janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Κουβαλήστε τους αυτοκρατορικούς σας κώλους στον Βόλο σήμερα το απόγευμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 για σημερα εχει κανονιστει συναντηση εδω...γιατι δεν ερχεστε εσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 για σημερα εχει κανονιστει συναντηση εδω...γιατι δεν ερχεστε εσεις? Γιατί θα κατέβουμε από Θεσσαλονίκη. Θα έρθουν 2 παιδάκια από Αθήνα. Λογικά θα είμαστε εκεί 6-7 το απόγευμα.. λίγο χλωμό για Λάρισα. Μήπως να αλλάζατε την συνάντηση αν θέλετε να μας γνωρίσετε; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Μήπως να αλλάζατε την συνάντηση αν θέλετε να μας γνωρίσετε; ;) εγω σε εχω γνωρισει ,να μου λειπει παλι :P περα απο την πλακα για μενα ειναι αδυνατο να μετακινηθω απο λαρισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Όπως και να έχει το κιν μου ειναι 6973 668589 για φάρσες :P ή αν αλλάξετε γνώμη ή αν γουστάρετε να μας βρείτε την Κυριακή. Την κανά!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 παιδες θα πατε τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 παιδες θα πατε τελικα? οπως ειχαμε πει 19:00 στο Heart ROCK Ανθ.Γαζη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 οκ μαλλον θα αργησω λιγο αλλα θα σας βρω εκει γαρυφαλλο στο πετο παρακαλω για να σας καταλαβω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Μαγκες Sorry που δεν τοβαλα νωριτερα... αλλα εχω να δω Forum 3-4 μερες σε κανα 2ωρο στο Heart ROCK για καφε μπυριτσα :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 αλλα εχω να δω Forum 3-4 μερες Μια από τα ίδια... γκάιζ πολύ χάρηκα που σας γνώρισα, αν και δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Μια από τα ίδια... γκάιζ πολύ χάρηκα που σας γνώρισα, αν και δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς... Και εμεις χαρικαμε !! ενταξει δεν πειραζει αφου ειχες να πας στον Βολο μετα..την επομενη φορα... χρωστας μια φωτο εσυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 τι θα γίνει ? θα πιούμε καμιά μπυρίτσα σήμερις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20:00 Μπυριτσα στο Heart Rock ,ΑΝθ.Γαζη 6...Για να κανονιστει ο προορισμος της εξορμησης του Σαββατου ή της Κυριακης !!!! HAPPY HOUR !!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 από τον VasiliZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Αυριο Σαββατο για καφεδακι 12 το πρωι Νεαπολη ΛΑΡΙΣΑΣ TE Quiero...Θα σερβιρει η Ρεγγινα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexpapad 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 ουφφφφ αμάν πια αυτό το κορίτσι, παντού την ξέρουν :D Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ? Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο? χαχαχα ναι ωντος...δεν ειναι και καθημερινο φαινομενο ξανθια με Ζ συγνωμη κιολας :-P την εχω προσεξει και εγω... Αυριο Σαββατο για καφεδακι 12 το πρωι Νεαπολη ΛΑΡΙΣΑΣ TE Quiero...Θα σερβιρει η Ρεγγινα.... καλημερα θα ερχομουν να σας γνωρισο κιολας αλλα εχω κατεβει αθηνα για σκ για servise...!θα κανονισετε τιποτα μεσα στην εβδομαδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Αυριο Σαββατο για καφεδακι 12 το πρωι Νεαπολη ΛΑΡΙΣΑΣ TE Quiero...Θα σερβιρει η Ρεγγινα.... καλημερα θα ερχομουν να σας γνωρισο κιολας αλλα εχω κατεβει αθηνα για σκ για servise...!θα κανονισετε τιποτα μεσα στην εβδομαδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Αυριο θα ειμαστε προς Καρδιτσα -Κεραμαριο -Δρακοτρυπα...Αν ειναι κανενας και θελει να ακολουθησει 10 το πρωι στο κλειστο επι της οδου Καρδιτσης (πριν τις Φυλακες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Κρίμα να περνάτε κοντά στα μέρη μου και εγώ να λείπω ...(θα είμαι στοκοπήτηπίτα στην Αμφιλοχία) Σίγουρα όμως θα γνωριστούμε σε καμμία άλλη Κυριακάτικη βολτίτσα! Εαν σταματήσετε για φαγητό, τότε οπωσδήποτε Κεραμαριό (αν θέλετε να δοκιμάσετε τίποτα πιο περίεργο πάρτε σαλάτα ρόκα παρμεζάνα και γεμιστά μανιτάρια με ροκφόρ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Κεραμαριό ή Σπάθες. Έχω ακούσει εξίσου καλά λόγια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Εκτακτο καφεδακι σε 1-1μιση ωριτσα στη ΝΕαπολη Λαρισας (Te quiero) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΟΣ TE QUEIRO ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ !!!! ΣΤΙΣ 12 !!! be there.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Αυριο.... 13 Μαρτη συναντηση 10κ15 στα CArrefour ( Διπλα απο το Βενζιναδικο) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10μιση για καφεδακι Ελασσόνα ( μετά από επίσκεψη στην πίστα της MeLuna SECA) :clapping: :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Θα ερθω Μητσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Ειναι κανενα παιδακι για καφε κατα τις 6μιση - 7? Παμε Νεαπολη? καμια Χαντρες? TE quiero..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Ημερίδα με θέμα την ασφαλή οδήγηση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας ο δήμος Λάρισας Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: Α’ ΜΕΡΟΣ 11.15 Χρήστος Λιάπης, Δ/ντης Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Θεσσαλίας : ‘‘ Συνείδηση οδικής συμπεριφοράς από το σχολείο’’ 11.25 Δημήτρης Παπαγγελής, Δ/της Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλίας : ‘‘ Ο δίαυλος επικοινωνίας του πολίτη με το Ε.Κ.Α.Β. για την ορθή αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος’’ 11.35 Νικόλαος Παπαγεωργίου, Υποδ/ντης Τροχαίας Λάρισας : ‘‘ Ασφαλής οδήγηση’’ 11.45 Δημήτρης Οικονόμου, Τεχνικός Δ/ντης ΙΚΤΕΟ Θεσσαλίας : ‘‘ Ο τεχνικός έλεγχος ως προϋπόθεση της οδικής ασφάλειας’’ B’ MΕΡΟΣ 12.05 Άρης Σταθάκης, π.Βουλευτής Αθήνας : ‘‘Η οδική ασφάλεια και η δική μας ευθύνη.’’ 12.15 Χάρης Καρανδεινός, Προϊστάμενος Οδικής ΛειτουργίαςΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.: ‘‘ Οδική ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο’’ 12.25 Χαράλαμπος Ψιψιλής, τ. Δ/της Τροχαίας Λάρισας : ‘‘ Τροχαία ατυχήματα – οδική ασφάλεια – κυκλοφοριακή αγωγή 12.35 Κωνσταντίνος Κουτσιμανής, Πρόεδρος Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών : ‘‘ Οδική ασφάλεια – Άρτια εκπαίδευση’’ sorry που το βάζω τελευταία στιγμή. πιστεύω αξίζει να ακούσουμε τον Σταθάκη και τα άτομα του ΕΚΑΒ. μετά πάμε καμιά Νεάπολη για καφέ και μοτοσπάμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες