Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ήμουν Ειδικές Δυνάμεις, Πεζοναύτης στον Βόλο. Ειδικότητα οδηγός. 2009 Δ ΕΣΣΟ. Σειρά 309. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ήμουν Ειδικές Δυνάμεις, Πεζοναύτης στον Βόλο. Ειδικότητα οδηγός. 2009 Δ ΕΣΣΟ. Σειρά 309. 309 ειναι η τελική απο ξετάπωτο Χαγιαμπούσα..... Γενική συζήτηση, Μιχάλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) 2008 Γ εσσο Στρατιωτης πεζικου (304 σειρα ) Παρουσιαστικα Σταυρουπολη Ξανθης ,εφυγα για ειδικοτητα στο ΚΕΤΧ της Πατρας(ζωαρα, ωραια η Πατρα ρε παιδια !! ) και μετα στην μοναδα μου στο 507 ΜΚΤΠ στα Γιαννιτσα ,απο εκει με στειλανε αποσπαση στο Β σωμα στρατου στην Βεροια (διανυκτερευση σπιτι μου στην Θεσσαλονικη σχεδον καθε βραδυ ) ,εκατσα ενα μηνα,μετα ξανα πισω στο 507 απο οπου πηρα δευτερη μεταθεση στο Δ σωμα στρατου στην Ξανθη (οι καλυτεροι 5 μηνες της θητειας μου ) Περασα ζωαρα οπου και να ημουν,εκανα συνολο 12 μηνες με καμια 60 αρια μερες φυλακη και βαλε (ατιθασος νεος και θρασυς ....και τα μυαλα στα καγκελα τοτε ) Ευτυχως ο διοικητης μου στο σωμα ηταν πολυ καλος και δεν υπηρετησα τις φυλακες μου. Ξαναπαω ανετα αλλους 12 μηνες εκει που ημουν !!!! Λατρευω να μιλαω για την θητεια μου,φοβερες εμπειριες και πολυ γελιο ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 35ΜΚ ΚΥΠΡΟ ΠΙΚΡΑ 95Ε ΤΕΛΟΣ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos85 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 35ΜΚ ΚΥΠΡΟ ΠΙΚΡΑ 95Ε ΤΕΛΟΣ! Ισουνα με τον αδερφο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 309 ειναι η τελική απο ξετάπωτο Χαγιαμπούσα..... Γενική συζήτηση, Μιχάλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ! Το 309 είναι 103 στο τετράγωνο. 103 είναι ο ατομικός αριθμός του Λωρένσιου, του οποίου το ατομικό βάρος είναι 262. Τη χρονιά 262μ.Χ. πέθανε ο Χi Kang, κινέζος συγγραφέας, μουσικός κ.α. Κινέζικο είναι και το παπί του ξαδέρφου μου. Τον ξάδερφό μου τον λένε Δημήτρη. Δημήτρη λένε και τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος έκανε γκέστ εμφάνιση στο safe sex των Ρέππα/Παπαθανασίου το 1999. Το 1999 βγήκε πρώτη φορά το Χαγιαμπούσα! Τυχαίο?????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες