valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Εγω τωρα να ρωτησω κατι? Θα κανει οπως το παλιο Multistrada που ηταν λες και παλεβαν οι κατσαρολες με τα πηρουνια μαζι ή θα ειναι normal? και απο που συμπερενετε αυτο... Oντως...Τι ήταν και εκείνο το πράγμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Εγω τωρα να ρωτησω κατι? Θα κανει οπως το παλιο Multistrada που ηταν λες και παλεβαν οι κατσαρολες με τα πηρουνια μαζι ή θα ειναι normal? και απο που συμπερενετε αυτο... Τα "κατσαρολικά" παλευαν γιατι μέχρι το 2005 ηταν ξηροκαμπανο, μετα ησυχια γιατι μπηκε ο συμπλεκτης στο λαδι! Στο καινουργιο το μοτερ ειναι αλλο πραγμα εχει τον slipper συμπλεκτη και ειναι και αυτος υγρος. Οποτε τα γκλάγκ-γκλούνγκ τελειωσαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Καλό αυτό.Αναμένουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Τα "κατσαρολικά" παλευαν γιατι μέχρι το 2005 ηταν ξηροκαμπανο, μετα ησυχια γιατι μπηκε ο συμπλεκτης στο λαδι! Στο καινουργιο το μοτερ ειναι αλλο πραγμα εχει τον slipper συμπλεκτη και ειναι και αυτος υγρος. Οποτε τα γκλάγκ-γκλούνγκ τελειωσαν... Thanks vittorio. Βλεπω αλλαξες και την υπογραφη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Multistrada στο Ηνωμένο Βασίλειο στα 12.184 ευρώ (10.995 λίρες) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, χωρίς τέλη ταξινόμησης. Η τιμές των εκδόσεων touring και sport αναμένονται στα 15.500 με 16.000 ευρώ. Γνωρίζει κανείς την τιμή του BMW R1200GS στην Αγγλία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Παντως αν επαιρνα ducati, μαλλον θα μου αρεσαν να ακουω τα κουζινικα(ξηροκαμπανο), αλλα ΟΧΙ για να κυκλοφορω καθε μερα στο κεντρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Καλά αυτοί στην Hellinmoto μαστουρωμένοι βγάζουν τιμές? Τι 12.184ε πλάκα με κάνεις? Πόσα δηλ είναι τα τέλη ταξινόμησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Μεγάλη διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Θέλει η πο@τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!! Οι κερατάδες όλο φώτο καινούργιες μου στέλνουν...που να τους καεί το μοτέρ της αεροσυμπίεσης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Τετοιες φωτο τις βαζουνε με προειδοποιηση πρωτα!!!Πωωωωωωωωωωωω Αν ειχα τα λεφτα ανετα τσιμπαγα ενα...Λευκο!!Χμμμ..Ή κοκκινο;;Μπαα λευκο!!Και το κοκκινο καλο ειναι!!! Θα περιμενω να βρω λεφτα να παρω δυο!!Ενα λευκο ενα κοκκινο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Κλειστο το ρημαδι το Topic....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Σε αυτην την φωτο ειναι να την τυπωσεις και να την παρεις στο μπανιο για Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Τα σπάει... γαμώ την κρίση μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Τα σπάει... γαμώ την κρίση μου!!! Μαζι σου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 δειτε το απο κοντα και τα ξαναλεμε................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Το να το πάρεις δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν τρόποι. Το να καταλάβεις τι έχεις, ειναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Γι αυτό σου είπα, ότι γι αλλού είσαι εσύ...Θέλει και λίγο μεράκι το όλο θέμα Ενα ποντο προσθετεις απο μενα... ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ και ΣΟΦΗ!!!! Κοιτα να δεις που ΜΑΥΡΟ με κολλαει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 πολυ ομορφο πραγματικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 αν και δεν ειναι του τυπου μου ανετα πηγενα μαζι της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Τωρα που το ξαναβλεπω ειδικα το μαυρακι ειναι το κατι αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Κόκκινο... Κλασικό για Duc αλλά του πάει, τι να κάνουμε;.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΝ-ΟFF(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ON ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟFF ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ-ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ-BMW!!!!KAI MAΛΙΣΤΑ ΤΟ 1150GS ADV Η R100GSPD ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ.ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΠΛΟΥ 1150 Η 1100 ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ADV ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΙΤΑΙ ΡΟΠΗ,ΑΝΕΣΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ+Η ΣΤΡΗΤΑΔΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1 SS.AN ΕΠΑΙΡΝΑ DUCATIΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΕ SS(TA ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 97 ΜΕ CARB),748/996,848/1098.ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ!ΟΠΩΣ Π.Χ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ JEEP ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ CAYENNE. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΑΒΛΑ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΓΑΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ DUCATI EXOYN ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ EΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ 848/1098 ΚΑΙ ΤΑ SPORTCLASSICS.ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜULTISTRADA ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ TIGER 1050... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CaptainMarkos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Αν και τεχνικά είναι η απόλυτη ηδονή, ένας σημαντικός παράγοντας (πρωσωπικός) είναι η αισθητική. Και το συγκεκριμένο πιο πολύ με χαλάει παρά με ενθουσιάζει σε αυτόν τον τομέα. Οπότε από εμένα για το συγκεκριμένο η mama Ducati.... δεν. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα άλλωστε. Το συγκεκριμένο μηχάνημα παραγωγής αδρεναλίνης το αγοράζεις απλά για αυτά που τεχνικά προσφέρει και φυσικά για τη δυνατότητα "παιχνιδιού". DTS και ηλεκτρονικές αναρτήσεις. Ποιός ιάπωνας κατασκευαστής έχει ονειρευτεί κάτι τέτοιο ακόμα και σε ναυαρχίδες όπως hayabusa, ZZR1400 ή το πολύ πρόσφατο mpiftekar. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 ...ΤΟ ... R100GSPD ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ... Γραψε αν θελεις μερικα πραγματα για τη δικια σου στο "Βιος και Πολιτεια"....Πολύ θα ηθελα να το δω...ειναι απο τα μοντελα που αγοραζα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ανα πασα στιγμη... Υ.Γ.Αν το εχεις και κοκκινο-ασπρο...μιλαμε για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ dreambike... Sorry ρε παιδια για το OffTopic αλλά αγαπες ειναι αυτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Γραψε αν θελεις μερικα πραγματα για τη δικια σου στο "Βιος και Πολιτεια"....Πολύ θα ηθελα να το δω...ειναι απο τα μοντελα που αγοραζα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ανα πασα στιγμη... Υ.Γ.Αν το εχεις και κοκκινο-ασπρο...μιλαμε για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ dreambike... τωρα το πηρα 4500 ευρω.εχει 37000 χλμ που σιγουρα ειναι πραγματικα καθως υπαρχει και ενα r80rt '89 mono στην οικογενεια οποτε γνωριζω καλα τον διβαλβιδο μποξερ.δε χανει λαδια πουθενα και δουλευει σαν ελβετικο ρολοι.ειναι το μαυρο βεραμαν του ΄91 και εχει ohlins πληρως ρυθμιζομενη πισω wp καλαμια μπροστα με αλλες τιμονοπλακες τιμονι renthal fatbar και 4πιστονη δαγκανα με μεγαλυτερη δισκοπλακα και σωληνακι υψηλης μπροστα.πρωτες εντυπωσεις:αρχοντικη θεση οδηγησης,ροπακλα και΄διαβασμα΄ αλλα ducati.θα επανελθω με φωτο και γαργαλιστικες λεπτομερειες σε 2 βδομαδες γιατι λογω εξετασεων εχω αποδημησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες