FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) περαστικα φιλε μ εσυ να σαι καλα και τα υπολοιπα θα ερθουν αργα ή γρηγορα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2009 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sf1n4k1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Μη τους ακούς..φαντάσου να είχες κανα xr1100 κράνος και να το χες χαλάσει τώρα :P Πέρα απ την πλάκα περαστικά και ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις καλό είναι να το γνωρίζουν οι δικοί σου. Πιο μεγάλο το σοκ ήταν που έμαθαν απότομα και με το χειρότερο τρόπο τα πάντα, παρά να ξέρουν οτι οδηγείς και να έχουν το φόβο που απλά τους γίνεται συνήθεια μετά απο καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sax27 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 φιλαράκι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση! απο τα λεγόμενά σου φαίνεται οτι έχεις καταλάβει το μέγεθος της μ@λ@κί@ς που έκανες και το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι αυτό ακριβώς. με τους γονείς σου το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή μεχρι να περάσει λίγος καιρός και να ξεχαστεί κάπως αυτή η ιστορία. μηχανή αν την γουστάρεις πολύ θα ξανακαβαλήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο, απο εκεί και πέρα όμως πάρε τα μέτρα σου και ποτέ ξανά ΞΕΚΡΑΝΟΤΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 περαστικά και αγύριστα φίλος δεν θα σε κράξω για το κράνος μια έχεις καταλάβει μόνος σου... χαίρομαι γιατί από δω και πέρα θα είσαι ένας ακόμα μοτοσικλετιστής που θα φοράει πάντα το κράνος... και θα σου πω ένα καλό παράδειγμα : Kαι εγώ όταν αγόρασα την πρώτη μου μηχανή το έκανα κρυφά! μετά από ένα χρόνο πήγα να δω τους δικούς μου (μένουνε Ραφήνα) με Full εξάρτηση κράνος γάντια μπουφάν επιγονατίδες κτλ κτλ πραγματικά δεν μου είπανε τίποτα και μου δείξανε και τρελη εμπιστοσυνη απο τον τροπο που παρουσιαστικά!!! σε μια δευτερη επισκεψη όμως λιγο πριν φτασω εφαγα την πρωτη και την μεγαλυτερη μεχρι τωρα τουμπα με την μηχανη.. πανω σε ενα τοιχο σε μια στροφη!! η μηχανη εγινε μπουρδελο! εσκασε η μανα μου να με μαζεψει που με ειδε απο το μπαλκονι... αλλα επειδη φορουσα full εξατρηση και δεν επαθα τιποτα (εκτος απο ένα γδάρσιμο στο γόνατο) όχι μόνο δεν με έκραξε για την μηχανή αλλά μου έδωσε όσα χρήματα μου λείπανε για να αγοράσω καινούργιο κράνος και καινούργια μηχανή!!!! μόνο και μόνο επειδή απέδειξα ότι ήμουνα υπεύθυνος να ιππεύω την μηχανή μπορούνε συγχωρήσουνε ακόμα και ένα πέσιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Θυμαααααααστε ? 1 μερα πριν ανοιχτει το τοπικ ειχα μια πολυ καλη στουκα..... Χθες βγηκε η αποζημιωση.... 6/12/13! Και οχι ολη,φανταστειτε οτι πειρα σχεδον τη μιση,μεχρι να βγει και η αποφαση του εφετειου,δλδ σε 1 χρονο το μινιμουμ.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Θυμαααααααστε ? 1 μερα πριν ανοιχτει το τοπικ ειχα μια πολυ καλη στουκα..... Χθες βγηκε η αποζημιωση.... 6/12/13! Και οχι ολη,φανταστειτε οτι πειρα σχεδον τη μιση,μεχρι να βγει και η αποφαση του εφετειου,δλδ σε 1 χρονο το μινιμουμ.... για πες και τι ποσο σου εκδικασαν ρε φιλαρακι να γνωριζουμε και εμεις !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Περαστικά φίλε μου αλλά και εγώ θα σου πώ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ και αν δεν έγινε αντιληπτό να το ξαναπώ ΚΡΑΝΟΣ και ξανά ΚΡΑΝΟΣ αλλά και λοιπό προστατευτικό εξοπλισμό. Ένα μήνα έχω μέσα (34 μέρες και 31 μετά την εγχείρηση) και ζώ μόνο και μόνο γιατί φορούσα τα πάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω. Άν δεν είσαι διατεθειμένος να φοράς προστατευτικό εξοπλισμό και κυρίως κράνος ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΜΟΤΟΣΑΚΑ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Περαστικά φίλε μου αλλά και εγώ θα σου πώ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ και αν δεν έγινε αντιληπτό να το ξαναπώ ΚΡΑΝΟΣ και ξανά ΚΡΑΝΟΣ αλλά και λοιπό προστατευτικό εξοπλισμό. Ένα μήνα έχω μέσα (34 μέρες και 31 μετά την εγχείρηση) και ζώ μόνο και μόνο γιατί φορούσα τα πάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω. Άν δεν είσαι διατεθειμένος να φοράς προστατευτικό εξοπλισμό και κυρίως κράνος ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΜΟΤΟΣΑΚΑ........... ΔΕν μπορω να κταλαβω ακριβως το υφος σου...αλλα αν το παρω καλοπροαιρετα,ευχαριστω για τη συμβουλη... Αλλα απο τοτε εχουν περασει ποσα χρονια,εχω παρε τα μαθηματα μου :) Loutsos, επιδικαστικαν 30.000 αλλα επειδη η υποθεση παει στο εφετειο,εδωσαν τα 15 + τους τοκους μεχρι τα 30,δηλαδη 18 και κατι ψηλα.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 ΔΕν μπορω να κταλαβω ακριβως το υφος σου...αλλα αν το παρω καλοπροαιρετα,ευχαριστω για τη συμβουλη... Αλλα απο τοτε εχουν περασει ποσα χρονια,εχω παρε τα μαθηματα μου :) Loutsos, επιδικαστικαν 30.000 αλλα επειδη η υποθεση παει στο εφετειο,εδωσαν τα 15 + τους τοκους μεχρι τα 30,δηλαδη 18 και κατι ψηλα.... καλοφαγοτα τοτε φιλε και ποτε ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 χαχαχααα,ευχαριστω φιλος,ελπιζω να μη σας συμβει ποτε να μπλεξετε...αλλα να ξερετε οτι μετα απο μερικα χρονια που σκαει το χρημα ειναι ολα πολυ ωραια :P Και ας εμεινε ουλη στα μουτρα,χαλαλι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 τι συνυπαιτιότητα σου βγάλαν για το κράνος? γι αυτό πάει εφετείο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 ΔΕν μπορω να κταλαβω ακριβως το υφος σου...αλλα αν το παρω καλοπροαιρετα,ευχαριστω για τη συμβουλη... Αλλα απο τοτε εχουν περασει ποσα χρονια,εχω παρε τα μαθηματα μου :) Loutsos, επιδικαστικαν 30.000 αλλα επειδη η υποθεση παει στο εφετειο,εδωσαν τα 15 + τους τοκους μεχρι τα 30,δηλαδη 18 και κατι ψηλα.... Παντελώς καλοπροαίρετο από κάποιον πούχει 36 χρόνια στη σέλα,κόντεψε στα 36 χρόνια να χάσει τη ζωή του πριν ένα μήνα και φορούσε ταπάντα όλα από πάνω μέχρι κάτω, Επίσης από κάποιον που και το παιδί του καβαλάει μηχανάκι και οσονούπω και το άλλο. Και θα ξαναπώ με την ευκαιρία <<Πάντα κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό>> διότι το μηχανάκι μας το αγαπημένο έχει μηδενική παθητική προστασία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 50-50 πηγε...για αυτο και πειρα τα μισα (πριν βγει η αποφαση του εφετειου)...Φαντασου οτι η ασφαλιστικη ζητουσε 95% συνυπαιτιοτητα...αν ειναι δλδ δυνατον :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 50-50 πηγε...για αυτο και πειρα τα μισα (πριν βγει η αποφαση του εφετειου)...Φαντασου οτι η ασφαλιστικη ζητουσε 95% συνυπαιτιοτητα...αν ειναι δλδ δυνατον :P δεν μας ενημερωσες ομως ακομα τελικα την κρατισες τη μηχανη η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καλοφαγωτα φιλε και μεγαλη προσοχη απο εδω και περα και παντα με εξοπλισμο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Προβλέπω σύντομα νέο θέμα "ποιά ss να πάρω;". :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aktaioros 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καλύτερα να αρχίσει το τόπικ, ποιο κράνος να πάρω!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) εδιτ: Kαι ελεγα που το εχω ξαναδιαβασει Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 αυτα ειναι 1-2 χρονια θεμα και ριχνετε ΚΡΑ... ετσι συνεχιστε οι σκληροπυριηνικοι.. Αλεξ τι θα κερασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 χεχεχεχε,θα κερασω οταν παμε καμια καλη βολτα,κατι θα σκευτω :D Παιδες,αμαν πια αυτο το κρανος,4 χρονια μετα λεω, 4 ολοκληρα χρονια μετα !Αμα εξακολουθουσα να μη φοραω δεν θα σας εγραφα τωρα...παθαμε,μαθαμε,τελος :) loutse,το μηχανακι (250 NX) ,το εφαγε η μαρμανγκα....δεν συνεφερε με τπτ ετσι κ αλοιως να το φτιαξω. Mr.Slow , ενα blackbird κουδουνιζει στο κεφαλι μου,αλλα κατι με κραταει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 καλοφαγοτα τα χρηματα φιλε μου και παντα ορθιος απο δω και περα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Αντε με το καλο φιλε καλοφαγωτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 ¨εβαλες δικό σου δικηγόρο ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Πολύ καλά λεφτά πήρες .... αλλά γιατί τόσα χρόνια για τη πρώτη απόφαση ?? Άργησες να κινηθείς δικαστικά εσύ ? όχι τίποτε άλλο αλλά περιμένω και γω το δικό μου δικαστήριο μέσα στο 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Περαστικα μαν!Καλη ανναρωση φιλε και σιδερενιος απο δω και περα!!!(και με κρανακι :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες