troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγώ αεροπορία. Σειρά 258 και παρουσιάστικα Τρίπολη (124 ΠΒΕ) τον Ιανουάριο του '99. Μετά Τατόι (123 ΠΤΕ) για ειδικότητα οδηγού. Μετά Κοζάνη (ΑΑ ΚΟΖΑΝΗΣ) και τέλος Λάρισα (110 ΠΜ στην 346 Μοίρα F16 Αναχαίτισης - Βομβαρδισμού). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Που είναι βρε το δεν υπηρέτησα είμαι γιωτάς;;; Εεεε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Η το δεν υπηρετησα ειμαι μικρος;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Εγώ ναυτικό 85-87 25 μήνες, 6 μήνες αρματαγωγό και τους υπόλοιπους Ναύσταθμος Σαλαμίνος. Σειρά 85Δ & άλλα δεν θυμάμαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 οκ τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 ok... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 ειμαι πιτσιρικας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Λοιπόν ΕΣΟ 92Γ αλλά Ι5 παθολογικό λόγο του διαβήτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Λοιπόν ΕΣΟ 92Γ αλλά Ι5 παθολογικό λόγο του διαβήτη... ψήφο στην δημοσκόπιση παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 εγώ στρατό ξηράς, σειρά 239 και ειδικότητα αντιαρματικό Α/Τ ΠΑΟ. παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης, μετά Καλαμωτή Χίου και τέλος Καστοριά σε λόχους υποστηρίξεως. έχει ξαναπαίξει αλλά αφού είναι για ΑΝΤΡΕΣ για πάμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγώ στρατό ξηράς, σειρά 239 και ειδικότητα αντιαρματικό Α/Τ ΠΑΟ. παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης, μετά Καλαμωτή Χίου και τέλος Καστοριά σε λόχους υποστηρίξεως. έχει ξαναπαίξει αλλά αφού είναι για ΑΝΤΡΕΣ για πάμε Ουπς δεν το ήξερα. Βέβαια δεν είχε δημοσκόπιση. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2009 από τον troume Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 εγω πυροβολικο 95 ΤΕ Ροδου 292 σειρα 05Γ ΕΣΣΟ 11 μηνες εκει σκοπευτης πυρ/της πυροβολου μαχης... εχω παει και μια φορα επιστρατος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγώ στρατό ξηράς, σειρά 239 και ειδικότητα αντιαρματικό Α/Τ ΠΑΟ. παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης, μετά Καλαμωτή Χίου και τέλος Καστοριά σε λόχους υποστηρίξεως. έχει ξαναπαίξει αλλά αφού είναι για ΑΝΤΡΕΣ για πάμε τζιτζίκι και εγώ με καλή διαδρομή: Κόρινθος - Καλαμωτή Χίου - Σέρρες new πετριτσ :P από ειδικότητες άλλο τίποτα ΛΧΙΑΣ χειριστής Α/Τ μίλαν-φάγκοτ & προγραμματιστής/αναλυτής & γραφέας 1ου/2ου/3ου & χειριστής/στοιχειάρχης Α/Τ ΠΑΟ. μπορεί να ξέχασα και τίποτα :P αααα ναι '04Β εσσο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2009 από τον moruin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Πολεμικο Ναυτικο, σειρα 09Β... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Ναυτικό, 06Α ΕΣΣΟ, 9μηνο λόγω πολυτεκνίας. Όλη η θητεία στη Λήμνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 παρουσιαστικα αυλωνα το 1999 πηρα μεταθεση σαμο που εκατσα 14 μηνες τεθωρακισμενα οδηγος αρματος!και μεχρι τωρα εχω παει 2 φορες επιστρατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 05 Α ΕΣΣΟ, ΚΕΕΔ (Βασική εκπαίδευση), 505 Τάγμα Πεζοναυτών, ξανά ΚΕΕΔ για ΛΥΒ, επιστροφή ως λχιας και απολυτήριο από 505 Τάγμα Πεζοναυτών (Βόλος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 99Γ, Στρατος Ξηρας, τουρισμος με τον Ε.Σ. Παρουσιαστηκα Μεσσολογι, εφυγα για ΣΕΑΠ στο Ηρακλειο Κρητης.Πηρα ειδικοτητα Μηχανοκινητου Πεζικου. Εφηγα Γιάννενα ενα μηνα για μετεκπαιδευση, μετα Λημνο 290ΜΤΠ στο ωραιο Λιβαδοχωρι και μετα μεταθεση Κορινθο σε μοναδα επιστρατευσεως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τρίπολη για εκπαίδευση και μετά Ανδραβίδα, 117 Πτέρυγα Μάχης ώς ΣΣΜΙΑΣ (Στρατεύσιμος Σμηνίας) ΜΑΕΦ (Μηχανικός Αεροσκαφών). Όλη μέρα, κάθε μέρα κάτω από τα Phantom F4. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2009 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Στρατός Ξηράς, 98ΣΤ, Μαυροδένδρι Κοζάνης, Ηράκλειο Κρήτης (ΣΕΑΠ), Γιάννενα, Προβατώνας & Λιτόχωρο...Ωραιότατα!!! Να 'ταν κι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lambis MT-01 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) 07Β, Στρατος Ξηρας, παρουσιαστηκα Αυλωνα, μεταταξη στην Στρατονομια, Καρδιτσα κεντρο Στρατονομιας (Δεν θα το ξανακανα), Ξανθη Στρατηγειο, Κομοτηνη ζωαρα, Θεσσαλονικη- Κιλκις Νατοικο, και ΛεΛε ps.ολοληρη η θητεια στην χειροτερη με πηγαινε 1 μεσα/8-9εξω εκτος απο τα κεντρα και το μεσα τελειωνε στις 3 το μεσημερι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2009 από τον Lambis MT-01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Τρίπολη για εκπαίδευση και μετά Ανδραβίδα, 117 Πτέρυγα Μάχης ώς ΣΣΜΙΑΣ (Στρατεύσιμος Σμηνίας) ΜΑΕΦ (Μηχανικός Αεροσκαφών). Όλη μέρα, κάθε μέρα κάτω από τα Phantom F4. Λαδίλα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 2006 B EΣΣΟ, νομίζω 294 σειρά, Μάιος 2006 Παρουσιάστηκα Λαμία, Κέντρο Υλικού Πολέμου 1η Μετάθεση/Μετάταξη: Θήβα για εκπαίδευση οδηγού 2η Μετάθεση : 126 ΤΕ Μυτιλήνη 3η Μετάθεση : Καπανδρίτι, ΜΚΒ Χώκ, 98 ΤΕ 4η Μετάθαση κα απόλυση : ΓΕΣ/ΕΓΑ, οδηγός αρχηγού ΓΕΣ..( Ο Ξουράφης ξέρει...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 υποψιφιο Ι5 σιγα μη χασω τοσους μηνες να υπερασπισω την ελλαδα για να την καψουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 εγώ το πήρα το Ι5 μου πρίν λίγο καιρό και τώρα κάνω τη ζωή μου με ένα άγχος λιγότερο! κατά τον δόκτωρα που με είδε πάσχω από σύνδρομο καταδίωξες και κρίσεις πανικού... (ήτανε πολύ ξηγημένος,με ρώτησε "απαλαγγή θες ρε?πάρτην αγόρη μου και τράβα στο καλό!") 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες