Jump to content
SnodeGR

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Recommended Posts

Εσύ μπορείς να σταματήσεις το σπαμάρισμα?

Γιατί από αυτό που έκανες παράθεση εγώ καταλαβαίνω ότι ήθελες να του πείς κάτι για μένα

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι σπαμαρισμα μορε?πας καλα??

Ηθελα να του πω να μην παθει αυτο που επαθες και εσυ...που για μια κοπελα(γυναικα) χαραμισει την ζωη του....

Εσύ οτι μα οτι και νω πω παντα θα βρεις κατι για να αντιδρασεις.....παντα ομως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή τύχη φίλε μου. σίγουρα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά οι δυσκολίες είναι για να μας κάνουν δυνατότερους. σου εύχομαι η επιλογή σου να κάνει την ζωή σου ομορφότερη.

πάντα όρθιος όπου κι αν είσαι. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... o φιλος zb00p τα πε ολα και τα περιεγραψε σωστα!!

...

...

...απο μενα κοιτα μπροστα σου φιλε μου και εκμεταλευσου σωστα την ευκαιρια που ηρθε μπροστα σου!

.... οποιος το θελει παντα πετυχαίνει στη ζωη του και οτι αγαπας και πραγματικα αξιζει ...δεν χανεται! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλές σπουδές Μιχάλη. Προσηλώσου απόλυτα στο στόχο σου.

Μη σκέφτεσαι ότι θα είσαι περαστικός από εκεί.... Δες το σαν να μετακομίζεις κάπου μόνιμα... Το να μετράς μέρες ανάποδα είναι δύσκολο..

+++++

Σωστός κι ο zb00p.

καλή δύναμη! Να γίνεις καλός μηχανικός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχαλιω προχωρα, δυνατα κι ελληνικα!!! Κανε αυτο που γουσταρεις και μη σκεφτεσαι τι αφηνεις πισω!!!

Για τα υπολοιπα, με καλυψε ο φιλος:

Φιλική σθμβουλή για να περάσεις καλά....................

1.........χώρισε για να μπορείς να διασκεδάζεις

2.........κάνε πολλούς φίλους για να μπορείς να την παλέψεις

3.........μην χαλάς τα λεφτά σου για να έρχεσαι συνέχεια Ελλάδα, όποιος θέλει να σε δει και του λείπεις πραγματικά να τσακιστεί να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει.

4.........το ίδιο πάιζει και με τα τηλέφωνα

5.........τελειώνοντας την σχολή αν έχεις κάνει ένα καλό κύκλο γνωριμιών άραξε εκεί και μην γυρίσεις ποτέ. Θα έχεις μια σαφώς ποιοτικότερη με πολλαπλάσιες προοπτικές ζωή.....και θα σκας Ελλάδα για διακοπές μόνο.........

6.........Μην κάνεις τις παπαρίες που κάναμε ορισμένοι (και εγω μέσα σε αυτόυς) γιατί μετά θα χτυπάς την κεφάλα σου.

Στα λέω χύμα και φιλικά..........Αντε καλή αρχή και ψυχραιμία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Μιχαλη, εχοντας σπουδασει και ζησει στο βροχονησο (aka Βρετανια) για σχεδον μια δεκαετια, εχω να σου πω ΕΝΑ πραγμα μονο: καταλαβαινω οσο κανεις το πως νοιωθεις και την "φρικη" του να ξεκινας για μια ξενη χωρα και κατι αγνωστο, αλλα ειλικρινα σου λεω οτι θα εδινα την Ducati, τη Βεφα, νεφρα, δουλεια, κοπελα και οτι εχω και δεν εχω για να ημουν ΕΣΥ και να ανεβαινα επανω ως φοιτητης!

Αυτο που σου λεω θα το καταλαβεις μετα απο κανενα χρονο επανω που δεν θα θες να κατεβεις με Τ Ι Π Ο Τ Α! Ειλικρινα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο τη φαση που ετοιμαζεσαι να ζησεις τωρα! Μονο κοιτα να πας ανοιχτος σε ολα, χωρις δεσμους πισω (κοινως: ΧΩΡΙΣΕ!) και θα περασεις συγκλονιστικααααααααα!!!!

Τωρα αρχιζουν ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά! Διαβάζω ωραία πράγματα και με βοηθάει πολύ! Γενικά έχω καταλάβει μέχρι τώρα (και από αυτά τα λίγα που έχω ζήσει) ότι αν πας με την ψυχολογία στο πάτωμα, μια ζωή εκεί θα μείνει. Ενώ αν πας με ψυχολογία "πάω εκεί για να κάνω αυτό και θα το πετύχω", τότε τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές σε επιβραβεύουν!

Αύριο τέτοια ώρα θα γράφω από την εστία του Uni. Σκαλώνω όταν το σκέφτομαι. Πλάκα έχει δε γ@μιέται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη μη μασάς.

Έχει πάνω από 1 χρόνο που είμαι Δανία, και ο καιρός μη νομίζεις ότι είναι καλύτερος από Αγγλία. Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου -- κοπέλα, μοτοσυκλέτα, φίλους και συγγενείς, όλα... Για ένα καλύτερο μέλλον παλεύουμε.

Όπως είπες κι εσύ, με το να μείνεις Ελλάδα και να βρεις 1 παλιοδουλειά που θα σου δίνει 600 ευρώ ή να πας φαντάρος δε σώζεσαι. Εξάλλου, στην Αγγλία η ελληνική κοινότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από οπουδήποτε αλλού.

Καλή αρχή σου εύχομαι. Θα βρεις το δρόμο σου...

ΥΓ: Δε χρειάζεται να χωρίσεις για να περάσεις καλά... Έλληνας είσαι και ξέρεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα εδινα την Ducati, τη Βεφα, νεφρα, δουλεια, κοπελα και οτι εχω και δεν εχω για να ημουν ΕΣΥ και να ανεβαινα επανω ως φοιτητης!

That can be arranged you know... :P (χιουμορ,μην το παρεις σοβαρα σε εφαγα)

Μιχαλη, ευχομαι κ απο εδω τα καλυτερα. εγω δεν θα σου πω να χωρισεις, ειδικα εαν εχεις αισθηματα για το αμορε. ασε να δεις πως θα ερθουν τα πραγματα...Κοιτα να περνας καλα εκει πανω κ να μην ξεχνας τον λογο που μας πηγες στα ξενα...

μμμμμμουατς!μουτςμουτςμουτς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι,φίλε Snode!Μακάρι να κάνεις όλα σου τα όνειρα αληθινά,να γυρίσεις στην πατρίδα και με μια καλή μοτόρα να γυρίσεις όλον τον κόσμο!

Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου ευχωμαι να τα καταφερης και να περασης καλα ...αν δεν κανω λαθος ειμαι ο μοναδικος απο το mybike που ειδες στην γειτονια σου πριν φυγης :P :_whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και απο εμενα τις καλυτερες ευχες για την καινουργια σου ζωη. :)

φιλε κανε υπομονη, κουραγιο και πιστεψε στις σπουδες σου, που οπως καταλαβα, ειναι αυτο που θα σε κανει ευτυχισμενο επαγγελματικα.

οσο για τις συμβουλες που σου δινουν ολοι για χωρισμους ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να διασκεδασεις ειναι απλα...ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

αν εσυ πιστευεις στο κοριτσι σου, συνεχισε το. ακομα και αν πληγωθεις στο τελος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι ανοιξες την σωστη πορτα στη ζωη σου.Μην αγχωνεσαι..Ολα αυτα θα τα εκτιμησεις πιο σωστα αργοτερα.Οσο για την κοπελα,αν σε θελει πραγματικα θα περιμενει,ειναι στανταρ αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μασάς μία αδερφέ, σου γράφω από Αγγλία, όπου και βρίσκομαι εδώ και 4 μέρες για μεταπτυχιακό. Όλα καλά θα πάνε, τζάμπα αγχώνεσαι. Εδώ εγώ νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου, τόσο εύκολα είναι τα πράματα. θα σπουδάσεις αυτό που γουστάρεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό από οτιδήποτε. Κι εκεί Brighton πρέπει να έχει και καλό κλίμα!

Ανοιξε τα μάτια σου και ετοιμάσου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Δε φαντάζεσαι πόσος κόσμος θα ήθελε να είναι στη θέση σου και να πάρει τις εμπειρίες που θα ζήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Μπορω να παω προς παντου..Αρκει να ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ!!!"

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Livingstone

GO ON!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλική σθμβουλή για να περάσεις καλά....................

1.........χώρισε για να μπορείς να διασκεδάζεις

2.........κάνε πολλούς φίλους για να μπορείς να την παλέψεις

3.........μην χαλάς τα λεφτά σου για να έρχεσαι συνέχεια Ελλάδα, όποιος θέλει να σε δει και του λείπεις πραγματικά να τσακιστεί να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει.

4.........το ίδιο πάιζει και με τα τηλέφωνα

5.........τελειώνοντας την σχολή αν έχεις κάνει ένα καλό κύκλο γνωριμιών άραξε εκεί και μην γυρίσεις ποτέ. Θα έχεις μια σαφώς ποιοτικότερη με πολλαπλάσιες προοπτικές ζωή.....και θα σκας Ελλάδα για διακοπές μόνο.........

6.........Μην κάνεις τις παπαρίες που κάναμε ορισμένοι (και εγω μέσα σε αυτόυς) γιατί μετά θα χτυπάς την κεφάλα σου.

Στα λέω χύμα και φιλικά..........Αντε καλή αρχή και ψυχραιμία.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !!!

Αν θες μια συμβουλή, εκεί που θα πας για τις σπουδές σου (και ελπίζω να χτίσεις και την ζωή σου εκεί μπας και γλυτώσεις από την "μπανανία Ελλάς" ), το μυστικό για να μπορέσεις να δεις το διαφορετικό είναι να μην ψάξεις εκεί να βρεις την Ελλάδα.

Σου εύχομαι καλή τύχη !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν θες μια συμβουλή, εκεί που θα πας για τις σπουδές σου (και ελπίζω να χτίσεις και την ζωή σου εκεί μπας και γλυτώσεις από την "μπανανία Ελλάς" ), το μυστικό για να μπορέσεις να δεις το διαφορετικό είναι να μην ψάξεις εκεί να βρεις την Ελλάδα.

Σου εύχομαι καλή τύχη !!!

+1000000000 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οσο για τις συμβουλες που σου δινουν ολοι για χωρισμους ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να διασκεδασεις ειναι απλα...ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

αν εσυ πιστευεις στο κοριτσι σου, συνεχισε το. ακομα και αν πληγωθεις στο τελος.

Ετσι ακριβως, οπως αυτη την στιγμη ζεις την ζωη, ετσι ακριβως θα την ζησεις αν/οταν συμβει το παραπανω με πλουσια συναισθηματα, ειτε ειναι λυπης

ειτε χαρας, αυτο ειναι η ζωη αλλωστε....

Καλη αρχη στην νεα σου ζωη λοιπον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη γκόμενα τη χωρίζουμε στο στρατό και μόνο εκεί. Αλλιώς θα ζήσετε μια εμπειρία ανεπανάληπτη, τέτοιο εγωισμό, αναισθησία και ξεροκεφαλιά δεν ξαναβγάζει η γυναίκα στη σχέση, τις έρχονται όλα όταν είσαι φαντάρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αλήθεια η έξοδο στο εξωτερικό μόνο καλά πράγματα μπορεί να σου δώσει. Επίσεις το δεν θα δεις κανέναν για 2 μήνες μπορείς να το βελτιώσεις κλείνοντας πάρα πολύ οικονομικά εισητήρια από νωρίς (πχ 1 μήνα πριν). Μιλάω για τιμές του στυλ Ελλάδα Αγγλία, πάνε έλα με 150ευρώ. Την ίδια στιγμή εγώ από κρήτη πληρώνω 220 για να πάω από Ηράκλειο Κρήτης στην Θεσσαλονίκη και πίσω.

Επίσης μόλις πας καλό είναι να βλέπεις τα πράματα θετικά και ειδικά στην αρχή να εστιάσεις στις σπουδές σου και την γλώσσα που συνήθως έχουν όλοι πρόβλημα. Όσο πιο πολλές εμπειρίες έχουμε τόσο πιο αξιόλογοι άνθρωποι είμαστε. Καλή τύχη, πιστεύω θα σου αρέσει. Θα μάθεις και το "μάνα στήλε φέτα" :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω απόλυτα με τον Zboop. Ανεβηκα Αγγλια το 1992 και εφυγα το 98. Τα καλύτερα μου χρονια!!Ιδιαιτερη σημασια εχει αυτο που σου τονισε να μην κολλησεις αποκλειστικα με ελληνες. Οι Εγγλεζοι ασ τους βριζουμε ειναι μια χαρα παιδια και μπορεις να βρεις περισσοτερα κοινα απο οσα περιμενες. Πολυ καλες ειναι και οι Αγγλιδες μονο που συνηθως εχουν λιγο χοντρα ποδια :D . Σοβαρα τωρα για την σχολη σου νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις. Κολλητος μου στην Αγγλια που εκανε automotive engineering ειναι τωρα στην Aston Martin και υπολογιζει χρονοδιαγραμματα μοντελων και βελτιωσεων.

Επίσης μερικα αλλα καλα της Αγγλιας

-Donner Kebap. Μου εχει λειψει.

-Ποδοσφαιρο Γηπεδα τι να λεμε τωρα.

-Μπυρα. Ατελειωτη

Εχει και αλλα θα τα βρεις μονο σου!!! Καλο ξεκινημα και ανοιχτο μυαλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επίσης μερικα αλλα καλα της Αγγλιας

-Donner Kebap. Μου εχει λειψει.

Με mango chutney ή garlic sauce????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με mango chutney ή garlic sauce????

garlic ή μετα απο ξενυχτι chilli. zboop ανοιγουμε ενα μαγαζι να χεστουμε στο ταληρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα