Jump to content
agnostos_xxx

Fazer 600(+1000) vs TDM 900

Recommended Posts

Ειναι η ιδεα μου ή οσο περισσοτερο συναναστρεφεται κανεις με τους myBikers γινεται πιο συνετος πιο λογικος;;;Εγω παντως το εχω παθει παρα πολυ απο τοτε που μπηκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειναι η ιδεα μου ή οσο περισσοτερο συναναστρεφεται κανεις με τους myBikers γινεται πιο συνετος πιο λογικος;;;Εγω παντως το εχω παθει παρα πολυ απο τοτε που μπηκα!

ειναι αληθεια ναι και ειναι παρα πολυ καλο αυτο! εγω πριν να φανταστεις ημουνα καγκουρας κανονικα ομως.. και τωρα ουτε να ακουσω θελω.. το μονο που με εξηταρει ειναι κοντρα 400μ σε πιστα ομως και χωρις αλλους μεσα σε αυτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι αληθεια ναι και ειναι παρα πολυ καλο αυτο! εγω πριν να φανταστεις ημουνα καγκουρας κανονικα ομως.. και τωρα ουτε να ακουσω θελω.. το μονο που με εξηταρει ειναι κοντρα 400μ σε πιστα ομως και χωρις αλλους μεσα σε αυτη!

Εγω θα μπορουσα να με χαρακτηρησω ''ελαφρυ καγκουρα'' κυριως παλια και με το κουτι.Μην φανταζεστε τπτ subwoofer-neon λαμπες κλπ!!

Απλα ειχα την ταση να ''ανοιγω'' πιο συχνα απο το συνιθησμενο! :P

Με την μηχανη απεχω πολυ απο αυτον τον χαρακτηρισμο...ισα ισα πολλες φορες τα κουτια με κολλανε σαν να θελουν να πουν αντε ρε δεν θα χωθεις καπου να φυγεις απο μπροστα μου?

Και ναι συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ πως το mybike κανει καλο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θα συμφωνήσω απόλυτα Γιώργο.

Στην επιταχυνση απο σταση δεν παιζει ρόλο τόσο η απόλυτη ιπποσυναμη σαν αριθμός, όσο ο ομαλος τρόπος που βγαινουν τα άλογα στον δρόμο.

αν ήταν αλλιώς, μια R1 με 180 ίππους δεν θα ειχε 3sec τα 0-100km/h αλλά 1,4-1,5 (!) sec αφού το TDM με λιγοτερους απο τους μισους εχει 3,83Sec

θα "μιλήσω" μεσω των τεστ απο το περιοδικο ΜΟΤΟ (τευχος 381 για TDM και τευχος 393 για Fazer)

επιτάχυνση 0-100km/h TDM > 3,83sec , FAZER > 3,93sec

επιτάχυνση 0-400 μέτρα (τυπικη για κοντρα) TDM > 12,21sec με ταχυτητα 177,8 km/h , FAZER > 11,98 sec με ταχύτητα 177,47 km/h

με λίγα λόγια οι διαφορές είναι μηδαμηνές μέχρι τα 170-180 km/h (μετά από κει το TDM ζορίζεται και μενει πίσω)

α! να πούμε και καμια ρεμπρίζ έτσι επειδή δοθηκε η ευκαιρία: 80-120km/h με 5η ταχυτητα: TDM > 4,57 sec , FAZER > 4,65 sec

Παναγιώτη μου πως και δεν συμφωνείς αφού ουσιαστικά λές το ίδιο πράγμα με εμένα.

Αφού μιλάμε για κόντρα δες τις τιμές 0-400 μέτρα που παραθέτεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά αναφερομουν στο "Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση μαμά TDM να κοντράρει στα ίσα FAZER 600 πουθενά."

αφου πρακτικά θα πηγαινουν σχεδον μαζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως γιατί μπαίνουν κάποιοι και διερωτώνται το ίδιο? δεν υπάρχει λόγος να ποστάρουμε...χωρίς λόγο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά αναφερομουν στο "Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση μαμά TDM να κοντράρει στα ίσα FAZER 600 πουθενά."

αφου πρακτικά θα πηγαινουν σχεδον μαζι

Σχεδόν, μιας και μέχρι τα 400 μέτρα έχει μια διαφορά της τάξης του περίπου 2 δέκατα ( αφού έχει καλύψει τα χαμένα πρώτα μέτρα) και σίγουρα βέβαια απο εκεί και πέρα η διαφορά ανοίγει κι άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxxaaxxaxaxaxa ρε κατι τρελοι που παιζουνε καλα πεστου με το 600 hornet παιζουμε τις αδειες μας

πο πο τι φιδεμπορας ο δικος σου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα στο καλο του μας εκανε και γελασαμε σημερα ....

το μηχανακι του καφε να βαζει κοντρες ε ρε γλεντια!!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι του καφε να βαζει κοντρες ε ρε γλεντια!!!

τεκμηριωμένη απάντηση! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περισσότερα "καθημερινά" ανοίγματα εν κινήσει το TDM θα φύγει μπροστά από το FZ6.... Θα αρχίσει να χάνει έδαφος γύρω στα 140-150χλμ/ώρα και οταν το κοντέρ θα πλησιάζει τα 200 ήδη θα κλαίει με μαύρο δάκρυ...Απλά επειδή συνήθως στην πόλη οι ψευτομαγκιές τελειώνουν στα 300-400 μέτρα (κάτι που συμφέρει το 2κύλινδρο) οι TDMάδες νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ' τ αρ@ιδια...

Όλα αυτά ισχύουν στα "πρόχειρα" ανοίγματα που γίνονται εν κινήσει και που συνηθως ξεκινάνε με χαλαρή 2α και με το FZ6 εκτός καλής περιοχής... Σε κανονική κόντρα από στάση και με οδηγό που μπορεί να ξεκινήσει το fz6 με πάνω από 7000στρ το TDM δεν έχει ελπίδα - απλά θα παραμένει κοντά στο fz6 για τις πρώτες 2-3 αλλαγές...

Τώρα για το FZ1...μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε....ακόμα και αν στο άνοιγμα μιας χαμηλής δευτέρας το tdm προλάβει να κερδίσει 2-3 μέτρα, θα τα έχει ήδη χάσει μέχρι το fz1 να κουμπώσει 3η...

Τροποποιήθηκε από τον THEOD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περισσότερα "καθημερινά" ανοίγματα εν κινήσει το TDM θα φύγει μπροστά από το FZ6.... Θα αρχίσει να χάνει έδαφος γύρω στα 140-150χλμ/ώρα και οταν το κοντέρ θα πλησιάζει τα 200 ήδη θα κλαίει με μαύρο δάκρυ...Απλά επειδή συνήθως στην πόλη οι ψευτομαγκιές τελειώνουν στα 300-400 μέτρα (κάτι που συμφέρει το 2κύλινδρο) οι TDMάδες νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ' τ αρ@ιδια...

Όλα αυτά ισχύουν στα "πρόχειρα" ανοίγματα που γίνονται εν κινήσει και που συνηθως ξεκινάνε με χαλαρή 2α και με το FZ6 εκτός καλής περιοχής... Σε κανονική κόντρα από στάση και με οδηγό που μπορεί να ξεκινήσει το fz6 με πάνω από 7000στρ το TDM δεν έχει ελπίδα - απλά θα παραμένει κοντά στο fz6 για τις πρώτες 2-3 αλλαγές...

Τώρα για το FZ1...μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε....ακόμα και αν στο άνοιγμα μιας χαμηλής δευτέρας το tdm προλάβει να κερδίσει 2-3 μέτρα, θα τα έχει ήδη χάσει μέχρι το fz1 να κουμπώσει 3η...

+1 από εμένα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περισσότερα "καθημερινά" ανοίγματα εν κινήσει το TDM θα φύγει μπροστά από το FZ6.... Θα αρχίσει να χάνει έδαφος γύρω στα 140-150χλμ/ώρα και οταν το κοντέρ θα πλησιάζει τα 200 ήδη θα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

+ 600 κι απο εμένα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To TDM 900 καιει πιο πολυ απο το fazer 600??? Ποσο περιπου καινε τα μηχανακια αυτα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To TDM 900 καιει πιο πολυ απο το fazer 600??? Ποσο περιπου καινε τα μηχανακια αυτα???

Για το tdm δεν ξερω αλλα με το fazer με ενα φουλαρισμα των 15 ευρω (δεν το αφηνω να πατωσει) βγαζω μεσο ορο 200χλμ με μικτες συνθηκες(πιο πολυ εντος πολης)

Σε ταξιδι πιστευω τα 250 χλμ τα εχει ανετα αν πας με νορμαλ-νομιμες ταχυτητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανοίξεις καν με το TDM, όχι τίποτα άλλο αλλά κάτω δεν επειδή έχει βρέξει δεν έχει χώμα για να φάει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα