μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Λέτε να βάλω κι εγω μια αγγελία στυλ Mathosala ''Πωλείται το μολις στρωμένο GS μου'' :tooth: Οχι ακομη...μηπως κανουμε καμμια ανταλλαγη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Καλά, εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας...έβγαλε καινούργιο μοτόρι η Ντουκάτι και χ3στηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί :D :D τρέξαμε όλοι να πούμε "πόσο μαμάτο είναι, και τι όμορφο, και πόσο καλοσχεδιασμένο, και τι ψαλίδι είναι αυτό, και πως θα γίνει να το πάρω, και τι θα πουλήσω για να το αποκτήσω" και άλλα πολλά... Ας τι καβαλήσει πρώτα κάποιος και μετά βλέπουμε Από εξωτερική εμφάνιση μου θυμίζει μηχανάκι από τους Transformers, ιδίως το μπροστινό κομμάτι με τους καθρέπτες πάνω και σχεδόν παράλληλους με τις χούφτες...σαν πεταλούδα είναι!!!Όσο για το ρύγχος κάτω από το φανάρι...κούκλα!!! Σσσσσσσσσσσσ σωπα, σωπα, δεν τρεχει τιποτα, ολα καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Είναι πολύ όμορφο και άγριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Σσσσσσσσσσσσ σωπα, σωπα, δεν τρεχει τιποτα, ολα καλα... Ντάξει...Γούστα είναι αυτά αδερφέ, αν εσένα σ'αρέσει (και σε όλους του άλλους δηλαδή, δεν είναι προσωπικό το θέμα εξάλλου) μόνο και μόνο επειδή είναι Ντουκ-Ντουκ, πάω πάσο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 τώρα κοιτάζω το review στο ebike. 150hp στις 9.250rpm, kai 12.1kg.m στις 7.500rpm :0 , 189 κιλά (στεγνή) η μηχανάρα σκίζει, "τι να λέμε τώρα" σύστημα ride by wire (4 modes) sport, urban, touring, enduro είναι απόλαυση, αν ήταν να πάρω μία ducati σίγουρα αυτή θα ήταν (εκτώς αν βγάλουν το monster 1000 σε μεγαλύτερο μέγεθος :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Επιτελους μια μοτοσυκλετα πιο ασχημη απο τις BMW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Επιτελους μια μοτοσυκλετα πιο ασχημη απο τις BMW. Μα ειναι DUCATI οτι και να βγαλει ειναι τελειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Αρα θα πουλήσει !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 ΜουλτιΚοτσάνα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Έχω μείνει άναυδος από το βάρος της μοτοσυκλέτας. Όλα τα υπόλοιπα τα περίμενα πάνω κάτω.. αλλά όχι σε αυτά τα κιλά. Πρώτη φορά σκέφτομαι να απατήσω... 950adv> Θα δούμε σύντομα τι κάνει στον δρόμο. Το ξες ότι γουστάρω τρελά τα ΚΤΜ.. όμως πέσμου αντικειμενικά το φανάρι από το 950/990adv δεν είναι σαν transformer; Το προφίλ του και εκείνη η σέλα δεν θυμίζουν φοράδα; Όμως είναι ιδιαίτερο και το αγαπάμε για αυτά που μπορεί να κάνει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Έχω μείνει άναυδος από το βάρος της μοτοσυκλέτας. Όλα τα υπόλοιπα τα περίμενα πάνω κάτω.. αλλά όχι σε αυτά τα κιλά. Πρώτη φορά σκέφτομαι να απατήσω... 950adv> Θα δούμε σύντομα τι κάνει στον δρόμο. Το ξες ότι γουστάρω τρελά τα ΚΤΜ.. όμως πέσμου αντικειμενικά το φανάρι από το 950/990adv δεν είναι σαν transformer; Το προφίλ του και εκείνη η σέλα δεν θυμίζουν φοράδα; Όμως είναι ιδιαίτερο και το αγαπάμε για αυτά που μπορεί να κάνει ;) Παντα θα αγαπαμε τα ΚΤΜια μας ...ειναι μια κατιγορια μονη της, τουλαχιστο στην καρδια μας....ομωσ ειμαστε καβαλαριδες και μια ζωη την εχουμε, οποτε γουσταρουμε να ανεβενουμε στα καλυτερα....επειδη κ εγω πιστευω οτι θα απατισω του χρονου το ADV μου με το multistrada, θελω να πιστευω οτι kai παλι με τα χρονια και τουσ καιρουσ δικα μασ θα ειναι ...Αλλα και απο την αλλη την εχουν παιξει κανονικα στην ΚΤΜ ...την τεχνολογια την εχουνε απο το κινητιρα του rc8, οπωσ και τισ χαρτογραφισεις...κριμας!! ...θα μπορουσαν να το ειχαν κανει πρωτοι...και αν εβγαινε ενα Adv me 130 αλογακια και με χαρτογραφισεις στον ΚΤΜ αρο θα συνεχιζα, λεσ και θα μου λειψουν τα 20 αλογα ( λιγο ισως)....αστα φιλε Janabeti νιωθω προδοτης και προδομενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Πάντως το Adventure 1190 θα βγει αργά ή γρήγορα.. και σίγουρα θα είναι ελαφρύ και στριφτερό.. όμως δεν πιστεύω ότι θα έχει τις ανέσεις που έχει το multi.. και το πάντρεμα τους με τέτοιες επιδόσεις και στήσιμο.. ανέσεις που είναι σημαντικές στην συγκεκριμένη κατηγορία.... Προσωπικά τα 150 δεν με συγκινούν.. θα προτιμούσα να ήταν 100 και με 24 λίτρα ρεζερβουάρ.. βασικά θα ήθελα ένα 690 adventure με 80 αλογάκια και 24 λίτρα ρεζερβουάρ.. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή η ΚΤΜ έχει μόνο το SMT να ανταγωνιστεί το ασχημόπαπο της Duc. Και στα 14.000 πραγματικά δεν είναι καθόλου δελεαστικό μπροστά σε αυτά που προσφέρει το μούλτι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Η δική μου άποψη πάντως είναι όπως βλέπω απ όλο αυτό το concept είναι ότι η μοτοσυκλέτα αυτή θα είναι άμεσως ανταγωνιστής του GS και εκεί βέβαια στρέφεται. Μου το θυμίζουν πολλά πράγματα πάνω του όπως το ελαφρύ του βάρος σε σχέση με τον όγκο ( όπως GS) τα πολλά ηλεκτρονικά gadgets που έχει μέχρι και για την ρύθμιση της ανάρτησης ηλεκτρονικά,η ίδια χωρητικότητα του κινητήρα και βέβαια τώρα με την νέα GS του 2010 που θα φορά τον κινητήρα του HP με τα περισσότερα άλογα θεωρώ ότι έρχονται αρκετά κοντά. Η τιμή τους είναι σχεδόν η ίδια. Βέβαια θα συμφωνήσω ότι και οι δυο μοτοσυκλέτες έχουν τον δικό τους χαρακτήρα αλλά πιστεύω πως η μία θα επιρεάσει τις πωλήσεις της άλλης. Κάτι που επίσης άκουσα είναι ότι η PIRELLI έχει εξελίξη ειδικά λάστιχα διπλής χρήσεως για το DUCATI για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις. Όσο αφορά πάντως την μοτοσυκλέτα αυτή θεωρώ ότι ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 Έχω μείνει άναυδος από το βάρος της μοτοσυκλέτας. Όλα τα υπόλοιπα τα περίμενα πάνω κάτω.. αλλά όχι σε αυτά τα κιλά. Πρώτη φορά σκέφτομαι να απατήσω... 950adv> Θα δούμε σύντομα τι κάνει στον δρόμο. Το ξες ότι γουστάρω τρελά τα ΚΤΜ.. όμως πέσμου αντικειμενικά το φανάρι από το 950/990adv δεν είναι σαν transformer; Το προφίλ του και εκείνη η σέλα δεν θυμίζουν φοράδα; Όμως είναι ιδιαίτερο και το αγαπάμε για αυτά που μπορεί να κάνει ;) Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να το δούμε στο δρόμο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη. Όσον αφορά στην "ομορφιά" και του 950, το σίγουρο είναι (και το έχω γράψει και σε παλιότερο τόπικ) πώς είναι διφορούμενη, ή σ' αρέσει ή δεν αντέχεις ούτε να το βλέπεις. Οι σχεδιαστικές του γραμμές είναι πάντως πιο σαφείς και καθαρές, μιλάμε βέβαια και μηχανή που σχεδιάστηκε πολλά χρόνια πριν... Για να μην γινόμαστε και κακοί, καλωσόρισες Multi1200 στη μοτο-κοινωνία μας. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 επανερχομε ξανα γιατι μολισ ειδα αφτο το βιντεακι....πεθαινωωωωωωωωωωω...κοιτα μοτορι, κοιτα καντραν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Τα παλικαρια στη Ducati εχουν ξεφυυυυυυυυΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙ.......... Καμια BMW και κανενα KTM δεν μπορει να συγκριθει μαζι του. Στο σχεδιαστικο κομματι εχουν φυγει χροοοοοονια μπροστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Hθελα να'ξερα, οταν απο "street mode" το γυριζεις σε "off road mode" αλλαζουν και τα λαστιχα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Hθελα να'ξερα, οταν απο "street mode" το γυριζεις σε "off road mode" αλλαζουν και τα λαστιχα?? Ναι! Από mode "Fatus Olous" γυρνάει σε mode "Tora, katapine tous" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Ναι! Από mode "Fatus Olous" γυρνάει σε mode "Tora, katapine tous" ΑΝ! δουλεψει η ηλεκτρονικη μοναδα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Θέλεις να βάλουμε μια κόντρα περί ανακλήσεων και βλαβών, να δούμε ποιος θα χάσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Θέλεις να βάλουμε μια κόντρα περί ανακλήσεων και βλαβών, να δούμε ποιος θα χάσει? Δεν θελω ν'αργησω πολυ να παω σπιτι! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 πολύ ωραίο το βιντέακι. αρχίζει και μ αρέσει σιγά σιγά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Εγώ πρόσεξα δυο τρία πραγματάκια που δεν αναφέρθηκαν. 1ον. Η ζελατίνα έτσι όπως είναι φαντάζομαι δεν θα προστατεύει και πολύ. Στην τουριστική έκδοση (λευκή) που φοράει μια πιο ψιλή, θα προστατεύει σίγουρα περισσότερο, αλλά παραμένει πολύ στενή και ο αέρας από το πλάι θα κάνει πάρτυ (εκτός πια κι αν ο σχεδιασμός του φέρινγκ καταφέρνει τόσα καλά να διώχνει τον αέρα) 2) Αν και αρκετά ψηλότερα η θέση του συναναβάτη (σε στυλ SS) αυτός πρέπει να κάθεται άνετα αφού η σέλα και φάρδος έχει, αλλά και τα μαρσπιέ είναι χαμηλά χωρίς να αναγκάζουν τα πόδια να κάνουν αφύσικες γωνίες. 3) Τέλος, κάτι από το αισθητικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει που μοιάζουν οι καθρέφτες με τις χούφτες σαν σχήμα. Ίσως σε κάποιους να αρέσει, αλλά εμένα με χαλάει. Φαίνεται σαν να έχει τέσσερις καθρέφτες ή τέσσερις χούφτες :D Kατά τ' άλλα μια χαρά. Οι εξατμίσεις μικρές στο πλάι και χαμηλά, η θέση του αναβάτη "μέσα" στη μοτοσυκλέτα και τα φέρινγκ με ωραίες γραμμές. Όσο για τα όργανα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αν εξαιρέσουμε το χρώμα και την διάταξη των ενδείξεων, δεν διαφέρει και πολύ (σχεδιαστικά) από τα όργανα του XF-Freewind που σχεδιάστηκε την δεκαετία του '90 !!! Εμένα με λίγα λόγια, δεν μου λένε απολύτως τίποτα αυτά τα όργανα. Θα προτιμούσα να υπάρχει το βελονάτο στροφόμετρο κι από κει και πέρα, τα υπόλοιπα ας είναι ψηφιακά digital. Και μόνο που μιλάμε για ducati δεν θα έπρεπε να έχουν εκεί μπροστά μία ξερή lcd οθόνη. Χάνει πολύ από χαρακτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Εγώ πρόσεξα δυο τρία πραγματάκια που δεν αναφέρθηκαν. 1ον. Η ζελατίνα έτσι όπως είναι φαντάζομαι δεν θα προστατεύει και πολύ. Στην τουριστική έκδοση (λευκή) που φοράει μια πιο ψιλή, θα προστατεύει σίγουρα περισσότερο, αλλά παραμένει πολύ στενή και ο αέρας από το πλάι θα κάνει πάρτυ (εκτός πια κι αν ο σχεδιασμός του φέρινγκ καταφέρνει τόσα καλά να διώχνει τον αέρα) 2) Αν και αρκετά ψηλότερα η θέση του συναναβάτη (σε στυλ SS) αυτός πρέπει να κάθεται άνετα αφού η σέλα και φάρδος έχει, αλλά και τα μαρσπιέ είναι χαμηλά χωρίς να αναγκάζουν τα πόδια να κάνουν αφύσικες γωνίες. 3) Τέλος, κάτι από το αισθητικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει που μοιάζουν οι καθρέφτες με τις χούφτες σαν σχήμα. Ίσως σε κάποιους να αρέσει, αλλά εμένα με χαλάει. Φαίνεται σαν να έχει τέσσερις καθρέφτες ή τέσσερις χούφτες :D Kατά τ' άλλα μια χαρά. Οι εξατμίσεις μικρές στο πλάι και χαμηλά, η θέση του αναβάτη "μέσα" στη μοτοσυκλέτα και τα φέρινγκ με ωραίες γραμμές. Όσο για τα όργανα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αν εξαιρέσουμε το χρώμα και την διάταξη των ενδείξεων, δεν διαφέρει και πολύ (σχεδιαστικά) από τα όργανα του XF-Freewind που σχεδιάστηκε την δεκαετία του '90 !!! Εμένα με λίγα λόγια, δεν μου λένε απολύτως τίποτα αυτά τα όργανα. Θα προτιμούσα να υπάρχει το βελονάτο στροφόμετρο κι από κει και πέρα, τα υπόλοιπα ας είναι ψηφιακά digital. Και μόνο που μιλάμε για ducati δεν θα έπρεπε να έχουν εκεί μπροστά μία ξερή lcd οθόνη. Χάνει πολύ από χαρακτήρα. Μα πως τολμησες...αφου ειπανε οτι ειναι DUCATI και ας ειναι οπως ναναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Χαχα ναι...όπως στο θέμα που είχαμε όταν είχαν βγεί οι πρώτες φωτό και δεν άρεσε σε πολλους ..Τώρα αρέσει σε όλους!! Περα απο την πλάκα, είναι ενα ψηλό street μηχανάκι, και σε καμία περίπτωση εκτός δρόμου (όπως τουλάχιστον το Bmw)..Και οταν θα έρθει και το δούμε απο κοντά τότε θα κριθεί.. Με μια πρώτη ματιά (εκτός απο το ρυγχος) φαίνεται καλό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες