Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

Εγω τωρα να ρωτησω κατι?

Θα κανει οπως το παλιο Multistrada που ηταν λες και παλεβαν οι κατσαρολες με τα πηρουνια μαζι rolleyes.gif ή θα ειναι normal?

και απο που συμπερενετε αυτο...

Oντως...Τι ήταν και εκείνο το πράγμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω τωρα να ρωτησω κατι?

Θα κανει οπως το παλιο Multistrada που ηταν λες και παλεβαν οι κατσαρολες με τα πηρουνια μαζι :rolleyes: ή θα ειναι normal?

και απο που συμπερενετε αυτο...

Τα "κατσαρολικά" παλευαν γιατι μέχρι το 2005 ηταν ξηροκαμπανο, μετα ησυχια γιατι μπηκε ο συμπλεκτης στο λαδι! Στο καινουργιο το μοτερ ειναι αλλο πραγμα εχει τον slipper συμπλεκτη και ειναι και αυτος υγρος. Οποτε τα γκλάγκ-γκλούνγκ τελειωσαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα "κατσαρολικά" παλευαν γιατι μέχρι το 2005 ηταν ξηροκαμπανο, μετα ησυχια γιατι μπηκε ο συμπλεκτης στο λαδι! Στο καινουργιο το μοτερ ειναι αλλο πραγμα εχει τον slipper συμπλεκτη και ειναι και αυτος υγρος. Οποτε τα γκλάγκ-γκλούνγκ τελειωσαν...

Thanks vittorio. :thumbsup:

Βλεπω αλλαξες και την υπογραφη σου :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Multistrada στο Ηνωμένο Βασίλειο στα 12.184 ευρώ (10.995 λίρες) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, χωρίς τέλη ταξινόμησης. Η τιμές των εκδόσεων touring και sport αναμένονται στα 15.500 με 16.000 ευρώ.

Γνωρίζει κανείς την τιμή του BMW R1200GS στην Αγγλία;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν επαιρνα ducati, μαλλον θα μου αρεσαν να ακουω τα κουζινικα(ξηροκαμπανο), αλλα ΟΧΙ για να κυκλοφορω καθε μερα στο κεντρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά αυτοί στην Hellinmoto μαστουρωμένοι βγάζουν τιμές? Τι 12.184ε πλάκα με κάνεις? Πόσα δηλ είναι τα τέλη ταξινόμησης? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

012.jpg

015.jpg

Θέλει η πο@τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!

Οι κερατάδες όλο φώτο καινούργιες μου στέλνουν...που να τους καεί το μοτέρ της αεροσυμπίεσης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετοιες φωτο τις βαζουνε με προειδοποιηση πρωτα!!!Πωωωωωωωωωωωω

Αν ειχα τα λεφτα ανετα τσιμπαγα ενα...Λευκο!!Χμμμ..Ή κοκκινο;;Μπαα λευκο!!Και το κοκκινο καλο ειναι!!!

Θα περιμενω να βρω λεφτα να παρω δυο!!Ενα λευκο ενα κοκκινο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:knife: Κλειστο το ρημαδι το Topic....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :swear:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

012.jpg

Σε αυτην την φωτο ειναι να την τυπωσεις και να την παρεις στο μπανιο για :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να το πάρεις δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν τρόποι. Το να καταλάβεις τι έχεις, ειναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Γι αυτό σου είπα, ότι γι αλλού είσαι εσύ...Θέλει και λίγο μεράκι το όλο θέμα :mellow:

Ενα ποντο προσθετεις απο μενα...:victory: ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ και ΣΟΦΗ!!!!:respekt:

012.jpg

Κοιτα να δεις που ΜΑΥΡΟ με κολλαει... :blush2::na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΝ-ΟFF(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ON ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟFF ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ-ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ-BMW!!!!KAI MAΛΙΣΤΑ ΤΟ 1150GS ADV Η R100GSPD ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ.ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΠΛΟΥ 1150 Η 1100 ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ADV ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΙΤΑΙ ΡΟΠΗ,ΑΝΕΣΗ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ+Η ΣΤΡΗΤΑΔΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 1 SS.AN ΕΠΑΙΡΝΑ DUCATIΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΕ SS(TA ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 97 ΜΕ CARB),748/996,848/1098.ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ!ΟΠΩΣ Π.Χ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ JEEP ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ CAYENNE.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΑΒΛΑ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΓΑΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΑ DUCATI EXOYN ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ EΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ 848/1098 ΚΑΙ ΤΑ SPORTCLASSICS.ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜULTISTRADA ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ TIGER 1050...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και τεχνικά είναι η απόλυτη ηδονή, ένας σημαντικός παράγοντας (πρωσωπικός) είναι η αισθητική. Και το συγκεκριμένο πιο πολύ με χαλάει παρά με ενθουσιάζει σε αυτόν τον τομέα. Οπότε από εμένα για το συγκεκριμένο η mama Ducati.... δεν. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα άλλωστε.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα παραγωγής αδρεναλίνης το αγοράζεις απλά για αυτά που τεχνικά προσφέρει και φυσικά για τη δυνατότητα "παιχνιδιού".

DTS και ηλεκτρονικές αναρτήσεις. Ποιός ιάπωνας κατασκευαστής έχει ονειρευτεί κάτι τέτοιο ακόμα και σε ναυαρχίδες όπως hayabusa, ZZR1400 ή το πολύ πρόσφατο mpiftekar.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ΤΟ ... R100GSPD ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ...

Γραψε αν θελεις μερικα πραγματα για τη δικια σου στο "Βιος και Πολιτεια"....Πολύ θα ηθελα να το δω...ειναι απο τα μοντελα που αγοραζα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ανα πασα στιγμη...:_thumbsup:

Υ.Γ.Αν το εχεις και κοκκινο-ασπρο...μιλαμε για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ dreambike...:wub:

pd4.jpg

Sorry ρε παιδια για το OffTopic αλλά αγαπες ειναι αυτες... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραψε αν θελεις μερικα πραγματα για τη δικια σου στο "Βιος και Πολιτεια"....Πολύ θα ηθελα να το δω...ειναι απο τα μοντελα που αγοραζα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ανα πασα στιγμη...

Υ.Γ.Αν το εχεις και κοκκινο-ασπρο...μιλαμε για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ dreambike...

τωρα το πηρα 4500 ευρω.εχει 37000 χλμ που σιγουρα ειναι πραγματικα καθως υπαρχει και ενα r80rt '89 mono στην οικογενεια οποτε γνωριζω καλα τον διβαλβιδο μποξερ.δε χανει λαδια πουθενα και δουλευει σαν ελβετικο ρολοι.ειναι το μαυρο βεραμαν του ΄91 και εχει ohlins πληρως ρυθμιζομενη πισω wp καλαμια μπροστα με αλλες τιμονοπλακες τιμονι renthal fatbar και 4πιστονη δαγκανα με μεγαλυτερη δισκοπλακα και σωληνακι υψηλης μπροστα.πρωτες εντυπωσεις:αρχοντικη θεση οδηγησης,ροπακλα και΄διαβασμα΄ αλλα ducati.θα επανελθω με φωτο και γαργαλιστικες λεπτομερειες σε 2 βδομαδες γιατι λογω εξετασεων εχω αποδημησει :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα