maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Εδω λοιπον να τα λεμε ολοι της Θεσσαλικης Περιφερειας...... B) Κενταυροι.... :P tribe voukolique.... φυσιοδιφες..... φραππεδοκαβατζες... και αλλοι ΙΣΧΥΣ εν τη Ενωσει!!!!! αν εχετε υπ'οψη σας εκδρομη που διοργανωνεται απο Θεσ.Περιφερεια και προς τα έξω , ειδοποιηστε!!! παντα ψαχνουμε παρεα να τραβηχτουμε και εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 καμια καταμετρηση θα κανουμε? η θα ερθω λιμνη πλαστηρα να σας βαλω καρτελακια στα αυτια?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Εδώ Καρδίτσάρα! αν εχετε υπ'οψη σας εκδρομη που διοργανωνεται απο Θεσ.Περιφερεια και προς τα έξω , ειδοποιηστε!!! παντα ψαχνουμε παρεα να τραβηχτουμε και εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια!!!1 Θα πέφτει σύρμα όποτε ψήνεται κάτι καλό. Ελπίζω το ίδιο και από εσένα. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου το έχω κόψει μόνος για βολτίτσες, καθώς του ενός του πονεί ο κ@λος και του αλλουνού του πιάστηκε ο αντίχειρας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Εδω λάρισα αλλά είμαι με παπί.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Εδώ Καρδίτσάρα! Θα πέφτει σύρμα όποτε ψήνεται κάτι καλό. Ελπίζω το ίδιο και από εσένα. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου το έχω κόψει μόνος για βολτίτσες, καθώς του ενός του πονεί ο κ@λος και του αλλουνού του πιάστηκε ο αντίχειρας . ναι αυτο με την διασπορα ειναι μεγαλο προβλημα.......καλοκαιρι βαζαν πετσετα στον ωμο και το κοβαν ολοι για βοτσαλο/ξαπλωστρα.....τωρα παλι με τις βροχες....δεν ξεμυταν...ΚΡΥΩΝΟΥΝ κι ολας!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 εδω στυλιδα....λιγο εξω απο λαμια... παρων κ rainman κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Εδω λοιπον να τα λεμε ολοι της Θεσσαλικης Περιφερειας...... B) Κενταυροι.... :P tribe voukolique.... φυσιοδιφες..... φραππεδοκαβατζες... και αλλοι ΙΣΧΥΣ εν τη Ενωσει!!!!! αν εχετε υπ'οψη σας εκδρομη που διοργανωνεται απο Θεσ.Περιφερεια και προς τα έξω , ειδοποιηστε!!! παντα ψαχνουμε παρεα να τραβηχτουμε και εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια!!!1 Καλα δε ντρεπεσαι που λες οτι βαρεθηκες τη Λαρισα?Γιατι???Τοσα συντριβανια εχει να δεις! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 NA ΣΑς δωκουμε τα συντριβανια να μας δωσετε λιγη παραλια?? η παρεα που ως τωρα παμε ταξιδακια ειναι 50% απο Βολο ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Καλησπέρα, εγω μένω στο Πήλιο ! Άν έχω προλάβει να παραλάβω τη μηχανή μου μέχρι να γίνει καμιά συνάντηση τότε μεσα! PS. έχω μαγαζί με πολύ μεγάλο πάρκινγκ και με καλές διαδρομές κοντά ! Αν θέλετε δανείζομαι ena xr250 ενός φίλου και πάμε πήλιο για χώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2009 Και Γω Καρδιτσα μένω, να τελιώσω τη σχολή, οπότε για βολτες ειμαι μεσα!!!!!! Απλα σφυρίξτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 λαρισα κ εγω ,οχι τωρα ,αλλα ως φοιτητης εκει θα ειμαι τον χειμωνα ,τα λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Kαλημέρα παιδιά κι από τα Τρίκαλα! Εμείς συνήθως κάθε Κυριακή οργανώνουμε εκδρομές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Kαλημέρα παιδιά κι από τα Τρίκαλα! Εμείς συνήθως κάθε Κυριακή οργανώνουμε εκδρομές! για αυτην την Κυριακη εχουμε τιποτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Τις καλησπέρες μου και από τον Βόλο!!!!!........λίγο δύσκολες εποχές για βόλτες όμως για ΄μένα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Εδω Αγχιαλος!! Λιγο εξω απο το Βολο... Για βολτα λιγο δυσκολο μιας και εχω μονο τα 2 μου ποδια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 NA ΣΑς δωκουμε τα συντριβανια να μας δωσετε λιγη παραλια?? η παρεα που ως τωρα παμε ταξιδακια ειναι 50% απο Βολο ! :D πάτε και καμια βόλτα από την μεριά του Κισσάβου να τους δείξεις στροφούλες και θέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Εδω Αγχιαλος!! Λιγο εξω απο το Βολο... Για βολτα λιγο δυσκολο μιας και εχω μονο τα 2 μου ποδια :P ερχομαστε για καφε Αγχιαλο αρκετα συχνα.... θα τα πουμε κι απο κοντα με τους περισσοτερους (αν οχι με ολους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Λάρισα ή Βόλο μαζευόμαστε κάθε Τετάρτη! Πίνουμε καφεδάκι ΣΚΙΕΣ! Αυτήνν την εβδομάδα τίποτα μιας και την προηγούμενη πήγαμε Πάργα! Την επόμενη μάλλον Πρέσπες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Λάρισα ή Βόλο μαζευόμαστε κάθε Τετάρτη! Πίνουμε καφεδάκι ΣΚΙΕΣ! Αυτήνν την εβδομάδα τίποτα μιας και την προηγούμενη πήγαμε Πάργα! Την επόμενη μάλλον Πρέσπες! την Τεταρτη που μας ερχεται να το κανονισουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Κυριακη θα ειμαστε 7-8 μηχανακια για Καλα Νερα..... παμε για τζερτζελο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Δεν έρχεστε προς Μπούφα μεριά να πιείτε το καφεδάκι σε μενα ? :P Σοβαρα μιλαω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Δεν έρχεστε προς Μπούφα μεριά να πιείτε το καφεδάκι σε μενα ? :P Σοβαρα μιλαω! πουνο μπουφας ντε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Μπουφα ή αλλιώς Κορόπη λέγεται το επόμενο χωριό απο τα Καλά Νερά , μόλις 2 χλμ... Έχω καφέ ( για όποιον ενδιαφέρεται...:P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dond4le 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 την Τεταρτη που μας ερχεται να το κανονισουμε Θα πειτε και σε μας κυριε maxxdopa(SVX) αν κανονησετε για Πρεσπες..........!!!!!!!!!!!!!!!!! :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimbrav 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλημερα απο Λαρισα...αν και δεν συμπαθείτε τα scooter απο οσο ξερω, εαν με θελετε σε εναν καφε θα ερθω.....και αν ειστε και καλα παιδια θα ερθω και σε εκδρομη... :D :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2009 από τον jimbrav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες