Jump to content
black_hawk

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 9-10-11 ΟΚΤΩΒΡΗ!

Recommended Posts

Aυτο, τελικα, θα το αποφασισουν (αφου δοκιμασουν! :P) οσοι πανε απο την Παρασκευη (μιας και οι περισσοτεροι θα ερθουμε Σαββατο) αλλα, οπως και να'χει, ΟΧΙ! εξω απο το χωριο! (Να μην χρειαζεται οχημα δλδ, για τη μεταφορα μας προς και απο εκει! ;) )

δεν εννοούσα μάζωξη για φαγητό...

ελεγα αν θα βρισκομασταν να γνωριστούμε (Βόρειοι, Νότιοι, Δυτικοί), να δούμε ποσοι έχουμε μαζευτεί κλπ κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

.............και συμπληρώνω:

Μήπως να υπήρχε ένα σημείο συνάντησης απο 12.30 μέχρι 13.30, ώστε να βρεθούμε με τους Παρασκευιάτικους και οι Σαββατοπρωινοί;

Δεν είναι ανάγκη να είναι στο χωριό, στο ξενοδοχείο κλπ, θα μπορούσε να είναι κάπου στη διαδρομή που σκοπεύετε να κάνετε το πρωί του Σαββάτου, και όποιοι βολεύονται να ακολουθήσουν, τι θα λέγατε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παναγιώτη,

τι ωρα υπολογίζετε να είσαστε απο Καρδίτσα προς Λ.Πλαστήρα το Σάββατο?

Γύρω στις 12.00-12.30, εξαρτάται απο τη διαδρομη (η οποία με τη σειρά της εξαρτάται απο το πού θα συναντηθούμε).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σιγουρέψατε αυτό; Σε περίπτωση που πάτε από πάνω (Γιάννενα-Μέτσοβο-Παναγιά κλπ) και κάνετε και το πέρασμα από Περτούλι, λέμε να σας περιμένουμε εκεί :unsure:

Αυριο το βραδακι που θα ειναι εδω και τα παιδια(xoyrafis +urban)θα το συζητησουμε...αλλα ειπαμε οτι θα φυγουμε μεσημερακι..οποτε καλυτερα να κανετε το προγραμμα σας και να μην περιμενετε....και θα τα πουμε απο κοντα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γύρω στις 12.00-12.30, εξαρτάται απο τη διαδρομη (η οποία με τη σειρά της εξαρτάται απο το πού θα συναντηθούμε).

ok

Θα μιλάμε μπας και καταφέρουμε να βρεθούμε κάπου στη διαδρομή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:biker8zj: dionhaya-xrysoula :biker8zj: kostas-alexia :biker8zj: cosmas-marina :biker8zj: adonis!!!! (το αρσενικό)...... θα είμαστε 10΄00 το πρωί στην Ηγουμενίτσα και ξεκινάμε για την λίμνη :tooth::tooth: Τροποποιήθηκε από τον dionhaya

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι η πρωτη απολεια πριν καν ξεκινησουμε.

-1 ατομο απο τη λιστα σας. Λυπαμαι παρα πολυ που δεν θα σας δω, την περιμενα πως και πως την πανελληνια.

Καλα να περασετε παιδες και να προσεχετε στο δρομο.

Ελπιζω να μπορεσω να ερθω του χρονου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:biker8zj: dionhaya-xrysoula :biker8zj: kostas-alexia :biker8zj: cosmas-marina :biker8zj: adonis!!!! (το αρσενικό)...... θα είμαστε 10΄00 το πρωί στην Ηγουμενίτσα και ξεκινάμε για την λίμνη :tooth::tooth:

απο που θα πάτε εσείς?? απο εγνατία-καλαμπάκα??

εμείς σάββατο πρωί 09.00 θα είμαστε εγνατία στα γιάννενα.

αμα είναι να περιμένουμε μέτσοβο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ 08:00

McDONALDS μετά τα διόδια Αφιδνών

1 virus :burn:

2 brains :biker8zj:

3 Kostas-MotoLover :scooter: (δεν είχε γουρούνα) :tooth:

4 okourkoulos :chopper:

5 Giorgos-DRZ :burn:

6 ??

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...15&start=15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες όσοι πιάσατε τον κεντρικό Σοφάδες-Καρδίτσα και ιδιαίτερα μετά το ''Δέλτα'' (τα πρώτα φανάρια που συναντάς μετά τους Σοφάδες), μεγάλη προσοχή στα αυτοκίνητα που πολλές φορές μπαστακώνονται στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να μπουν σε κάποιο κατάστημα-αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου....στο δρόμο αυτό έχει και πολλά μπλόκα...

καλά χλμ να έχετε και να περάσετε έμορφα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειμαι η πρωτη απολεια πριν καν ξεκινησουμε.

-1 ατομο απο τη λιστα σας. Λυπαμαι παρα πολυ που δεν θα σας δω, την περιμενα πως και πως την πανελληνια.

Καλα να περασετε παιδες και να προσεχετε στο δρομο.

Ελπιζω να μπορεσω να ερθω του χρονου....

Κριμα, ρε φιλε..Την αλλη φορα.. :/

:biker8zj: dionhaya-xrysoula :biker8zj: kostas-alexia :biker8zj: cosmas-marina :biker8zj: adonis!!!! (το αρσενικό)...... θα είμαστε 10΄00 το πρωί στην Ηγουμενίτσα και ξεκινάμε για την λίμνη :tooth::tooth:

Kαλα ρε σεις, απο τις 08.30 θα φυγετε απο Κερκυρα?? (Αρα, ξυπνημα στις 07.00!! :0 )

Εμεις θα φυγουμε 10.30 απο δω και στις 12.00, απο Ηγουμενιτσα (Χαλαρα, τρεις ωρες δρομος ειναι.. Δεν το ξανασκεφτεστε? Καλυτερος ο πρωινος υπνος στο σπιτι, παρα ο μεσημεριανος στο ξενοδοχειο! :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά ποιοί θα πάνε από αύριο Παρασκευή; :unsure:

Εγώ ξεκινάω το πρωί (9-10) και θα ακολουθήσω τη διαδρομή Εγνατία Οδός μέχρι τη Παναγιά, Μουργκάνι, Περτούλι-Ελάτη, Μουζάκι, λίμνη.

See ya there! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο που θα πάτε εσείς?? απο εγνατία-καλαμπάκα??

εμείς σάββατο πρωί 09.00 θα είμαστε εγνατία στα γιάννενα.

αμα είναι να περιμένουμε μέτσοβο??

μεσα!!!!!ναι από εκεί θα πάμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα, ρε φιλε..Την αλλη φορα.. :/

Kαλα ρε σεις, απο τις 08.30 θα φυγετε απο Κερκυρα?? (Αρα, ξυπνημα στις 07.00!! :0 )

Εμεις θα φυγουμε 10.30 απο δω και στις 12.00, απο Ηγουμενιτσα (Χαλαρα, τρεις ωρες δρομος ειναι.. Δεν το ξανασκεφτεστε? Καλυτερος ο πρωινος υπνος στο σπιτι, παρα ο μεσημεριανος στο ξενοδοχειο! :D )

πες τα στους άλλους :D όχι σε εμένα...... είναι πρωινή τύποι τι να κάνουμ...χαχαχαχαχαχα B)

Τροποποιήθηκε από τον dionhaya

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ο καιρος, "μας καθεται" απ'οτι τουλαχιστον γραφουν τα meteo.gr και freemeteo.com

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει γινει upload καποιος χαρτης πουθενα?γιατι δεν ξερω που πεφτει και μαλλον θα παω μονος εγω οποτε μην κανω την λιμνη γυρω γυρω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχει γινει upload καποιος χαρτης πουθενα?γιατι δεν ξερω που πεφτει και μαλλον θα παω μονος εγω οποτε μην κανω την λιμνη γυρω γυρω....

Δε θα συναντηθεις το Σαββατο με τα παιδια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μονη λυση ειναι να βρεθω καρδιτσα με τα παιδια ,θα μιλησω με τον γιωργο και θα το δω κ αυτο

(τωρα ειμαι λαρισα bill)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η μονη λυση ειναι να βρεθω καρδιτσα με τα παιδια ,θα μιλησω με τον γιωργο και θα το δω κ αυτο

(τωρα ειμαι λαρισα bill)

Ναι αυτο λεω , να βρεθειτε στο δρομο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(τωρα ειμαι λαρισα bill)

Από Λάρισα ή Αθήνα, μπαίνοντας Καρδίτσα υπάρχουν πινακίδες. Αν κάποιος μπεί Καρδίτσα και ψιλοχαθεί πιάνει έναν οποιονδήποτε κεντρικό και ακολουθεί πινακίδες για Νοσοκομείο. 3-4 λεπτά μετά το νοσοκομείο φτάνεις στο χωριό Μητρόπολη όπου ακολουθείς πινακίδες για Νεοχώρι (δηλ. ακολουθείς την ροή του δρόμου και δεν στρίβεις πουθενά).

Αν παρ΄όλα αυτά δεν αισθάνεσαι σίγουρος, στείλε μου ΠΜ το κινητό σου και πολύ ευχαρίστως να ανέβουμε μαζί από Καρδίτσα όποτε έρθεις (Καρδίτσα μένω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε alxts ευχαριστω πολυ ,μαλλον θα βρεθω και με τα παιδια απο αθηνα στην καρδιτσα ,οποτε αν θες ευχαριστως να βρεθουμε και με εσενα εκει να παμε ολοι παρεα.

εχω γραψει και στο αντιστοιχο θεμα των αθηναιων (νοτια ανταποκριση) οποτε μπορεις να δεις και απο εκει τι θα κανονιστει

θα λαβεις και πμ και τα λεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέστα ρε συ, φαγώθηκαν να είμαστε στα διόδια λέει στις 8!!!

Δηλαδή να ξυπνήσουμε από τις 6? Σαββατο? Δε παίζει!

Από Αθήνα είναι τεσσερις ώρες περίπου? Θα ξυπνήσω κατα τις 9, να φάω, να πιω καφέ, να :shit:, να ξεκινήσω κατα τις 10!

Όποιος θέλει θα το προτιμούσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...