laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοταξιδο φιλε μου....να το χαιρεσαι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοταξιδο φιλαρακο και πολυ προσοχη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
staff40 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 καλοριζικο παιδαρε και καλες βολτες......... πολυ ωραιω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Ξεζούμισε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αιντε ρεεεε Σταυρακααα καλες βολτες αλλα εχουν ανοιξει οι ουρανοι κατω απο οτι πληροφορουμε ε??? Παμε για αλλα λεμεεεε... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοριζικο,λ καλοταξιδο, καλοβολτο και καλα και πολλα χιλιομετρα να κανεις μαζι της!!! :) :) Να την χαιρεσαι την κουκλα!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Επιτέλους!!!! 3 Μήνες μετά είμαι κάτοχος ένος Ninja 250r ..! Καλοτάξιδο. Γερός να' σαι να το φταριστιέσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Αντε φιλε ωραιος ο Ninja που πηρες :). Αληθεια τελικα ποσο τελικη πιανει? Το ετρεξες καθολου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοριζικο και καλοταξιδο...Πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα ευχομαι....ειναι κουκλι!!!εχει καψει καρδιες το ninjaκι :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vangelis78gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 καλοριζικο και καλα ταξιδια παντα κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Άντε επιτέλους μωρή κουφαλίτσα! Μεγίες καλοτάξιδοι και αγρατζούνιστοι και οι δύο σας! Σου έυχομε να βγάλεις κάλλους στα @@ και στα κωλομέρια από το πολύ καβάλημα!!!! Υ.Γ....κερνάω τσαγάκι όποτε θές! :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagos125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Μπράβο ρε φίλε καλορίζικο άντε και με ένα τετρακύλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλορίζικο και αγρατσούνιστο!!! Άντε εύχομαι σύντομα να έρθει και η δική μου σειρά να ανοίξω ένα αντίστοιχο topic όταν πάρω το yamaha :D Πού θα πάει ... δεν θα το πάρω κάποτε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Kαλοτάξιδο. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Καλοριζικο! Καλοταξιδος!! και να το ευχαριστηθεις μιας και τοσο το γουσταρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Αντε φιλε ωραιος ο Ninja που πηρες :). Αληθεια τελικα ποσο τελικη πιανει? Το ετρεξες καθολου? Ακόμα δεν το έχω ανοίξει τελείως αλλα έχω δει βίντεο στο youtube Με 170 τελική..! Εγώ το άνοιξα λίγο δικάβαλο στην εθνική στην Ελευσίνα. 130 πήγαινα με 5η σε πολύ χαμηλές στρόφες δικάβαλο.. Παιδιά σας ευχαρίστω όλους για τις ευχές σας.! Γαμώτο βρέχει και ήθελα να παώ βολτούλα.. χαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Στα @@ σου η βροχή, θα πας αύριο ή μεθαύριο... κάθε μέρα έξω από το σπίτι σου θα είναι!Συγχαρητήρια, πρέπει να έπηξες τόσο καιρό στο ψάξιμο! Καλοτάξιδος αδερφέ, και αγρατσούνιστο να είναι εύχομαι! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 από τον Asterios25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Κυριακή θα βγω μακρία με το πατέρα μου και κάτι φίλους του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Καλορίζικο τακολάξιδο και καόβολτο να είναι, πάντα με το κρανάκι καιόχι καγκουριές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ΜΕ ΓΕΙΑ φιλαράκι και καλορίζικο και καλοτάξιδο !! Πάντα όρθιος και με προσοχή !!! Αυτό ρε δεν βγαίνει και σε μαύρο, δεν εχω δει κανένα...?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Επιτελους ρε..Αντε καλοριζικο και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Καλοριζικο και καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 ΜΕ ΓΕΙΑ φιλαράκι και καλορίζικο και καλοτάξιδο !! Πάντα όρθιος και με προσοχή !!! Αυτό ρε δεν βγαίνει και σε μαύρο, δεν εχω δει κανένα...?? Περίμενε μέχρι την Τρίτη,Τετάρτη θα δεις το δικό μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες