D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2005 Για πειτε μας ποσα κυβικα ειστε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
status 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2005 aaron to BMW sou me tin Box diataksi soy ki peripati;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2005 xaxaxaxa.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 Είμαστε 640 κυβικάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 599 Αν δεν απατώμαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 ρε που πατε και τα ξεθαβετε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S_DRIFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 ktm-isa εισαι στα 625cc themata εισαι στα 595cc οπως εγω αλλωστε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 Καλά καλά S_DRIFT..στα 625 είμαι είπα να το βαφτίσω 640 αλλά... ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 themata εισαι στα 595cc οπως εγω αλλωστε! :) <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 Καλά καλά S_DRIFT..στα 625 είμαι είπα να το βαφτίσω 640 αλλά... ... <{POST_SNAPBACK}> χαΧΑχΑχΑχα :lol: Να πω οτι και εγω ειμαι στα 625 ή θα πω ψεμματα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 599cc. Απ 'ότι βλέπω με περνάνε τα ΚαΤέΜια.. ..ευτυχώς ρίχνω στα XT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2005 1284,4cc βγήκε, να τα αφήσω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2005 651 cc σας περναω ολους τους μονοκυλινδρους,τι κριμα ομως μονο σε κυβικα γιατι σε επιδοσης,που ειναι τα κυαλια μου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2005 1284,4cc βγήκε, να τα αφήσω??? ΑΛΕΧ άστο όπως είσαι και φέρτο για βόλτα να το δούμε το μοτόρι σου. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2005 Να στο φέρω. Που βρίσκεσαι? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2005 Όπως λέει και το manual, 652 ccm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2005 748!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2005 996 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 399..Δεν μετραει το μεγεθος αλλα η δυναμη και πως το χρησιμοποιεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά. Σϋμφωνα με την άδεια του μοτο/του, 49cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scrat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 Kalispera se olous.. 1300 cc Peripou...Suzuki Busa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 992 το ενα 980 το αλλο 199 το ...αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Ρε παιδιά,αμα σας περισέυει κανένα κυβικό εκατοστό κάντε και καμιά δωρεά σε μένα!!125cc είναι το μηχανάκι μου(δεν έχω παραπονο όμως!!Όπου θέλω με πάει!!!) Πάντως όταν ΘΑ πάρω μεγαλυτερη θα προτιμήσω κάτι γύρω στα 500-600 κυβικά.Τα παραπάνω νομίζω ότι είναι πολλά για μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 E? Κοψτε ολοι απο 5cc να κολλησουμε στο παλικαρι ρε ( Typhoon ) ! :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 χρονια πολλα σε όλους 1. 1299 ccm 2. 115 ccm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες