ψαρωνετε κιολας η φοτο δεν εχει ιχνει κραδασμων αρα μπορει να ειναι στο σταντ η να εχει πειραγμενο κοντερ..με 1500 στροφες πανω δεν εχεις τετοιο αποτελεσμα

Και πως να το πειραξω ρε φιλε το κοντερ???? Πολλα παιζουν ρολο στην τελικη τα λαστιχα παιζουν αρκετο η αεροδυναμικη ο δρομος

150 ελεγε το κοντερ 145 το GPS

Τωρα για τα αλογα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι 20 η παραπανω η παρακατω ο μηχανικος τοσα μ ειπε περιπου, κεφαλες θυριδες αλλες βαλβιδες ελατηρια καμπανα αλλα φιλτρα και αλλο γραναζι η 4 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά όσο είπε ένας από πάνω για τιμή εγώ θα έλεγα το special! Απ'ότι είδα η διαφορά τους είναι 100 ευρά δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Με τα χρυσά είναι πιο κούκλα η πάπια ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

145 το χ δεν παει με τπτ. τα χ πανε μεχρι 120-130 ειτε μαμα ειτε φτιαγμενα.

εχω δει μαμα να περναει αλλο με εξατμιση,φιλτρο,και κατι αλλα. και το περασε με μεγαλη διαφορα.

εδω αλλοι το κανουν 160cc και λενε για ιδιες τελικες με πριν.

για να πας 145-150 θες κοντα 30 αλογα. που ειναι και αποιαστα για τα χ

αλλοι λενε οτι μαμα παει 140 οτι να ναι.

στο θεμα τωρα η μονες βλαβες που εχω ακουσει ειναι με την τρομπα βενζινης, και 2 απο την περιοχη μου χτυπισαν μπιελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

filaraki mou exw crypton x 135 62mm uma (180cc) einai polu axiopisto alla kai polu dinato , gia ena atomo pou den gnwrizei dinami papiou kai peiragmata kalo tha itan na to mathei prwta kai meta to ftiaxneis , ama theliseis na to ftiaxeis bres 62mm kulindropistono uma , mpek , ekentroforo, kefali , strofalo , egkefalo, exatmisi , psalidi(giati me tosi dinati mporei na sikwnete an den gnwrizeis ),sumplekti (giati me tosi sumpiesi pou tha exeis kai den baleis sumplekti tha ta spaseis ola , xamilwma estw 2 pontous kai katw , ama thes to kaneis apo injection se karmpilater alla den tha sto sinistoysa giati sou bgazei polu mpam tin dinami , tha prepei na breis tropo na kliseis aisthitira lamda giati ama ton afiseis anoixto tha sou kanei arithmies , kainourgio psigio kai solinakia upsilis , kai ena filtro uma kalo, kai tha deis to mixanaki na ginetai toumpano egw etsi to exw kai alla tosa panw , to mixanaki den ligizei ektos ama to baras kofti kathe mera,taxitites katebasma karfwtes ,piesma taxititas mexri terma , to mixanaki einai to pio axiopisto pou mporeis na pareis , kai min anisixeis ,to mixanaki einai tetoio pou oti kai na xei tha to katalabeis apo tin prwti stigmi ,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 λεπτά, το μέλος mvbgamer12 έγραψε:

filaraki mou exw crypton x 135 62mm uma (180cc) einai polu axiopisto alla kai polu dinato , gia ena atomo pou den gnwrizei dinami papiou kai peiragmata kalo tha itan na to mathei prwta kai meta to ftiaxneis , ama theliseis na to ftiaxeis bres 62mm kulindropistono uma , mpek , ekentroforo, kefali , strofalo , egkefalo, exatmisi , psalidi(giati me tosi dinati mporei na sikwnete an den gnwrizeis ),sumplekti (giati me tosi sumpiesi pou tha exeis kai den baleis sumplekti tha ta spaseis ola , xamilwma estw 2 pontous kai katw , ama thes to kaneis apo injection se karmpilater alla den tha sto sinistoysa giati sou bgazei polu mpam tin dinami , tha prepei na breis tropo na kliseis aisthitira lamda giati ama ton afiseis anoixto tha sou kanei arithmies , kainourgio psigio kai solinakia upsilis , kai ena filtro uma kalo, kai tha deis to mixanaki na ginetai toumpano egw etsi to exw kai alla tosa panw , to mixanaki den ligizei ektos ama to baras kofti kathe mera,taxitites katebasma karfwtes ,piesma taxititas mexri terma , to mixanaki einai to pio axiopisto pou mporeis na pareis , kai min anisixeis ,to mixanaki einai tetoio pou oti kai na xei tha to katalabeis apo tin prwti stigmi ,

1) Γράφε ελληνικά. Τα greeklish έχουν καταντήσει κουραστικά πλέον. Όχι τίποτα άλλο να είναι ευανάγνωστο για όλους.

2) Από το 2012 μέχρι σήμερα το παιδί παίζει να έχει αλλάξει 4 μηχανάκια 🤣🤣🤣

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιό το τόπικ αλλά ας γράψω.

Κάτοχος από το 2008 με 115000 χλμ απροβλημάτιστα. Πρίν 1.5 μήνα check engine και το μηχανάκι νερά σαν να μένει από βενζίνη. Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο άμεσα και διαπίστωση ηλεκτρολογικού θέματος.

Από τότε και 1.5 μήνα μετά ο τεχνικός έχει αλλάξει: βολάν, τρόμπες, ανορθωτή, πηνία, ασφάλειες, λάμπες, φανάρια, μίζα, μπαταρία, πλεξούδα και το θέμα παραμένει. Μου έκανε πατέντα και έδωσε ρεύμα απ΄ ευθείας στην μπαταρία απο τον ανορθωτή (αν τα λεω σωστά) 2 μέρες μετά πάλι τα ίδια.

Καμία ιδέα κανείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος faveas έγραψε:

Παλιό το τόπικ αλλά ας γράψω.

Κάτοχος από το 2008 με 115000 χλμ απροβλημάτιστα. Πρίν 1.5 μήνα check engine και το μηχανάκι νερά σαν να μένει από βενζίνη. Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο άμεσα και διαπίστωση ηλεκτρολογικού θέματος.

Από τότε και 1.5 μήνα μετά ο τεχνικός έχει αλλάξει: βολάν, τρόμπες, ανορθωτή, πηνία, ασφάλειες, λάμπες, φανάρια, μίζα, μπαταρία, πλεξούδα και το θέμα παραμένει. Μου έκανε πατέντα και έδωσε ρεύμα απ΄ ευθείας στην μπαταρία απο τον ανορθωτή (αν τα λεω σωστά) 2 μέρες μετά πάλι τα ίδια.

Καμία ιδέα κανείς;

Γιατι πρέπει να είναι απαραίτητα ηλεκτρολογικό το πρόβλημα; Όλο το κύκλωμα άλλαξες στην ουσία...

Αν λες οτι κάνει σαν να μένει απο βενζινη τότε γιατι να μην ειναι πρόβλημα τροφοδοσιας; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο δεν ανέφερα οτι πέφτει η τάση γι'αυτο. Όταν δηλαδή το μηχανάκι κάνει νερά δεν έχει ρεύμα σωστό, γι' αυτό λέω οτι είναι θέμα ηλεκτρολογικό.

Άλλαξε και τρόμπα βενζίνης ο μηχανικός απ ότι με ενημέρωσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος faveas έγραψε:

Έχεις δίκιο δεν ανέφερα οτι πέφτει η τάση γι'αυτο. Όταν δηλαδή το μηχανάκι κάνει νερά δεν έχει ρεύμα σωστό, γι' αυτό λέω οτι είναι θέμα ηλεκτρολογικό.

Άλλαξε και τρόμπα βενζίνης ο μηχανικός απ ότι με ενημέρωσε.

Ηλεκτρονικη θα μπορουσε να ειναι;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα