Jump to content
ALX™

Πίνακας ποινών ΚΟΚ (πρόστιμα και point system)

Recommended Posts

Δεν ειναι κουλο!!!

Στο 1ο μπορεις να κανεις κατι...ενω στο 2ο δεν μπορεις!!!

Στο 1ο θελημενα δεν θα φορεσεις και για αυτο θα τιμωρηθεις ενω στο 2ο δεν μπορεις να κανεις και παλι κατι γιατι δεν το εχεις κατασκευασει εσυ το αμαξι!!!

Οποτε...

Και αν είναι κάποιος τόσο στόκος και τις κόψει για να μην τις φοράει; :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχεις πουθενά αυτή την απόφαση; Συνήθως σε ταξίδια και βόλτες φοράω ωτασπίδες, ενίοτε όμως ακούω μουσική ή τις οδηγίες του GPS με αυτά:

R6_bh-103_240x240.png :unsure:

Yep.

bluetootht.th.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ετσι να πεφτουν κωλοι για να συμορφωθουμε...

...αλλα τι λεω θα βγουν παλι καποιοι και θα πουν οτι ειναι φοροεισπρακτικα τα προστιμα αυτα και ετσι θα χαντακοθει το τοπικ!!!

Υ.Γ.: Χμμμ απο οτι βλεπω η ''αντικανονικη χρηση φωτων'' ειναι πλημμελημα ε?

συμφωνώ με στο Στέλιο αν και για πολλά αν υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση θα τα πληρώσω η θα τα κόψω...

'αντικανονική χρήση φώτων' εννοεί να ειδοποιείς τα οχήματα από αντίθετο ρεύμα για μπλόκο νομίζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνώ με στο Στέλιο αν και για πολλά αν υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση θα τα πληρώσω η θα τα κόψω...

'αντικανονική χρήση φώτων' εννοεί να ειδοποιείς τα οχήματα από αντίθετο ρεύμα για μπλόκο νομίζω...

Ίσως και αυτό, αλλά κυρίως για άσκοπη και επικίνδυνη χρήση της μεγάλης σκάλας. Επίσης σε αυτή την παράβαση έχει ενσωματωθεί και η χρήση μη εγκεκριμένων φώτων όπως τα τύπου XENON και οι προβολείς ομίχλης που πρέπει ανάβουν μόνο σε περίπτωση ...ομίχλης και γενικώς χαμηλής ορατότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για της φωτο, μηπως μπορεις να μου πεις που τα βρηκες?

γιατι τα εψαχνα...και τωρα το βρηκα εδω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα προστιμα και οι κυρωσεις και λιγες είναι κατα την γνωμη μου . Το θέμα ειναι οτι υπαρχουν για να λεμε οτι υπαρχουν και οχι για να εφαρμοζονται ... Εγω ξερω οτι γινονται μπλοκα μονο και μονο για να γραψουν κατι πιτσιρικαδες για κρανος ή για ζωνες ... Και καποιες χαζογκομενες που μιλανε στο κινητο και παιρνανε το STOP λες και μπαινουν στο γκαραζ του σπιτιου τους δεν παθαινουν τιποτα ... Εχω δει απειρες φορες διπλα απο μπατσους να μιλανε σε κινητο , να πανε αναποδα να μην φορανε κρανος κτλ και να μην τους γινεται ουτε παρατηρηση . Ειδα προχτες ΜΑΛΑΚΑ απο την ομάδα "Ζ"¨να παιρναει με κοκκινο (χωρις να εχει σημα απο τα κεντρικα) και να πηγαινει την μιση Πειραιώς σούζα ... Γάμησέ μας ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

62194176.jpg

29944376.jpg

Παιδια δηλαδη ετσι και με σταματησουν με το καθαρο την ωρα που παω πιστα μου το παιρνουν αμα θελουν...????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαστήριο...

Αν δεν έχεις επιπλέον και κάποιο αποδεικτικό στοιχείο πάνω σου αυτόφωρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με είχαν σταματήσει στην Ομόνοια με το παπι, νόμιζαν ότι είναι κλεμενο, 3 το χάραμα.. Μόλις είχα φύγει απο την δουλειά και απο την βιασύνη μου, ξέχασα εκει τα πάντα.. Ετσι δενειχα ούτε δίπλωμα ούτε άδεια ούτε τίποτα.. Οπότε το παλικάρι, πήρε τηλ και εξακριβωσε τα πάντα, και δεν με έτρεξε σε τίποτα.. Οπότε τελικά είναι ανάλογα σε τι θα πέσεις...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά στους πόσους βαθμούς ''καίγεσαι'' ?

Στους 25!...αλλά διαγράφονται οι πόντοι από κάθε κλήση με το πέρας της 5ετίας νόμιζω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σωστή αστυνόμευση είναι η ουσία και δυστυχώς από αυτό δεν έχουμε...

Περιστασιακά θυμούνται οι διοικητές τον ΚΟΚ και στέλνουν τα όργανα της τάξης να αστυνομεύσουν την εφαρμογή του (και όταν το κάνουν τους "ενδιαφέρουν" μερικές παραβάσεις, κατά το γκ@υλούν και την κρίση τους)...

Εδώ έχεις άδικο! Οταν παίρνω 900 ευρω και μου κοβουν.... Κόβουν σε εσένα και στον διπλανο σου πιστεβεις οτι θα κάτσω εγώ να σου κόψω κληση επειδη κανει θορυβο η μηχανη σου για παραδειγμα , να ακουω την μουρμουρα σου και τισ απειλες σου, και να μου δεθει το στομαχι κομπος για να μην σε κοπανησω? Το οτι πολλοι συναδελφοι μου κόβουν επιλεκτικα κλησεις το οποιο ειναι λανθασμενο κατα την δικη μου αποψη έχει και θετικα καια ρνητικα οπότε ασ μην το βαζουμε ετσι χωρισ σκεψη στισ συζητησεις! Για να μην παρεξηγηθώ όντας μοτοσυκλετιστησ απο τα 15 μου και επειδη εχω αρκετες κακεσ εμπειριες....(Αυτα τα οποια δεν αφηνω στο φλου) Κοκκινα,Στοπ,Κρανος,Κινητο! <----- ο Συνδιασμος καποιων απο τα παραπανω είναι ιδιαιτερα ερεθιστικος για το χερι μου!

Το παραπανω το παραδειγμα το εδωσα ενδεικτικα, Δεν έχω καποιο προβλημα με εσενα ουτε με καποιο παιδι στο φόρουμ!

Φιλικα Περικλης

Τροποποιήθηκε από τον Batsakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαστήριο...

Αν δεν έχεις επιπλέον και κάποιο αποδεικτικό στοιχείο πάνω σου αυτόφωρο!

1. Πλέων εάν δεν φέρεις διπλωμα συμπληρωνεται μια κληση εμ μηδενικο ποσο προστημου(Δεν ειναι αυτοφωρο) και μετα απο 1 χρονο περίπου γινεται το δικαστηριο, δεν υπαρχει πλεων τακτικη μύνηση! Εαν μαζι με το 1. δεν έχεις και καποιο γνησιο/επικειρωμενο αποδεικτικο στοιχειο για την ταυτοτητα σου---->Προσαγωγη για εξακρίβωση και εν συνεχεια η προαναφερωμενη Κληση στην 1.!!!!

Τα προστιμα και οι κυρωσεις και λιγες είναι κατα την γνωμη μου . Το θέμα ειναι οτι υπαρχουν για να λεμε οτι υπαρχουν και οχι για να εφαρμοζονται ... Εγω ξερω οτι γινονται μπλοκα μονο και μονο για να γραψουν κατι πιτσιρικαδες για κρανος ή για ζωνες ... Και καποιες χαζογκομενες που μιλανε στο κινητο και παιρνανε το STOP λες και μπαινουν στο γκαραζ του σπιτιου τους δεν παθαινουν τιποτα ... Εχω δει απειρες φορες διπλα απο μπατσους να μιλανε σε κινητο , να πανε αναποδα να μην φορανε κρανος κτλ και να μην τους γινεται ουτε παρατηρηση . Ειδα προχτες ΜΑΛΑΚΑ απο την ομάδα "Ζ"¨να παιρναει με κοκκινο (χωρις να εχει σημα απο τα κεντρικα) και να πηγαινει την μιση Πειραιώς σούζα ... Γάμησέ μας ...

Σόρρυ παλικαρε 1ον που ξέρεις εσύ αν είχε σημα? 2ον μαλακια του που έκανε επείδηξη ικανοτητων! Μπάτσους να μην φορανε κρανος σε πολιτικο όχημα? Εάν μερικοι δεν αναγνωρίζουν τι προσφερει το καθε επάγγελμα καποια στιγμη θα πρέπει να ανοίξουν τα ματια τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συσκευες εντοπισμου παρεμποδισης ρανταρ. Χαχα το εντελως φορομπηχτικο δηλαδη παραμυθι των καμερων ταχυτητας.

Το χωρις καμια ωφελεια στην ασφαλεια κολπο για να τα αρπαζουν το τιμολογουν 2000€ ?!?

Δηλαδη αν ειμαι νομιμος και εχω φορτωμενες στο tomtom τις καμερες γινομαι παρανομος με ποια λογικη?

Υ.Γ Ναι και οτι τις εχω καταγεγραμενες θεωρείται εντοπισμός και παρερμποδιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως μπορει να μου πει ενας τροχονομος πως θα γραψει ολους αυτους τα βραδυα που εχουν αναμμενη την μεγαλη σκαλα συνεχεια με απιστευτο θρασος στις εθνικες οδους; Εγω θυμαμαι παλια βγαιναν συνεργεια στην εθνικη οδο. Τωρα γιατι δεν βγαινουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Μια χαρα ξερουμε τι προσφερει το επαγγελμα του μπατσου. Φυλανε τους πλουσιους απο τους φτωχους. Στους πλουσιους κουνανε την ουρα τους και στους φτωχους δειχνουν τα δοντια τους. Για ενα πιατο φαι απ τους πλουσιους στον πισω κηπο τους.

Αμα ληστεψεις μια τραπεζα εχεις ελαχιστα λεπτα χρονου μεχρι να σκασουνε οι μπατσοι. Αμα ληστεψεις κανενα ακυρο σπιτι θα ρθουνε σε καμια μερα (αν ερθουν ποτε) και θα σε περιπαιζουν κιολας.

Και μην ακουσω το κλασσικο παραμυθι για τους καλους και τους κακους. Οσοι εκτελουν διαταγες ειναι μισθοφορικα ρομποτ.

Cheers

Ας μου επιτραπεί η λεξη! Εισαι τέρμα στόκοσ φίλε μου? Όσοι εκτελουν διαταγες είναι μισθιφορικα ρομποτ? Απλα καθεσε και ακούσ ένα καρο μαλακίες που σου σερβίρουν στο πιατο τα κουμουνια και οι αριστεροι! Οταν θα δεις πραγματικα τι επικρατει που στο ευχομαι αν τα δεις απο μεσα έλα και πες μου αυτεσ τισ πίπες! Αλλα όλα αυτα είναι μαλακιες που λεσ και μονο το δικο σου μικρο μυαλο αντιπροσοπεύουν!

Μηπως μπορει να μου πει ενας τροχονομος πως θα γραψει ολους αυτους τα βραδυα που εχουν αναμμενη την μεγαλη σκαλα συνεχεια με απιστευτο θρασος στις εθνικες οδους; Εγω θυμαμαι παλια βγαιναν συνεργεια στην εθνικη οδο. Τωρα γιατι δεν βγαινουν;

Γιατι δεν υπαρχουν! Παλια ηταν παλια όπως το είπες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 3ις απο αυτες τις παραβασεις τι κερδιζω? :rolleyes: :P :D :D :D

εμενα που ηρθε μια κληση στο σπιτι το καλοκαιρι (οχι δικα μου αλλα της Γυναικας μου ) μου ειπανε οτι με 27 ποντους θα παρω μια τοαστιερα !

Για να δουμε !! :police:

Τροποποιήθηκε από τον Niclas80

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παιδιά καταρχάς καλή χρονιά με υγεία και ασφάλεια.....λοιπόν εχθές με σταμάτησαν μια ομάδα δίας και ήμουν όσο παράνομος γίνεται..το μηχανάκι το πήγαν μέσα όπως προβλέπει ο νόμος..και με έγραψαν και 400euro για εξάτμιση και πινακίδα την οποία δεν φορούσα...λοιπόν στην κλήση δεν μου ζητήθηκε να βάλω την υπογραφή μου και έτσι στην κλήση απάνω εκεί που λέει παραβάτης δεν την έχει όλα τα άλλα όμως είναι σωστά...λοιπόν διάβασα πως υπάρχουν αθωωτικές αποφάσεις για παραβάσεις σε οδηγούς που δεν αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία τους και η κλήση δεν έφερε την υπογραφή του.

ξέρετε τι γίνεται..? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας..! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι "επικίνδυνοι ελιγμοί" είναι γελοιότητα καθώς ερμηνεύεται όπως γουστάρει ο καθένας.

Και διάβασα καλά ? Εξαιρούνται οι μοτοσυκλέτες από τις κυρώσεις για αγώνες?

Θα ψηνόμουν να αδραχτώ από το "κομμούνια και αριστεροί" που είπε ο συμφορουμίτης συνταξιούχος (λογικά?) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ εχθές έστριψα σε δρόμο που απαγορεύεται, η πορεία επιτρέπεται αλλά απαγορεύεται η στροφή από το ρεύμα που βρισκόμουν. για κακή μου τύχη την είχε στήσει ένα περιπολικό και με σταματήσανε...στην αρχή μου είπαν κάτι κουλαμάρες,μου είπαν ότι το πρόστιμο είναι 300 ευρώ και 20 μέρες αφαίρεση διπλώματος...δε λέω τη δουλειά τους κάνουν και αυτοί αλλά όχι και να εξαντλούν το νόμο σε αστείες παραβάσεις.με τα πολλά που είπαμε μου έκοψαν μια κλήση των 20 ευρώ,που γράφει ότι και καλά δεν είχα μαζί μου άδεια κυκλοφορίας. ευτυχώς είχε αίσιο τέλος το σκηνικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παιδιά καταρχάς καλή χρονιά με υγεία και ασφάλεια.....λοιπόν εχθές με σταμάτησαν μια ομάδα δίας και ήμουν όσο παράνομος γίνεται..το μηχανάκι το πήγαν μέσα όπως προβλέπει ο νόμος..και με έγραψαν και 400euro για εξάτμιση και πινακίδα την οποία δεν φορούσα...λοιπόν στην κλήση δεν μου ζητήθηκε να βάλω την υπογραφή μου και έτσι στην κλήση απάνω εκεί που λέει παραβάτης δεν την έχει όλα τα άλλα όμως είναι σωστά...λοιπόν διάβασα πως υπάρχουν αθωωτικές αποφάσεις για παραβάσεις σε οδηγούς που δεν αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία τους και η κλήση δεν έφερε την υπογραφή του.

ξέρετε τι γίνεται..? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας..! :)

Καταρχήν μάθε να δέχεσαι τις συνέπειες των πράξεων σου σαν ΑΝΤΡΑΣ από την στιγμή που ξέρεις ότι έχεις άδικο!

Δεύτερον δεν έχει σημασία αν υπέγραψες ή όχι. Μπορεί να σου είχαν πει να υπογράψεις και να είχες αρνηθεί. Πάλι το ίδιο είναι! Σημασία έχει να έχουν σωστά τα στοιχεία σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα