costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Πάντα μα πάντα συμπλέκτη, suzuki γαρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δεν πατάω ποτε Γυρναω διακόπτη, κανει το τσεκ και πατάω μιζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Όπως καταλάβατε λοιπόν όλοι, το να πατάμε τον συμπλέκτη κατά την εκκίνηση του κινητήρα κάνουμε καλό στην μίζα και στην μπαταρία μας, γι' αυτό αρχίστε να το εφαρμόζετε πάντα κι αφήστε τα: "το δικό μου δεν χρειάζεται" γιατί όλα το χρειάζονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δεν το ξέρα αυτό το "κολπάκι"¨. Θα το δοκιμάσω.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Όπως καταλάβατε λοιπόν όλοι, το να πατάμε τον συμπλέκτη κατά την εκκίνηση του κινητήρα κάνουμε καλό στην μίζα και στην μπαταρία μας, γι' αυτό αρχίστε να το εφαρμόζετε πάντα κι αφήστε τα: "το δικό μου δεν χρειάζεται" γιατί όλα το χρειάζονται. εντάξει μπαμπα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Oυτε εγω το παταω...Αλλα θα το δοκιμασω..Γιατι καθε πρωι που το βαζω μπροστα με τον αερα(τσοκ) ανοιχτο,το αφηνω λιγο, οταν κλεινω τον αερα ενω κραταει ρελαντι δεν ξεκιναει ευκολα η μηχανη...Ανοιγω το γκαζι και κανει σαν να μην εχει βενζινη...Και μου σπαει τα νευρα...Γιατι θελει πολυ προσπαθεια για τα πρωτα 100-200 μετρα...Ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Συμπλέκτη πατάω όταν έχω ταχύτητα στο κιβώτιο, αφού στην περίπτωση αυτή είτε πρέπει βάλεις νεκρά είτε πρέπει να πατήσεις συμπλέκτη για να λειτουργήσει η μίζα (λόγω του σχετικού συστήματος ασφαλείας). Στην πράξη η περίπτωση να πατήσω συμπλέκτη για να βάλω μπροστά το μηχανάκι είναι όταν έχω σταθμεύσει σε ανηφόρα ή κατηφόρα και φυσικά έχω μέσα ταχύτητα. Οπότε, αντί να τη βγάζω και μετά να πατάω τη μίζα, πατάω συμπλέκτη, βάζω μπροστά, αποσυμπλέκω και ... δρόμο. Απλά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, απλώς πατάω τη μίζα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Oυτε εγω το παταω...Αλλα θα το δοκιμασω..Γιατι καθε πρωι που το βαζω μπροστα με τον αερα(τσοκ) ανοιχτο,το αφηνω λιγο, οταν κλεινω τον αερα ενω κραταει ρελαντι δεν ξεκιναει ευκολα η μηχανη...Ανοιγω το γκαζι και κανει σαν να μην εχει βενζινη...Και μου σπαει τα νευρα...Γιατι θελει πολυ προσπαθεια για τα πρωτα 100-200 μετρα...Ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο;; οταν ειναι κρυα τα μηχανακια με καρμπυρατερ δεν συμπεριφερονται και ιδιαιτερα καλα ,αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση απολυτως με το να πατας συμπλεκτη οταν βαζεις μπρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nosvaggelis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συμπλέκτη πατάω όταν έχω ταχύτητα μέσα ή, όταν είναι απαίτηση του κατασκευαστή. Επίσης, τώρα τελευταία, το τρίβω και του λέω: "ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ"... (Άσχετο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicenik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Λόγο συνήθειας πάντα και με νεκρα και χωρείς νεκρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 κλασικα μονο με νεκρα.. αν εχω ταχυτητα παταω γιατι δεν παιρνει αλλιως!! Επίσης, τώρα τελευταία, το τρίβω και του λέω: "ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ"... (Άσχετο) εγω εχω κολησει τωρα τελευταια να το χτυπαω ελαφρα χαιδευτικα στο ντεποζιτο στα πλαγια οτα περναω απο λακουβα και του λεω ελεα μωρο μου ηρεμησε και καμια φορα ποιανω τον εαυτο μου να του ζηταω και συγνωμη... αμα κανω καμια καλη επτιταχυνση η παρω καμια βαρβατη στροφη το χαιδευω και του λεω ετσι πολεμιστης εισαι θα σου κανω και ενα σερβις στην πενα θα σε εχω.... γιατρε μου ειμαι καλα???? χωρις πλακα εχω ποιασει πολακις τον εαυτο μου να τα λεω αυτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Για αυτό το λόγο τα ΚΤΜ έχουν τον αποσυμπιεστή, τι συμπλέκτες και μπανάλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Όπως καταλάβατε λοιπόν όλοι, το να πατάμε τον συμπλέκτη κατά την εκκίνηση του κινητήρα κάνουμε καλό στην μίζα και στην μπαταρία μας, γι' αυτό αρχίστε να το εφαρμόζετε πάντα κι αφήστε τα: "το δικό μου δεν χρειάζεται" γιατί όλα το χρειάζονται. Ειπαμε για οσους εχουν!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 εγω εχω κολησει τωρα τελευταια να το χτυπαω ελαφρα χαιδευτικα στο ντεποζιτο στα πλαγια οτα περναω απο λακουβα και του λεω ελεα μωρο μου ηρεμησε και καμια φορα ποιανω τον εαυτο μου να του ζηταω και συγνωμη... αμα κανω καμια καλη επτιταχυνση η παρω καμια βαρβατη στροφη το χαιδευω και του λεω ετσι πολεμιστης εισαι θα σου κανω και ενα σερβις στην πενα θα σε εχω.... γιατρε μου ειμαι καλα???? χωρις πλακα εχω ποιασει πολακις τον εαυτο μου να τα λεω αυτα!!! να αρχίσεις να ανησυχείς όταν σου απαντάει κιόλας :P :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Ποπο φιλε πολυ μαγκια στομ τιτλο ομως..ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ ΜΑΓΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Κι εγώ σκέτη τη μίζα πατάω. Αλλά τώρα που το λέτε θα το κάνω κι εγώ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 ψιτ..αν ειναι γιαπωνεζικο και ειναι suzuki εχεις... διακοπτη αμπραγιαζ μιζα ... σε ολα τα αλλα γιασπαν η διαδικασια ειναι διακοπτης μιζα και στα ευρωπαικα, διακοπτης αμπραγιαζ ταμα και μετα μιζα :tooth: τωρα ασχετα με την πλακα και εγω μονο μιζα παταω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 +750 +600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Παντα παταω επειδη παντα εχω ταχιτιτα...το θεμα μου ειναι κανει να το σβηνω με ταχιτιτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 ψιτ..αν ειναι γιαπωνεζικο και ειναι suzuki εχεις... διακοπτη αμπραγιαζ μιζα ... σε ολα τα αλλα γιασπαν η διαδικασια ειναι διακοπτης μιζα και στα ευρωπαικα, διακοπτης αμπραγιαζ ταμα και μετα μιζα :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Νταξ... πλάκα κάνω με τον τίτλο, αλλά όντως τζάμπα μπήκατε Λοιπόν... κύριοι μοτοσυκλετιστές... την ώρα που πατάτε την μίζα να βάλετε εμπρός το κινητήρα.... εγω π εχω suzuki σας λεω οτι και με νεκρα να ειμαι χωρισ συπμλεκτη δν παιρνει μπροστα!! ....συμπλέκτη πατάτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 εγώ το άλλο που κάνω όταν θέλω να σβήσω τη μηχανή, κρατάω πατημένο συμπλέκτη με ταχύτητα και την σβήνω. για να μείνει με την ταχύτητα μέσα, πού να την βάζω μετά ...να ξαναπατάω συμπλέκτη και να την κινώ για να κουμπώσει η ταχύτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 πάντα!!! αλλιώς δεν παίρνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Ναι γιατί βοηθάει να γυρίσει ο κινητήρας πιο εύκολα. Για όσους δεν κατάλαβαν πως βοηθαέι, απλά η μίζα ε΄χει να περιστρέψει λιγότερα κινητά μέρη. σωστό.Πάντα σε οποιοδήποτε όχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αναγκαστικά πατάμε αλλιώς δεν πέρνει μπροστά και αυ΄το ισχύει για όλα τα suzukia... Και στη δική μου αυτό συμβαίνει. Και...στην καινούρια Enfield Classic Bullet! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2009 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες