Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Επιτέλους!!!! 3 Μήνες μετά είμαι κάτοχος ένος Ninja 250r ..! 4.5χιλιάδες χιλιόμετρα έχει αυτή τη στιγμή.. 2μέρες τώρα έχω γυρίσει παντού.! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! Πάντα κράνος και να προσέχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Πήρα ένα HJC αλλά δν το έχω ανεβάσει ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
triodi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλορίζικο σου εύχομαι να κάνεις πολλές και καλές βόλτες με πολύ προσοχή βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 αντε ρε επιτελους!! καλοριζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Άστα Γιαννάρα.. Επιτέλους.! Πόσο καιρό σας πρίζω? χαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Άντε καλορίζικο φίλε!!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις και πάντα όρθιος!!! Από την άλλη εβδομάδα θα την έχω και εγώ σε μαύρο!!!!!!!!!!!!!! Τρελένομαι όσο το σκέφτομαι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis DT 200 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!και καλα χιλιομετρα! Και εγω ειμαι ερωτευμενος με αυτην την κουκλα και περιμενω πως και πως το καλοκαιρι για διπλομα και την κουκλα αυτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοριζικο! Καλοταξιδος!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Αντε ντεεεεεε!Μπραβο!Καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 ελα ρε αλανι το πειρες τελικα εεε !! καλοριζικο με απειρα χιλιομετρα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 πολυ ωραιο φιλε.να προσεχεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 καλοριζικο και καλοβολτο φιλε.σου ευχομαι να το χαρεις παρα πολυ το εργαλειο σου. με μετρο οι καγκουριες και μαρυα απο το village στο ρεντη ε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 καλοριζικο! παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Κουκλακι ειναι! :) Καλοριζικο, καλοβολτο και παντα ορθιοι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 τωρα ξεερις εεε πρεπει να βγαλεις τους καθρεφτες τα φρενα τα φωτα τα πλαστικα το καντραν γιατι τωρα δεν ειναι γκομενομαγνιτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Αντε ρε μεγια!!! Γι'αυτο χαθηκες εσυ 2 μερες τωρα ! Καλοταξιδο και δωσε το παραδειγμα στους παποβιους φιλους σου φοροντας παντα τη κρανουμπα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 τωρα ξεερις εεε πρεπει να βγαλεις τους καθρεφτες τα φρενα τα φωτα τα πλαστικα το καντραν γιατι τωρα δεν ειναι γκομενομαγνιτης να τριπησεις την εξατμιση να βαλεις λαστιχα εντουρο να βγαλεις ολα τα πλαστικα.. :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Επιτέλους!!!! 3 Μήνες μετά είμαι κάτοχος ένος Ninja 250r ..! 4.5χιλιάδες χιλιόμετρα έχει αυτή τη στιγμή.. 2μέρες τώρα έχω γυρίσει παντού.! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..! καλοριζικο και το δικος σου το μοτορι Μεταχειρισμενο το πειρες? η καινουριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Ωραιο Σταυρο!Με γειες και να το χαρεις! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Καλοριζικοοο!!!Να το χαρεις οσο δεν παει και να το προσεχεις ωστε να σε προσεχει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxtx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 καλοριζικο!!!καλες βολτες φιλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πολυ ωραιο! Καλοταξιδο και αγρατζουνιστο να ειναι! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 από τον andrewts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Άντε ρε θηριο... :clapping: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πήρες την κουκλάρα!!! :thumbsup: Σου εύχομαι καλορίζικο, καλόστριφτο, καλόστιφτο και καλοτάξιδο το νέο μοτόρι!!!!! ;) Y.Γ. Να μαντέψω ότι η 2η φώτο που μας έβαλες αυτή τη στιγμή είναι φόντο στον υπολογιστή σου :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες